Door Ness, Op woe 21 jun 2017 08:18, 5 reacties,    

Sadisme, religie en IsraelHet idee dat de ene mens (veel) meer waard is dan de andere leidt steevast tot een vorm van collectief sadisme waarbij de daders zich niet of maar half bewust zijn van de gigantische en vaak eeuwenlang nasudderende schade die zij aanrichten. En juist godsdiensten leveren precies dat soort hersenspoeling die ertoe leidt dat collectief de grofste en smerigste misdaden worden begaan aan de niet-geaccepteerde partij, die dan vaak wordt gezien als een soort hersenloos dier. De Indianen in Noord- en Zuid Amerika zijn op die manier uitgemoord door christenen, maar niet voordat de gruwelijkste misdaden aan hen waren begaan, gewoon om te kijken of ze ook pijn leden als bv de armen werden afgehakt lijkt wel.

De geschiedenis tot op de dag van vandaag staat letterlijk bol van de voorbeelden waarbij de ene groep op basis van religie of ideologie de andere om zeep helpt. Maar er is binnen religies ook een andere vorm van uber-en untermensch denken die vrij weinig aandacht krijgt, en in het geval van moslims, joden en christenen, niet eens terug te voeren is op de koran, bijbel en talmoed zelf maar op de heersende woestijnkoeltoer waar deze religies hun oorsprong vinden.

Moslims zijn 'statusziek'. Degenen met een hoge status mogen en doen ook alles met hun voetvolk, hun speelgoedje. Een bekend voorbeeld is het Baccha Bazi fenomeen in Afghanistan en omstreken, waarbij de rijke en machtige stamhoofden afzichtelijke hobbies hebben die absoluut verboden zijn voor het plebs. Maar ook de PA op de West Bank en Hamas kunnen er wat van. In het voortdurende getouwtrek om de macht en de status die bij die macht hoort wordt de gemiddelde Palestijnse Jan-met-de-pet volledig op sadistische wijze vermorzeld. Waarbij Israel momenteel - Ramadan, hartje zomer en bloedheet daar - met genoegen een handje helpt door de electriciteit, en daarmee de watervoorzieningen, af te sluiten in Gaza. Tot de stront over het eigen strand spoelt natuurlijk. Pas dan komen er protesten. Want wat je de ander collectief aandoet wil je niet zelf meemaken, als door god gekozene. Wie gekozen is hoeft niet meer na te denken over de consequenties van zijn handelen, is het idee.

Maar zijn alle joden wel 'gekozen' en evenveel waard? Nou, in de ogen van hun Ja-wee-oh-wee misschien wel, maar de joden zelf denken daar heel anders over. Alleen de blanke, Oiropeesche talmoedjood kan door de beugel. De rest werd en wordt nog steeds gezien als overtollig afval. En dan met name de joden die afkomstig zijn uit het Midden Oosten en Afrika. Toen Israel zichzelf tot staat uitriep repten zich er van alle kanten joden naartoe, en die moesten natuurlijk eerst uitgezift worden op gewenstheid. Die houding heeft gruwels voortgebracht, waarvan de zaak van de Ringworm kinderen (bekijk die doc in link!) zelfs door de censuur op Wikipedia is gesijpeld.

Maar dat is niet de enige zaak die speelt. Meteen vanaf de oprichting van de staat Israel werden joodse kinderen uit Jemen gebruikt voor medische experimenten waar Hitler&Co wellicht nog een puntje aan kunnen zuigen. Wat dacht u van deze?: "The protocol includes a letter from Dr. Kalman Jacob Mann, deputy medical director of the hospital, to Mendel, dated Nov. 21, 1949, saying: "I visited our hospital in Rosh Haayin, and found that that morning four babies who had received active treatment had died. These babies were in more or less balanced condition according to their physio-pathological condition, but after they were injected with various solutions, the balance was upset and they died." En men moet vrezen dat het niet bij 4 babies uit alleen Jemen is gebleven. Op de foto boven staat in het Hebreeuws 'milt' geschreven op de buik van een levend kind dat blijkbaar was voorbestemd voor de *medisch noodzakelijke* slacht. Maar ja, de meeste gegevens zijn uiteraard met gezwinde spoed verdonkeremaand.....
Annotaties:
| #260026 | 21-06-2017 16:43 | Rotterdam
'Ik kan het natuurlijk helemaal fout hebben met deze alternatieve versie'

Mooi, dan kunnen we deze kul weer rustig overslaan.

