Door Antares, Op vri 17 apr 2015 14:00, 57 reacties,    

Tetanusvaccins in Kenia besmet met onvruchtbaarheidsmiddelOorspronkelijk verschenen op Woman’s Vibe

Laboratoria hebben bevestigd dat tetanusvaccins die aan miljoenen jonge Keniaanse vrouwen worden gegeven een steriliserende chemische stof bevatten die miskramen veroorzaakt, meldt de Associatie van Keniaanse Katholieke Doktoren, een pro-vaccinatieorganisatie.

Aan een kolossaal aantal van 2,3 miljoen jonge meisjes en vrouwen worden nu de vaccins verstrekt, gestuwd door UNICEF en de Wereldgezondsheidsorganisatie (WHO).

"We stuurden zes monsters vanuit Kenia naar laboratoria in Zuid-Afrika. Zij testten positief op het HCG-antigeen," vertelde Dr. Muhame Ngare van het Barmhartige Medische Centrum in Nairobi volgens LifeSiteNews. "Zij waren allen besmet met HCG."

Chemische stof laat het vrouwelijke lichaam haar eigen foetus vernietigen met door vaccins opgewekte antilichamen.

HCG is een chemische stof ontwikkeld door de WHO bedoeld voor sterilisatie. Zodra geïnjecteerd in het lichaam van een jonge vrouw leidt het ertoe dat een zwangerschap wordt afgebroken door de eigen antilichamelijke reaktie van het lichaam op de HCG, wat leidt tot een spontane abortie. Het blijft jarenlang effectief en veroorzaakt abortussen bij vrouwen tot drie jaar na de injecties.

Dr. Ngare legde uit "… deze WHO-campagne draait niet om het uitroeien van prenatale tetanus maar is een goed gecoördineerde krachtige massa-sterilisatieoefening voor geboortebeperking die gebruikt maakt van een bewezen vruchtbaarheidsregulerend vaccin."

De Keniaanse overheid, uiteraard, staat erop dat de vaccins volkomen veilig zijn. Dr. Tabu van het Keniaanse Ministerie van Volksgezondheid vertelde zelfs aan de media dat omdat sommige jonge vrouwen nog steeds bevallen, het vaccin daarom geen sterilisatiemiddel kan bevatten. Echter, deze claim geeft een verkeerd beeld van het feit dat HCG niet in 100% van alle gevallen werkt. Het steriliseert alleen de meerderheid van zij die ermee worden geïnjecteerd, niet allen.

Belangrijker, de Keniaanse Katholieke Kerk is een pro-vaccinorganisatie. "Waarom zouden de katholieke doktoren liegen?" vraagt Dr. Ngare zoals vermeld in het artikel van LifeSiteNews in de bovenstaande link. "De Katholieke Kerk is al hier in Kenia om gezondheidszorg en vaccinatie te verstrekken gedurende 100 jaar meer dan dat Kenia heeft bestaan als land."

Met andere woorden, uitgerekend de groep die de sterilisatieagenda van de tetanusinjecties aan het licht brengt is in feite een pro-vaccinatiegroep. Zelfs zij beseffen nu de verschrikkelijke waarheid: vaccins zijn de ideale drager voor overheden om heimelijk verborgen chemische of virale middelen toe te dienen die nooit worden onthuld aan het publiek.

Wat echt de alarmbellen deed afgaan met betrekking tot dit zogenaamde tetanusvaccin was het hoogst ongebruikelijke inentingsschema. Dit vaccin moest over een periode van twee jaar vijf keer worden toegediend - een schema dat niet wordt gebruikt voor tetanus.

"Het tetanusvaccin wordt alleen in vijf dosis gegeven als het wordt gebruikt als een drager voor vruchtbaarheidsregulerende vaccins voorzien van het zwangerschapshormoon, Human Chorionic Gonadotropin (HCG) ontwikkeld door de WHO in 1992," legde Dr. Ngare uit.

Verder werd het vaccin alleen verstrekt aan vrouwen van vruchtbare leeftijd, niet aan mannen of vrouwen voorbij de vruchtbaarheidsleeftijd.

Zoals Dr. Ngare uitlegt werd dezelfde vaccinsterilisatiecampagne toegepast in 1993 in Mexico en zowel in Nicaragua als in de Filippijnen in 1994. WHO probeerde het in de jaren '90 naar Kenia te brengen, zegt Ngare, maar de poging werd verhinderd door de katholieke kerk.

Volgens Brian Clowes van Human Life International speken de Verenigde Naties de laboratoriumuitslagen en bevestiging van HCG in de vaccins niet tegen. In plaats daarvan beweert het dat sommige vaccins "besmet" zijn geraakt tijdens het productieproces - een absurde claim die geen verstandig mens zou geloven omdat HCG nooit ook maar in de buurt van een vaccinproducerend proces zou komen tenzij iemand het er opzettelijk heeft gebracht.

LifeSiteNews vermeldt dat het:

een VN-verslag van een vergadering in 1992 in zijn hoofdkwartier in Geneve van 10 wetenschappers uit "Australië, Europa, India en de VS" en 10 "pleitbezorgers voor vrouwengezondheid" van over de wereld, om het gebruik van "vruchtbaarheidsregulerende vaccins." te bespreken, heeft bemachtigd. Het omschrijft het "anti-menselijk Chorionic Gonadotropin vaccin" als het meest geavanceerd.


Verenigde Naties, WHO en UNICEF allen betrokken in vaccinatiegenocide.

Je zult dit niet aantreffen in de nieuwsberichten van de reguliere media in de Verenigde Staten. Iedere waarheid over vaccins wordt gecensureerd, zelfs als de waarheid is dat de Verenigde Naties zich doelbewust bezighouden met een campagne van vaccinatiegenocide tegen de bevolking van Afrika.

Wat plaatsvindt in Kenia is een misdaad tegen de menselijkheid, en het is een misdaad die wordt gepleegd met opzettelijke racistische discriminatie, Nornaalgesproken zou de liberale media in de Verenigde Staten uit zijn dak gaan om een verhaal waarin raciale discriminatie en genocide zijn betrokken - of zelfs een enkel geval van een zwarte tiener die door de poltie wordt gedood - maar omdat deze genocide wordt uitgevoerd met vaccins praten alle reguliere media het goed. Blijkbaar zijn medische misdaden tegen zwarte mensen volkomen acceptabel voor de liberale media zo lang vaccins als wapen worden gebruikt.

Zoals dit verhaal duidelijk laat zien is "vaccinatiegeweld" zeer echt in onze wereld. Vaccins zijn het perfecte wapen voor geboortebeperking om diverse redenen:

1) Niemand weet echt wat erin zit.
2) Zij kunnen gemakkelijk worden voorzien van verborgen chemicaliën.
3) Zij kunnen worden toegepast onder de dekmantel van "openbare gezondheid."
4) Alle overheden en gevestigde media zullen opzettelijk meewerken met de genocide om te voorkomen dat vaccins worden herkend als medische wapens tegen vrouwen.

Aldus kunnen vaccins routinematig worden gebruikt om bevolkingen met geboortebeperkende chemicaliën of zelfs onopgemerkte kankervirussen in te spuiten. In feite is dit precies wat er gebeurde met bijna 98 miljoen Amerikanen tijdens de massale poliovaccinaties in de jaren '60 en '70. Het CDC legde de "toevallige" injectie van miljoenen Amerikanen met het kankerveroorzakende SV40 simianvirus zelfs vast, maar het bureau heeft die gehele geschiedenis in 2013 van zijn website geveegd.

Vandaag de dag in Kenia claimen de overheidsautoriteiten eveneens dat de sterilisatie een "toevallige" besmetting was. Dat is het excuus dat altijd kan worden gebruikt als een dekmantel in gewapende vaccinatieschema's, waarin overheden opzettelijk vaccins besmetten met bekende chemicaliën die leven beëindigen, kanker bevorderen of spontane abortussen veroorzaken.

Vaccins als wapens - Medische misdaden tegen de mensheid

De opzettelijke toevoeging van HCG aan vaccins zonder volledige openheid naar de bevolking is een wrede schending van mensenrechten en menselijke waardigheid. Hier zijn slechts enkele van de misdaden die nu worden gepleegd tegen de mensheid vermomd als vaccinaties:

MISDAAD #1) Geen bewuste toestemming. Geen van deze vrouwen in Kenia is de waarheid verteld dat zij werden geïnjecteerd met een sterilisatiemiddel ontworpen om onvruchtbaarheid te veroorzaken.

MISDAAD #2) Genocide op basis van ras. Het mikken op Keniaanse vrouwen met dit vaccin is een doelbewuste selectie vanwege hun ras. Volgens iedere redelijke norm zou dit een rasgemotiveerde haatmisdaad die resulteert in genocide worden genoemd.

MISDAAD #3) Het doelbewust doden van een menselijk wezen. De spontane abortussen veroorzaakt door de met HCG vervuilde vaccins monden uit in het beëindigen van een mensenleven in het lichaam van de moeder. Deze moorden vinden plaats zonder toestemming van de moeder, noch enige mogelijkheid voor het beschermen van het leven van het ongeboren kind.

MISDAAD #4) Schending van de beperkingen opgelegd door de Conventie van Genève op medische experimenten. Al deze Keniaanse vrouwen die zijn geïnjecteerd met dit vaccin worden gebruikt als proefkonijnen in een verkapt crimineel medisch experiment. Geen van deze vrouwen heeft zich vrijwillig aangemeld voor dit experiment, noch werden zij op de hoogte gesteld. Dit is een medische misdaad tegen mensen.

MISDAAD #5) Misdaden tegen vrouwen. Alleen vrouwen werden uitgekozen voor deze gerichte sterilisatiepoging, wat bewijst dat dit niet alleen een misdaad is op basis van ras maar ook op basis van geslacht tegen vrouwen.

Als je dit alles bij elkaar optelt dan kom je uit op gewapende vaccins die opzettelijk worden vervuild met een bekend sterilisatiemiddel ontwikkeld door de WHO, toegepast op een ras-gemotiveerde genocidale manier die zich op vrouwen richt om te worden gebruikt in een illegaal medisch experiment toegediend via inentingen met vaccins.

Indien toegediend via vaccins, zijn genocide en moord blijkbaar geen nieuws.

Ja, ondanks dit alles zijn de reguliere media geheel tevreden met deze activiteit. De Wereldgezondheidsorganisatie ondersteunt het. De Verenigde Naties organiseren het. Overheden helpen met de kosten. Vaccinaanpratende wetenschappers praten het goed. Mediabedrijven verbergen het en censureren het verhaal, in de hoop dat je geen Natural News, Life Site News, WorldTruth.Tv of Zaplog.nl leest om de waarheid te vinden.

Als farmaceuten in jouw buurt griepprikken en andere vaccins aanpraten dan vertellen zij jou niet dat zij deel uitmaken van een medische branch die diep verwikkeld is in genocide, rasgemotiveerde haatmisdaden en een medische oorlog tegen vrouwen. Zij vertellen jou niet dat de griepprikken nog steeds kwik bevatten in concentraties 100 keer hoger dan het kwik dat wordt aangetroffen in vis uit de oceaan. Zij vertellen jou eveneens niets over wat er in die vaccins zit om dezelfde reden waarom vrouwen in Kenia nooit werd verteld wat erin zit.

Vaccins zijn het perfecte wapen tegen vrouwen en kinderen

De waarheid is dat vaccins gemakkelijk worden ingezet als wapens tegen de mensheid onder het valse voorwendsel dat zij de mensheid redden. Welke betere manier om opzettelijke geboortebeperking met chemicaliën na te streven dan door mensen ervan te overtuigen dat ze worden geïnjecteerd "voor hun eigen bestwil?"

Dat is precies waarom Bill Gates zijn beroemde uitspraak deed:

De wereld telt nu 6,8 miljard mensen… op weg naar 9 miljard. Als we nu echt veel werk maken van nieuwe vaccins, gezondheidszorg, kraamzorg, dan zouden we dat misschien met 10 of 15 procent kunnen verlagen.


Waarom zou Bill Gates praten over vaccins die de menselijke bevolking REDUCEREN als vaccins niet stiekem onvruchtbaarheidsmiddelen bevatten? Onthoud dat Gates dezelfde man is die allerlei soorten van sterilisateitechnologieën financiert waaronder een die het scrotum van mannen kan opblazen met hoog-intensieve geluidsgolven om hen onvruchtbaar te maken.

Voornaamste middelen voor menselijke depopulatie

Gates maakt deel uit van een verdekte medische kliek die gelooft dat agressieve menselijke depopulatie dringend noodzakelijk is om de planeet te redden, Deze groep, die veel wetenschappers en virologen omvat, geloooft dat de effectiefste middelen voor menselijke depopulatie zijn:

1) Vaccins die ongemerkt zijn voorzien van sterilisatiestoffen.
2) Genetisch ontwikkelde virussen met een hoge mortaliteit, mogelijk ontwikkeld om specifieke rassen en genetische profielen te treffen.

Bijvoorbeeld, Dr. Charles Arntzen, hoofd van het Biodesign Instituut voor Infectueuse Ziekten and Vaccinologie grapte onlangs over het gebruiken van een kunstmatig virus om de menselijke bevolking uit te wieden, waarbij hij zei "Dat is het antwoord! Ga eropuit en gebruik genetische manipulatie om een beter virus te ontwikkelen. (gelach) Vijfentwintig procent van de bevolking wordt verondersteld besmet te raken."

Zoals ik schreef op 22 oktober 2014 geloven veel virologen dat mensen miets meer zijn dan een "parasiet" die moet worden geconsumeerd door virussen die de "immuniteitsreactie" zijn van de planeet op menselijke overbevolking. Hier is een fragment uit het boek "The Hot Zone" van Richard Preston, waarin de manier waarop deze wetenschappers denken wordt opgesomd:

… de aarde organiseert een immuniteitsreactie tegen de menselijke soort. Het begint te reageren op de menselijke parasiet, de overvloedige besmetting met mensen, de dode plekken van beton overal op de planeet, de kankerachtige verrotting in Europa, Japan en de Verenigde Staten, vol met reproducerende primaten [d.w.z. mensen], de koloniën vergrotend en spreidend en dreigend de biosfeer te schokken met massale uitroeiingen.


