Door community (initieel Best Well), Op din 10 okt 2017 18:11, 0 reacties, nieuws

Sybrand Buma wil sterker leger: “Tegen agressie Rusland”

Sybrand Buma (CDA), zojuist op staatsradio 1, is blij dat er meer geld naar wapens gaat. Hij is namelijk bang voor Rusland. Voor "de agressie van Rusland".

Waar doelt Sybrand Buma op?

Wij vragen ons af waar hij op doelt. Wellicht op de Krim, waar een legitiem referendum gehouden is en de (meerderheid van de) bevolking gelukkig is met de hereniging met Rusland?

Wellicht op Syrie?

Of doelt boze Buma op Syrie? Waar Rusland het legitieme leger van Syrie helpt de terroristen het land uit te werken? Terroristen die door de VS en haar onderworpenen gesteund worden. Waar de Russen juist dagelijks helpen de mijnen te verwijderen en humanitaire hulp verlenen. De Russen worden in Syrie nu al aangevallen door terroristen van Al Nusra met Amerikaanse en Belgische wapens. Voor Buma is dat blijkbaar nog niet voldoende.

Of toch op Oekraine / Donbass?

Of doelt Sybrand Buma wellicht op de Donbass, waar het vooral het Oekraiense leger is dat dag in dag uit de Donbass bevolking terroriseert met onvoorspelbare treiter beschietingen? Gisteren weer een vader van 3 kinderen (47 jaar) omgekomen door de beschietingen door EU-knuffelvriend Petro Poroshenko. Ja meneer Buma, de familievriend van familie-partij CDA, een vader van 3 kinderen gedoond door scherven van uw vrind Poroshenko. Je schaamt je steeds meer Nederlander te zijn.

Afbeelding weergeven op TwitterAfbeelding weergeven op TwitterAfbeelding weergeven op TwitterAfbeelding weergeven op Twitter
Volgen
Maurice Schleepen @MauriceSchleepe
Aftermath of #Ukraine shelling on #Zaitsevo,#Gorlovka,a 47 Year old #Civilian Father of three #Children died as a result.5 Houses damaged.
02:14 - 9 okt. 2017
5 5 antwoorden 29 29 retweets 8 8 vind-ik-leuks
Informatie over Twitter Ads en privacy


47-Jarige vader van 3 komt om bij beschietingen door Oekraïense leger

De Nederlandse staatsmedia hebben er geen oog voor, die zijn te druk met het fantastische regeerakkoord, maar er zijn mensen, zoals Maurice Sleepen, die de terreur van wat "Oekraiense fascisten" worden genoemd, wel volgen. Hier meneer Buma, voor u als familie-man en russofoob, op 3:50 ziet u de kinderen die het inmiddels zonder hun 47-jarige vader moeten rooien, dankzij de bommen van het door u zo geliefde Oekraine. Vond plaats op de dag van de heer, op zondag 8 Oktober, 2 daagjes geleden. Maar gaat u vooral door met zich verdedigen tegen Rusland. De VS, de CIA en het Pentagon zullen u zeer erkentelijk zijn. Wellicht zit een plekje in de NATO top er wel voor u in net als één van uw voorgangers bereikt had.English summary

Sybrand Buma, member of parliament and co-architect and member of the just formed new Dutch government, from Christian Democrat party CDA, is happy that Holland is going to spend more money on weapons and its army. Among other reasons, to protect Holland "against agressive Russia". What he means with that Buma has not stipulated. We hear very little critic from Buma regarding his favorite Poroshenko and Ukraine. Last Sunday, due to their continuous shelling a 47 year old father of 3 died. These occurences do not get any attention from the Dutch state controlled media.


Sybrand Buma: "Stronger army, agains agressive Russia"
Geplaatst door Blikop NOSjournaal op 15:42
Annotaties:
aanmelden / inloggen