Door Ness, Op vri 16 dec 2016 15:50, 10 reacties, citaat / intro / linkdump

Sandy Hoax

Een paar nieuwe ontwikkelingen in de eigenaardige toestanden rond de Sandy Hook shooting, beter bekend als de Sandy Hoax: veel ouders blijken vooraf op bezoek geweest te zijn bij Obama in het Witte Huis. Met name diegenen die op Kerstmis 2009 een huis kochten voor nul dollar.

...
| #256862 | 17-12-2016 12:04 | Rotterdam
Sandy Hoax is gewoon nepnieuws:

"They don't think anything bad ever happens, they don't think anyone ever gets hurt," Len Pozner said on "AC360" Thursday. "They think whenever they see anything on the web or on television that is a crime or mass casualty event, that has to be a hoax."

http://edition.cnn.com/2016/12/08/us/newtown-victim-parent-lenny-pozner-hoaxers/
| #256863 | 17-12-2016 12:08 | Rotterdam
Ik denk trouwens dat het einde van Zaplog nabij is, technisch gezien. Dit zie ik vaker dan artikelen:

Database Error: Unable to connect to your database. Your database appears to be turned off or the database connection settings in your config file are not correct.
| #256865 | 17-12-2016 12:14 | Rotterdam
In the past month, a 57-year-old Florida woman named Lucy Richards was indicted on charges of sending death threats to Lenny Pozner, whose son Noah was killed at Sandy Hook, and a hoaxer who lives in New York City was arrested on similar charges. Pozner, whom I wrote about this past summer, has devoted the last several years of his life to fighting Sandy Hook hoaxers like Richards and Wolfgang Halbig, a Florida man who has relentlessly pestered the town and its families for further proof that their children actually died
| #256868 | 17-12-2016 14:37 | Antares
a 57-year-old Florida woman named Lucy Richards was indicted on charges of sending death threats to Lenny Pozner

Er zal altijd een idioot tussen zitten. Ondertussen worden 'electorals' bestookt met doodsbedreigingen. Waarom trekt de NSA die niet na?
Antares's avatar
| #256870 | 17-12-2016 16:34 | Ness
https://fellowshipoftheminds.com/2014/02/25/sandy-hook-massacre-was-a-contrived-event-says-former-state-trooper-wolfgang-halbig/ Voor mensen die zich erin willen verdiepen, deze site heeft veel info verzameld.

Wolfgang Halbig is zodanig bedreigd afgelopen jaar dat hij gestopt is. Heeft diverse rechtszaken gevoerd en veel boven tafel gekregen. Info over de Pozner quatsch ook op die site.
Ness's avatar
| #256885 | 18-12-2016 09:20 | DeGrijzeDuif
@Nes om het wat meer inhoudelijke maken, ondanks dat ik niet zo in Sandy Hook/Hoax zit... ik snap de datum die overeen komt en ik snap het bizar uitziende bedrag. Maar 2 opmerkingen of vragen. Op de eerste plaatst heeft die onderzoeker al eerder antwoord gehad op de vraag waarom, en in eerste instantie vond hij het acceptabel. Ondanks dat het nu meer concrete voorbeelden zijn, in principe is ditzelfde antwoord nog steeds geldig. Verder is het essentieel hoe de situaties voor andere mensen uit die woonplaats is die NIET direct betrokken waren bij het verhaal. Zijn er geval te constateren van on gerelateerde mensen met hetzelfde verkoopbedrag en op dezelfde datum? Door hier geheel geen aandacht aan te geven wordt een vertekend beeld gegeven. Het lijkt nu een vreemd issue, maar of dit ook zo is kan nooit duidelijk worden zonder deze context. Is hierover sinds het artikel nog meer duidelijkheid gekomen?
| #256926 | 19-12-2016 15:49 | Ness
Oh Duif ik hou me d'r ook niet zo mee bezig. Maar uit dat artikel blijkt dat in eerste instantie de smoes - er moest van alles worden overgezet naar een nieuwe computer - werd geaccepteerd maar na al die jaren staat het gewoon nog steeds zo op de lijst. Want een huizenverkoopregister pas je niet makkelijk aan. Die huizen zijn dus idd geschonken op Kerstmis en niet verkocht.
Ness's avatar
| #256994 | 22-12-2016 10:42 | DeGrijzeDuif
"Dus"?

Ik zie de harde connectie niet Ness. En dat is echt een beetje het/mijn probleem met Sandy Hook of Hoax zoals jij dat noemt. Ik hou al niet echt van verbasteringen, het roept bij mij een beeld op dat de feiten dan niet voldoende voor zich zullen spreken. Er is voldoende "mis" met Sandy Hook, er gaan voldoende belletjes af om er serieus onderzoek naar te starten, maar daar schort het nogal aan.

Jaren geleden al speelde dit verhaal. Ik kan me nog goed een interview herinneren van een vader die op beeld eerst lacht, vervolgens naar de microfoon loopt en begin te snotteren. Mijn mening toen, en nog, is dat dit inderdaad vreemd lijkt, maar het niet onmogelijk is. Kort gezegd brengt de dood vreemde emoties met zich mee, en is zelfs schaterlachen na een traan niet vreemd. De emoties vliegen alle kanten op, en intens. Voor mij is zo'n moment niet meer dan opmerkelijk, maar voor sommigen was dit hét bewijs.

(Ook binnen de complottheorie over de truck in Berlijn zie je dat first responders die lachend op de gevoelige plaat worden gelegd als verdacht worden aangemerkt)

Ook is er een videobeeld (was nieuw voor mij) van Anderson Cooper van CNN die zijn hoofd draait waarna er een deel van zijn neus kortstondig uit beeld verdwijnt. Conclusie van de complotters: green screen!

Als ondersteuning wordt aangehaald dat CNN al eerder beelden heeft gestaged, en de voorbeelden hiervoor zijn ook correct. Maar dat het in het verleden zo liep betekent niet dat het dan nu ook maar zo is, en dus fake. Het zou best kunnen dat het voor een green screen is opgenomen, maar Cooper zelf gooit er een technische term tegenaan omdat zulke fouten in beeld wel vaker voorkomen bij live verbindingen. Weet je, dat zou ook best kunnen... ik kan er dieper op door gaan, maar ik denk dat mn punt helder is zo.

Nu die huizen ook weer... het laat absoluut een belletje rinkelen, dus ga ik er serieus naar kijken. Dit leverde vragen op zoals ik dat hierboven heb aangegeven. Zo lang daar geen degelijk antwoord op komt is dit verhaal alles behalve een valide argument.

En zo is het Sandy Hook verhaal doorspekt met halve waarheden en ronduit onzin. Het punt is dat al die zaken steevast worden aangehaald, vaak vluchtig, om een ander "argument" meer body te geven. Maar als je er eerlijk naar kijkt is er niet veel wat overeind blijft na een kritische analyse.

En ik doe echt wel mn best, ik probeer er echt inhoudelijk naar te kijken... Nu ben ik tegen Wolfgang Halbig aangelopen en die man fascineert me behoorlijk. Het is iemand met een behoorlijke staat van dienst die persona non grata werd toen hij zich over Sandy Hook begon uit te spreken. Nu zijn zijn claims behoorlijk stevig, en hij bevindt zich duidelijk in het "hoax" kamp -> Er is in geen enkel kind omgekomen.
| #256995 | 22-12-2016 10:45 | DeGrijzeDuif
Gisteren zag ik een 2 jaar oud interview tussen hem en Alex Jones, over de FBI die in de statistieken naar buiten bracht dat er dat specifieke jaar geen moorden in de regio van Sandy Hook hadden plaatsgehad. Toen hij daarover informeerde kreeg hij een halfbakken excuus dat op verzoek die cijfers niet waren opgenomen om dat het allemaal zo gevoelig lag blabla. Dan kun je zeggen dat dit nergens op slaat en de hoax bevestigt, maar het punt is dat ik nog geen kern had die bevestigd moest worden... En het slappe excuus is voor mij geen kern om dit als een hoax te bestempelen. Het is een uitermate opmerkelijk punt, een onwenselijk/onacceptabel a antwoord, maar niet meer dan dat...

En het wordt nog bonter, want Halbig claimde in die video ook dat hij met 2 state troopers had gesproken naar aanleiding van een datadump mbt Sandy Hook. Dit was zo veel data, dat het zoeken was naar een speld in een hooiberg, zonder garantie dat er een speld gevonden kon worden. Maar de 2 troopers hadden hem gewezen op 2 documenten welke het letterlijke script waren van Sandy Hook!!!

Zoiets levert bij mij weer een belletje op, dus ga ik er verder naar kijken. Maar heb het nog niet gevonden, en ik geloof ook niet dat ik dat ga vinden. Dit was namelijk 2 jaar geleden, en als dit werkelijk was wat hij claimt dan was dit hét bewijs geweest, luid en duidelijk. Er kan best iets zijn, zelfs een script, maar of keihard wordt dat dit het script was voor Sandy Hoax twijfel ik enorm aan.

Nu zeg jij ook dat het een hoax betreft, en dat is een heftige claim, maar ik zie nog geen reden dat die claim correct is. Zou je mij kunnen aangeven wat voor jou de elementen uit dit verhaal zijn waardoor jij het als hoax betiteld?
| #257005 | 22-12-2016 12:49 | DeGrijzeDuif
Hier een pijnlijk verhaal over de onbetrouwbaarheid van Wolfgang Halbig. Ik denk dat ik inmiddels wel klaar heb met deze niet bewezen hoax, of jij moet nog iets trefzekers in je zak hebben Ness...

http://www.crisisactorsguild.com/2016/08/04/wily-wolfgang-weasels-his-way-out-of-another-one/#more-1045
aanmelden / inloggen