Door community (initieel ouwe knar), Op maa 12 feb 2018 23:13, 3 reacties,    

Sorry mevrouwtje, we hadden dat hart nu eenmaal dringend nodig

Afbeelding uit https://www.psychologytoday.com/blog/lifetime-connections/201710/dying-broken-heart


Pia heeft zaken toegezegd die niet in haar teerbeminde wetje vastgelegd zijn. En dit kan natuurlijk niet. Dat wil zeggen, nabestaanden zouden hoe dan ook een veto hebben, mits de doker het veto wil horen.

Dat zou wel betekenen dat het wetsvoorstel dan weer eerst terug naar de Tweede Kamer moet en dan weer naar de Eerste Kamer. "Dat ligt eigenlijk wel voor de hand, omdat de Tweede Kamer nu helemaal niet betrokken wordt bij deze kwestie."

De weg die het wetsvoorstel aflegt is wel wat ongewoon, zegt Bovend'Eert.


Het is normaal dat een wet door de eerste kamer in z'n geheel of wordt aangenomen of wordt afgekeurd. Wie beweert dat dit abnormaal is, moet nog maar eens terug naar school.

De notarissen rekenen zich alvast rijk aan een niet bestaande wetsinhoud: Leg je donorwensen vast in je testament. Testamenten worden pas opengemaakt als het lijk al koud is. Hum, dan heeft een hart eruit prutsen geen zin meer. Of erger, dan is het hart al foetsie.

Sorry, mevrouwtje/meneertje, we hadden het hart nu eenmaal dringend nodig. Ophouden met snotteren en ga u schamen voor uw asociale gedrag.
Annotaties:
| #261995 | 13-02-2018 00:44 | ouwe knar
De volgende onvermijdelijke stap is chippen.
Zo kan men in een oogopslag via het elektronisch medisch dossier de buit overzien. Zonder chip geen identificatie, geen wilsbeschikking -> kassa. http://zaplog.nl/zaplog/articles/orgaanhandel

Er is heel veel mogelijk met eigen stamcellen, maar nog niet winstgevend? Of te veel verlies door dalende verkoop giftige afweersysteem onderdrukkende middelen????
ouwe knar's avatar
Ik was voorheen eigenlijk vrijwillig donor, tot die Dijkstra Pias zonodig het donorschap verplicht wilde stellen.

Ook ben ik toen geschrokken van verhalen op Zaplog dat de donatie gedaan wordt in een fase van soort schijndood en dat je mogelijk nog helse pijnen kunt ondergaan.

Dus, bedankte ik voor het donorschap en zal onmiddelijk een nee codicil gaan aanvragen. Allemaal dankzij Dijkstra, ja die van TV.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
aanmelden / inloggen