Door community (initieel ouwe knar), Op din 20 sep 2016 22:39, 7 reacties,    

Soros gebruikt vluchtelingen als breekijzer voor wereld overheersingSoros kondigde in een opiniestuk in the Wallstreet Journal (WSJ) aan, 500 miljoen dollar te steken in het tegemoet komen aan de behoeften van immigranten en vluchtelingen.
Soros, oprichter van de Open Society Foundations (OSF) / International Migration Initiative (IMI), gaat ook nauw samenwerken met the Office of the United Nations High Commissioner for Refugees en the International Rescue Committee, om zijn inversteringen in goede banen te sturen.
Soros geeft hiermee gehoor aan het initiatief van Obama's regering: "Call to Action". Amerikaanse ondernemingen wordt gevraagd de migranten crisis te verzachten.

De aankondiging sluit naadloos aan bij de DCleaks, waarin Soros Europa's vluchtelingen crisis betitelt als: 'a new normal'. De OSF ziet de crisis als een succes van eigen inspanningen en ziet het als een buitengewone kans wereldwijd meer invloed uit te oefenen.
Het blijkt dat de OSF/IMI van Soros overal tentakels heeft en zich heftig met de politiek bemoeit. Zoals de the Migration Policy Institute (MPI), the International Detention Coalition (IDC) en the Common European Asylum System (CEAS).
OSF staat ook vierkant achter de MPI, een voorstander van collectieve amnestie voor illegale immigranten in Amerika.
OSF wil dat oligarchen geld steken in de vluchtelingen crisis

Je zou bijna zweren dat Soros en anderen de vluchtelingencrisis geschapen hebben om de boel eens even in eigen voordeel op te schudden. Zoals Griekenland merkte toen ze en paar maanden geleden niet genoeg meewerkte aan de vluchelingenproblematiek.

Het moge duidelijk zijn dat Soros met zijn fraaie organisaties al honderden miljoenen gestoken heeft in het omvormen van Europa. Hierbij de term Wereld Regering zorgvuldig vermijdend, maar het zou wel eerlijker geweest zijn.

Zie voor de complete versie van WSJ in zerohedge, normaliter moet je inloggen om in WSJ te kunnen lezen.

Bron: http://www.zerohedge.com/news/2016-09-20/soros-investing-500-million-europes-refugees-and-migrants-he-explains-why
Annotaties:
| #254614 | 21-09-2016 01:13 | Ness
https://www.rt.com/op-edge/332387-soros-putin-russia-threat-migrants/
Nederland zou een immigratiestop moeten afkondigen. Al is het alleen maar om gajes als Soros dwars te zitten. Wat er nu staat te wachten aan diverse grenzen, in Calais, in Italië, in Griekenland, is 95% tuig, niet in te passen testosteronbomtuig dat per persoon hoe dan ook schade toebrengt aan deze maatschappij, van de godganse dag op z'n reet zitten tot full-time crimineel. Op Lesbos staan ze te *demonstreren* en te eisen dat ze worden overgezet naar het vasteland, en roepen 'jihad, jihad'. Daar hoeven wij geen enkel goeds van te verwachten.

En voor alle dwazen die menen dat we moeten bijspringen, spring dan verdomme bij, en keer je tegen de kaalslag van de oorlogen die vanwege het geldstelsel worden gevoerd, maar ga er niet de eigen mensen op aankijken die geen collectieve zelfmoord willen plegen.

De NATO/USA treedt op als luchtsteun voor ISIS™ en heeft tot nu toe veel meer Syrische en Iraakse soldaten gedood dan ISIS kereltjes. Iedereen snapt nou wel hoe de vork in de steel zit hoor. Je betaalt een zootje gewapende, geschifte junkies om een streek, dorp, provincie, land te vermoorden, dan zal dat land wel moeten reageren.

En dan lul je de leider van dat land de verdommenis in via je media-afdeling, net zo goed een tak van de maffia. Die is dan 'slecht' en het superparasiterende, overal de grootste ellende veroorzakende tuig hier is 'goed'. En dan speel je hier net zo hard op de emoties van het publiek dat ze niet alleen voor de kosten van die oorlogen zelf ophoesten, maar ook de kosten van de import van ratten die ons collectief om zeep gaan helpen, one way or the other.

Als je écht wilt helpen, doe dan je mond open, emo-demagogen. En ondertussen kun je fatsoenlijke kampen opzetten in landen die daar ervaring mee hebben, zoals bv Libanon. En Egypte. En hou vrouwen en kinderen apart, altijd. Want daar kunnen die ratten niet mee omgaan, met weerloosheid.
Ness's avatar
| #254616 | 21-09-2016 07:45 | net wakker geworden
@Ness:

Je overtreft jezelf weer met je schitterende reactie.

Die Soros is een heel gevaarlijk mannetje. Hij is de ook de aanstichter van al die fijne Color Revolutions die alleen chaos en verderf hebben gebracht overal waar ze plaats vonden.

Hij is overigens ook vriendjes met 'onze' Mabel haha.
| #254617 | 21-09-2016 09:44 | Debsy
Ness 👍

Zijn er landen in Europa die geen vluchtelingen binnenhalen of zeer weinig?
En komt dat dan doordat de zittende regering daar minder onder invloed is van deze psycho elite? Het is me nog een vraag hoe mensen zo psycho komen? Zijn toch ook kind geweest of groot gebracht met flinke jeugdtrauma's?
| #254618 | 21-09-2016 12:00 | tamsowashere
Feitelijk gebruiken ze allemaal de goedkopere loonarbeiders.
Ik denk ook dat het vooral daarom gaat,dat ze welkom zijn.
Als ze allemaal weer terug keren,het geen probleem moet zijn.

Het zijn toch allemaal een zooitje oplichters.
Ze creeeren zelf een probleem.En het volk mag de oplossingen betalen.
tamsowashere's avatar
| #254620 | 21-09-2016 12:35 | Ness
Zonder de begrippen goed of kwaad te gebruiken, een mens kan 2 kanten uit handelen: in zijn eigen belang, om zijn individualiteit in stand te houden, en in groepsbelang, om de groep in stand te houden. Die afweging moet keer op keer gemaakt worden. Men moet leven vernielen om te leven. Al is het maar een prei. Al sta je op een mier als je van A naar B moet. Wie het midden houdt en meestal weet te handelen in zowel eigenbelang als groepsbelang - dat kan makkelijk - is een waardevol element binnen die groep.

Psycho's zijn mensen die na veelvuldig oefenen geleerd hebben profijt te trekken uit het feit dat ze helemaal geen afwegingen maken. Die handelen per definitie uitsluitend in eigenbelang, drijven op 'lage' instincten, en aaneengesloten ploegen ervan keren zich daardoor als een dodelijk virus tegen de hele groep - vernielen de groep. Dergelijke elementen worden aangemerkt als 'crimineel', omdat de mens per individu afhankelijk is van de groep, de maatschap, de tribe, de stam, het land etc. In kleinere groepen worden ze stante pede uitgekotst en uitgestoten. In een grotere groep vallen ze niet zo op. Tot ze gaan flaneren met koffertjes en hoedjes.

Oostblokkers hebben het van nabij meegemaakt, eerst de Nazi's en toen de communisten, dus die kennen het gevaar beter. Maar ze zijn reli (katholiek) dus tevens opgezadeld met een enorm bord voor de kop. Via de reli-ingang kun je ze van alles wijsmaken. Maar soms pakt dat prima uit. De Islam wordt gezien als levensgevaarlijk bijgeloof daar. Geïnfecteerden moeten koste wat kost worden geweerd. Maar ook mensen die niet aan de leiband van de kerk lopen zien dat het ongezond is een dergelijke groep massaal te importeren.
Ness's avatar
| #254621 | 21-09-2016 14:07 | Ness
Het punt met psychopaten is hun aanstekelijke, corrumptieve werking. Zij dwingen namelijk anderen zich óók 'psychopatisch" te gaan gedragen, omdat hun eigen overleving in het gedrang komt. Vandaar de geweldige hoeveelheid 'rechtsextremisten' die NL plots rijk blijkt te zijn.

Maar een Killary Clinton, die van aard geheel psychopaat en evil is, dwz erop uit zoveel mogelijk schade aan te richten aan personen voor persoonlijke gratificatie en bevrediging van haar nogal zieke instincten, zal dan dat 'psychopatische' gedrag gaan aanwijzen als 'fout'. Dan ben je "deplorable'.

Evengoed is Illary een gillary. Want zij begrijpt zelf niets van 'handelen omwille van het algemene belang". Dat lijkt haar heel stom gedrag; daar kijkt ze op neer. Met als gevolg dat ze regelmatig als volledig psychopaat door de mand valt, inclusief liegen, bedriegen, excuses, smoezen, moordpartijen, handel in cocaine en wapens en meer, handel in oorlog, handel in posities bij de regering, handel via een liefdadigheidsinstelling. En dan snapt ze niet waarom mensen haar uitkotsen. Soros ook niet. Gek als een deur, dergelijke engerds. Moet je vooral geen ruimte geven.
Ness's avatar
| #254639 | 22-09-2016 13:54 | jantjeuitnederland
Oostblokkers weten ook nog precies hoe de Ottomanen/moslims in hun contreien hebben huisgehouden.
Dat moet verschrikkelijk geweest zijn als je de verhalen leest.
jantjeuitnederland's avatar
aanmelden / inloggen