Door community (initieel Best Well), Op din 14 nov 2017 16:25, 0 reacties, nieuws

“Sociale media moeten meewerken tegen Russische inmenging”Het gaat nu hard. Er schijnt een Europees leger beklonken te zijn gisteren (Lees in de comments). Kleinigheidje. De NOS heeft er niks over gezegd. "Rusland is de tegenstander", volgens rabiate russofoob en CIA-pion Han ten Broeke, en nu dan gaat de Nederlandse regering zich wapenen tegen die heeeeel gevaarlijke Russische inmenging.

Die zou tijdens de Tweede Kamer verkiezingen al plaats gevonden hebben! Nou, kom er maar in. Waren het sterspotjes? Waren het kranten advertenties? Of waren er op Twitter mensen die die standpunten verkondigden die overeen komen met de retoriek.

NRC duikt ook vol op de vermeende beïnvloeding van de Russen. Er zouden een paar Russen met een spandoek en toeter aan het beïnvloeden geweest zijn. In Eindhoven notabene!

KRO NCRV De Ochtend ✔@DeOchtend
'Sociale media moeten meewerken om Russische inmenging in Westerse democratieën te voorkomen' Dit is de stelling van vandaag. U kunt meepraten via 0800 - 1101 of stem op https://www.nporadio1.nl/standpunt
09:41 - 14 nov. 2017

Wie belt in bij Standpunt.nl?

Commentaar Blik op NOS-journaal

De wereld staat steeds meer op zijn kop. De regering met Ollongren die waarschuwt voor vermeende Russische beinvloeding en Halbe Zijlstra die meer troepen naar de grens met Rusland wil dirigeren of Han ten Broeke die Rusland als tegenstander probeert af te schilderen met halve waarheden. "Catalonie, Brexit, de Russen proberen overal onrust te zaaien", echt, dit werd zojuist, 14 November 2017, 10:33 uur op de Nederlandse staatsradio NPO Radio 1 verkondigd. Dit blog is één groot archief van wantoestanden en beïnvloeding bij de Nederlandse staatsmedia. Met de vinger wijzen naar de veel integerdere Russen getuigt van een brutale vlucht naar voren. Er is geen leugen te gek om de oorlogstrom tegen Rusland maar te kunnen blijven slaan.

Ollongren heeft ook de Bilderberg conferentie bezocht. Maar dat betekent niets natuurlijk...

Arnold Karskens @arnoldkarskens
Cynisme zonder grenzen: minister Ollongren waarschuwt voor #nepnieuws uit Rusland. Kijk eerst ff naar onszelf, denk ik dan. Zie de waslijst manipulaties & bedrog door NOSjournaal.http://thekarskenstimes.com/item/670-zwartboek-nosjournaal-3e-vangst …
08:48 - 14 nov. 2017
Annotaties:
aanmelden / inloggen