Door community (initieel Donkerdoorn), Op woe 2 dec 2015 16:12, 6 reacties,    

Rusland presenteert (eerste deel) bewijzen Turkse-IS oliehandel

Tsja, Russische vechtsvliegtuigen uit de lucht schieten en bijna WWIII uitlokken, (Koerdische) politici ombrengen, Koerden bombarderen (onder het mom van "strijd-tegen-ISIS"), false-flag aanslagen tegen politieke tegenstanders (in naam van ISIS die toevallig 3x achter elkaar Erdogan's tegenstanders opblazen), met NATO-munitie op burgerbevolking schieten (vanuit Syrië), journalisten vastzetten, fascistische knokploegen krantenredacties laten slopen, de lijst van "opmerkelijke" acties van de Turkse regering Erdogan is ondertussen bijna schier oneindig. Het laatste schandaal: Turkije maakt dikke winst met (illegale) oliehandel met ISIS.


Zoals al een aantal oplettende journalisten (niet de voorgeprogrammeerde massa-media natuurlijk) ontdekten, is de handel met de IS zelfs een "familie-business" van de Erdogan's. Yep, terwijl Turkije de belangrijkste uitvalsbasis is/gaat worden voor Europa's kruistocht tegen Assad de Islamitische Staat, is het land (zoals eigenlijk allang bekend) de belangrijkste sponsor van de Saudi/Qatar/UAE/CIA-proxy extremisten. Ach, hetzelfde Turkije dat we nu als dank voor het moedwillig leeg laten lopen van vluchtelingenkampen richting Europa drie miljard gaan betalen om diezelfde vluchtelingen niet meer over de grens te sturen.

Voor de Russen is het nu schijnbaar ook persoonlijk geworden. "Als bewezen kan worden dat Turkije handel drijft met ISIS, stap ik op", sprak de Sultan himself nog. Welnu, hier zijn de Russen die een poging doen.

Nu is ook meteen duidelijk waarom de Amerikanen 14 maanden lang alle olietransporten richting Turkije niet plat gegooid hebben. Wat de nu richting Syrië oprukkende EU-staten betreft: misschien is het beter om eens de verhouding met Turkije te overdenken. Niet dat zoiets zal gebeuren.

Let maar op hoe de massamedia gaan stilzwijgen, verdedigen, zwartmaken en draaien.

(ps: en de NATO zich stomtoevallig voorbereidt op een langere confrontatie rond de Middellandse Zee. Daar waar al die EU schepen onder het mom van "strijd-tegen-ISIS" op weg zijn. Tsja, de hoofdtegenstander woont nu eenmaal niet in Raqqa maar in Moskou.)
| #241606 | 03-12-2015 11:42 | liedetecter
Let maar op hoe de massamedia gaan stilzwijgen, verdedigen, zwartmaken en draaien.
Het zal lastig worden, maar niets is ze te dol nog om die WO-III te starten. AM staat vol met analyses, Obama nog zo hard "absurd, schandalig, nietwaar" roepen, maar dat is wel erg slap met zoveel bewijs op tafel ....

De burger wordt de oorlogspropaganda ook beu ... Panfletteren met internetlinks ... hmmmm

CVP93uBU4AAPpyv.jpg
| #241607 | 03-12-2015 11:52 | liedetecter
enhanced-19304-1445493484-6.jpg
"Let me be very clear that we flatly reject any notion that the Turks are somehow working with ISIL,”. “That is preposterous and kind of ridiculous. We absolutely, flatly reject that notion.”
| #241610 | 03-12-2015 12:14 | Ness
https://medium.com/insurge-intelligence/western-firms-plan-to-cash-in-on-syria-s-oil-and-gas-frontier-6c5fa4a72a92#.5oeos7b3f <-- info over de personen die betrokken zijn bij het vernietigen van het Midden Oosten. Men doet er trouwens alles aan, de vluchtelingen en immigranten in Oiropa te houden. Want de olie- en gasvelden moeten leeg worden opgeleverd.

Nog een leuke bijverdienste: http://rinf.com/alt-news/multimedia/video-disrupted-oil-routes-push-isis-towards-heroin-trade-already-1-bn-a-year/

Rusland reageert trouwens nauwelijks op de nieuwe, spectaculaire premiere van het zoveelste fake onthoofdingsfilmpje van Rita et al: https://www.rt.com/news/324445-isis-alleged-russian-spy-beheading/

En d'r is alweer een gasleiding overleden, deze: http://www.gazprom.com/about/production/projects/pipelines/turkish-stream/

Oh en er zijn geen massamedia meer lol - ze kunnen roeptoeteren wat ze willen maar niemand luistert nog. Beetje te hard door de mand gevallen dus de klanten lopen weg.
Ness's avatar
| #241612 | 03-12-2015 14:34 | liedetecter
De burger wordt de oorlogspropaganda ook beu ...


ze kunnen roeptoeteren wat ze willen maar niemand luistert nog. Beetje te hard door de mand gevallen dus de klanten lopen weg.


Zelfs tot in het hart van omroepland vinden nu 'gemene provocaties' plaats tegen die onschuldige media.
Nu bij de nationale wetenschapsquiz [vanaf min 57] stelt deelneemster 'Maaike' de vraag terug: "Waarom horen we niks van Generaal Wesely Clarck?" Waarop het pannel als een gebeten hond reageert op "zoveel oneerlijkheid van de deelneemster" Whoehaahaha
| #241642 | 04-12-2015 10:54 | ..................
De reden dat ze die jet van rusland hebben neergehaald zou wel eens te maken kunnen hebben met het saboteren van die olie toevoer door IS.
| #241647 | 04-12-2015 12:24 | siban
Die hele olie handel gaat nu in een rap tempo opgeruimd worden door de NAVO. Valt er niks meer te bewijzen en ze kunnen zichzelf weer op de borst slaan dat zij IS de genadeslag hebben gegeven. Ondertussen wordt er in libie een nieuwe olie handel opgezet.
siban's avatar
aanmelden / inloggen