Door community (initieel P.uncia), Op din 10 jan 2012 15:06, 3 reacties, nieuws

Ron Paul over VS “Moord, werkloosheid, crisis en op weg naar dictatuurHet is een land waar de moord op burgers toegelaten is, een plaats waar het leger je kan arresteren. De werkloosheid is er hoger dan officieel gesteld wordt. De economie verkeert in crisis. Straatgeweld duikt op tijdens demonstraties. De regering is op weg naar een dictatuur. Welkom in het Amerika van de Republikeinse presidentskandidaat Ron Paul.

In tegenstelling tot de andere Republikeinse kandidaten schetst Ron Paul een somber toekomstbeeld van zijn land. Nochtans is hij tegenwoordig volgens de polls de grootste uitdager van favoriet Mitt Romney. Het publiek duikt telkens massaal op wanneer hij een toespraak houdt. "In een economische crisis, die er volgens mij zal komen, moeten we anders gaan handelen of de economie gaat nog meer achteruit", zegt hij. "Als onze munt hieraan tenonder gaat, zal er geweld optreden en zullen er meer betogingen zijn."

Fascisme

Opvallend is ook dat Ron Paul waarschuwt voor fascisme. "Het grootste deel van de wereld wordt geleid door fascisten en wij zijn dezelfde weg aan het opgaan." Die woorden sprak hij in Iowa, waar hij vorige week derde werd. Hij kleurt daarmee ver buiten de lijntjes van een traditionele presidentskandidaat. In zijn Amerika is het geen ochtend, het is aan het schemeren. Andere kandidaten hebben ook kritiek op de regering van Barack Obama, maar waar zij fraude en verspilling zien, heeft Paul het over leugens en samenzweringen.

Geen magie

"De mensen voelen zich slechter dan ze zich volgens de regering zouden moeten voelen. De werkloosheid ligt hoger en de inflatie is erger", zegt Paul. Hij oordeelt dat de overheid de situatie verbloemt, terwijl Europa aan het instorten is. Ook Jon Huntsman sprak voor hetzelfde publiek over de toekomst van zijn land, maar hij klonk veel optimistischer. Hij spreekt wel degelijk over "de magie van Amerika", wat we gewoon zijn van trotse presidentskandidaten. Het is dus even wennen aan de visie van Ron Paul, al spreekt ze wel degelijk aan bij zijn aanhangers.
Annotaties:
| #173275 | 10-01-2012 15:48 | tegengas
Op CBS bestaat Ron Paul helemaal niet, hij doet niet eens mee.

214003.jpg
tegengas's avatar
| #173280 | 10-01-2012 16:49 | tegengas
Rockstar Ron Paul
http://youtu.be/D23EB_Vf4Sw
tegengas's avatar
| #173313 | 11-01-2012 10:10 | NoControlOverUs1776
@ tegengas: hij wordt in de MSM (lees: main stream media) en andere "centrale infopunten" wel vaker geblokt. Jammer, hij is in mijn ogen de enige eerlijke met plannen die ergens op slaan.

Ik zeg, gooi die TV de deur uit en kijk alternatieve media (zoals deze geweldige site!)

Volgens CNN zou het geen zin hebben op Ron Paul te stemmen, "hij wint toch niet". En zo worden de shple wederom beinvloed in de keuze, en is de dreiging van Ron Paul toch groots? Dan maken we de tellingen toch gewoon niet openbaar... Amerika, van democratie naar fascisme... Een verkapte dictatuur met ingewikkelde regeringssystemen (klinkt Romeins...).

END THE FED/ECB!
aanmelden / inloggen