Door Ness, Op maa 19 jun 2017 07:32, 10 reacties,    

Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houdenZomaar in het AD: feiten die iedereen, dus ook zg laag-opgeleide tokkies, allang op de vingers heeft nageteld. Dus wat heel NL al weet staat nu gewoon in de krant, halleluja!

Dit soort klakkeloze import van mensen wordt als wapen tegen de autochtone bevolking gebruikt. De definitie "white genocide" is zeker van toepassing. Check: "genocide is het met opzet opleggen van levensomstandigheden die erop gericht zijn de doelgroep fysiek in zijn geheel of in delen te vernietigen" op 1:45.


En Mohammed Ali zegt het zoals het is: twee geloven op één kussen, daar slaapt de duivel tussen, en dit gegeven kun je naar believen uitbreiden. Mensen bij elkaar zetten die onderling uit totaal verschillende culturen afkomstig zijn gaat geheid en op zeker fout. Je hoeft daarvoor geen schuldige partij aan te wijzen; het is een voorspelbaar, natuurlijk en spontaan verlopend proces. Maar wel MET OPZET op gang gebracht door een roverheid die daar goed garen bij spint.
Annotaties:
| #260006 | 19-06-2017 10:35 | Ness
**ik moet er wel bij zeggen dat Ali spreekt vanuit zijn Amerikaanse achtergrond, waar de kloof tussen blank en gekleurd vele malen wijder gaapt dan hier wegens schrijnende geschiedenis. Het is niet de kleur die bepalend is binnen relaties, groepsgewijs of per paartje, het is het culturele verschil dat zoveel problemen geeft. Over Surinamers en Indo's die de 'gewoontes' spreken - in (lichaams)taal, in cultuur-overlap, in religie of de afwezigheid daarvan hoor je geen of heel weinig klachten mbt integratie - 'gemengde' huwelijken qua kleur zijn heel normaal hier, in USA beduidend minder. Geert Wilders is er een produkt van, evenals Opperjanker Gloria Kwekker.

Het zijn wel degelijk de moslim-achtergrondiërs die een cultuur en een moraal met zich meezeulen die haaks op de NL'se staat en domweg niet te integreren valt. Er is geen tussenweg tussen de christelijk/agnostische westerse cultuur en de Islamitische, alle propaganda en goed-bedoelde maar averechts uitpakkende pogingen ten spijt; er is geen werkende, noodzakelijke eerste mengvorm/brug en die zal er ook nooit komen. Wie dat niet ziet is echt stekeblind. Zij die pragmatici/realisten zoals vd Beek uitkafferen voor 'racist' of 'neo-nazi' of 'alt-right' zeiken tegelijkertijd het overgrote deel van de autochs/geassimileerden af, die met die kwaliteiten (realisme, praktisch ingesteld) behept zijn QUA CULTUUR.
Ness's avatar
| #260007 | 19-06-2017 13:16 | Ness
Totaal off-topic maar over schrijnende geschiedenis gesproken:
Ik ben opgegroeid met (oa) Bob Dylan. De muziek boeit niet maar de teksten wel: Bob Dylan heeft de 60-jaren meegemaakt in USA net als Ali, waar racisme als een kanker heerste en hij schreef daar diverse songs over. Dergelijke toestanden zijn in in NL nooit voorgekomen dus NL'ers kunnen zich ook geen voorstelling maken van zoiets en snappen daarom ook niet waarom Amerikanen compleet in de stress schieten bij ieder voorval dat ook maar enigszins naar racisme riekt.

Eerste song, en minst 'erge' voorval is het verhaal van Ruben 'hurricane' Carter, met daarin de onsterfelijke uitspraak 'If you're black you might as well not show up on the street 'Less you want to draw the heat'. Carter heeft van '66 tot '85 onschuldig in de lik gezeten.

Tweede song betreft Hattie Carroll, die om niks werd vermoord gewoon omdat het kón. De dader is er met 6 maanden straf vanaf gekomen. Voor 1e graad moord.

De derde song gaat over Medgar Evers en beschrijft hoe geïnstitutionaliseerd racisme in het voordeel van de *elite* werkt ivm verdeel en heers De lyrics zijn héél scherp maar de muziek is echt niet om aan te horen want Dylan kan gewoon niet zingen. Al deze zaken speelden zich af begin jaren 60, dus vrij recent. Vanuit die wetenschap doet Ali zijn verhaal.
Ness's avatar
| #260008 | 19-06-2017 15:07 | ouwe knar
In Syrië scheen men wel met elkaar te kunnen leven. Vandaar misschien dat het op een andere manier kapot moet.
De olie is dan mooi meegenomen.

Laag opgeleid, op op jacht naar buit is volgens mij per definitie om moeilijkheden vragen. Oei. ben ik nu nazi versie 2.0?

http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/prof_dr_jaap_van_duijn/id/2243 Ook? Kijk vanaf ongeveer 04.00
ouwe knar's avatar
| #260009 | 19-06-2017 16:35 | Unseen
Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden
is niets anders dan de aandacht af te leiden waar het gewoon om gaat:
Willen wij zoveel buitenlanders toe laten tot Nederland ?

Door het op de verzorgingsstaat te gooien, krijg je de discussie van Merkel: Wir schaffen das tegen Das schaffen wir nicht. (welles/nietes)

Het zal mij een zorg zijn of we de kosten van de zorgstaat wel of niet kunnen dragen, het gaat erom willen wij Nederlanders zoveel buitenlanders toelaten in ons huis?!

En die vraag kan alleen democratisch beantwoord worden, helaas is dat in Nederland onmogelijk. Het is tijd voor de boerenopstand v2.0
Unseen's avatar
| #260011 | 19-06-2017 18:52 | Zhen
@Unseen: heel juist gezien. Dat "bezorgd om de gezondheidstaat" geblaat is allemaal pure schijnheiligheid.

Dat geldt al evenzeer voor het argument dat landen als NL werkelijk substantieel positieve hulp zouden kunnen bieden door massal mensen van buiten Europa in de eigen bevolking te integreren. Dit is ronduit sociaal narcistisch en schizophreen.

Om te zien hoe dat pure kolder is, is hier een geweldig goede demonstratie met kauwgomballen:
https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&feature=player_embedded

Als je niet kunt zwemmen, dan heeft het geen zin om iemand van verdrinkingsdood proberen te redden door in het water te springen. Wie in dat geval echt wil redden, zal dan ECHT een andere oplossing moeten vinden. Vandaar dat men de reddingsboei uit heeft gevonden, e.d.

Er is simpelweg sprake van een komplot tegen de autochtone Europese bevolking, om voorgoed en altijd de blanke mens uit te roeien (te "vermengen"), en z'n culturele waarden te verwoesten, om daarmee plaats te maken voor alles wat religieuze satanisten zo leuk vinden. Zio-talmud-joden zien er hun heil in, satanistren ook dus, maar ook islamieten, en wat al niet voor uitschot, om uiteenlopende redenen.

Zie ook het zgn. "Coudenhove-Kalergi plan"
http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot.fr/2013/01/the-coudenhove-kalergi-plan-genocide-of.html

Wie komt mij nog even lekker voor NAZI uitmaken? LOL!
Zhen's avatar
| #260012 | 19-06-2017 19:59 | Zhen
"Toevallig" kom ik net het volgende artikel tegen, 100% on topic. Dit gebeurt, en gaat dus meer en meer gebeuren in alle westerse landen, totdat er eens genoeg autochtonen ingrijpen.

City of Utica 'gone' because of refugee flood
http://www.wnd.com/2017/06/city-of-utica-gone-because-of-refugee-flood/
Zhen's avatar
| #260014 | 19-06-2017 20:12 | Ness
Heu.. vieze nazi's, vd Beek heeft het echt en heus wel degelijk bij het rechte eind hoor.

Alleen zit hij aan de HELE voorzichtige kant met zijn aannames, anders krijgt hij meteen de wind van voren. Die heeft zich terdege ingedekt natuurlijk. Daar hoef ik niet aan mee te doen dus ik stel voor de jaartallen die hij noemt met pakweg 30% te verminderen qua aantal jaren EN de bedragen te verdubbelen. Die huidskleurtjes zullen me mijn reet roesten trouwens, maar over dat gitzwarte geldgat maak ik me heel veel zorgen, en alle 'getinte' piepels in NL zouden dat ook moeten doen. Want dit gaat iedereen aan.

Alle "complotjes" daargelaten - wie een bestaand boek een complot noemt is echt van de pot gerukt, Geenstijlheertjes - wij gaan al heel snel tegen die financiele grens aan klappen, en dan is het 'ieder voor zich 3e wereld stijl'. Dat wil je niet meemaken met de huidige samenstelling van de bevolking, waarvan een zekere klasse ruim van wapens is voorzien en niet te beroerd die te gebruiken.
http://www.zaplog.nl/zaplog/article/weg_met_ons
Ness's avatar
| #260016 | 20-06-2017 13:29 | Ness
Je mag de door vd Beek genoemde bedragen ook verdrie- of vierdubbelen. Hij geeft namelijk een ondergrens aan, eentje die hoe dan ook hard te maken valt. Maar de kosten van een legioen huppelkutjes (m/v/iets) die op alle mogelijke manieren aan het troetelen slaan, de kosten van wild met poen smijtende COA-bobo's, de kosten van politie, justitie, gevangenissen ed kunnen niet vastgesteld en verantwoord worden al zijn ze wel degelijk aanwezig. Neem het salaris van die PvdA uhm dame met d'r copvod die voor 12.000 eurietjes in de maand agentjes naar de iftar stuurt en iedereen een schaamlap op het hoofd wil aansmeren. En doe dat even keer 12(maanden) keer 30(jaar) Dat zal hij vast er niet bijgeteld hebben, en nog veel meer natuurlijk.

Op scholen wordt tegenwoordig al complete oorlog gevoerd. Die oorlog houdt niet op, niet vanzelf, en voorspelt hele grote toekomstige ellende (als in binnen 5 jaar), met enerszijds 'onbeschermde' jeugd die volledig gedegenereerd is en anderszijds de beschermde speciale sneeuwvlokjes die tot geen enkele reeele aktie in staat zijn, en waarvan het overlevingsinstinct zorgvuldig verwijderd is dmv constante hersenspoeling.
Ness's avatar
| #260017 | 20-06-2017 13:44 | Ness
*er is geen bovengrens, zo simpel is het. Wie roept dat het eindbedrag tegen de biljoen (trillion, een 1 met 12 nullen) aan zit kon best eens gelijk hebben. En zelfs daaroverheen is mogelijk.

Wat daarbuiten helemaal niet geteld kan worden zijn de kosten van deze giga-gebroken ruit - wat aan immigratie wordt uitgegeven zou beter besteed, geweldig maatschappelijk profijt kunnen betekenen. En er is werk zat voor al die huppelkutjes, bijvoorbeeld in de bejaardenzorg, en ze zouden zelfs automonteur kunnen worden áls ze hersens hadden grrrrr...
Ness's avatar
| #260023 | 21-06-2017 07:02 | Nico de Geit
De oplossing is niet deze mensen opvangen. Ook niet ergens anders. De oplossing is geboortebeperking. En als ze dat niet willen houdt het op. Dan blijft er geen andere optie dan ze af te schieten bij de grens.
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen