Door Ness, Op zon 25 dec 2016 08:51, 1 reacties,    

Syrië-Goedmensengids 2017 (1)Nu met extra bronvermelding uit deugmedia !!

"De slag om Aleppo is voorbij, en als NPO-kijkend goedmens weet u waarschijnlijk verder niet zoveel over het conflict in Syrië. De oorlog gaat natuurlijk gewoon door, maar er is door de westerse wereld nog geen nieuwe locatie gevonden om de krokodillentranen op te focussen. Het 7-jarige twittermeisje Bana zit voorlopig op schoot bij ome Erdo en is er dus niet meer bij om met haar 100 procent betrouwbare en absoluut niet door volwassen ingefluisterde tweets verslag te doen van de situatie.

Deugen is kortom nog nooit zo ingewikkeld geweest. Daarom hebben wij speciaal voor u een overzicht klaargezet over de huidige staat van de Syrische oppositie. Met deze gids bent u weer helemaal bij als u in 2017 lekker met uw Turkse kapper op de Dam met Arabische leuzen staat te zwaaien".


En daarna volgt een gedegen opsomming van de verzameling junkies, koppensnellers, één-hersencelligen, Hitlertjes, trotse sadisten en anderssoortige onderkruipsels via welke Het Democratische Westen Zijn Gezegende Wormen en Maden Normen en Waarden Ondanks Gemene Russische Tirannie En Propaganda Aan Onderdrukten Schenkt. Prima stukje achtergrond-journalistiek van Alan Turgutoglu.
Annotaties:
| #257080 | 25-12-2016 12:06 | Paul2
En daar krijg je dan als US president de Nobelprijs voor de vrede voor.
aanmelden / inloggen