Door community (initieel Donkerdoorn), Op zon 8 apr 2018 21:25, 4 reacties,    

Syrië: weer gifgas op bestelling

Terwijl het Syrische leger de laatste jihadi’s uit Ghouta een vrije uittocht garandeert en de Syrische oorlog langzaam maar zeker een einde vindt, doet crazy Assad het alweer: een compleet nutteloze aanval met chemische wapens op de burgers van het stadje Douma. Het script is ondertussen bekend en voorspelbaar. De beelden van de door het westen ondersteunde en aan Al Qaida groepen gelieerde “Witte helmen” gaan de wereld over (wederom wordt gifgas zonder beschermende kleding behandeld), alle oorlogspartijen in het “Assad-must-go” kamp brullen om wraak en gerechtigheid en uiteindelijk is compleet onduidelijk, nadat de anti-Assad media-propaganda-shitstorm is gaan liggen, wie er eigenlijk achter de aanslag zit. Logica: iedereen behalve de Syrische regering. Onlogica en het “officiële verhaal”: de Syrische regering. Het enige wat de gifgasaanval van april 2018 nog “opvallend” maakt, is het feit dat deze er al weken aan zat te komen. Nu is duidelijk waar de hele “Skripal” onzin, de bijzonder ongeloofwaardige “Russische” aanslag met Sovjet-gif op een uitgerangeerde ex-spion in het Verenigd Koninkrijk om draait. Niet alleen verraden Theresa May en de ondertussen tot Colin Powell 2.0 bevorderde Britse MiBu Boris Johnston voortdurend in hun verklaringen dat de zaak hemelhoog stinkt (“There is no alternative explanation”, “A nervegas as made in Russia”), inclusief constant veranderende verhaallijn over wat er nu in Salisbury gebeurd is, maar geven het dynamische duo met ondersteuning van EU en NATO ook keer-op-keer een motief voor de moordaanslag weg door te hameren op Rusland en de dekking die Poetin & Co Assad geven om weg te komen met gifgasaanvallen. Een weldenkend mens zou bijna gaan denken dat de “zaak Skripal” eigenlijk opgezet is om elke vorm van autoriteit die Rusland op het gebied van chemische wapens nog had het land te ontnemen.
Annotaties:
| #262890 | 09-04-2018 07:11 | Nico de Geit
De westerse media heeft aandacht voor de zogenaamde gifgasaanval maar belicht aan aantal zaken niet.

Damascus wordt al een tijdje bestookt met mortiergranaten door terroristen. Die terroristen worden nu dus opgeruimd, en de VS is daar boos over. Blijkbaar zijn het VS-gesteunde terroristen.

Belangrijker: afgelopen week een top in Turkije met Erdogan, Poetin en de leider van Iran. Ze zullen wel het nodige besproken hebben. Dat NAVO-lid Turkije aan die tafel zit is veelzeggend. Met spoed krijgt Turkije het Russische S400 luchtafweersysteem.

De paus schaart zich achter de Amerikaanse agressie.
Nico de Geit's avatar
| #262891 | 09-04-2018 07:16 | Nico de Geit
Volledig buiten zicht: Libië. Rusland zal de stammen daar waarschijnlijk steunen, tegen de buitenlandse terroristen. Horen we niks over.

Wanneer worden de buitenlandse terroristen in Europa actief?
Nico de Geit's avatar
| #262893 | 09-04-2018 08:22 | Saljoet
Rusland zal de stammen daar waarschijnlijk steunen, tegen de buitenlandse terroristen.


Het gaat erop lijken dat Rusland orde op zaken aan het stellen is. De ongelofelijke bende die onze Amerikaanse vrienden hebben veroorzaakt aan het opruimen zijn.
Goed werk!
Saljoet's avatar
| #262896 | 09-04-2018 14:46 | Nico de Geit
Syrië, Libië, het gaat allemaal om olie. En natuurlijk om de petrodollar. Want als die olie niet afgerekend wordt in dollars klapt het Amerikaanse imperium in elkaar.

Die olie mag dus niet afgerekend worden in euro's. Om het eurogebied te verzwakken en mogelijk te destabiliseren zijn reeds grote aantallen terroristen verscheept naar Europa.

Die terroristen weten het zelf nog niet. Maar als het zo ver is worden ze bewapend, getraind en betaald door de CIA. Zoals al heel lang gebeurt. Straks ook op Europese bodem.
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen