Door ffloor, Op maa 18 maa 2013 20:32, 15 reacties,    

Tamiflu = dodelijk

De bekende complicaties van Tamiflu zijn inmiddels goed gedocumenteerd:
* oor-, long- en hersenvliesontsteking
* overlijden, die vooral...

Maar wie dacht dat Tamiflu zo stilaan wel afgevoerd zou zijn - we weten immers al járen dat het niet werkt omdat de meeste griepvirussen allang resistent zijn - komt bedrogen uit.
Het patent loopt namelijk binnenkort af (2016) en allicht is het daarom wel, dat op een nieuwe markt een nieuw offensief kan worden losgelaten?
In de USA gaf de FDA op 21/12/'12 namelijk groen licht voor het gebruik van Tamiflu bij pasgeborenen vanaf 2 weken...! Is dit een aanvaardbaar risico??

Geheime rapporten
Fabrikant Rôche wordt er ondertussen wel van beschuldigd informatie over de (in-)effectiviteit van Tamiflu achter te houden;
en werd recent opgeroepen door de British Medical Journal (BMJ) om zijn geheime rapporten vrij te geven.
Bovendien loopt er een onderzoek van het Europees geneesmiddelenbureau (EMA) wegens het niet correct rapporteren van neveneffecten van 19 medicijnen.

Wat betreft Tamiflu gaat het om:
* 119 geregistreerde overlijdensrapporten; wo. 38 overlijdens binnen 12 uur na toediening van Tamiflu;
* het FDA-report schreef in het 'Pediatric postmarket adverse event review' 04/2012 ook de volgende bijwerkingen aan Tamiflu toe:
  abnormaal gedrag, delirium, hallucinaties, angstverschijnselen, nachtmerries, enzovoort.
Maar dat is allemaal voor datzelfde FDA geen bezwaar om het gebruik van Tamiflu goed te keuren voor pasgeborenen!
(Column: Arts, Therapeut & Apotheker, 14e jaargang nr.1/2013, pag.7.)

Vergelijking met Halidol
Inhoudelijk (para-) medische artikelen uit Arts, Therapeut & Apotheker van (Media Medica bv. A'dam) mogen weliswaar worden overgenomen maar die zijn eigenlijk helemaal niet bedoeld voor leken en consumenten.
Echter, in dit geval gaat het om een redactioneel commentaarcolumn, alsook waarin een pasgeborenen-uitwas van een aangetoond onwerkzame virusbestrijder, doch dat op z'n paasbest slechts als een lévensgevaarlijk voedingssupplement kan worden beschouwd! Hun herpublicatie alhier dient daarom in het kader van de huidige golf aan voedselfraudes te worden meegewogen - mening ffloor in community.


Waarom deze mening? Wel, Tamiflu is door de Rijksoverheid in grote partijen ingekocht ter verstrekking aan politieagenten en ambtenaren op de hoge posten - en dan blijkt het een precies zo'n zelfde stiekeme sluipmoordenaar te zijn als eerder Halidol.
Halidol wordt door verzorgingshuizen immers massaal ingezet om lastige oudjes op humane manier naar de andere wereld te helpen en dat werd gepubliceerd door de arts René Steenhorst in zijn column in de Telegraaf.
Maar ook morfine is momenteel al hét meest gebruikte levenseindetherapeuticum in de NL. (bron: Belgisch Canvas TT)

Rijksbeveiliging van haar ambtenaren
Wat Tamiflu als "Rijksbeveiliger" dus betreft: het is niet onmogelijk dat, zoals met de Mexicaanse varkensgriep al bleek en dat een cocktail van 5 verschillende oude bekende virussoorten in zich droeg: sprake is geweest van een terroristische aanval middels een ketel.
Immers, de Mexicaanse viruscocktail zat wel zo knullig in elkaar dat dit rna-ketelproduct kennelijk niet eens bedoeld was om de mensheid te doden maar om gezagsdragers middels Tamiflu uit te schakelen!

