Door community (initieel Best Well), Op zat 7 apr 2018 09:38, 0 reacties, nieuws

“Rusland zal nooit vriend worden”, VS-VN Ambassadrice Nicky HaleyDe NOS heeft het weer gepresteerd. De meest agressieve sancties van de VS tegen Rusland in 4 jaar tijd, vanmiddag bekend geworden, in het 8-uur journaal compleet genegeerd. Zelfs Volkswagen kan via-via weer last van de Amerikanen krijgen.. Marcel Gelauf was te druk met het lenteweer en kleuters op tablets.

"Als de Russen zich netjes gedragen, krijgen ze geen straf"

Giga vuurwerk in de VN gisteren. Ook dit spectakel weer compleet genegeerd door Marcel Gelauff. Op een andere plek in de VS vertelde de VS ambassadrice bij de VN, Nicky Haley dat Rusland nooit een vriend zal worden van de VS. "Wel kan er samengewerkt worden waar dat nodig is, en we zullen een klap uitdelen als dat nodig is." Aldus de diplomaat...Huisdieren Skripal: Scotland Yard verhongert Cavia's en euthaniseert Kat

Ook dit "detail" negeert het Mickey Mouse journaal van Gelauff weer compleet: De Britten hebben de huisdieren van Sergey Skripal laten verhongeren en verdorsten. Sommigen vinden het vreemd, dat als Scotland Yard zo druk is met de voordeur en het huis van de Skripals, hoe kunnen ze dan de cavia's vergeten? Zijn deze levende wezens geen mogelijkheid om uitsluitsel te krijgen over mogelijk gif in of om het huis? En was het lijden van deze diertjes niet te voorkomen? Vragen, vragen, vragen... Wat vindt Marianne Thieme eigenlijk van deze hele zaak? Misschien dat ze nu langzaam geinteresseerd gaat worden?Terwijl de Skripal's steeds meer fris en fruitig worden, zijn het de huisdieren van de Skripals die, de een na de ander, het loodje leggen wegens, naar het zich laat aanzien, grove nalatigheid van de Britten. De cavia's sterven een vreselijke verhongerings/verdorstingsdood, de kat krijgt van de narigheid maar een spuitje van de Britten. Dat zal prettig thuiskomen zijn voor de Skripals dadelijk in hun lege huis. Scotland Yard, bedankt voor de goede zorgen... Trouwens, er is nog een tweede kat en die is zoek. Die vertrouwde het mogelijk niet en lijkt er vandoor gegaan te zijn. Scotland Yard is nog naar hem op zoek...

Wil je trouwens nog naar een interessant interview kijken over de Skripal zaak, dan is dit een mogelijkheid. Let wel: Sky News vond het te saai om het online te zetten. Het lijkt er wel op dat ze het gewoon uitgezonden hebben en dan zeggen wij: Compliment voor Sky. Zo'n interview hebben wij op de Nederlandse tv nog niet gezien. Wij hadden enkel Derk Sauer bij Pauw met zijn "het waren waarschijnlijk Russen"

Israël schiet weer mensen af

Vandaag heeft Israël weer mensen doodgeschoten. Zes man dit maal. NOS ziet het allemaal heel positief: "Het zijn er minder dan vorige week". Vergelijk het zachte toontje van de NOS eens met de toon ten tijde van de Maidan opstand in Kiev. Terwijl Janoekovitch niet één demonstrant afschoot, werd hij wel als gruwelijk gewelddadig ge-perceptie-managed. Bij de NOS hoor je de hele naam Netanyahu zelfs niet in de reportage van vandaag. Alsof hij niet verantwoordelijk is voor de inmiddels alweer >25 doodgeschoten mensen in een goede week.

En dan nog dit...

CNN in paniek bij gedachte van vertrek uit Syrië

Hoe ziek de MSM (Mainstream Media) zijn, kijk naar de paniekerige reactie op Trump's luchtbalonnetje om Syrië te verlaten. De aap komt uit de mouw. De Amerikanen gaan hun olie-roof toch niet weggeven? En al helemaal niet aan de Iraniërs! Is Trump nou helemaal gek geworden! Bezet houden. We kunnen CNN gerust stellen. Trump mag wel weg willen. De VS blijven nog wel even in Syrie. De VS maken geen enkele aanstalten daar te vertreken. Integendeel. Bouwen daar basis na basis.Annotaties:
aanmelden / inloggen