Door community (initieel Donkerdoorn), Op woe 5 apr 2017 08:11, 17 reacties,    

Syrië: gifgas op bestelling


Na het false-flag debacle van 2014, waar de Amerikaanse president Obama bijna in Syrië militair had ingegrepen op basis van een zelf geschilderde "rode lijn" en de uiteindelijke gewenste/bestelde en mediaal breed uitgeslachte chemische aanval (die later door organisaties als de VN als zeer waarschijnlijk door de "rebellen" ingezet ontmaskerd werd (westerse media blijven daarentegen vasthouden aan het "fake-news" met Assad als dader)), en verschillende, opvallende getimede kleiner aanvallen, is het weer zover: Assad vergast zijn bevolking. De gekke Assad doet schijnbaar altijd het domste wat hij kan doen, en vooral wanneer vredesgesprekken beginnen of het "westen", dat de oorlog al zes jaar rekt door vast te houden aan "regime-change", plotseling wel met Assad wil onderhandelen.

Ow, wacht. Ook deze ronde tracteert Assad zijn mensen op gif vlak voor onderhandelingen en nadat Amerika (en daarmee NATO schoot-hondjes Europa) roept niet langer aan "Assad must go" vast te houden. Wat een toeval. En daar zijn de in loop draaiende beelden, 24 uur op tv en in krant. Daar zijn de Europeanen en Amerikanen die 100% zeker zijn, op basis van verslag van de Propaganda organisatie Syrian Observatory for Human Rights (van de SOHR worden de feiten nooit gecheckt door onze "non-fake-News" media, dat Assad achter de aanval zit.


Man, o, man.....die domme, domme bloeddorstige Assad ook. En wat een toeval allemaal.
Annotaties:
| #259171 | 05-04-2017 15:06 | Ness
Nou het lijkt me weer overduidelijk. Trump is Al Sissi aan het binnenhalen. Dat is een moslimbroederhater. Trump maakt aardige gebaren richting Assad. Daar is Bertje Koenders het niet mee eens. Maar daar krijgen wij nog last mee, met Bertje, want die gaat naar de UN/VN, ook al zo'n RARE instantie.

In Syrie gaat het in feite heel goed. Het is vrij rustig volgens de kaart. Assad en de Koerden en zelfs de Turkse Nurksen en Iran en Rusland én Trump doen pogingen de brand te blussen. Maar dat is tegen het zere been van de geldbeheerders, dat zijn de grote staten als gedeeltelijke eigenaren van die banken en en hun vee - we-da-people - dus die ondernemen tegenakties. Dit is er een van. Assad hepputdaan. En Rusland natuurlijk, en Trump. En tegenwoordig ook Turkije, let maar eens goed op. Niet dat ik ook maar IETS met die leip, Erdogan, en zijn rule-by-half-of-the-population-the-other-half-has-no-mouth-and no-thoughts-but-it-has-nice-holes-and-sometimes-babies-drop-out te maken wil hebben maar Turkije is natuurlijk heel wat 'ruimer' dan die griezel alleen. BAD PUBLICITY, die man.

Zomaar wat aanwijzingen voor lichtelijke paniek:
https://www.youtube.com/watch?v=XhJaZLXy9DI
http://www.ad.nl/buitenland/vn-resolutie-die-gifgasaanval-idlib-veroordeelt-lijkt-kansloos~a1af448f/
http://www.wanttoknow.nl/nieuws/gsk-haalt-hpv-vaccin-van-vs-markt/

En dit: http://www.ad.nl/binnenland/45-000-handtekeningen-tegen-volle-klassen~a273e4ba/ lost een groot gedeelte van de problemen op. Kijk meer leraren, da's een overzichtelijke financiele factor, een lumpsum per school. Die kun je toebedelen dan ben je van heel veel gelazer af.
Ness's avatar
| #259172 | 05-04-2017 15:12 | Ness
De verdeling is: een derde geld komt van de staat/maatschappij (+bank), een derde geld komt van groepen individuen (banken&bedrijven;) en een derde komt van individuen, enkelingen dus, aanwijsbare personen - die overigens hun eigen banken zouden moeten oprichten. Want een bank is een centraal knooppunt waarin de geldstromen op en neerwaarts samenkomen. De Rabo was ooit op de goede weg. Zulke banken hebben heel veel kans op slagen, omdat zij zo direkt in het bestel passen.
Ness's avatar
| #259173 | 05-04-2017 15:18 | Ness
Heu fout draadje sry
Ness's avatar
| #259177 | 05-04-2017 21:50 | Nico de Geit
Er is een onvoorstelbare hoeveelheid oude Sovjet-bommen op doelen in Syrië gegooid. En nu maken ze zich weer druk over een enkele bom die chemisch zou zijn.

Het kan niet anders dan dat er heel veel mensen geraakt zijn. Daar hoor je niks over.

Sterker: Bert Koenders hoorde ik recent zeggen dat het schoonvegen van Syrië door de internationale coalitie tot stand was gebracht. In mijn beleving steunden die juist de 'rebellen', ook bekend als terroristen.

Het komt er dus gewoon op neer dat het Westen de oorlog daar heeft verloren. Een oorlog voor wat eigenlijk?
Nico de Geit's avatar
| #259178 | 05-04-2017 21:57 | Nico de Geit
Komt er nou nog een parlementaire enquête met de vraag of Nederland terroristen in Syrië steunde?
Nico de Geit's avatar
| #259179 | 05-04-2017 23:10 | liedetecter
hmmmm .... dit zou dan nu toch wel het moment zijn eigenlijk om 'ney ney' te zeggen tegen Trump nu hij zijn noninterventie politiek op valse gronden lijkt te gaan verlaten ...

De gas attacks zijn overduidelijk een farce op een een TE duidelijk moment: Assad/Russen aan het winnen en het enige wat rest is een massieve interventie .... Opnieuw geen sarin te bekennen ook, maar Assad heeft het wel gedaan en we zijn natuurlijk collectief verbolgen ... bij de NOS dan, dat is ...

Duidelijk ook dat het om chlorine gas gaat (check de plaatjes en gasflessen), niet saringas, ... reddingswerks staan daar immers in de volkskrant voorpagina met blote handjes de slachtoffers zgn te behandelen, terwijl sarin gas door de huid dodelijk is ... heel snel ook ....

en hey hey ... een paar ego trippende ISIS friendly twitteraars wisten al dat het stond te gebeuren, zo'n 24 uur van te voren kondigden zij al aan dat ze er verslag over zouden gaan doen ....

I don;t buy it ...
| #259181 | 06-04-2017 08:07 | Nico de Geit
Video's van opslagplaatsen van chemische wapens in Aleppo, terroristen rommel, is niets bijzonders meer. Een westerse interventie in Syrië lijkt me nogal problematisch, omdat Rusland dat niet accepteert.

Pas die Amerikaanse consul in Iraks-Koerdistan. Het schijnt dat de Amerikanen de Koerden delen land willen geven in Irak en Syrië. De Russen vermoeden een ziek plan.
Nico de Geit's avatar
| #259182 | 06-04-2017 08:08 | Donkerdoorn
Het door de gleichgeschaltete media gecolporteerde motief van Assad is ook te lachwekkend: nu de Amerikanen niet meer aan "Assad moet weg" vasthouden, test de irrationele dictator die op dit moment aan de winnende hand is de internationale gemeenschap. Logisch: dan zet je een tactisch zinloos wapen in dat gegarandeerd een vrijbrief voor meer illegaal militair ingrijpen door NATO&co;. geeft.

Nu is ook de laatste Tumpette duidelijk dat Trump een "hope you can believe in" heeft gedaan en 180graden door de deep state is gedraaid. President Kushner mensen, Iran is next. De besprekingen met Egypte, Jordanië etc lopen al voor een "grote coalitie". Erz Israel Baby.....
Donkerdoorn's avatar
| #259183 | 06-04-2017 08:11 | Nico de Geit
Foto op de Telegraaf: vader die zijn twee dode kinderen vasthoudt na een gifgasaanval.

Zou best kunnen dat het door gifgas komt. Maar de aanname dat dat gifgas van Assad komt slaat nergens op.

Gaat dit over 2013? Of is er weer een nieuwe 'gifgasaanval'?
Nico de Geit's avatar
| #259185 | 06-04-2017 08:52 | Antares
haleysyria.jpg
Antares's avatar
| #259187 | 06-04-2017 10:19 | Paul2
‘Mainstream media voert ons menu van ‘goede’ luchtaanvallen en ‘slechte’ luchtaanvallen’
'Nobelvredesprijswinnaar Obama tapt er vrolijk moppen bij en de deugmens klapt'
http://nieuws.tpo.nl/2017/04/05/mainstream-media-voert-ons-menu-van-goede-luchtaanvallen-en-slechte-luchtaanvallen/
| #259188 | 06-04-2017 10:36 | Ness
Dat pro-Israhel-gezeik van Trump en die kliek met Kusher - het zijn gewoon laaienlichters, Trump zelf is er ook 1 - begint me de strot uit te hangen. Het gaat natuurlijk om gas: Gaza heeft een knoert van een gasveld per ongeluk onder het beheer gekregen. Zowel Egypte als Oiropa (juist Britain) als Israel liggen te kwijlen. IEMAND vindt blijkbaar een valse vlag de moeite waard om serieus genomen te worden. Op de Golan sterft het ook al van de bodemschatten. Trump heeft honger. Hij is geschift. De barbaar is van plan maar raak te gaan vreten, zonder rekening te houden met mensen.

Kijk es pimpie Trump, als het op godsdiensten aankomt dan i would be hard pressed to pick the lesser of 2 evils here. Wie de Islam zum kotsen vind is nog niet aan Judaisme in zijn rauwste vorm toegekomen. Als DAT losbreekt zijn we echt allemaal de afgehakte voorhuid van de lul. Laat je ff couperen daar beneden, Trump. Men moet heel, heel erg voorzichtig zijn met godsdiensten. Over het algemeen is de werking redelijk aanvaardbaar, maar ze kunnen zich allemaal ontwikkelen ttot een soort hersenvirus, een visievirus. En bepaalde aspekten van het Judaisme - ik zal ff niet op bijzonderheden ingaan - ZIJN ABSOLUUT NIET TE PRUIMEN.

Israhel is een militaire basis, soit? Aangelegd om het MO te bestieren op iedere denkbare wijze, om van energie verzekerd te zijn. Haal de energie-ellende weg en d'r blijft niks over van dat hele conflict. Waar het om mensen gaat moet je natuurlijk wel oppassen. Het zal niet zo zijn dat Israel als verblijfplaats en entiteit, als verzameling onderling verbonden mensen, onder de voet wordt gelopen in 1 grote slachting. Een beschaafd mensenras kan zulks niet tolereren. Maar dus het omgekeerde, dat Israhel het MO onder de voet gaat lopen, OOK NIET.
Ness's avatar
| #259191 | 06-04-2017 13:23 | ..................
ness


Zeker het bericht nog niet gelezen dat Israel een deal heeft gesloten met Cyprus,griekenland en italie om een langste diepzee pijplijn aan te leggen met Europa.
En Trump is geen PRO judaist.Ze zijn atheist.Judaisten en zionisten zoals Trump lijnrecht tegen over mekaar staan.
Het judaïsme alleen nodig was om israel te vestigen en ze wilde die lui hervormen.Het gristendom zijn de genieperigste want hun gaat het om de eindtijden en hervoming van dat judaïsme.Volgens die refo's ze een laatste kans krijgen zich te bekeren tot het gristendom,of anders de dood.

Israel is het tegenovergestelde van het vroegere israel.
Ze vreten er varkensvlees,zijn seculair en het is een gay scene.

Daar draait het nu ook om wereldwijd.De anti christ.Of anti god.
| #259195 | 06-04-2017 15:20 | Antares
Haal de energie-ellende weg en d'r blijft niks over van dat hele conflict.

Zonder petrodollar zal de Amerikaanse economie het begeven. Ik denk dat Trump aan de macht is geholpen (door hem uit te laten komen tegen Clinton) om precies dat te voorkomen.
Antares's avatar
| #259197 | 06-04-2017 17:55 | liedetecter
Het wachten is op samples die moeten uitmaken wat er gebruikt werd, of er überhaupt chemische wapens in play waren en waar die dan vandaan kwamen ..... Op dit moment weten we niks precies, alleen dat heel veel geblaat nergens op slaat. Het kan niet eens sarin gas zijn bijvoorbeeld ....

Of het feit dat Assad nog nooit een bewezen gasaanval heeft gedaan (alleen bewezen niet), en nu iedereen hem eindelijk begint te accepteren zou hij ineens een gasaanval uitvoeren.

Gasslighting de VN ....

Ik zou wel eens willen weten of McCain of Nuland hier achter zitten .... lijken me eerder mensen met een duidelijk motief ....

Of gewoon wat Rusland zegt: een opslagplaats van gas van ISIS die geraakt werd,

Of een gelekte email van Britsch Defense waarin Washington akkoord geeft aan een plan om gasaanvallen te gebruiken ....
| #259199 | 06-04-2017 19:01 | Ness
Ness's avatar
| #259201 | 06-04-2017 19:39 | liedetecter
Eens @Cynthia Ness ... gaaf wijf, clear.
aanmelden / inloggen