Kan dit waar zijn? Ik denk het wel.
Immers, een snel product verkopen doe je met paniekverhalen zoals de benzinedistributie in 1974 (tegelijkertijd was Nederland: 1 grote benzinebom!) of de burgeracceptatie van de Euromunt in 2002.
Een "te verwachten" pandemie is ook al zo'n goedverkopend verhaal - maar wat er niet is bijverteld is dat voor elk rna-virus een ketel is benodigd en dit kunststukje is de Vrije Natuur geenzins toe in staat. Rna-virussen kùnnen helemaal niet eens uit 'De Vrije Natuur' vandaan komen ook al suggereerde professor Ab Osterhaus dat in een gelijktijdige, erg indrukmakende oerwoud (!) -documentaire van wel!

Het beginpunt van elk rna-virus = een crimineel, en wie het IJzeren Gordijn als zuidgrens van de USA op NGC heeft mogen bewonderen, alsmede de golfplatenhuisjes en kogelregens op Mexicaans grondgebied: kan zich niet aan de indruk onttrekken dat intelligente gangbangs naar een manier hebben gezocht om de gehate grenspolitie effectief te kunnen uitschakelen... met Tamiflu!

Bewijs? Jazeker: de beide Sars-virussen.
Beiden hetzelfde rna, maar de buitenkant volledig verschillend - en ook dit lab stond bij een gehate grens, jawel! Het onbekende lab werd, op verzoek van de WHO door 40 granaten uit Chineesche legertanks onder kantoortijd vernietigd.
De lijst aan kunstmatige rna-virusjes groeit nog dagelijks en er staan bevreemdende namen op zoals 8 typen Aids (!) maar ook 14 typen baarmoederhalskanker - en de overige 3 echte dna-virustypen veroorzaken dus gèèn baarmoederhalskanker...
Uit dit artikel moge blijken dat een terroristische dreiging nog altijd uit wel zéér onverdachte hoek kan opdoemen en de huidige NL-dreiging is momenteel zelfs nog substantiëel (één stapje voor: thuisblijven).

De vraag rijst vooral waarom de Overheid zich toch iedere keer door hun eigen "werknemers?" zo laat beetnemen? Wie zijn haar adviseurs voor zulke gekkigheid?
Ja bij het externe Diginotar-schandaal werd wel op juiste wijze ingegrepen - maar zodra het om ketel-virussen gaat komen we altijd dezelfde Duitse namen op de loonlijst van de Overheid wel weer tegen!
We beginnen al ermee dat het vaccin tegen de Mexicaanse varkensgriep al zo'n +700% miskramen heeft veroorzaakt (al bij +3% moeten medici alarmslaan maar dat hield het CDC maar achter);
alsook van het massale meisjesvaccin tegen 3 typen baarmoederhalskanker is inmiddels bekend dat het hun eierstokken al heeft vernietigd maar daar komen ze zelf pas over een jaartje of tien nog wel achter.
Dit schandaal is, na Softenon, het beste voorbeeld dat elk geneesmiddel gedurende 12 jaren nog niet op de markt mag zijn.

Alternatief
Een 3e voorbeeld is het zo gigantisch inslaan van kennelijk dodelijk blijkend Tamiflu. Klopt hier de parafrase: "...met de kennis van nu zouden we het vandaag anders gedaan hebben" - Rutte.
Nee.
Want al in 1938 was uit de Baselse apenproef bekend dat een opgebouwde 60mg/dag megadosering E-300 niet alleen het 1000 malen gevaarlijker poliovirus kon stoppen maar ook de restschade kon genezen, mits binnen 1 week na besmetting toegediend - maar het (zakelijk?) geadviseerde peperdure Tamiflu werkt(e) alleen vòòraf en genezen doet het al helemaal niet.
En dát voor een 20x hogere prijs? Had die "medisch" Rijksadviseur soms commerciële belangen?? (bron= 2e-Kamervraag PVV).
Overlijdensgevallen E-300 bestaan niet, wel enige misselijkheid na een half pond ascorbinezuur; en de enigste bijwerking is dat alle rimpeltjes wegtrekken zodat je er als een jonge meid gaat uitzien. (=uitgeprobeerd, laatste aanzoek op m'n 66e)

Weet u het nog? Iets over rna
Rna-pandemiën (wo. 8 Aidstypen) standaard uit een criminele boevenketel zijn niet geschikt om er zakelijke belangen mee te dienen maar ik heb in 1956 met het toenmaals allereerste rna-ketelvirus toch echt zelf meegemaakt dat de Bunnikse Roomsche basisschool 15 kindoverlijdens had en hun protestantse basisschool: geen enkele!
Het recept was vers gerooide aardappels van wormhoudende kleigrond en citroenen voor jouw: te verliezen protestants kind - de Roomschen kregen alleen een rozenkrans op hun hoofdje die 1200 gulden kostte. Hoe 'dat ding' nou precies heeft gewerkt weten we niet.
Wel herinner ik me van die nare tijd nog van dat ik op weg naar huis zeker 8 onderbroeken door onbekende automobilisten werden opgeëist en kon dan alwéér zonder onderbroek naar huis! Ze waren er heel blij mee, maar op straat: als een soort Paulus je onderbroek moeten uittrekken is voor elk kind een vreemde gewaarwording. Ja het was voor een ander kind in zijn uiterste en ze gingen er thee van zetten, dat zeiden ze ja maar hoe dit nou werkte? Enig idee?

Vreemd genoeg bestaat het officiële Zuid-Afrikaanse "anti-Aidsmedicijn" tussen aanhalingstekens ook al uit knolgewas en boomschors maar hun resultaten zijn toch wel vatbaar voor enige discussie.
Maar het zou best wel nog heel goed kunnen: Aids kan de zurige muggemaag niet overleven evenals de zuurstof in de lucht niet - een megadosis BCDEKLQ zuurvitaminen moet een infectie in combinatie met officiële virusverzwakkers beslist heel wat beter aankunnen: in dat geval zal 'de boor' van elk virus al verbranden bij zurig celkontakt!
(bron: intern memo houdbaarheid chineesche sausjes, Rijkskeuringsdienst van Waren te Rotterdam, dit lab = wegbezuinigd)

Maar het door de Overheid direkt te verstrekken Tamiflu is niet alleen 20x zo duur als eenzelfde potje ascorbinezuur - maar onze ambtenaren zouden na zo'n dringend slikadvies van de Rijksoverheid wel eens lijdende zijn aan: abnormaal gedrag, delirium, hallucinaties, angstverschijnselen, nachtmerries, enzovoort. Met als hoofddoel het ambtelijk overlijden van onze grenspolitie, dat vooral.

Arts, Therapeut & Apotheker vervolgt met een sneer:
De volgende links zijn interessant om een beter inzicht te verkrijgen in het sturende web Rôche-Rumsfeld-Gilead + Sciences-Cirion Foundation tot bij Ab Osterhaus en Rik Felderhof voor de promotiecampagne (beiden in Adviescommissie van Cirion).
Activistenpost
Verontruste moeders, zie ALEPH Weekoverzicht no.50
Cirion (nl)
Gilead, board of directors
-
Annotaties:
| #198053 | 18-03-2013 21:11 | ffloor
En van nog 1 blijkt alleen extra www noodzakelijk te zijn:
http://www.gilead.com/Board_of_Directors
| #198061 | 19-03-2013 01:28 | am*dam
http://www.ikbengeenwatje.nl/ Steeds minder ouders vertrouwen "de prik" dan maar marketing op de kinderen.
ps ben een groot fan van E300 en ffloor
| #198062 | 19-03-2013 04:46 | Rikk
@FFloor, is bij jou bekent dat ascorbinezuurtabletten bij apothekers steeds moeilijker zijn te krijgen? Het laatste jaar doen ze al erg moeilijk en nu schijnt er zelfs een stop te zijn tot Juli met verkoop. Ik ben bij 2 apothekers geweest maar allebei doen ze moeilijk. Heb jij nog een ander idee hoe ze makkelijk zijn te krijgen?
Rikk's avatar
| #198066 | 19-03-2013 09:29 | chrls.
(over marketing)
in de jaren vijftig was het toverwoord :KINDERVERLAMMING
chrls.'s avatar
| #198068 | 19-03-2013 10:57 | am*dam
Klopt @Rikk Kwam dat ook steeds meer tegen. Heb dat opgelost door hier http://www.naturalspices.eu/ascorbine-zuur-e300.html te bestellen.
| #198076 | 19-03-2013 19:05 | Rikk
@am'dam, ja die site ken ik, heb je naar de samenstelling gekeken daar? Het is volgens mij een syntetisch produkt met toevoegingen en de herkomst is china.
Chemische samenstelling Ascorbinezuur:
Zuiverheid vitamine C (C6H8O6) Min. 99,50%
Smeltpunt:190°C
pH 2,1 – 2,6 (in een 5% oplossing)
Zware metalen; Max. 10ppm
IJzer; Max. 2ppm
Lood; Max. 2ppm
Kwik; Max. 1ppm
Koper; Max. 5ppm
Arsenicum; Max. 3ppm

Hier wordt ik niet vrolijk van.
Rikk's avatar
| #198078 | 19-03-2013 20:15 | ffloor
Toch is medische verplichting 250mg bij 2e-5e generatie anticonceptie nog altijd geldig, alsook is 1gr/dag vit.C een medische verplichting bij rokers, lassers, dakdekkers, in de aluminiumverspaning (lantaarnpalen), entertainers, hoogspanningsmonteurs, diabetis type 1 en 2,3,4 en 6, syndroom van Marfan en vermoedelijk nog wel een groot aantal ontstekings-, cq onbekende ex-virusziekten zoals ME, MS en reuma. Die 3 reageren er namelijk HEFTIG op maar ik heb dat niet.
Ikzelf gebruik het in poedervorm als zoutvervanger boven de gekookte piepers want anders kan ik mijn schoenen niet meer aan (fixateur-naschade).
Contramedicatie: doxicycline (alle medicijnen op chloorbasis)
En voor @Rikk: dit klopt vaak in steden - op het platteland doen ze minder moeilijk. En kijk eens op helemaal achteraan op: http://zaplog.nl/zaplog/article/wat_we_van_vitamine_c_vooral_moeten_onthouden
waarin een nettere fabrikant wordt opgegeven. Suc6!
Overigens kun je rechtsboven in de zoekmodus opgeven vitamine C en dan vliegen je de Zaplogartikelen je vast wel om de oren!
Ten laatste: koop nimmer een pot vit.C in de winkel want dit is standaard ascorbaat dat bekend is om zijn kankerverwekkendheid en niersteenveroorzaker (bron: The Lancet). Is maar een klein verschilletje met het goede ascorbinezuur doch is chemisch nogal iets volstrekt anders!
| #198079 | 19-03-2013 20:44 | ffloor
Over kinderverlamming (polio, en bij volwassenen 3x erger) was in de jaren '50er veel over te doen omdat de Biblebelt, een geografische strook tussen Middelburg tot Staphorst niet bleek te zijn ingeënt met de DKPT-spuit.
Op mijn School-met-den-Bijbel zijn ze dus ook geweest met een trommeltje suikerklontjes: met een bruine stip erin en ze kosten ƒ.15,- per klontje! Bijwerking van zo'n klontje: in jouw hele gezin kreeg iedereen de racekak!
Ik mocht weliswaar niet ingeënt worden maar een snoekduik in die trommel en... ik hád hem!!! De kerel probeerde nog met geweld dat klontje uit mijn dichteklapte muil te krijgen maar toen hij hem kreeg opengewrikt zaten er alleen nog wat stukken in. De meester schoot het bedrag voor en ik kreeg 200 strafregels uit te schrijven.
Dus bij ons thuis waren we nu allemaal "ingeënt" en toen ik dat wist gaf ik al mijn buurmannen en op school ook alle jongens mijn hand om aan te likken - met als gevolg dat half Bunnik nu wel was ingeënt!!! De Zeister GGD rukte uit en waren een hele week bezig om hun administratie op orde te krijgen...

Jaren later las ik voor de 2e keer in de sub/para/medische literatuur dat die met het spuitje eigenlijk een vervuild produkt was en die met het klontje de goede! Mijn snelle snoekduik was dus wel degelijk correct geweest.
En toen ik in 1975 een DAF-55 om een boom had dubbelgevouwen en 3 weken later wakker werd in het ziekenhuis: lagen ze er nog steeds: Staphorsters en Rouveeners aan het beademingsapparaat: als plant. Zielig hoor want ik mocht overal rondstappen en had niks.
| #198104 | 20-03-2013 05:41 | Rikk
@Allen, ingredienten ascorbinezuurtabletten DSM:
1 Vegetarische tablet C 1000 mg bevat:

Vitamine C (ascorbinezuur) 1000 mg
Citrusbioflavonoïdencomplex 100 mg
Rozenbottelpoeder 20 mg

Ingredienten: vitamine C, microkristallijne cellulose, citrusbioflavonoidencomplex, starinezuur, magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose, carnabauwas, rozebottelpoeder.

Dit lijkt me toch iets beter dan al die zware metalen erin.
Voor ascorbinezuurtabletten moet je bij DSM zijn.
Rikk's avatar
| #198106 | 20-03-2013 05:43 | Rikk
De Citrusbioflavonoïden is voor betere opname van de vitamine c.
Rikk's avatar
| #198129 | 21-03-2013 18:42 | am*dam
@Rikk Waar te koop?
| #198618 | 12-04-2013 20:35 | ffloor
Actuele update.
Inmiddels staat dit artikel 3 weken op de hóógste plaats in 'Maandtoppers'. Dat is wel hoog voor een ir. in de elektrotechniek, maar geen enkel blog kan zich meten met een dik boek: 'Vaccinaties' van droogbloemenverkoopster Anneke Bleeker die kans zag om de vaccinatieleer zelfs falsieerbaar te doen verklaren: ISBN.978.90.79.87.21.07.
Er bestaat ook een hele Telegraafpagina: TA1 van Zaterdag 25 feb.2012 getiteld: 'Rotterdamse onderzoekers maken van vogelgriepvirus een dodelijke terroristenvariant' (=nu een exportproduct met volledige vergunning).

Kan dit legale exportproduct inmiddels al "geprobeerd" zijn? Kennelijk...:
HAMBURG, donderdag 11/04'13. Een levensgevaarlijk, onbekend virus bedreigt politieagenten bij Hamburg. Een 49-jarige agent is al in het Academisch zekenhuis van de Hanzestad overleden, een jongere collega van 38 jaar vecht tegen de dood. De beide agenten kennen elkaar niet.
De symptomen van het virus zijn een hevige griep en een zware longontsteking. Ook een lerares zou volgens Duitse media al aan het virus gestorven zijn. Voorts zouden nog drie andere personen in levensgevaar zijn. De oorzaak is nog onbekend.

(bron: de Telegraaf)

Maar het kan ook nog mogenlijk zijn dat het vertegenwoordigersvakblad de namen Hanze- zou hebben verwisseld met het hier minder bekende Hanzavirus: een bekende begeleider van kadaverconsumenten zoals vossen, roeken en de bruine rat die zo groot als katten zijn.
Hanzavirus veroorzaakt een heftige longbloeding die moeilijk is te stoppen en vanuit Zuid-America steeds meer richting Azië + Oost-Europa optrekt. Een goede medicatie ontbreekt. En is bij poliovirus nog 6 dagen afwachttijd mogenlijk - deze diagnosetijd is bij het Hanzavirus maar nauwelijks 3 uur en is één van de weinige virusziekten die met blauwe zwaailichten en motoragenten voorop gepaard gaat! En ook hier worden vooral jachtopzieners, grenspolitie en drugs-indianen-administrateurs best wel vaak getroffen.

Kunnen journalisten een vergissing over medisch jargon maken? Ja dat komt voor.
Als voorbeeld het allereerste rna-virus uit 1957 waarvan alle kranten schreven dat het totaal onbekende pandemievirus van de planeet M.A.R.S. afkomstig was - maar dokters kunnen puntjes lezen en over de hele wereld decodeerden ze hun medisch vakjargon prompt als volgt: Military.Advanced.Radiologic.Systems - en het futureblad Bres publiceerde het USSR militaire laboratoriumverhaal in 1980, tesamen met het bestaan van USSR briefwisseling naar WHO; dit omdat zij dat buiten een medisch congres in Amsterdam, nog tijdens de koffiepauze hadden opgevangen.
-
| #199265 | 02-05-2013 09:49 | Rikk
Sorry voor mijn late reactie, de tabletten zijn hier te koop.

http://www.le-products.nl/NL/prod/647/Voedingssupplementen-(Multi)vitamines/Vitamines/C-1000-mg-(vitamine-C-met-bioflavonoiden).html
Rikk's avatar
| #199266 | 02-05-2013 09:53 | Rikk
Rikk's avatar
aanmelden / inloggen