Door community (initieel Best Well), Op din 31 okt 2017 12:59, 0 reacties, nieuws

“Rusland onderschat nieuwe Amerikaanse sancties”Hoofd van het Centrum van Strategische Studies in Rusland, Alexey Kudrin, vindt dat Rusland de nieuwe sancties van de kant van de VS onderschat.

"Drie, vier dagen geleden is er in de VS een nieuwe sanctielijst gepubliceerd. Dit onderschatten wij in Rusland nog. Dit is een geheel nieuwe, veel hardere variant sancties", zei Kudrin.

Elk bedrijf in de wereld

"Nu kan elk bedrijf in de wereld, als dat zaken doet met deze Russische bedrijven, op deze sanctielijst terecht komen. Zij (de VS) bedreigt nu ook bedrijven van andere landen. Wij moeten duidelijkheid krijgen hoe deze sancties gaan uitwerken."

Volgens Kudrim is het in dit licht nodig dat Rusland de Roebel meer gaat gebruiken.Kudrin: "Rusland onderschat de nieuwe sancties van de kant van de VS"

Commentaar Blik op NOS-journaal

De VS gedraagt zich meer en meer als criminele organisatie. De economische oorlogsvoering zoals hierboven aangestipt is daar ook een onderdeel van. Ondertussen werkt de Nederlandse staatsmedia onderdanig mee door de heksenjacht op niet bewezen Russisch inmenging in de Amerikaanse verkiezingen serieus te brengen, zonder het perspectief het van Amerikaanse wangedrag.

Trouwens, hebben wij in de Nederlandse staadsmedia iets gehoord van deze nieuwe economische oorlogszucht van de VS met deze nieuwe sancties, waarin wij nu ook dreigen te worden meegesleept? Best wel een dingetje. Misschien onderscheiden we in Nederland de VS-sancties wel.

Airbridge Cargo

Ook een dingetje is het beperken van de slots voor AirBridge Cargo, de Russische vrachtvliegmaatschappij die plek op Schiphol dreigt kwijt te raken. Dit gaaqt door Rusland mogelijk weer beantwoord worden met het weren van KLM op de lucratieve bestemmingen StPetersburg en Moskou en het gehele Russische luchtruim waardoor voor Verre Oosten bestemmingen urenlang omgevlogen zou moeten worden. Wie bedenkt dit soort maatregelen tegen Airbridge?
Annotaties:
aanmelden / inloggen