Door community (initieel Best Well), Op don 13 okt 2016 21:15, 4 reacties, nieuws

Stem op Hillary betekent kernoorlog‘Overwinning voor Trump is gift aan de mensheid, maar als Hillary wint zal ze laatste Amerikaanse president ooit zijn’


Zhirinovsky kreeg onlangs een belangrijke onderscheiding van Putin nadat zijn liberaal democratische partij na de parlementsverkiezingen de 3e van het land werd.

Al jarenlang Ruslands meest flamboyante politicus, Vladimir Zhirinovsky, een politieke bondgenoot van president Putin, heeft het Amerikaanse volk in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat ze op 8 november zullen moeten kiezen tussen vrede of een kernoorlog. ‘De Amerikanen moeten zich realiseren dat als ze vrede op de planeet willen, ze op Trump moeten stemmen. Maar als ze Hillary kiezen, dan betekent dat oorlog. En dat wordt een kort verhaal, want dan zullen er overal Hiroshima’s en Nagasaki’s zijn.’
Twee maanden geleden gaf Zhirinovsky, die het Westen al vaak verweet hypocriet en decadent te zijn, en gecorrumpeerd door politieke correctheid, ook al een ferme waarschuwing aan het adres van Berlijn. Als dat door zou gaan met het plaatsen van troepen en tanks in de Baltische landen, zo dicht aan de Russische grens, dan zou Duitsland ‘de totale vernietiging’ riskeren.

‘Alleen met Trump kans op vrede’

Alleen Putin en Trump zullen samen de extreme spanningen tussen Oost en West kunnen de-escaleren, en de vrede op het noordelijke halfrond herstellen, zo vindt de nationalistische politicus, wiens Liberaal Democratisch Partij (LDPR) bij de parlementsverkiezingen vorige maand op de derde plaats eindigde. ‘Trump zal een briljante kans hebben om de verhoudingen vreedzamer te maken... Hij is de enige die dit kan doen.’

‘Alle mannen praten wel eens zo’

De gelekte ‘lewd’ tape, waarop te horen is hoe Trump 11 jaar geleden een paar platte opmerkingen over vrouwen maakt, wuifde hij weg: ‘Mannen over de hele wereld zeggen soms dit soort dingen tegen enkel hun kameraden. We moeten alleen naar zijn zakelijke- en politieke kwaliteiten kijken.’

‘Winst Trump is gift voor mensheid, Hillary Clinton zal laatste president ooit zijn’

Hillary Clinton omschreef hij als ‘een kwaadaardige schoonmoeder’, die met haar beleid als minister van BuZa tussen 2009 en 2013 liet zien ‘dat ze hunkert naar macht. Hillary vindt zichzelf de belangrijkste persoon op deze planeet, dat Amerika een uitzonderlijk land is, zoals Barack Obama zei. Dat is gevaarlijk. Ze kan een kernoorlog beginnen.’

‘Een overwinning voor Trump zou een gift aan de mensheid zijn,’ besloot Zhirinovsky. ‘Maar als Hillary Clinton wint, zal ze de laatste Amerikaanse president ooit zijn.’ (1)

Trump en Zhirinovsky willen breken met NWO slang

Zhirinovsky wordt soms met Trump vergeleken, onder andere omdat hij net als de Amerikaanse presidentskandidaat zijn land met een hek of muur wil afsluiten tegen (moslim)migranten. Beide politici willen breken met het globalistische ‘vernietig de grenzen en culturen’ beleid van het huidige Witte Huis, de VN, de EU, het IMF, Berlijn en het Vaticaan –oftewel de kop van de pro-islamistische Nieuwe Wereld Orde slang-, en hun landen weer soeverein maken.

De relaties tussen de VS / NAVO en Rusland zijn sinds de Cuba crisis niet meer zo slecht geweest, mede omdat het ‘kamp Clinton’ Rusland beschuldigt van cyberaanvallen op de servers van de partij, en Hillary de Russen openlijk met oorlog dreigde.

Spanningen te wijten aan Washington en Brussel

De grote internationale spanningen zijn uitsluitend aan de globalisten in Washington en Brussel te wijten, die een neonazistische staatsgreep in Oekraïne op touw zetten, een false-flag aanslag op een passagiersvliegtuig uit Amsterdam aangrepen om Rusland zwart te maken, tegen alle eerdere beloften en verdragen in steeds meer troepen, tanks en vliegtuigen naar het voormalige Oostblok sturen, agressieve militaire manoeuvres bij de Russische grenzen en kust uitvoeren, en in Syrië diverse islamitische terreurorganisaties steunen en bewapenen, om de legitieme regering van president Assad, bondgenoot van Rusland, omver te werpen.

Daarmee opende Westerse elite tegelijkertijd ook de aanval op de eigen bevolking, door willens en wetens een gigantische moslim migrantenstroom te creëren en binnen onze grenzen te halen, met als uiteindelijk doel de autochtone Europese volken door middel van islamisering en de creatie van een totalitaire EU-superstaat van al hun macht, zeggenschap, vrijheid en welvaart te beroven.

Aanklikbare link naar deze website
Annotaties:
| #255073 | 14-10-2016 18:07 | Guitarman
Vraag me dat af. Zou het niet zo zijn dat wanneer zij de opdracht geeft om een nuke te lanceren dat een generaal haar laat uitschakelen? Een generaal snapt toch ook dat het einde dan zoek is en dat de nukes over en weer vliegen totdat de hele wereld is vernietigd.
Guitarman's avatar
| #255075 | 14-10-2016 21:58 | Best Well
Alleen first strike beslist het verschil tussen winnaar of verliezer:
(voor zover je nog van een overwinning kan spreken in dat geval).
Door de EMP (electo motorische puls) van de binnenkomende kernexplosie wordt het reageren met een tegenaanval vrijwel onmogelijk. Vrijwel alle electronica is daarmee uitgeschakeld.
Best Well's avatar
| #255076 | 14-10-2016 23:15 | ..................
Xandernieuws.
Tja.
Clinton doet precies wat zio's willen dat ze doet.Het belang dienen van israel.
Ook Putin is een israel lover.
Ik denk dat rusland niet het risico zal wagen om een oorlog te starten met de VS.
Ten eerste zou een grondoorlog te duur kosten voor rusland.Daar zal het mee beginnen.En rusland gaat geen kernoorlog starten om een paar soldaten in syrie.Kijk eens hoeveel manschappen van rusland er in syrie zit.Ze zitten er vooral met hun vliegtuigen.
Kijk je naar die mig die aan de turkse grens was neergehaald,rusland ook niks deed dan economische santie's,die nu alweer zijn ingetrokken en alweer deals hebben gesloten om een pijplijn.
Dat zegt eigenlijk al genoeg wat voor mannentje putin is.
Ik heb begrepen dat hij iets van 200 miljard dollar heeft.
Alsof hij dat leventje wilt opgeven voor een haven in syrie.

In werkelijkheid rusland net zo goed staat te cashen met het verkoop van wapens en ook liever die oorlog ziet doorgaan,dan dat het be-eindigd word.
| #255078 | 15-10-2016 09:00 | Denneb
Wie kan ons beschermen?
Denneb's avatar
aanmelden / inloggen