Door community (initieel Best Well), Op zon 19 nov 2017 19:37, 3 reacties, nieuws

Terug in de tijd………………

De Bizarre verkeerstunnel die mensen die er doorheen rijden ‘terug in de tijd’ stuurt!

De tunnel in de provincie Guizhou, in China, werd de focus van onderzoek nadat honderden mensen aangaven terug te gaan in de tijd nadat ze de 400 meter lange structuur hadden verlaten.

De meeste mensen meldden dat ze een uur in de tijd terug konden alvorens hun rit buiten de tunnel te vervolgen, omdat hun mobiele telefoons exact 60 minuten terug waren gegaan.

Het fenomeen werd zo bekend dat één journalist die voor het Gui Yang Evening News werkte, besloot om een experiment uit te voeren.

Hij reed tien keer door de tunnel – een reis van ongeveer vijf minuten – en meldde dat hij een uur aan tijd won op acht van de reizen.

Zonder duidelijke uitleg en de tijdwinst die zoveel mensen verbijstert, zijn samenzweringen en theorieën overvloedig online, inclusief alles van realtime reizen tot ontvoeringen door buitenaardse wezens.

Eén persoon op neowin.net: “Het is duidelijk dat de chauffeurs tijd missen en werden ondervraagd door buitenaardse wezens.”

Een ander zei: “Misschien is de reden waarom China zoveel van ’s werelds langstlevende mensen heeft niet zozeer omdat ze oud zijn, maar omdat ze zo lang in het verkeer blijven doorbrengen in magische reistijd-tunnels.”

Een ander zei: “Dit klinkt gek, zeker een tijdtunnel.”

Maar degenen die het uur hadden opgedaan, zeiden dat ze het snel weer kwijtraakten na verder weg rijden uit de tunnel.

Lokale tv-media zeiden dat de wetenschap een alledaagse verklaring had gevonden.

Er werd later beweerd dat een telefoonzender aan de ene kant van de tunnel een verkeerd signaal uitzond, waardoor de klok een uur later terugkwam, en deze werd meteen goed gezet nadat ze met een goede onderweg waren verbonden.

Anderen hebben gesuggereerd dat het een magnetische anomalie is.


Zomertijd is echt niet overal...................................
Annotaties:
| #261339 | 19-11-2017 23:07 | Best Well
Elektromagnetische golfjes, alleen een beetje uit fase geholpen..
Zo help je in ieder geval mensen even op het verkeerde been.


( Lukt het nu al een beetje dat zelf nadenken? )
Best Well's avatar
| #261340 | 20-11-2017 17:51 | Nico de Geit
Blijkbaar loopt de tijd in de tunnel niet (altijd) parallel aan de tijd buiten de tunnel. Maar dat het precies 60 minuten scheelt is opmerkelijk. Toch gewoon een foutje?

In China hebben ze wel vaker dat soort dingen, bijvoorbeeld verschijningen van schepen en gebouwen die er helemaal niet zijn. Je ziet ze wel maar ze zijn er niet. Een soort fata morgana'a.

Een uurtje tijdsverschil maakt niet veel uit natuurlijk. Maar als het om een paar eeuwen gaat wel natuurlijk. Genoeg verhalen over personen die 'zomaar' in een andere tijd terecht kwamen.
Nico de Geit's avatar
| #261341 | 20-11-2017 20:33 | Best Well
Na 25 keer heen en weer rijden was het precies een dag en een uur bij elkaar..........
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen