Door community (initieel Best Well), Op vri 4 mei 2018 22:01, 3 reacties, nieuws

Teken NU voor een referendum over de donorwet op referendum.nlEen referendum over de uitnamewet:

De dodenherdenking is geweest, we kunnen weer vooruit kijken. Naar de viering van de vrijheid, de democratie en het binnenhalen van een referendum over de donorwet. De app is live, teken nu op referendum.nl!


We hebben tot 14 juni de tijd om meer dan 300.000 handtekeningen te verzamelen, maar we willen dat aantal binnen hebben voordat de Senaat begin juni stemt over de afschaffing van het referendum. Dus teken nu, vandaag, vanavond, zo snel mogelijk op referendum.nl voor de laatste kans op directe inspraak. En als je dan getekend hebt, help ons dan door nog een, twee of veel meer mensen op te roepen om hetzelfde te doen. Want democratie doen we samen. Laten we een mooi, inhoudelijk referendum over de donorwet mogelijk maken! Eerst nog wat argumenten nodig? Kijk dan op de campagnepagina van Hart voor Democratie. En teken daarna op REFERENDUM.NL. Hoort, zegt het voort!
Let op: Had je al getekend voor een inleidend verzoek? Alle tellers staan weer op nul, dus je moet nog een keer tekenen!Tekenen kan via de link
Annotaties:
| #263254 | 04-05-2018 22:49 | Best Well
Dode organen zijn waardeloos voor transplantatie, daarom verklaar ik iedere NPO kijker hersendood. Verdiep je maar eens in hersendood en zie dat deze definitie echt niet erg zuiver is.
Toch maar even tekenen?

https://referendum.nl/
(of klik de link van het artikel)
Best Well's avatar
Nu bevrijddingsdag 2018. NL bombardeert er met de F16 in andere landen nog lustig op los, maar vieren hier hypocriet de vrijheid????

Heb ik toch ook maar voor de referendum van de donorwet gekozen.
Direct na ingang van de wet al het NEE formulier ingevuld, maar dat is op moment supreme zoek natuurlijk.

Dus toch ook maar een stevig nee in een referendum
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #263269 | 06-05-2018 20:05 | G.B. Wolf
maar dat is op moment supreme zoek natuurlijk.

Daarom heb ik "donor no" op mijn borst laten tatoeëren, voor alle zekerheid. (In Spanje is iedereen automatisch donor, vandaar.) Als ik kijk naar het vlagvertoon in de straat, merk ik op, dat het jaarlijks met sprongen achteruit gaat, ongeveer gelijk met "het gevoel van vrijheid".
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen