Door Antagonizer, Op din 1 jun 2010 00:49, 8 reacties, all rights reserved

Schurkenstaat Israël nu ook piratennest

De opvarenden van het hulpkonvooi voor Gaza die in de zeer vroege ochtend van afgelopen maandag werden overvallen door Israëlische marinetroepen, zullen verbaasd hebben opgekeken toen bleek dat de piratenvlag die ze hadden verwacht te zien geen doodshoofd met gekruiste botten toonde, maar een fier wapperende davidsster. Tenminste, als ze iets hadden kunnen zien in het pikkedonker toen opeens mannen uit helikopters zich op het dek van één van de schepen lieten droppen. Je zou zomaar kunnen denken met gebroodroofde Somalische vissers piraten van doen te kunnen hebben, aangezien ze zich nog niet in de Palestijnse Israëlische wateren bevonden. Vervolgens begingen de opvarende activisten de domme fout door zichzelf te verdedigen met spullen die voorhanden waren, omdat het namelijk niet netjes is je overvallers proberen van je boot te slaan en je vege lijf te redden. De stokken, ijzeren staven en “puntige objecten” waren kennelijk te veel voor het best geoutilleerde leger van de wereld en in stijl besloten ze op de activisten – of moet ik zeggen “terroristen”? – in te schieten met scherp. Ach ja, als het werkt om op het land ongewapende burgers levend te verzengen met fosforbommen of te verpulveren met tankgranaten, dan is het legen van een automatic assault rifle op een zooitje ongewassen hippies met stokken nog redelijk fair. Voor Israëlische begrippen dan.

De rapen zijn gaar. En laten we dit keer hopen dat ze goed gaar zijn. Israël heeft de facto een onvervalste oorlogsdaad begaan door een boot van NAVO-staat Turkije aan te vallen in internationale wateren. De Turkse regering is laaiend, zoals ook de rest van de internationale gemeenschap de buitenproportionele aanval veroordeelt. Zelfs in broekenpoeplandje Nederland is men verontwaardigd – op de SGP na dan. Dit wordt nog een aardig klusje voor de spin doctors. We horen dan ook de zio-prop agenten en MSM-lakeien door de hele wereld koortsachtig verhaaltjes tikken over hoe de Israeli Defense Force (IDF) uiteindelijk wapens heeft geplant gevonden in het vrachtruim of hoe de activisten in wezen vermomde Al Qaeda-terroristen zijn die bij hun broeders van Hamas op de thee gaan. U weet wel, Hamas de Palestijnse verzetsorganisatie die enkele jaren geleden op democratische wijze de verkiezingen won en deel uitmaakt van de Palestijnse regering en... Excuses overnieuw: U weet wel, Hamas, die terroristische organisatie die enkele jaren geleden de macht greep in de Palestijnse gebieden en al jaren lang Israëlische stedelingen bombardeert met raketten. Juist ja, die Hamas, die net als Hezbollah tot het vuige terroristentuig behoort dat de wasdom van de jonge staat Israël in de weg staat.

Over de hele wereld zijn demonstraties uitgebroken, van Pakistan tot Nederland en ook de EU heeft onomwonden verklaard dat de blokkade van de Gazastrook onacceptabel is. Nu heeft Israël een broertje dood aan VN-resoluties, Geneefse Conventies, mensenrechten issues, internationale verdragen en het non-proliferatieverdrag. In de ogen van de zionistische regering is letterlijk alles geoorloofd om de staat Israël te laten voortbestaan ten koste van de Palestijnen, de landen om haar heen en zelfs haar bondgenoten. De rest is bijzaakschade en voor de VS en bevriende naties om op te kuisen. Hierbij neemt Israël nog immer dankbaar de slachtofferrol aan, terwijl het haar bloedige staatsterrorisme blijft uitoefenen voor het oog van de wereld. De praktijken van de Israëlische regering zijn de collectieve schandvlek van het denkende deel van de internationale gemeenschap, want men staat erbij en kijkt er naar.

En hoewel het konvooi Gaza niet heeft gehaald, heeft het wel haar doel bereikt door wereldwijd de aandacht te vestigen op één van de schandelijkste humanitaire rampen van dit moment: de criminele gijzeling van het Palestijnse volk in haar eigen land.
Annotaties:
| #105106 | 01-06-2010 16:20 | guardian of the blind
Werkelijk te triest om waar te zien.

Vanmorgen op het werk toen het op de radio was, hoorde ik alleen maar dingen als goed gedaan, Kapot maken dat tuig en Israel is niet kinerachtig met dat soort dingen. Die schieten meteen. Die zijn niet zoals Amerika, die na veel praten overal nog steeds niks berijkt hebben. Dat soort dingen hoorde ik.
Op dat moment ging er werkelijk gewoon een koude rilling over mijn rug.

Toen gaf ik mijn mening, en na 2 zinnen was het al bijna teveel. en werd wat ik zei vrolijk met lachende reacties en werkelijk iemand die boos werd weg gewimpeld. Later in de pauze werd ik nog eens vrolijk begekt over mijn mening.

Zo triest hoe gehersenspoeld mensen tegenwoordig zijn.
Wat kan ik er kwaad om worden.

Ps.
Kun je geen reacties meer plaatsen of lezen als je niet ingelogd bent? Ik wou net de reacties lezen maar dat kon dus niet, en ik kon ook niks plaatsen.
| #105110 | 01-06-2010 16:28 | Axeman
Vanmorgen op het werk toen het op de radio was, hoorde ik alleen maar dingen als goed gedaan, Kapot maken dat tuig en Israel is niet kinerachtig met dat soort dingen.

idem hier, maar overwegend onverschilligheid en een enkele medestander
Kun je geen reacties meer plaatsen of lezen als je niet ingelogd bent? Ik wou net de reacties lezen maar dat kon dus niet, en ik kon ook niks plaatsen.

idem hier
| #105116 | 01-06-2010 16:59 | Antares
Er heerst kennelijk enige verwarring op de redactie van Zaplog:

P.uncia:

Yezz sinds we verhuist zijn van server gaat er regelmatig iets fout. Patman werkt eraan maar gaat niet soepel.


Patman:

Ik heb de discussies uitgezet, alleen zichtbaar als je bent ingelogged.

Eens kijken wat dat doet op de kijkcijfers.

Kan zo weer terug.
Antares's avatar
| #105156 | 01-06-2010 20:02 | Patman
Ik heb de discussie uitgezet als je niet bent ingelogged. Als ik zo op andere sites kijk wat het toevoegt, denk ik: niet veel.

Ik heb het idee dat mensen het nieuws zo veel meer zelf gaan duiden, dan dat ze een beetje achter de meute aan gaan hollen. Kortom, ik denk dat dit betere kwaliteit geeft.

En we hebben inderdaad een ultra-deluxe server waar zelfs de hoster niets van begrijpt. Gevirtualizeerde load-balanced supershit. Maar geef mij maar gewoon een LAMP-server.
Patman's avatar
| #105157 | 01-06-2010 20:11 | Haddock
En we hebben inderdaad een ultra-deluxe server

Maar nog niet zo ultra-deluxe dat we een plaatje kunnen uploaden.. ;)
Haddock's avatar
| #105190 | 02-06-2010 07:18 | keuleniscool
Schurkenstaat Israël nu ook piratennest ....
Na ruim 60 jaar terreur is het tijd voor een totale boycot van deze joden !
| #105206 | 02-06-2010 10:31 | merethan
Gevirtualizeerde load-balanced supershit.
lol
merethan's avatar
| #105216 | 02-06-2010 13:10 | keuleniscool
Stop de super terreur van de joden …
En die terreur is niet alleen het bouwen van illegale nederzettingen op Palestijnse grond .
Maar ook een 700 km muur op geroofde grond
EN 60 jaar bezetting
En 60 jaar economische wurging
En het negeren van alle VN resoluties
En meer dan 10.000 palestijnen , die zonder veroordeling al jaren gevangen zitten .
Enz enz . enz…. want de joden terreur neemt alleen toe , schande !
Zo komt er GEEN vrede .
Alleen eerlijk en gemeend praten is de weg naar vrede ,
en die weg is nog heeeeeeeel lang !
Daarom moet de EU Israel totaal boycotten
De Palestijnen zijn niet mijn vrienden , maar ,
De Paslestijnen zijn vrijheidstrijders ,
zoals wij in 40-45
aanmelden / inloggen