Door community (initieel Manus), Op maa 3 jul 2017 23:56, 0 reacties,    

Ruzie van Trump met CNN is zelf het grootste Fake News


Afgelopen week leek het alsof de ruzie tussen Trump en CNN een nieuw dieptepunt bereikte met een filmpje dat Trump twittterde. Het betrof een oud filmpje waarin Trump deelnam in een worstelwedstrijd en zijn tegenstander, voor wiens gezicht digitaal het CNN-logo was geplakt, een aantal klappen verkocht.

Nu is het duidelijk dat CNN, net als alle andere MainStreamMedia, grossiert in nepnieuws, bedrog en manipulatie. In dat opzicht zou het terecht zijn dat zij eens flink aangepakt worden door de President van de Vereenigde Staten. Echter, zoals we weten zijn de klappen die uitgedeeld worden bij showworstelen zo nep als wat en zijn de worstelaars achter de schermen vaak goede vrienden, zo ook deze nepvete van Trump met CNN.

Nog voor Trump verkozen werd berichtte ik op 7 November 2016 met een enigszins vooruitziende blik “Trump (Hillary, Alex Jones) en MSM spelen een vooropgesteld showworstelstuk”
Een citaat hieruit: “Zoals met showworstelen is het hele scenario van de Amerikaanse verkiezingen van tevoren duidelijk doorgesproken en staat de winnaar in principe vooraf vast. Het hele gebeuren is bedoeld om het publiek te amuseren en de spelers proberen met geschreeuw, aanvallen en een uitgeschreven scenario het publiek bij het nepgevecht te betrekken. Achter de schermen zijn de worstelspelers meestal goede maatjes met elkaar en presentators en worstelspelers worden door dezelfde organisatie uitbetaald en als zij het publiek overtuigend weten te vermaken worden zij opgenomen in toekomstige scripts. “

Trump ging na zijn verkiezing snel langs bij Kissinger om zijn eliteorders te ontvangen. Daarna heeft hij de situatie in Syrië verergerd met een aanval op Syrië na een false flag danwel hoax. In alle opzichten volgde hij net als CNN en Clinton de eliteagenda met steun aan Saudi Arabië en Israel en een harde lijn tegen Syrië, Iran, Cuba en Rusland. Er kwam geen woord over Pizzagate/Pedogate of vervolging van Clinton. Van een opzegging van handelsakkoorden komt ook weinig tot niets terecht. Het enige van betekenis was het opzeggen van het klimaatakkoord door Trump, maar goed, de elite kan deze wel even in de ijskast parkeren. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

De vete met CNN is dan ook zo nep als het maar zijn kan. Trump beschuldigt CNN van fake news, maar buiten de onzinnige beschuldigingen van Russische hacks geeft hij niet aan wat fake news is. Geen moment noemt hij de vermoorde Seth Rich die volgens meerdere betrokkenen de bron van de DC leaks was. Hij heeft het ook met geen woord over de hoaxes die westerse veiligheidsdiensten en MSM in Manchester, London en Berlijn organiseren en promoot deze hoaxes samen met CNN als echte Islamitische aanslagen. Beiden promoten dus hetzelfde fake news, omdat ze in dienst staan van dezelfde organisatie achter de schermen. Ook de leugen dat Assad gifgas inzet tegen zijn bevolking wordt door Trump en CNN aan de bevolking opgedrongen. Trump en CNN/MSM liegen en bedriegen samen in koor.

De Amerikaanse bevolking was voor de verkiezingen een stuk verder in hun afkeer jegens de MainStreamMedia en hun leugens dan hier in Europa. Het grootste deel van de Amerikaanse bevolking had zich gekeerd tegen zowel Republikein, Democraat en de MainStreamMedia. Het was voor de elite zaak hen weer te verdelen en in het vertrouwde links-rechts paradigma te krijgen. De alternatieve media was al langer geïnfiltreerd door goed acterende elitepuppets aan zowel linker- als rechterzijde. Aan de rechterzijde waren infiltranten als Alex Jones en Mark Dice het meest succesvol en promootten een tegenstelling met de zogenaamde liberale MSM om het valse links-rechts paradigma nieuw leven in te blazen. Op de vleugels van fake alternatieve media werd Trump naar het Witte Huis gelanceerd. Een uitgebreide negatieve mediacampagne van de MSM verstevigde de oude links-rechts tegenstellingen en moedigde de MSM-haters verder aan om op Trump te stemmen. (There's no such thing as bad publicity..) Bij echte tegenstanders van de elite zoals Ron Paul liet de MSM dat wel uit hun hoofd, Ron Paul werd met opzet compleet doodgezwegen door de MSM om dit effect te voorkomen.

Trump buit met zijn twitterbericht de terechte weerzin van een groot deel van de bevolking tegen de MSM uit om valse links-rechts tegenstellingen te vergroten. Trump is net als Clinton de establishmentkandidaat en heeft laten zien hiernaar te handelen. Het was niet moeilijk om dit van te voren te voorspellen en Trump zal net als CNN de eliteagenda blijven volgen met steun aan banken, fed, corporations, militair industrieel complex, Israel, NAVO en Saudi Arabië. Beiden zijn betaalde showworstelaars en het publiek laat zich zoals vanouds beetnemen met de gespeelde links-rechts tegenstellingen.
Annotaties:
aanmelden / inloggen