Door community (initieel Best Well), Op don 17 aug 2017 17:49, 0 reacties, nieuws

Staatsgreep wordt voorbereid voor Amerika

Vergelijkbaar als in Oekraïne, en trouwens diverse landen, wordt er nu een staatsgreep beraamd in Amerika. Er wordt in Amerika uitgebreid gestookt, de bevolking wordt weer netjes tegen elkaar uitgespeeld. Dit zorgt voor onvrede, dit zorgt voor destabilisatie en crises, het verloopt weer keurig volgens het boekje. Men creëert hiermee de benodigde voorwaarden. Over de rug van speciaal hiervoor gecreëerde onvrede kan binnenkort Trump afgezet worden, middels impeachment of ogenschijnlijk liever nog: met een coup.


Herken de PRS, herken het bekende stappenplan

Herken de P-R-S in actie in Amerika. Onlusten als in Charlottesville, worden bewust georganiseerd door de bekende partijen met als doel Trump af te kunnen zetten. Nu zelfs met goed georganiseerde beeldenstormen, compleet vergelijkbaar aan de georganiseerde photo-op in Irak trouwens. Het volk wordt grootschalig gemanipuleerd, en dat werkt duidelijk goed. De internationale media speelt uiteraard ook weer goed mee. Het coup-plan verloopt vooralsnog dus zeer voorspoedig.

De bekende partijen (grotendeels dezelfde als in Oekraïne!) zijn nu dus in Amerika op koers om de macht te grijpen door een democratisch gekozen president af te zetten door de lokale bevolking grootschalig te manipuleren. Trump was dus toch per ongeluk verkozen als president! Gezien de recente destabiliserende activiteiten en impeachment oproepen, was het dus echt de bedoeling dat huislakei Hillary won.

Zie trouwens de treffende gelijkenissen met Oekraïne, met georganiseerde onrust, bevolkingsgroepen uitspelen tegen elkaar, de inzet van neonazi’s, georganiseerd geweld, nazi-vlaggen, grootschalige media-misleiding, het hele bekende spel is ook hier weer van de partij.

Laat je niet misleiden door de media

Laat je dus niet misleiden door wat je ziet in het nieuws, laat je niet misleiden door ongenuanceerde zwart-makerij in de media. Laat je niet meevoeren. Herken de stappen, herken de misleiding, zie het gebeuren. Het zijn de bekende spelers aan het werk weer, die weer herkenbaar acteren.

Men probeert het nu kennelijk door onvrede uit 1865 (!) opnieuw te laten oplaaien, zelfs de KKK wordt weer van de plank gehaald. De strijd wordt uiteraard aangewakkerd met behulp van identity politics, en diverse inwoners laten zich onder de noemers Neo-Nazi’s en Social Justice Warriors misbruiken als useful idiots. Men polariseert de discussie in de media maximaal door “Antifa” en “Alt-Right” als concept te benadrukken en daarna tegen elkaar uit te spelen. Het is weer ouderwets gebruik van de dialectiek. Links vs rechts, rechts vs links.

Een Coup of een Hail Mary Pass?

Kennelijk durft men dit spel nu aan in Amerika, men probeert “democratie te brengen” naar de VS! Flink stoken, vonkje erbij en Trump is weg. Dat is het plan. De bekende partijen hadden zich flink verkeken op de recente verkiezingen, dus lukt het nu dan wel met deze coup? Of overspeelt men hier de hand? Betreft dit het creëren van de voorwaarden voor een “Kennedy” op Trump? Wie het weet, mag het zeggen.

Eens met bovenstaande analyse of niet, “regime change” is ogenschijnlijk in aantocht. Het zijn boeiende tijden.

Via: Pauwniews.

Update: Zucht. Ja, ik weet het. Een afwijkend standpunt innemen wordt nooit gewaardeerd. Het is immers veel gemakkelijker je te laten manipuleren door de media dan zelfstandig na te denken en zelf tot conclusies te komen. En nee, ik roep nergens op tot geweld. Dank voor je feedback, dat was niet nodig. Herinner: je las het bericht vrijwillig.
Annotaties:
aanmelden / inloggen