Door liedetecter, Op woe 26 sep 2012 11:00, 3 reacties,    

Roep om arrestatie Joris Demmink wordt luider

Druk op de arrestatie van de Secretaris-Generaal van het Nederlandse Ministerie van Justitie, Joris Demmink, wegens beschuldigingen van kinder verkrachting wordt opgevoerd.
Door Global Strategic Communications Group

WASHINGTON, 20 sept 2012 - Terwijl de Nederlandse regering coalitiebesprekingen beginnen, zetten een nieuw Amerikaanse Congreslid en een toonaangevende Mensenrechten Organisatie druk op zowel de Amerikaanse als de Turkse autoriteiten om antwoorden te geven op de vermeende Cover-Up van kinder misbruik klachten die tegen Demmink worden geuit.

WASHINGTON, 20 sept 2012 / PRNewswire / - Het volgende wordt vrijgegeven door Global Strategic Communications Group:

In aansluiting op de hielen van de Amerikaanse vertegenwoordigers Joseph Pitts (R-PA), Frank Wolf (R-VA), en Chris Smith (R-NJ) het onderzoeken van beschuldigingen van kindermisbruik verkrachting door Nederlandse Ministerie van Justitie Secretaris-Generaal Joris Demmink, verzoekt voorts om de antwoorden op Demmink acties zijn gekomen uit een vooraanstaande mensenrechtenorganisatie en een lid van het Amerikaanse Huis Vertegenwoordigers commissie buitenlandse zaken. Deze nieuwste roept op tot onderzoek naar klachten tegen Demmink samen met de vorige Congres brief aan de Europese Unie Voorzitter van de Transatlantische Wetgeversdialoog Stuurgroep bezorgdheid uiten dat de heer Demmink heeft gebruikt "zijn positie aan de inspanningen om klachten in te dienen tegen hem belemmeren, en gebruikt onderzoeken als een manier om zijn beschuldigers af te schrikken "kunnen bemoeilijken coalitiebesprekingen na de recente parlementsverkiezingen van Nederland.

Schrijven in The Washington Times, heeft Kwame Fosu, beleidsdirecteur voor de Rebecca Project for Human Rights, een beroep op het Amerikaanse Congres om verder te onderzoeken claims tegen Demmink. "Sinds 1998 Joris Demmink is het onderwerp geweest van verijdelde onderzoeken die er niet in geslaagd om door te gaan tot vervolging voor seksuele uitbuiting en sekstoerisme. Het is geen toeval dat de onderzoeken voor vrouwenhandel en seksueel misbruik door Demmink abrupt worden beëindigd, omdat deze onderzoeken zijn onder de jurisdictie van de dader zelf, in zijn hoedanigheid van secretaris-generaal van het Nederlandse ministerie van Justitie, "schrijft Fosu. "De Rebecca Project voor de Mensenrechten en de leden van de coalitie tegen de handelingen van secretaris-generaal Demmink dringen leden van het Congres om het toezicht hoorzittingen te houden. We vragen de leden van het Congres zowel Democratische en Republikeinse opzij zetten partijdigheid aan zowel Turkije en Nederland dringen om te luisteren om hun eigen ordehandhavers en zoeken gerechtigheid voor de slachtoffers. Bovendien vragen wij dat het Huis van Afgevaardigden een resolutie blokkeren van de heer Demmink van het invoeren van de VS passeren totdat er een eerlijke en transparante onderzoek en het proces wordt uitgevoerd in zijn handelen ten opzichte van kinderen. "

In zijn commentaar, Fosu verwijzingen scheiden vermeende kinderverkrachting aanvallen gepleegd door Joris Demmink in zowel Nederland en Turkije. Peter Hannaford, een lange tijd senior adviseur van president Ronald Reagan, ook genoemd een rapport in een juni 2012 American Spectator commentaar, van Adele van der Plas, Nederlands advocaat van twee jongens, toen 12 en 16 jaar oud, die dat beweren in Turkije in de jaren 1990 Demmink seksueel misbruikt hen, onder "vele" andere jonge slachtoffers:. "Ze zegt dat een slachtoffer was 12 op het moment dat hij werd gebracht door een politieagent om Demmink's kamers, waar hij werd herhaaldelijk seksueel misbruikt door Demmink Een andere jongen was 14 op het moment dat hij werd naar Demmink en aangevallen. Onlangs, een derde kind slachtoffer, een Turkse jongen, is naar voren gekomen. "

In zijn brief aan de Turkse premier Tayyip Erdogan, slechts twee dagen na parlementsverkiezingen van Nederland die vereist langdurige coalitie in gesprek met een nieuwe Nederlandse regering te vormen, Amerikaanse vertegenwoordiger Ted Poe roept vragen op over een vermeende overeenkomst tussen Demmink en de Turkse regering in het midden van -1990's te verdoezelen kinderseks klachten over misbruik tegen Demmink. "Onderzoek naar deze kwestie naar verluidt hebben ontdekt dat de Turkse politie de heer Demmink voorzien van minderjarige jongens tijdens zijn bezoeken aan Turkije in de jaren 1990. Volgens de wetshandhavers in Turkije en Nederland, de heer Demmink gebruikte de kracht van zijn positie te belemmeren inspanningen om klachten in te dienen tegen hem en gebruikt onderzoeken als een manier om zijn aanklagers af te schrikken ", schreef vertegenwoordiger Poe in de brief aan de Turkse premier. "Deze beschuldigingen van misdaden begaan in Turkije en Nederland zijn ernstig en diep over. Twee Turkse burgers hebben gebracht pak tegen Demmink wegens vermeende seksueel het aanvallen van hen in de jaren 1990 in Turkije toen ze 14 en 12 jaar oud, en, het pak claims, "talrijke" andere Turkse jongens werden slachtoffer. Een derde vermeende slachtoffer is inmiddels ook naar voren komen. "

Congreslid Ted Poe (R-TX) is lid van de Tweede Kamer Commissie Buitenlandse Zaken, mede-oprichter van het Congres de rechten van slachtoffers Caucus en een lid van de Congressional Caucus over Turkije en Turkse Amerikanen.

Kwame Fosu is het beleid Director voor de Rebecca Project for Human Rights in Washington, DC

The Washington Times: "Pedofilie moet een zero-tolerantie

Een kopie van de brief van Congreslid Ted Poe's om premier van Turkije Tayyip Erdogan kan hier worden gevonden: http://arrestdemmink.com/downloads/Juris_Demmink_Letter_to_PM_Erdogan_Poe.pdf

De brief van de VS Vertegenwoordigers Pitts, Wolf, en Smith tot voorzitter Christian Ehler is hier beschikbaar: http://arrestdemmink.com/downloads/Letter_to_Christian_Ehler_re_Joris_Demmink.pdf

Bron: Global Strategic Communications Group
Annotaties:
| #188389 | 27-09-2012 20:08 | Saljoet
Het lijkt erop dat Demmink gaat verdwijnen:
http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2012/09/opstelten_wil_partijgenoot_in.html
Andere VVD-rat op justitie.
Saljoet's avatar
| #188393 | 27-09-2012 20:26 | Frans Waterman
Hij is tot 31 oktober a.s. in functie. Daarna gaat hij met pensioen.

Obama moet Joris Demmink aanpakken
Frans Waterman's avatar
| #188427 | 28-09-2012 05:50 | zanussi
En wat gaat Obama dan doen? Seal-team Six erop af sturen? Demmink midden in de nacht laten ophalen met een zwarte helicopter?

En dan zitten wij nog met de rest van het tuig: Teeven, Opstelten, Donner en al die andere creeps.
zanussi's avatar
aanmelden / inloggen