Door community (initieel spaceman), Op maa 29 feb 2016 19:59, 8 reacties, nieuws

t Aleppo-NOS-propaganda-nieuws voorbij..!
Op 1 februari lanceerde het Syrische leger samen met de Russische luchtmacht een grootschalig offensief om Aleppo, de voormalige economische hoofdstad van het land, te bevrijden. Het ging daarbij om een deel dat sinds 2012 in handen was van de zogenaamde rebellen.’Zogenaamd’ omdat er werkelijk niets normaal is aan rebellen, die worden gesteund door een geraffineerde mix van internationale conglomeraten van landen en industrieën.. Het is precies weer de leugen die als waarheid wordt gepresenteerd.. De ‘rebellen’ zijn goed bezig en willen de ‘grote boze wolf’ verdrijven.

gene sharp compositiionMaar kijk eens naar het verleden, naar de schandalige Rothschild-plundertochten die zijn uitgevoerd in Libië en Irak, om maar 2 heftige voorbeelden te noemen.. En geloof je niet dat dit zo is, dan raden we je NOGMAALS aan het artikel te lezen over de mastermind Gene Sharp, de slimme professor, die ervoor zorgde dat het Amerikaanse Rothschild-imperialisme niet meer in de openbaarheid hoefde te komen, maar door ‘GEWELDLOZE REVOLUTIES’ ook kan worden uitgevoerd.. En ja, daar hoort een groot propaganda-verhaal bij.. Media die nieuws klakkeloos overnemen van persbureaus, die in handen zijn van dezelfde Rothschild-kliek die de oorlog financiert en ordoneert..!!

En ja, natuurlijk is het toverwoord ‘Democratie’.. Natuurlijk willen we allemaal ‘vrije mensen’ en gewelddadige dictators’ opruimen. Nee, het zijn geen schatjes, helemaal eens.. Maar kijk alsjeblieft door de dubbele verraad heen. Kijk naar de sprookjes die je op de mouw worden gespeld.. Kijk naar de lege propganda van een nationale nieuwskanaal als de NOS..!! Kijk naar hoe het eenzijdig -in het geval van de MH17- Poetin als de dader brandmerkt.. Zonder zélf ook maar een poot uit te steken in het kader van onderzoeksjournalistiek..!
t’ werd gehaald..!!

Lees verder op http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/t-aleppo-nos-propaganda-nieuws-voorbij/
Annotaties:
| #247888 | 01-03-2016 15:34 | Antares
@Paul2
Interessante reacties op 94news, vooral van ene Gonzalez waarvan overigens brandhout wordt gemaakt, maar hij heeft wel een groot punt:

Gonzalez

18 februari 2016 14:07 op 14:07

Ik zie veel mensen zich distantieeren van de Westerse Media, terwijl ze toch heilig geloven in een “Koerden” probleem.

De Koerden hebben ten tijde van het Ottomaanse Rijk geleefd koningen. Ze hadden hele gebieden ter beschikking voor eigen bestuur op gebied van handel, grensbewaking e.d. En dan de Turkmenen/Alevieten (de ware oprichters van het Ottomaanse Rijk die na 300 jaar de minderheid vormden). De Koerden, saffi-soenitische moslims, hebben in opdracht van de toen regerende Ottomaanse sultan Yavuz Selim meer dan 50.000 Turkmenen/Alevieten afgeslacht op gruwelijke wijze. Een etnische zuivering als het ware. Confronteer de Koerden met dit feit en ze zullen doen alsof ze nergens van af weten. Tevens waren het met name de Koerden die te maken hebben met de “Armeense Genocide”. In deel van Turkije waar vandaag de dag met name Koerden wonen, woonden voorheen Armenen. Armenen en hun dorpen werden gedwongen verplaats en overgenomen door de Koerden. Dit zijn feiten.

Noord-Irak wat sinds de Amerikaanse invasie op basis van valse beschuldigingen omgetoverd is naar Koerdistan, en dan met name de steden Mosul en Kerkuk waren Turkmeense gebieden, nog voor het ontstaan van de Turkije en Irak. Hoe is Koerdistan daar ontstaan? Was iedereen het daarmee eens? Nee. Tuurlijk niet. Want nog voordat Koerdistan officieel gesticht was, zijn er al meerdere bloedbaden verrichten op Turkmenen door de Koerden. Er was sprake van een assimilatie project waarbij de Turkmenen uiteindelijk gedeporteerd werden naar buurten waar de leefomstandigheden waardeloos zijn.

Massoud Barzani, Irakees-Koerdische leider is van oorsprong een Zionist van Joodse komaf net al zijn voorvaderen die tevens geholpen hebben bij het stelen van Palestijns land en het oprichten van Israël.

Israël steunt de Koerden door dik en dun. Dat hebben de Israelische Zionisten vaak genoeg duidelijk gemaakt. Netanyahu heeft vorig jaar aan Jon Kerry vertelt dat Israel de Koerden zal steunen in hun strijd tegen de vijand en het realiseren van een volledig Koerdistan waarbij stukken land van Syrië en Turkije nodig zijn. Want Koerdistan is in werkelijkheid het beloofde/heilige land van de Israelier. Groot Israël.

Nou leg me uit hoe onschuldig en wanhopig die koerden zijn als ze de steun genieten van Israël, Amerika en Europese landen die de Koerden voor miljoenen aan wapens en munitie steunen, jaarlijks.

Toen ISIS z’n opmars maakte in Irak waren het als eerste de Sjiietische Irakezen en de Irakese Turkmenen die massaal afgeslacht werden. Gruwelijke beelden gingen rond op sites als Liveleak. Berichten kwamen naar buiten van verschillende bronnen. Facebookgebruikers die zelf uniek nieuws naar buiten brachten over desbetreffende gebeurtenissen.. waarom heeft het Westen daar geen gehoor aan gegeven? Waarom lieten ze dat toe en grepen ze pas in toen de Yezidi Koerden in gevaar kwamen? Waarom liet Obama direct jets met rakketwerpers die kant op vliegen? Waarom schenen Westerse media toen pas het licht op Irak en diens ISIS probleem?

En sinds wanneer is Rusland te vertrouwen? Rusland die ontzettend veel bloed aan z’n handen heeft. Dat mag niet vergeten worden. Corruptie tot het uiterste.

Mensen hebben een mening zonder kennis van zaken te hebben. Tragisch.
Antares's avatar
| #247890 | 01-03-2016 17:09 | tamsowashere
Antares

De koerden waren vroeger nooit de vijand van de ottomanen geweest/
Het zijn zelfs de koerden geweest die de laatste kruisvaarderstocht hebben afgeslagen.

Waar er om gaat zijn de koerden die marxistisch waren og bog zijn.Als je kijkt naar wo1 en de opstand in 1996,de russen juist deze koerden steunde.

Alles draait om de olie rijke gebieden en dat grote israel.

En rusland nu weer deze groep steunt,samen met israel.
Daar draait het bij die dictators natuurlijk ook om.Om de grondstoffen.
Voor de masters om het gehele economische systeem, en centrale banken.
tamsowashere's avatar
| #247891 | 01-03-2016 18:09 | tamsowashere
og bog zijn.


Of nog zijn.

opstand in 1996


Opstand in 1896
tamsowashere's avatar
| #247897 | 01-03-2016 19:49 | Antares
@tamso
Ik denk niet dat Rusland enig voordeel heeft bij een Koerdische staat dus voorlopig zie ik die samenwerking met Israël niet zitten. Wat ik wel denk is dat Israël eropuit is om uit te groeien tot een supermacht. Probleem is dat ze daarvoor zowel te weinig land als te weinig inwoners hebben. Land kan worden veroverd maar (joodse) bevolking ligt wat moeilijker. Dus van Israël kan ik me heel goed indenken dat ze met Koerden willen samenwerken (of er gebruik van maken).
Antares's avatar
| #247905 | 01-03-2016 23:14 | tamsowashere
Antares.

Israel had alle "joden"nodig had om israel te stichten,de koerden dat ook nodig hebben om 1 staat te stichten.
Maar ze hebben allemaal weer een eigen belang.Voor de rest ook niet helemaal verdiept in hoe die landen/volksgenoten tegenover mekaar staan.

De enigste waar ik rekening mee hou is dat ze vroeger allemaal moslims,of joods waren en dat nu de gezamelijke vijand is van de christenen en socalljews die juist de christenen voor het karretje laten spannen dat het een geloofsstrijd moet zijn.
Daar zit ook weer een Yehizi religie tussen die de islam en christenen zien als afgoderij.
Die koerdische gemeenschap is net zo complex,als de joodse gemeenschap..

Israel is al een supermacht.Het word alleen niet hardop gezegd.De landen die anti israel zijn,staan op de vijandenlijst van amerika/westen.Maar ik denk niet zoals vele denken dat israel zoals nu de macht heeft over amerika/westen.
Zij zijn ook een pion op het schaakbord.
De werkelijke financieerders leven elders.Ik zou niet eens weten waar bv de rothshilds nu wonen.Ik weet alleen dat er straten en instituten naar hen genoemd zijn in israel.
Als joodse staat zullen zij nooit de volledige erkenning krijgen van iedereen.Ook niet van de christenen.
Uiteindelijk draait het bij die lui weer om de verlossing.

De laatste zin dat de koerden weer gebruikt gaan worden,dacht ik ook al gelijk aan bij dit conflict.Ook in 1896 werden ze misbruikt om een opstand te beginnen tegen het ottomaanse rijk.En naderhand kregen ze niks.

ik denk dat rusland genoegen zal nemen met het gebied waar hun haven zit.Voor de rest hebben ze niks te bieden aan de bevolking.
Anders was rusland wel een bloeiende economie geweest.Ook zij zijn afhankelijk van hun grondstoffen.
Maar saoudie en turkije ook moeten overleven.
Ik zie hun steun aan de IS met een reden en als het een reden geweest zou zijn dat er weer een groot moslimrijk zou komen,het westen gelijk de stekker eruit had getrokken.
Zolang IS de olie verpats in dollars,alles oke is.Zodra die deal er zal komen dat assad en rusland dat gebied krijgen en de rest word van het westen,al die allah akbars een kopje kleiner zullen worden gemaakt als ze er genoeg van hebben.
Als er geen wapens meer worden geleverd,kunnen ze alleen nog pang pang roepen.
Als ze geen olie meer kunnen leveren,kunnen ze ook geen wapens meer kopen.
Dan is het een makkie voor het westen,die maar al te graag willen ingrijpen.
Tegen de tijd als er een accoord komt,ze allemaal gespuis zullen worden en de overheden ze aan de schandpaal zal nagelen.
Die groepen zijn ook niet welkom in eigen land.
Daarom heeft rusland en het westen,en midden oosten een gezamelijke vijand.Voor de russen is het tjetjenie die ook weer zijn lastposten zal dumpen.
tamsowashere's avatar
| #247908 | 01-03-2016 23:23 | tamsowashere
img_3430.png

Het gaat alleen nog om het gebied waar IS zou zitten en dan zou je in principe een pijplijn kunnen bouwen.
Missie voltooid.

Zo zie je maar weer wat er nog van is over gebleven en waarneer iran en hezbollah en rusland zich ermee gingen bemoeien.
Het syrische volk is onderhand ook helemaal lam geworden van die oorlog.
tamsowashere's avatar
| #248365 | 08-03-2016 12:03 | spaceman
@tegengas

Het begint blijkbaar in elkaar te lazeren als de berichten correct zijn.De Russen hebben een hell of a job geleverd.

ISIS Syrian capital Raqqa hit by uprising, defections – reports

https://www.rt.com/news/334758-raqqa-uprising-isis-defections/
spaceman's avatar
aanmelden / inloggen