Door community (initieel offtherecord), Op zat 29 jan 2011 18:42, 5 reacties,    

Sheikh Imran Hosein voorspelde in 2003 wat nu plaatsvindt in Midden OostenDe Aljazeera en Israëlische misleiding
"It's Dajjal at the back of this. Israel has a Phd at deception."

Luister goed en je begrijpt hoe zwaar de misleiding in 't Midden-Oosten, zoals Tunesië en Egypte etc., momenteel is.

Israël wil de nieuwe wereldmacht worden maar wil niet in een kwaad daglicht komen te staan als de 'agressor'. Daarom moeten ze de wereld misleiden. Dit doen ze door een oorlog te laten escaleren en het zo te laten lijken alsof Israël zich alleen verdedigd. Strategie: Provocatie van de Moslim-wereld en zo een reactie uit te lokken. Dit vuurtje opstoken door continue barbarische onderdrukking van Palestina. Je zendt dit uit via een televisiestation dat door de regering van Egypte en Jordanië nooit toegestaan zou worden. Je zet dit midden in de Moslim gemeenschap: Al Jazeera. De mensen geloven dat dit 'hun' televisie zender is, terwijl het doel juist is om de mensen nog veel bozer te maken. De mensen zullen steeds bozer worden en regeringen zullen vallen als een Domino-effect. De boodschap in de wereld wordt dat de ?Islam uprising? is en dat er nu authentieke regeringen geïnstalleerd worden. De wereld zal zien dat dit een zeer gevaarlijke tijd is voor de Joden die ?waarvan de strot doorgesneden zal worden? als er niks ondernomen wordt. Israel zal zichzelf moeten verdedigen: PRE-EMPTIVE STRIKE

http://en.wikipedia.org/wiki/Preemptive_war

Dit zal een blitzkrieg zijn waarbij 'state of the art' technologie gebruikt wordt waar zelfs Amerika niet over beschikt.
Israël wil zo de 'New Ruling State of The World' worden.

Met andere woorden:
Israël is het zogenaamd zielige jongetje in de klas dat continu zijn klasgenoot ligt te etteren? met als doel het bloed van een ander te doen koken.. net zolang totdat die ander zo ontzettend kwaad wordt dat hij 't jongetje iets aan wil gaan doen.. alleen die kans krijgen ze niet want Israël heeft de klasgenoot al vermoord voordat hij de kans kreeg om toe te slaan.

Vervolgens zegt Israël: 'Ik moest wel. Anders zou ik er zelf aangegaan zijn. Nu zie je wat er gebeurd als je met mij solt. Nu ben ik de baas.'

PROBLEEM-REACTIE-OPLOSSING
| #125332 | 29-01-2011 19:44 | offtherecord
@Patman... waarom is de opmaak van dit artikel zo raar?
Alles springt in beeld naar rechts, terwijl dit bij andere artikelen niet zo is. Of ligt dit aan mij?
| #125339 | 29-01-2011 21:55 | Slaz
@Patman, herinner je deze quote nog?
Indrukwekkend. Hij noemt Al Jazeera een Zionistisch initiatief (false flag) en zijn verhaal erbij klinkt niet onlogisch.


;)
Slaz's avatar
| #125371 | 30-01-2011 02:06 | zwart
Het barst daar in het Midden Oosten van de profeten.
Het zal wel in de melk zitten.
zwart's avatar
| #125380 | 30-01-2011 03:19 | ouwe knar
Vervolgens zegt Israël: 'Ik moest wel. Anders zou ik er zelf aangegaan zijn. Nu zie je wat er gebeurd als je met mij solt. Nu ben ik de baas.'

Vreemd om dat als het ware in één enkele zin samen te voegen.
Ik moest mij verdedigen: Prima. Ontelbare slachtoffers: Weerzinwekkend en veel weerstand oproepend.
Nu ben ik de baas. Uh, van slachtoffer dat zichzelf moet verdedigen tot iedereen vermorzelende geweldenaar is wel een erg grote (ongeloofwaardige, weinig sympatie oproepende) stap ineens.

Heel veel angst en nog meer angst zaaien lijkt mij veel productiever en vooral makkelijker.
ouwe knar's avatar
| #125398 | 30-01-2011 13:33 | Likoed Nederland
Als nou iets is aangetoond door de gebeurtenissen in Egypte en Tunesie, is het conflict met Israel niet is wat 'de woede van het Arabische volk' veroorzaakt, zoals Obama, Sarkozy enz. altijd beweren.
Maar de afschuw van hun eigen leiders.
Likoed Nederland's avatar
aanmelden / inloggen