Door community (initieel Best Well), Op zon 30 okt 2016 11:05, 1 reacties, nieuws

Rutte’s Aap uit de mouw: Oekraine verdrag bedoeld tegen RuslandRutte's Russofobe Aap uit de mouw: Oekraine verdrag bedoeld tegen Rusland

Het heeft even geduurd maar de Aap is uit de mouw. Vergeet alle argumenten van voor het referendum over handel voor de exporteurs en de geweldige warme historische band tussen Oekraine en Nederland. Dat was allemaal slechts een grapje. Maar dat begreep u toch wel?

Rutte vraagt nu de parlementariërs, tegen de uitkomst van het referendum, voor het verdrag met Oekraine te stemmen. Nu is het argument echter niet meer de bloemen export of de warme Nederlands-Oekraiens culturele band, of het helpen van de Oekraïense jeugd, "die we niet in de kou kunnen laten staan". Het argument is nu dat we met het corrupte land moeten associeren als statement tegen Rusland. Om Rusland eenheid te tonen.

Rutte nu officiëel marionet van de Amerikaanse Puppetmasters

Het Parool noemt in de krant van zaterdag 29-10 de actie van Rutte een "wanhoopsoffensief". We moeten dus voor Oekraine stemmen om daarmee tegen Rusland te ageren. Het is een niet eerder getoonde manier van angst kweken tegen Rusland. De relatie met Rusland is hiermee de facto gereduceerd tot het vriespunt. Wat zou Rutte ervan vinden als Putin in dergelijke termen over Nederland zou spreken? Daarbij komt dat Rutte natuurlijk weer selectief verontwaardigd is. Russische bommen op terroristen in Oost Aleppo = slecht. NATO-bommen op Mosul = goed. En Belgische bommen op burgers van een Koerdisch dorpje bij Aleppo? Daar hebben we het niet eens over.

Contradictio

En Rutte maakt zichzelf natuurlijk volslagen belachelijk om nu plots toch met deze nooit eerder vertelde argumenten, te komen. Het was toch slechts een onbelangrijk klein handelsverdragje en niets meer? De contadictio zit 'em er ook in dat Rutte nu de grote woorden gebruikt, "het verdrag is tegen Rusland", dan zou je ook verwachten dat je door wilt pakken: EU, NATO, maar nee, dat is heeeelemaaaaal niet de bedoeling! Zou hij nog door iemand geloofd worden?

Maar onze vraag is, wat wilt u nu, meneer Rutte? Als je goed een krachtig signaal aan Rusland wil geven, waarom dan niet gelijk goed doorpakken en Oekraine de EU en NATO in? Waarom dat dan uitsluiten?

Rutte hopeloos

Het "NEE" uit het referendum was natuurlijk bovenal een "nee" tegen dit soort spelletjes en ruziezoeken met Rusland. De hopeloosheid van Rutte kan niet groter zijn nu hij juist die weggestemde argumenten aangrijpt in zijn laatste wanhoopsoffensief. Deze Rutte rethoriek zou voor elke politieke partij reden moeten zijn om Rutte resoluut terecht te wijzen.

Staats "discussieprogramma" Buitenhof

Volgens Teletekst pagina 220 is Buitenhof een discussieprogramma en komt Dijsselbloem uitleggen waarom we met Oekraine moeten associëren. Het is natuurlijk grappig dat de staat dit programa een "discussieprogramma"noemt. Dijsselhoef in gesprek met de presentator (aangever) die het staatsstandpunt mag toelichten, heet bij de Hollandse staatsomroep een discussie. LOL.

Nieuw embleem Oekraïense Militaire Inlichtingendienst: Zwaard door Rusland

Uil houdt zwaard vast dat dwars door Rusland gaat. Het nieuwe embleem van de Oekraïense Militaire Inlichtingendienst. President Petro Poroshenko houdt de feestelijke toespraak... Rutte staat te popelen om hiermee te associëren...

Triest om te zien: Rutte draait compleet dol. Tekenen huwelijksverdrag met Oekraine (was eerst slechts onbeduidend handelsaccoordje) is nu ineens "landsbelang". In het belang van welk land zegt Rutte er wijselijk niet bij. Geenstijl wenst de zielige onderworpen Rutte veel plezier.

Rechtstreekse link naar dit artikel
Annotaties:
| #255479 | 30-10-2016 19:09 | jantjeuitnederland
Gelukkig heeft het verstandige deel van de bevolking dit allang door gehad en NEE gestemd.
jantjeuitnederland's avatar
aanmelden / inloggen