Door community (initieel Nico de Geit), Op din 25 jun 2013 21:48, 1 reacties,    

Smeergeld voor Pussy Riot Propaganda via ZDFEind 2012 besteedde de ZDF veel aandacht aan de arrestatie van de Russische actiegroep Pussy Riot. Duitse bekendheden werden opgetrommeld om hun mening te geven op tv. Een aantal van die bekendheden heeft nu spijt en laat weten dat ze geld kregen voor hun mening. Er werden filmpjes geplaatst op Youtube waarin de Duitse bekendheden vertelden dat ze smeergeld ontvingen. De ZDF liet de filmpjes steeds verwijderen vanwege 'inbreuk op auteursrechten'.

In Duitsland schijnt de CDU/CSU en de Groenen achter de anti-Rusland propaganda te zitten. Het smeergeld komt van een Amerikaanse miljonair die momenteel in Oekraïne woont en ook de oranje-revolutie aldaar financierde. Op een pro-Pussy Riot website is 585 euro ingezameld. De bedragen die echt zijn betaald staan uiteraard niet op de website.

Filmpje en tekst in het Russisch:

http://www.1tv.ru/news/world/236022
Annotaties:
| #201735 | 25-06-2013 22:23 | Nico de Geit
Foto: -http://www.uniqueradio.nl/wp-content/uploads/2012/11/free-pussy-riot.jpg

Het fotootje maakt duidelijk dat Amnesty International de actiegroep steunt. In Nederland stuurde Amnesty International duizenden homo's de straat op toen Poetin op bezoek kwam. Misschien krijgt Amnesty International ook geld van die Amerikaanse miljonair.

Poetin is de bemoeizucht in Rusland zat en heeft meer dan 600 NGO's die in Rusland actief zijn, waaronder Amnesty International, laten weten dat ze zich voortaan aan de regels moeten houden.
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen