Door community (initieel ouwe knar), Op din 7 nov 2017 20:54, 5 reacties,    

‘Stoute William wil alle Africans vermoorden, zegt Health Ranger’Prince William stelde recent dat de bevolking van Afrika te snel groeit. Een dergelijke opmerking is uiteraard vragen om moeilijkheden: Eugenetica, genocide (er wordt beweert dat de bevolking van Afrika nu juist helemaal niet meer groeit).

Een van de commentaren in het artikel
African population growth is a result of rape, prostitution, and men who think it's a fun game to impregnate as many women as possible. You have a culture which refuses to be accountable for itself, and the average IQ is under 80.

Volgens de Health Ranger zou de zwarte bevolking er in Amerika er ook slecht aan toe zijn. Het rijke Californië zou nergens last van hebben. Helaas is het rijke Californië na alle (verdachte) bosbranden en andere rampen in voorgaande jaren, lang niet zo rijk meer als vroeger.

Volgens de Ranger zou de zwarte bevolking onder andere uitgemoord worden door gebrek aan kennis over het belang van vitamine D. De rest van het warrige goedkope drama verhaal van desinformant Health Ranger, waar zaken uit hun context getrokken worden, de aandacht afgeleid en halve waarheden verteld, is voor liefhebbers.

Zie https://www.naturalnews.com/2017-11-06-prince-william-argues-for-urgent-depopulation-efforts-in-africa.html
Annotaties:
| #261196 | 07-11-2017 21:21 | ouwe knar
https://www.businessinsider.nl/prince-william-duke-of-cambridge-overpopulationruining-wildlife-tusk-trust2017-11/
Valt wel het een en ander over op te merken maar wat de Ranger ervan maakt...
ouwe knar's avatar
| #261197 | 07-11-2017 22:00 | Best Well
Indrukwekkende vaccinatie horror video onder dit artikel.
Best Well's avatar
| #261199 | 08-11-2017 13:12 | ..................
100 jaar geleden dat ook gebeurde in de VS.Ook daar kwam het oorspronkelijke plan vandaan over het superieure witte volk,en het uitroeien van minderheden die niet paste in het westen.
Het artikel geeft al aan dat het zou gaan om personen met een laag iq.
Iets waar de elite niets aan heeft voor de toekomst.
| #261200 | 08-11-2017 15:52 | ouwe knar
Het artikel geeft al aan dat het zou gaan om personen met een laag iq.
WTF tamso over welk artikel heb je het? Mijn artikel, het artikel op natural news???? In mijn artikel staat het als quote van een comment op het artikel in natural news.
Volgens mij staat daar ook ergens als comment dat chinezen, indiers het allemaal prima doen, maar die verdoemde niggers...
Gelukkig begint dat ook langzaam bij sommigen vanhen door te dringen, dat SCHOLING bittere noodzaak is, en janken over discriminatie niets wezenlijks oplost.
Doe me denken aan de paapen van vroeger, die werden ook versleten voor dom.
En tja, de rigoureuze dumbing down daar, treft ook de witjes.

het uitroeien van minderheden die niet paste in het westen
vindt overal ter wereld plaats gedurende de hele menselijke geschiedenis en is niet iets dat perse gelinkt is aan superieur wit. Maar dat past zeker niet in jouw straatje???
Witjes hebben het op sommige plaatsen gewoon ook moeilijk en dat heeft dan weer te maken met het superieure kleurtje van de meerderheid aldaar.
Koloniaal verleden is niet weg te poetsen maar daar over door drammen is goedkoop en kortzichtig.
Koloniaal verleden werd destijds ook dik gesteund door collaborateurs daar, die toen de zaak uit de hand liep, dolgraag naar het land van hun meesters vluchtten. Maar dat mag dan weer niet gezegd worden.
ouwe knar's avatar
| #261206 | 08-11-2017 18:58 | ..................
WTF tamso over welk artikel heb je het? Mijn artikel, het artikel op natural news????


Dat artikel natuurlijk van natural news.
Het soort denken wat zich meerderwaardig vind.

vindt overal ter wereld plaats gedurende de hele menselijke geschiedenis en is niet iets dat perse gelinkt is aan superieur wit. Maar dat past zeker niet in jouw straatje???


Ik heb niks te maken met verweggistan.Waar het toen om ging ging om alle soorten van minderheden wat blijkbaar niet paste in het europa.Of amerika.Ik zeg wel witte,maar ik bedoel europese cultuur.OOk de witte bevolking er een slachtoffer van werd.Zie gehandicapten&zwakzinnigen;.
En ook alle meeheulers net zo verantwoordelijk zijn voor de chaos die er geschapen is in bezet gebied.
Er zijn er heel wat door de mazen van de wet geglipt na wo2.
.


.
aanmelden / inloggen