Door spaceman, Op maa 28 maa 2016 15:26, 10 reacties, citaat / intro / linkdump

Robert de Niro trekt vaccin-film ‘VAXXED’ in..!!Acteur en Oscar-winnaar Robert De Niro trekt de film ‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe’ terug van het Tribeca-filmfestival, waar de film voor het eerst getoond zou worden. Het commentaar dat mede-filmfestival-organisator De Niro hierbij geeft: “Mijn bedoeling was een onderwerp ter discussie te brengen over een erg persoonlijk onderwerp voor mij en mijn familie. Maar na overleg met het team van het Tribeca-filmfestival en andere betrokkenen geloven wij nu niet dat de documentaire bijdraagt aan de discussie die ik voor ogen had.”
Een bizarre uitspraak, nadat hij eerder was blijven zeggen, dat achter de ‘programmering op het...
Annotaties:
| #249628 | 29-03-2016 06:15 | Rotterdam
Vaxxed was co-written and directed by Andrew Wakefield, a man who is now to medical science as a Keebler Elf is to nutrition. He believes the MMR vaccine, which inoculates against measles, mumps and rubella, is linked to autism. He’s been repeating this heresy since 1998, when he published a “study” in The Lancet that turned out to be as bogus as a three-dollar bill.

A medical board excoriated Wakefield for acting unethically and manufacturing his conclusions. He was stripped of his medical licence. He was accused of attempting to profit from a global panic he helped create. He was forced to leave the United Kingdom for Texas. He unleashed a virus on his own reputation.

http://www.thestar.com/entertainment/2016/03/28/de-niro-did-right-inoculating-tribeca-film-fest-from-vaxxed-menon.html
| #249629 | 29-03-2016 07:18 | spaceman
@RotterDOM

You won’t hear anything about it from the mainstream media, but the federal government’s kangaroo “vaccine court” has once again conceded, albeit quietly, that the combination measles, mumps and rubella (MMR) vaccine does, indeed, cause autism. In a recently published ruling, part of which was censored from public view, a young boy was awarded hundreds of thousands of dollars after it was determined that the MMR vaccine led to a confirmed diagnosis of autism spectrum disorder (ASD).


These two cases, combined with numerous published studies out of the U.S., South America, and Europe, prove that the MMR vaccine is not the harmless vaccine that the conventional medical industry claims it is. In fact, everything that Dr. Wakefield found back in the late 1990s concerning the MMR vaccine — findings that cost him his career and reputation, by the way — are proving to be undeniably true.


http://www.infowars.com/breaking-courts-discreetly-confirm-mmr-vaccine-causes-autism/
spaceman's avatar
| #249633 | 29-03-2016 10:21 | feniks
Zoals gewoonlijk met antivaxxers, probeert deze film weer een leugenachtig beeld op te hangen.

Gaat die film echt over een "klokkenluider"? Het gaat over Bill Thompson, waarover we het al eerder hebben gehad op zaplog. Lees alle reacties in dat gehele draadje maar eens heel goed! Dan stel je vast hoe de antivaxxers blijven kronkelen ,overal spoken zien en de waarheid blijven verdraaien.

Thomspon is helemaal geen klokkenluider. Nadat hij door antivaxxers als 'klokkenluider' werd gelabeled, schreef hij het volgende in een persmededeling:
I want to be absolutely clear that I believe vaccines have saved and continue to save countless lives. I would never suggest that any parent avoid vaccinating children of any race. Vaccines prevent serious diseases, and the risks associated with their administration are vastly outweighed by their individual and societal benefits.

Toch rare commentaar voor een klokkenluider, niet? Bovendien werkt hij nog steeds bij de CDC, en heeft hij de steun van zijn overste en de organisatie.

En wie is die Hooker die hem als klokkenluider naar voren schoof? Dat is iemand die geheimelijk prive-telefoongesprekken opneemt. Dat is iemand die via foutieve statistiek probeert te bewijzen dat autisme veroorzaakt word door vaccinaties. Dat is iemand die aantoonde dat blanke kinderen GEEN autisme krijgen van vaccinatie, maar dan ENKEL doordramt op het feit dat hij zogezegd heeft bewezen dat kinderen van Afrikaanse afkomst wel autisme zouden krijgen. Dat is dus iemand die selectief met ZIJN EIGEN resultaten omgaat. Lees dat allemaal nog maar eens na in dat andere draadje.

Veroorzaakt vaccinatie autisme? Nee, dat is al in tientallen studies overtuigend aangetoond. Dat is ook overtuigend aangetoond in de "omnibus trial" waar >4000 ouders van autisme-kinderen fallikant de mist in gingen toen ze dat probeerden te bewijzen.

En wie is mijnheer Wakefield (niet Dr)? Dat is iemand die experimenten deed op kinderen zonder de toestemming te vragen aan hun ouders. Dat is iemand die al hetgeen ik in de vorige paragrafen schreef negeert. Dat is iemand die het recht werd ontnomen om nog geneeskudne te beoefenen. Dat is dus iemand die door antivaxxers op de handen wordt gedragen! Hoe zielig kun je niet zijn!
| #249634 | 29-03-2016 10:36 | feniks
En de link die Spaceman opgeeft, toont weerom aan hoe de antivax lobby de feiten verdraait. Het gaat over compensatie uitbetaald aan Ryan Mojabi. Volgens dat antivax artikel omdat hij autisme had na vaccinatie. Weerom een antivax LEUGEN. Hij kreeg encephalitis na vaccinatie (en wellicht dus door vaccinatie) en daarom kreeg hij compensatie. (NB hij had ook autisme, maar daarvoor was die compensatie dus niet!)

Veroorzaakt vaccinatie dus encefalitis? hebben de antivaxxers dus toch een beetje gelijk? Is vaccinatie dan toch gevaarlijk? Wel, er is inderdaad een kans op encefalitis na vaccinatie. Maar er is ook een kans op encefalitis bij een virus-infectie. De kans na vaccinatie is vele malen lager dan na een virus-infectie. Vaccineren is dus veiliger dan een virus-infectie. Maar dat staat dus allemaal niet op de antivax propaganda websites! Nee, die verdraaien het liever, en suggereren zelfs dat het hier over autisme gaat!
| #249642 | 29-03-2016 12:29 | spaceman
De Niro zou onder druk zijn gezet door de Sloan Foundation in New York, een non-profitorganisatie die flink investeert in vaccins.


De Sloan Foudation was investeerder met niets anders in gedachten om de film tegen te houden.Waarom sowieso een film tegenhouden die nog niemand heeft gezien? Een reaurantcriticus schrijft toch z'n kritiek toch niet zonder de gerechten te hebben geproefd?

Over de investeerder De Sloan foundation

Berkley also announced that the Alfred P. Sloan Foundation has made a grant of $2 million to IAVI, bringing the Sloan Foundation's commitment to AIDS vaccines to $5 million.


http://www.gatesfoundation.org/Media-Center/Press-Releases/1999/05/International-AIDS-Vaccine-Initiative
spaceman's avatar
| #249643 | 29-03-2016 12:37 | spaceman
Alfred P. Sloan, de oprichter van de organisatie, was een nazi-collaborateur en een bewonderaar van Hitler. De Sloan Foundation had bovendien tussen de 24.000 en 53.000 aandelen van farmareus Merck.

(Oh? Wie maakte het vaccin ook al weer?)

Like Henry Ford – a contemporary of Sloan's with a rather special relationship to him as the other "head man" of an automotive colossus – Sloan is remembered today with a complex mixture of admiration for his accomplishments, appreciation for his philanthropic legacy, and unease or reproach about his attitudes during the interwar period and World War II.[5]


Bron Wikipedia
spaceman's avatar
| #249659 | 29-03-2016 16:38 | feniks
En Spaceman beschouwt een INSINUATIE weerom eens als een bewijs. Het staat in zijn eigen reactie "De Niro zou onder druk zijn gezet door...". EN dan komt hij af met een hele hoop vage beweringen... Maar de werkelijkheid is dat De Niro deze beslissing heeft genomen nadat hij de film heeft gezien, en doorhad dat het geen evenwichtige documentaire is, maar een eenzijdige propaganda. En toch staan alle antivax websites vol met van die loze beweringen zoals "manipulatie" en "complot" enzovoort. Gewoon weer duidelijke verzinsels van de antvax lobby.

En verder NEGEERT Spaceman weer al de volgende zaken:
1/ alle degelijke studies tonen aan dat er geen enkel verband is tussen vaccinatei en autisme
2/ alle medische organisaties bevelen vacciantie aan (CDC, WHO, UNICEF, organisaties van kinderartsen van over de gehele wereld,....)
3/ Thompson is geen klokkenluider, alhoewel dat de centrale bewering is van die film
4/ Hooker heeft zelf een hoop leugens proberen te presenteren onder het mom van 'wetenschappelijke analyse', terijl het in realiteit liegen met statistiek was.
5/ De weblink die Spaceman opgaf naar een compensatie voor een jongen met 'autisme' na vaccinatie bleek een leugen te zijn, want het ging over encefalie

Jaja, negeren en insinueren, zo kennen we Spacemen wel, zeker als het over het verdedigen van allerlei verzonnen medische complotten gaat. En als hij opnieuw zal reageren in dit draadje, dan zal het uiteindelijk wel weer inhoudloos op de man af beledigen worden...
| #249669 | 29-03-2016 21:59 | Ness
Sorry dat ik jullie onderbreek, maar er komt het een en ander boven water: https://truthkings.com/really-pulled-vaxxed-tribeca-movie-festival/# en https://jonrappoport.wordpress.com/2016/03/28/medical-truth-canceled-due-to-hollywood/
Die laatste link gaat over de controle die de medische maffia uitoefend op Hollywood, tot aan het aanstellen van sterren toe, die als front dienen voor onverkwikkelijke "stichtingen".
Je kunt je afvragen hoe de Niro zo naief kan zijn dat hij dit niet eens weet. Sadder man but wiser now, i bet.
Ness's avatar
| #249676 | 30-03-2016 11:00 | feniks
Ik zal het dan nog maar eens herhalen voor Ness:
Maar de werkelijkheid is dat De Niro deze beslissing heeft genomen nadat hij de film heeft gezien, en doorhad dat het geen evenwichtige documentaire is, maar een eenzijdige propaganda. En toch staan alle antivax websites vol met van die loze beweringen zoals "manipulatie" en "complot" enzovoort. Gewoon weer duidelijke verzinsels van de antivax lobby.


Ness, die liever allerlei insinuaties gelooft (omdat die in haar blinde overtuiging passen), maar verder negeert ze al de harde feiten (omdat die haar blinde overtuiging gewoon als volledig foutief blootlegggen). Moet ik ze weer opsommen, of kun je zelf gewoon even terugscrollen naar #249659?. Is Thompson een klokkenluider, als hij zelf niets zegt, maar enkel heimelijjk in een val werd gelokt?

En denk hier eens even over na: indien er echt een complotje zou bestaan tussen Big Medicine en Big Hollywood, waarom heeft De Niro dan initieel beslist om die film te tonen? Denk toch gewoon eventjes na, en je stelt dan zelf wel vast dat al die insinuaties van die complotters-websites niet kloppen!
aanmelden / inloggen