Door community (initieel Best Well), Op don 28 sep 2017 10:29, 0 reacties, nieuws

Rusland rekent af met door VS gesteunde terroristen

In Rusland was het vorige week belangrijk nieuws. Bij het NOS staatsjournaal en de Pauw staats-wauwelshow werd het compleet genegeerd: Een VS-gesteunde terreurgroep opende bij Idlib een bijna succesvolle aanval op Russische militaire politie uit. Op miraculeuze wijze konden de mannen hun vege lijf redden met slechts enkele lichtgewonden. Maar het scheelde niet veel.

Afgerekend

Vandaag heeft Rusland afgerenkend met deze aanvallers. Eerst zijn inlichtingen verzameld op alle niveau's waar en wanneer de verantwoordelijken zich bevinden. Vandaag zijn met geavanceerde wapens 5 commandanten gedood en daarbij nog eens 32 strijders. Ze bevonden zich in gebied waar geen burgers waren.
Heeft u al getekend voor een referendum tegen de sleepwet ?


Poroshenko geen zin "an"

Poroshenko, Oekraïene's Chokolenko President, had er geen zin an om na zijn verjaardag de ontploffingsplek te bezoeken. Omwonenden spraken al, met gevoel voor ironie, dat de ontploffende raketten en bommen vuurwerk was ter gelegenheid van de verjaardag van de EU numero uno knuffelpresident. Meer dan 30.000 bewoners uit de Vinitsa regio werden geëvacueerd. 200.000 Ton (!!!) munitie bevond zich in deze opslagplek en de ontploffingen duurden een heel etmaal. Onder andere zware Smertsh en Huracan raketten bevonden zich daar. Projectielen waar de Donbass bevolking onder te lijden heeft gehad. Volgens Oekraiense autoriteiten gaat het om sabotage en zijn er aanwijzingen dat Rusland er achter zit.
Annotaties:
aanmelden / inloggen