Door community (initieel Best Well), Op don 15 maa 2018 15:45, 3 reacties, nieuws

Rusland voorkomt VN zitting achter gesloten deurenDe Britten wilden dat de VN zitting over de Salisbury zaak achter gesloten deuren zou plaats vinden. De Russen staken daar een stokje voor. Iedereen moet kunnen zien wat er aan de hand is!Britten kunnen slechts zeker zijn dat het Novichok is als ze het zelf hebben!

Geniale bijdrage van de Russische vertegenwoordiger bij de VN: de Britten moeten hun monster afgeven aan het chemisch gas instituut in Den Haag om het daar te laten onderzoeken. Je kunt pas concluderen dat het Novichok is als je het kunt vergelijken met een ander staal Novichok. Als de Britten dan zo stellig zijn dat het Novichok was, kan dat alleen omdat ze dat goedje zelf in bezit hebben en komen ze automatisch op de lijst van verdachten!

VS dreigen Syrië met aanval

Dankzij Dawg werden wij geattendeerd op de onderstaande video waar de Amerikaanse Haley rond 7:00 zinspeelt op mogelijke Amerikaanse aanvallen op Syrië. De Amerikanen "waarschuwen". Welke Nederlandse politicus doet iets om de Amerikanen op internationaal recht te wijzen en hun recente agressie en destructie waardoor niemand zit te wachten op hun interventies?
Annotaties:
| #262471 | 15-03-2018 19:34 | Saljoet
Ik krijg steeds meer de indruk dat men, de westerse leiders, een beetje inpaniek aan het raken zijn. Rusland, onder leiding van Poetin, doet het goed en krijgt steeds meer sympathie van ‘normale’ mensen. Alles halen ‘ze’ uit de kast om Rusland als het grote kwaad neer te zetten maar de Russische woordvoerders weten dat zeer netjes en beheerst te pareren.
Het is niet voor niets dat onze media de Russische reacties censureren.
Saljoet's avatar
| #262477 | 16-03-2018 14:36 | Donkerdoorn
Nog een dag voor de verkiezingen. Let op Syrië....
Donkerdoorn's avatar
aanmelden / inloggen