Door P.uncia, Op zon 30 dec 2012 18:26, 2 reacties,    

Syrische oppositie gebruikt chemische wapensWel gefeliciteerd heren Obama, Cameron en Hollande, en uw handlangers op uw ministeries van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, Laurent Fabius en William Hague. Uw terroristen in Syrië zijn erin geslaagd om chemische wapens te gebruiken tegen regeringstroepen, iets waarvoor jullie president Assad waarschuwden het niet te doen. Wel, wel, hoe de rollen kunnen omdraaien.

Zoals in deze kolom verschillende keren naar buiten is gebracht, de pogingen van de FUKUS as (Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten) om de Syrische regering de schuld te geven voor het gebruik van chemische of biologische wapens werden gedwarsboomd, pogingen werden, voor bijna een jaar nu, in de internationale gemeenschap gedaan door deze drie terroristen steunende paria's om weer een andere illegale invasie te rechtvaardigen. Het vervolg op het verhaal is dat hun lieve huisdier terroristen chemische wapens hebben gebruikt, en niet de regering.

Herinner dat "Obama" toen hij "Assad" aansprak hem waarschuwde geen chemische wapens te gebruiken? Wel dat deed hij niet. Het enige wat de Syrian Armed Forced aan het doen was, was de chemische wapens buiten het bereik van de door terroristische krachten gesteunde FUKUS as te houden. Dus laten we nu "Obama" aanspreken en zijn woorden tegen hem keren en hem vragen hoe hij zich nu voelt in het licht van het volgende stukje het opzienbarend nieuws. Laat we in feite verder gaan en het ook vragen aan zijn bedmaatjes, Hollande en Cameron.

Syrische militaire bronnen bevestigde op zaterdag dat Syrische terroristische krachten, erkend door de regeringen van de drie FUKUS as paria staten als de vertegenwoordigers van het Syrische volk, chemische wapens hadden gebruikt tegen regeringstroepen in Daraya, vlakbij de hoofdstad van Syrië, Damascus.

Dus de vraag is nu of Obama, Cameron en Hollande zullen doorgaan de terroristische chemische wapengebruikers te steunen, of dat ze hun Syrië strategie zullen heroverwegen. Waarschijnlijker is dat ze zullen ontkennen dat een dergelijke aanval plaatsgevonden heeft en een leger van cybernauten zullen sturen naar kranten zoals deze om deze te hacken. Het wordt uiteindelijk vrijheid van expressie genoemd.

De commandant van de Syrische Presidentiële Garde bevestigde PressTV dat, volgens de bron, op zaterdag zeven Syrische soldaten werden vermoord door de Free Syrische Army terroristische legers met behulp van een chemisch wapen dat een geel giftig gas produceerde. De zeven soldaten stierven binnen een uur na het inademen van het gas gebruikt door terroristen gesteund door de Verenigde Staten van Amerika, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

In de afgelopen dagen hebben de terroristen, gesteund door de FUKUS as, herhaaldelijk gedreigd om dergelijke wapens in te zetten en om al het drinkwater dat naar Shia Alawieten stroomt te besmetten. Dergelijk dreiging gemekker werd ondersteund door een video geplaatst op you tube, waarin te zien was dat deze terroristen konijnen martelden met water dat besmet was met een substantie die hen binnen enkele minuten liet sterven.

Wanneer zullen de zogenaamde westerse "democratieën" hun boosaardige regimes verantwoordelijk houden voor de ondersteuning van terroristen die op hun beurt chemische wapens gebruiken in Syrië?

Door, Timothy Bancroft-Hinchey.
Annotaties:
23-09-2013 01:24 | not fake
Syrische oppositie gebruikt chemische wapens #zaplog
| #194437 | 30-12-2012 18:52 | Nico de Geit
Dit soort berichten verschijnt niet bij de NOS of RTL. En dat is kwalijk, want mensen vormen hen mening aan de hand van informatie. De massa denkt dat de NAVO een soort hulporganisatie is die de Syrische bevolking komt helpen.
Nico de Geit's avatar
| #194440 | 31-12-2012 01:14 | P.uncia
Dit soort berichten verschijnt niet bij de NOS of RTL. En dat is kwalijk


Neuh dat is logisch, ze doen hun MSM werk anders krijgen ze de zak....
P.uncia's avatar
aanmelden / inloggen