PS Ik geef deze site niet lang meer, met al die database errors. En waar moet Ness dan zijn verzinsels kwijt?
| #260027 | 21-06-2017 23:01 | Ness
Een verwarde Rotterdammer, daar hebben we er meer van, maar dat terzijde. Check: https://www.demorgen.be/wetenschap/macht-is-niet-goed-voor-uw-hersenen-b4c2f586/ <-- mannen (vrouwen komen er meestal niet aan te pas) duiken een religie in om van daaruit maniakaal te heerschen. Ieder godje kan voor dit doel gebruikt worden, althans in monotheïstische hersenspinsels. Stelling: Daarom ontaarden religies altijd.

Over Hamas: de reden dat ik subiet over de nek ga van die figuren is omdat ik ze GEZIEN heb in hun natuurlijke habitat, in Rafah aan de grens met Gaza (waar ik niet in mocht uiteraard), vette volgevreten arrogante neerbuigende stervensrijke (zij beheren de tunnels, wie wil eten moet duur van hun kopen of wachten op de bedeling) zakken in dikke bakken, denigrerend neerziend op het zieltogende plebs.

Ik had toendertijd veel contact met een jongeman uit Gaza, atheist, die ondanks de smerige streken van Israel toch nog liever joden en wat daar voor door moet gaan zag heerschen in Gaza dan de islamisten van Hamas. Het volgende is een anekdotisch verhaal dat niettemin tekenend is: toen het eind 2008 bommen begin te regenen in Gaza was dé voorgeschreven topic van de dag de vraag of vreemde mannen, mits moslim, aan de tieten van zogende vrouwen mochten sabbelen. Dat mocht want moslim, i kid you not. Ik heb geen redenen om aan die story te twijfelen. Die bommen moest men maar verdragen voor 'de goede zaak' (kalifaat), daar werd verder niet over gesproken, en hoe meer martelaren des te beter.

Eerwraak is in Gaza, dat ooit een van de meest verwesterde en zeer goed opgeleide bevolkingen had in de Levant, aan de orde van de dag. Dezelfde jongeman heeft 5!!! vrienden, leeftijdsgenoten dus, verloren aan de hersenspoelingen van soepjurken die hen warm maakten voor terreurakties - op pubers van amper 14 jaar wordt dag in dag uit ingebeukt tot zij 'het licht zien'. Daar krijgt dan de familie geld voor om de schulden die de familie of de jongens zelf heeft lopen bij diverse ratten af te handelen. Zo gaan er heel veel...

Daarnaast heeft Israhel er een handje van om zomaar kinderen uit te pikken voor afslachting, want naar het inzicht van de misselijkmakende, gehersenspoelde pijpekrullen die dienst doen op zo'n checkpunt zijn het toch allemaal beesten. Men legt dan gewoon snel een mes naast het slachtoffer neer, case proven en closed. Daar zijn onomstotelijke bewijzen van.

Ik zie veel hasbara op draadjes en veel wanhopigen die tegen de stortvloed van leugens en verdraaiingen in proberen te gaan, of enige nuance proberen aan te brengen. Maar de zaak is hopeloos. Dat komt nooit meer goed - tenzij zowel de Palestijnen als de Israeli's AL hun graftakken gewoon tegen de muur zetten en afschieten, want het is ALLEMAAL vullis met hersenrot. Ik heb het domweg opgegeven. Sorry.
Ness's avatar
| #260028 | 22-06-2017 01:49 | Ness
Afijn ik kan niet slapen vanwege de walging die meekomt met de herinneringen aan 3 weken Egypte, non-tourist, in m'n up als (oude) vrouw + af en toe hoofddoekje/kopschaamlap, je moet wel, anders krijg je trouble buiten de gebaande paden. Toch zijn de meeste wel okay. Maar wat mij opvalt in NL is dat de imams hier er niet alleen van buiten vrij onsmakelijk en absurd uitzien, maar dat ze van binnen ZO VIES zijn - spiritueel - dat mij de rillingen over de rug lopen. De labbekakkende gutmensjes hebben het smerigste van het smerigste tuig met open armen ontvangen.

Ik heb in Egypte ongeveer een week opgetrokken met een nogal vreemd samengesteld ploegje mannen die ik aantrof wachtende bij de grens. Wij deelden taxi's voor de rit Al Arish/Rafah vanuit het hotel in de stad. Eentje was een zuivere oplichter, een Paki Brit. Een was een oversekste Australische Egyptenaar, en de derde was een altijd in het wit geklede magere homo met een voorkeur voor jonge hoeren. Die ging zowat iedere middag jongens scoren in de stad. De Aus/Eg daarentegen scoorde Egyptische hoeren want die waren van veel betere kwaliteit dan de westerse, zei hij. Die kwamen compleet met tent aan in het hotel en je wilt niet weten wat daar onder zit - zuurstokroze 'lingerie' met polkadots, de foto's staan nog op mijn netvlies gebrand.

Op iedere straathoek van Caïro staat MINSTENS 1 hoer (met kopvodje) maar vaak een hele trits, de aus/eg was zo vriendelijk ze allemaal aan te wijzen tijdens een rit door de stad. Vaak vrouwen van tegen de 30, 40 jaar en half verhongerd - dit doen ze niet voor de lol, en aus/eg moest er ook niets van hebben. Te goedkoop en naar ik vermoed te aandoenlijk.. Armoede daar is vreselijk.

Zelf kreeg ik op toeristische plekken vaak een aanbod van mannekes die mij voor een paar euro wel wilden plezieren (ril, ril, ril). Egypte is 1 GROTE HOERENKAST, ik zweer ut. Zelden zulke hypocrieten (m) meegemaakt - maar alle vrouwen zijn bang, dat zie je aan de ogen (en da's ook het enige wat je ziet vanwege de tenten die ze moeten dragen). Aan de grens heerst de verzamelde maffia, Israelisch, Arabisch, Russisch/Tjetjeens en nog veel meer. Voor 2000 eurietjes kon ik een tunneltje nemen naar Gaza. Aanbod kreeg ik van een Tjetsjeen. Momenteel woont ISIS genoeglijk in en rond Al Arish. In samenwerking met IsraHEL, uiteraard.

En het baardapentuig komt ons in NL de les lezen? Dit over lijken gaande tuig denkt ZEDEN te kunnen preken? KIJK GVD NAAR JE EIGUH, VIEZERIKKEN!. Volgens de statistieken komt in zedenzaken juist incest meer voor bij autochtonen, terwijl in alle andere soort zaken de achtergrondiers met stip op kop gaan. Ik heb daar grote twijfels over. Incest en kindermisbruik zal schering en inslag zijn, maar het wordt niet gemeld, da's de clou. Die koeltoer is rape-culture, 1o1. Wat zwak en weerloos is wordt zonder gewetensbezwaren misbruikt. En bij deze de trofee voor de huidige NL'se *feministen* die echt de prijs winnen voor opperste onnozelheid:
58235.png
Ness's avatar
| #260029 | 22-06-2017 01:54 | Ness
** de meeste mannen zijn okay moet daar staan. Mits je je gedraagt als een braaf, onmondig en niet tot zelfstandigheid in staat zijnd klein kind natuurlijk. Daar heb ik behoorlijk wat ervaring mee na al m'n reizen. Oh en in Rafah is echt alles te koop. ISIS beheerd nu de tunnels vanaf de Egyptische kant denk ik zo. Dwz, Israel beheerd die tunnels - belasting heh - via de Bedouinen aldaar.
Ness's avatar
| #260033 | 22-06-2017 10:00 | Ness
Nou voor de duidelijkheid: Rafah heeft 2 kanten, de grens met een paar shoppies en in Gaza de stad waar pottekijkers niet welkom zijn. Ik was daar in 2009, een paar maanden na Israhel's slachtpartij. De homo was een Australische fotograaf die domweg van de gelegenheid gebruikt maakte want er viel verder toch niks te doen anders dan wachten. Hij had hart voor de zaak, dat wel. De Eg/Aus wilde familie in Gaza bezoeken.

Die Paki Brit kreeg echt alles gedaan door zich voor te doen als Mekka-ganger. Hij kende precies 1 vers uit de koran uit het hoofd in het Arabisch, en daar kon hij van leven, want je kunt de geleuvigen daar echt van alles wijsmaken. Evengoed heb ik wel gelachen met die kerels. Al Arish is een toeristenplek voor Arabieren, veel te gevaarlijk om in je eentje rond te kachelen, dus 3 mannelijke begeleiders was gewoon noodzaak.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen