Door Ness, Op zon 25 sep 2016 09:04, 11 reacties,    

Syrisch convooi geraakt door HellfiremissileDe aanval op het Syrische convooi met hulpgoederen van 19 september is wellicht uitgevoerd met een Amerikaanse Predator-drone. Allerlei zaken wezen er al op dat het geen bombardement kon zijn geweest, van niemand, want er is geen spoor van kraters te zien, alleen brandende vrachtauto's. Nu is er een filmpje opgedoken - hetzelfde filmpje dat door de media is gebruikt als mogelijk bewijs tegen Rusland maar voordat er aan werd gerotzooid, en ook door diezelfde media uitgezonden zonder te snappen dat het daarmee het 'Rusland heppet daan" gekrakeel onderuithaalde . En die beelden vertonen eigenaardig veel overeenkomsten met de effecten van een Hellfire missile op een convooi.

Dit terwijl Kerry aandringt op een no fly zone, want zijn gematigde koppensnellers, junkies en kannibalen vechten samen met Oil Qaeda types (al Sham tegenwoordig, voorheen al Nusra, daarvoor al Qaeda) en worden net zo hard geraakt. En er vechten ook 'specialisten van de coalitie' mee. Het doel is nog steeds omverwerping van het Assad-regime. En het is lastig rondrennen terwijl het bommen regent, vindt Kerry. Oil Qaeda™ en ISIS™, zowiezo een schepping van 'de coalitie', hebben tevens vaak dringend luchtsteun nodig, die de coalitie met liefde verschaft. Zolang ze het Syrische leger maar lastig blijven vallen mogen ze uitvreten wat ze willen.
Annotaties:
| #254701 | 25-09-2016 11:50 | Ness
Hij wordt nog mooier:
Approval for the controversial air strike was granted by commanders at coalition headquarters in Doha, Qatar. Their decision was based on an intelligence assessment of fighters in Deir al-Zour. This assessment is now at the centre of the investigation


Er is maar één soort 'fighters' in Deir, behalve het reguliere Syrische leger: ISIS™, dat dus een rechtstreekse verbinding heeft naar de sponsors. Want gebaseerd op waarnemingen van deze '[fighters' besloot de coalitie luchtsteun te verlenen aan ISIS™, zodat het leger die plek zou verliezen. Dat daar tien- of honderduizenden burgers dan meteen aan de genade van ISIS zijn overgeleverd rukt niemand ene moer. Het zijn maar peasants; het land moet schoon worden opgeleverd aan de maffia anders blijven die peasants zeiken. ISIS weet daar wel raad mee. Alle niet-wahabisten worden ter plekke afgemaakt, met dat bijltje hebben ze vaker gehakt.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3805971/RAF-drone-pilots-involved-attack-killed-62-Syrian-troops-cleared-official-report.html
Ness's avatar
| #254702 | 25-09-2016 12:59 | Ness
Schoon opleveren betekent geen getuigen, geen gezeur om voedsel, water of voorzieningen, geen protest tegen het leegroven etc. Oiropa gaat worden volgestampt met mensen; hoe dommer die zijn des te beter. Het gemiddelde IQ van een maatschappij gaat vanzelf omlaag als je maar genoeg analfabeten importeert. En Israel helpt daarbij graag een handje, zoals het ook Oil Qaeda en ISIS een handje toesteekt: https://duckduckgo.com/?q=israeli+aid+refugees+greece&t=ffab&ia=web

Hoe moet je je zielige gemiddelde niet-al-te-hoge gedegenereerde huppelkuttenelite intellekt laten schijnen als een behoorlijk deel van de bevolking slimmer is en/of kapitaalkrachtig? Nou, die slimmen en kapitaalkrachtigen zijn makkelijk uit te roeien hoor, via een (burger)oorlog, als het onderdrukken van wetenschap via corruptie niet afdoende helpt. En als je maar genoeg gekken klakkeloos importeert komt die oorlog helemaal vanzelf. Mocht het mislukken, een paar bommen erop, klaar. Mensen zat joh! Tijd om onkruid te wieden!

Overigens is het gewoon zielig, dat de maffia zelfs nadat ze de wetenschap hadden geconfiskeerd, niet veel verder zijn gekomen dan wat kernbommetjes. Het publiek had al in 1930 kunnen profiteren van geweldige ontdekkingen, als mensen als Hilbert en Bohr niet de pas was afgesneden. Maar oh ja, toen kwam er een crisis en een wereldoorlog.
Ness's avatar
| #254703 | 25-09-2016 18:43 | Debsy
Hoe moet je je zielige gemiddelde niet-al-te-hoge gedegenereerde huppelkuttenelite intellekt laten schijnen als een behoorlijk deel van de bevolking slimmer is en/of kapitaalkrachtig?


Ik heb altijd t idee dat de elite juist heel veel kennis bezit....
daarom kunnen ze de boel toch zo sturen lijkt mij?
| #254704 | 25-09-2016 20:31 | ..................
Dat van die no fly zone is iets wat die politici willen doordrukken,maar het leger zegt dat je daarmee wo3 uitlokt.

https://www.youtube.com/watch?v=JWdnmXs-42g&feature=youtu.be


Dat van die hulpgoederen bombaderen (tenzij white helmets) kan ik maar niet begrijpen,dat rusland of syrie daar achter zou zitten.
Anders zouden zij het moeten betalen.
| #254705 | 25-09-2016 20:58 | Ness
Kennis bezit maar niet deelt, Debsy. Hoe slim moet je zijn om je aandeel te incasseren en mee te doen met manipuleren, liegen, achterhouden, desinformeren etc, als je daarbij wordt ondersteund door zo'n beetje alle autoriteit in de buurt, van regering via media tot *geestelijk leiders*? Met een gemiddeld IQ kun je het heel ver schoppen hoor. Kijk naar George Bush. De man zou normaal gesproken het MBO niet eens hebben gehaald. Maar toch 'president van Amerika' voor 2 perioden.

Trouwens, breinen koop je gewoon als je ze binnen de eigen kring niet kan vinden, of je laat de ouwe gevestigde corrupte zakken de ideëen van hun studenten roven. Was Albert Einstein slim? Wellicht bovengemiddeld, maar zeer zeker niet geniaal. Wiskunde kon hij niet echt aan. Een meelopertje drijvend op de successen van anderen, maar wel met de poen en de macht van de bankiersmaffia achter zich. HIj kon iig goed jatten, liegen en bedriegen, want hij was zeer gemotiveerd, met zijn patentburootje (!!!).

Kennis wordt door sommigen beschouwd als bezit; dieven jatten dus óók kennis, al snappen ze d'r geen donder van. Al is het maar uit afgunst omdat Noord-West Europa zoveel geniën produceerde in die tijd, die allemaal uit de middenklasse stamden, en geld en tijd hadden om te studeren en voldoende vitamientjes binnen hadden gekregen in hun jeugd. De toenmalige elite (de adel) is zich daar kapot van geschrokken. Want hun koters bakten er al eeuwenlang niks van.
Ness's avatar
| #254706 | 26-09-2016 09:55 | Donkerdoorn
Tsja, waarom gaan de MSM dat filmpje eigenlijk bewerken? Dat in combinatie met de complete hysterie van de westerse politiek richting Rusland omdat Aleppo op het punt staat te vallen, is een bijna schuldbekentenis.
Donkerdoorn's avatar
| #254713 | 26-09-2016 17:15 | liedetecter
Jup, damage controll it seems ... in elk geval een vet betaalde media investering uitmelken: "the Russians dunnit" ....

Compleet weggegooid geld dus weer eens .... -;)
| #254714 | 26-09-2016 17:25 | liedetecter
Niemand kan meer verbloemen dat het Syrie conflict eigenlijk een volgende US invasie betreft ....
https://youtu.be/c8JppJyVxYU
| #254723 | 26-09-2016 19:03 | Best Well
Amerikanen vliegen daar toch alleen maar om ISIS te bestrijden?
Dat is in ieder geval wat wij hier moeten denken van onze trouwe staats media.

US airstrikes on Syrian troops were ‘intentional,’ lasted nearly 1 hour – Assad to AP:
https://www.rt.com/news/360248-assad-ap-intentional-us-airstrikes/

US wants to distract attention from coalition strike on Syria troops – Lavrov:
https://www.rt.com/news/360615-us-lavrov-syria-distract/

Dat lijkt een prima reden voor deze afleidingsmanouvre met het hulpconvooi.
Best Well's avatar
| #254724 | 26-09-2016 19:13 | Best Well
Het nieuws is in het westen een geweldig propaganda kanaal geworden.

De beschuldiging van barbaarse Russische aanvallen op Aleppo moet men ook wat nuanceren:

https://www.youtube.com/embed/STN7E2yREjI

Daarom wil de coalitie een eenzijdige No Fly zone waarin de coalitie troepen natuurlijk wel blijven vliegen.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen