Door community (initieel Best Well), Op don 8 feb 2018 15:58, 1 reacties, nieuws

Telegraaf hysterisch over koning in ChinaDe Telegraaf komt woorden te kort om te beschrijven hoe "juichend", "de Chinese pers" reageerde op het werkbezoek van Koning Willem Alexander.

"In Chinese media wordt gejuicht over het werkbezoek dat koning Willem-Alexander aan Beijing heeft gebracht."

Als je het artikel dan verder leest, blijkt dat juichen wel mee te vallen. "Media" is meervoud van "medium". De Telegraaf rept over "Chinese media" die zouden staan te juichen, maar komt niet verder dan het voorbeeld van China Daily. Niks media dus; slechts één enkel medium. Waarschijnlijk een expat blad. Waar zoals later in het artikel blijkt, het Nederlandse bedrijfsleven wat advertenties had gekocht. Het gaat dus helemaal nergens over. Het is gewoon 0-nieuws. Maar de Telegraaf, bij monde van een geëxalteerde Wouter de Winther, maakt er met het schuim op de bek en het wit in de mondhoeken een hijgerig hysterisch jubel artikel van.

Ondertussen bombardeert de coalitie met de VS en Nederland het Syrische leger

Nederland collaboreert met een coalitie die in Syrië het Syrische leger bombardeert. Hoe vind je dat? Dat is best wel een dingetje. Gaat de Telegraaf daar ook groot over uitpakken? Of blijft de oud NSB krant liever bij het hysterische jubelen over 0-nieuws? En wat doen de Nederlandse staatsmedia? Ook de andere kant op kijken? ja, het zijn ten slotte bommen ver weg op hoofden van Syrische soldaten; die zijn voor Nederlandse staatsmedia nooit zo heel belangrijk...
Annotaties:
| #262498 | 17-03-2018 23:05 | G.B. Wolf
Nederland collaboreert met een coalitie die in Syrië het Syrische leger bombardeert.

Dat is toch normaal? Als het maar geld opbrengt, naar goed joods gebruik.
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen