Door Ness, Op woe 5 aug 2015 19:10, 5 reacties,    

Rusland gaat zich openlijk in Syrisch wespennest werpen

Het gedoe met Islamic State (trademark) begint de Russen nu toch echt de keel uit te hangen. Moskou heeft zojuist Assad belooft parachutisten te zullen sturen, mits daarom gevraagd wordt. Daarbij komt, dat de Tjetsjenen zowel binnen de Syrische als de Oekrainse franchise van ISIS^TM knap lastig beginnen te worden, wat ook binnen Rusland weer overlast oplevert ivm toenemende drugsmokkel en ronseling van 'geschikt' menselijk materiaal, zoals misdadigers op de vlucht, junkies, kinder- en vrouwenverkrachters en jonge mannen bij wie de hormonen op typisch Islamitische wijze in de bol geslagen zijn. Bovendien wil Rusland zijn marinebasis aan de Middellandse zee niet kwijt, en de landbrug van die zee naar Iran openhouden. Aktie is geboden.

Bij ISIS^TM afdeling Syrië is wegens gemotiveerde en professionele tegenstand van het Syrische leger, Hezbollah, Koerden en Iraanse vrijwilligers een schrijnend personeels/kanonnenvoergebrek ontstaan. In de EU zijn de gemakkelijk te ronselen idioten zo'n beetje op voorlopig dus moeten de eigen troepen eraan geloven , de euro staat op omvallen en de bevolking wordt doodziek van al die oorlogen en de vluchtelingenstroom die dat op gang brengt.

Het is daarom tijd om krachtig een tweetal Geloofwaardige Grote Boosdoeners te lanceren. De anti-Russische propaganda begint absurde vormen aan te nemen (Poetin is nog demonischer van aard dan CO2) om de bevolking te smeken toch vooral in de nieuwe vijanden te geloven zodat er wat poen vrij kan komen 'voor het bestrijden van ISIS^TM' en het verbeteren van de defensie ivm de veronderstelde Russische dreiging.

USA ziet zich genoodzaakt ziet om luchtsteun te bieden aan de franchise in Syrië, die uit steeds duurdere en professionele strijdkrachten begint te bestaan, want ook in Saoedie-Arabië, grootleverancier van terroristen met onbeperkte geldmiddelen, is men zo'n beetje door de goedkope gevangenen heen die wel trek hebben in een enkele reis naar Syrië. Gelukkig heeft het ISIS-bijkantoor in Turkije besloten de steun aan de Syrische franchise te verhogen in ruil voor het zonder ruchtbaarheid afmaken van lastige Koerden, en draaien de bijkantoren in de EU en Noord-Afrikaanse landen nog steeds op volle toeren. Vooral België mag een succes worden genoemd. De nabijheid van het NATO-hoofdkwartier zal daar zeker aan bij hebben gedragen.

De toekomst zag er net een pietsie rooskleuriger uit nu EUSSRAEL zich het recht had aangemeten - buiten de laatste restjes om van wat ooit een democratisch proces heettte - vrijelijk bommen te mogen werpen iedereen op binnen in Syrië die 'ons' niet bevalt. Komen die verrekte Russen roet in het eten gooien met hun paratroopers! Potverdriedubbeltjes! Treedt aan, oh leiders van de vrije wereld, en hak ze in de pan!
Annotaties:
| #235354 | 06-08-2015 11:14 | Ness
Zo'n bericht als dit kun je op 2 manieren lezen: 1 je neemt voor zoete koek aan dat het allemaal waar is wat daar staat, inclusief de uitgeslagen wartaal en de melding dat er 2 mannen op 'gruwelijke wijze' zijn onthoofd zonder link of bron.

Of je vat het op als regelrechte dreiging van NATO/CIA et al aan het adres van Duitsland, dat zij haar verzet tegen de verwoesting van Syrie staakt en braaf meedoet aan het platbombarderen ervan. Zonder verder te janken over handelsbetrekkingen tussen Rusland en Duitsland. Anders gaan er dooien vallen die aan de kapstok van ISIS^TM kunnen worden opgehangen, zodat de bevolking in razende woede ontsteekt en maatregelen eist.

Overigens is er geen enkel juridisch smoesje te bedenken voor het aanvallen van het Syrische leger op het eigen grondgebied. Wanneer er expliciet naar wordt gevraagd begint het USA regime hele rare rondjes te draaien: https://www.youtube.com/watch?v=kXst5iwxGkM
Ness's avatar
| #235390 | 07-08-2015 13:53 | Ness
ISIS™ laat de laatste 2 dagen weer flink van zich horen; de reclame toetert je rond de oren. Men is blijkbaar druk bezig met het ontruimen van overtollig en niet gewenst vee in ISIS™ gebieden; allerlei groeperingen met een afwijkend geloof, dus niet-sunni, worden met geweld verwijderd.

Christenen en Jazidi's bijvoorbeeld, maar er wordt van de gelegenheid natuurlijk wel gebruik gemaakt om ook andere elementen met een mooie smoes te verwijderen, bv vrouwen met een te hoge opleiding. De gemiddelde uit-de-klei-getrokken sunni heeft zijn vrouwen het liefst zo stom mogelijk. Die worden dan meteen afgemaakt.

Dat maakt latere overheersing op afstand een stuk gemakkelijker. De Balkanisering vordert al aardig; precies wat EUSSRAEL graag zien, ISIS™ zij geprezen!
Ness's avatar
| #235391 | 07-08-2015 13:57 | Ness
Die worden dan meteen afgemaakt moet zijn: de rest wordt dan meteen afgemaakt sry. En tevens natuurlijk de mannelijke leiders of intellectuelen van de gemeenschap. Die lijsten worden van te voren opgemaakt en goedgekeurd. Het tuig™ voert slechts de bevelen uit, en natuurlijk zo luidruchtig en bloederig mogelijk.
Ness's avatar
| #235397 | 07-08-2015 17:35 | Ness
Leg deze link eens naast deze, dan zie je iets raars. De lijst is hoogstwaarschijnlijk fake, en wordt ook niet serieus genomen behalve door HP de Tijd en nog een paar Warmachine™ media.

In het aangehaalde Daily Mail artikel worden niet nader omschreven vrouwen gelijk gesteld aan yazidi vrouwen zodat de lijst weer kan worden opgerakeld.

In dat artikel wordt ook een foto van vrouwen in een kooi getoond. Die komt van een demonstratie in Egypte, toen er een aantal vrouwen in de gevangenis zaten. Tijdens het nazoeken kwam ik ook ergens een Mermri filmpje tegen, maar het is te warm om het op te sporen.

Ik meen dat iemand hem in de Wiki heeft gebruikt. Maar ja tis Wiki, die vinden Memri blijkbaar een betrouwbaar instituut. Overigens zal het meeste van wat daar beschreven staat wel kloppen. https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Yazidis_by_ISIL
Ness's avatar
aanmelden / inloggen