Misschien "houdt" de biosfeer niet van het idee van vijf miljard mensen. Of men zou ook kunnen zeggen dat de extreme uitbreiding van de menselijke soort, die pas in de laatste honderd jaar of zo heeft plaatsgevonden, plotseling een zeer grote hoeveelheid vlees heeft geproduceerd, die zich overal in de biosfeer bevindt en die er mogelijk niet toe in staat is om zich te verdedgen tegen een levensvorm die het zou willen consumeren…

Het immuunsysteem van de aarde, om het zo te zeggen, heeft de aanwezigheid van de menselijke soort opgemerkt en begint zich ermee te bemoeien. De aarde probeert zichzelf te ontdoen van een infectie door de menselijke parasiet.

Wat hier buitengewoon aan is - zowel met vaccins als met virussen ontwikkeld als wapens - is hoe de invloedrijkste mensen in de wetenschappelijke gemeenschap ertoe zijn gekomen om de menselijkheid te zien als een vijand die moet worden vernietigd met medicinale en wetenschappelijke middelen. Verontrustend genoeg heeft de medische wetenschap de middelen om zijn genocidale aanvallen op de mensheid uit te voeren door middel van "toevallige" uitbraken van dodelijke virussen of "toevallige" besmetting van vaccins met steriliserende chemicaliën.

Het bewijs van doelbewuste steriliserende chemicaliën in vaccins in de Verenigde Staten roept de duidelijk vraag op: Was de recente uitbraak van Ebola in West-Afrika ook opzettelijk? En wat zouden wetenschappers, vaccinaanpraters, wereldgezondheidsautoriteiten en overheden nog meer in gedachten hebben voor menselijke depopulatie in de voor ons liggende jaren?
Annotaties:
| #232199 | 17-04-2015 14:16 | Antares
Pas het artikel aub niet aan, er gaat dan nl. van alles mis.
Antares's avatar
| #232201 | 17-04-2015 14:41 | ouwe knar
Pas het artikel aub niet aan
Zou niet mogelijk moeten zijn onder de gekozen licentie.

Petje af voor de giga klus @Antares !!!
ouwe knar's avatar
| #232209 | 17-04-2015 20:10 | feniks
Antares, als je nu gewoon eerst eens je huiswerk degelijk maakt voordat je begint te vertalen van een antivax website, dan zou je snel leren dat dit weerom om een (oude) leugen gaat.
http://scienceblogs.com/insolence/2014/11/13/catholic-doctors-and-priests-versus-the-tetanus-vaccine-in-kenya/
Also, the vaccine in which hCG was linked to the tetanus toxoid is 20 years out of date. [...]Quite simply, such vaccines are history, long abandoned.

http://www.forbes.com/sites/tarahaelle/2014/11/17/a-resurrected-vaccine-fear-puts-kenyan-infants-at-risk/
the labs used a standard pregnancy test designed to detect hCG in blood or urine, not in a vaccine, and the tetanus toxoid vaccine contained the preservative [...] which may have led to false positives. Subsequent tests conducted appropriately in multiple labs in five countries showed no hCG in the vaccine. [...]
no control was used, so we don’t know what the hCG readings would have been if testing, say, tap water.
drops in pregnancies and birth rates would be evident, yet none have occurred in Kenya or in any of the other countries where the vaccine is administered. [...]
the results showed tiny measures of hCG well within reference (normal) levels in a non-pregnant individual.


Samengevat: wat er werd gemeten is hoogst waarschijnlijk onbetrouwbaar. Als er toch echt hCG in het vaccin zou zitten, dan is de concnetratie zo laag at het geen effect kan hebben op de vrouwen (en mannen). Het is dus duidelijk niet bruikbaar voor contraceptie.

Maar ja, ondertussen blijft de antivax beweging door hun onkunde en blinde overtuigingen weerom de leugens verspreiden, en de echte feiten te negeren.
| #232211 | 17-04-2015 21:31 | Appie
Misschjen dat feniks nog steeds niet het principe van het kapitalisme begrijpt (ondanks misschien zijn goede bedoelingen):

wie betaalt is degene die bepaalt.


Ter verduidelijking: denk aan DDT, softenon, neonicotines, endocriene disruptors, man-made chemicals, plastics soep, libor schandaal, bonussen etc.

Alles is verdedigbaar maar het resultaat, onze huidige samenleving,is rampzalig. Ondanks dat alles verkochjt wordt onder de noemer menselijkheid verleizen we onze mensenrechten.

We moeten eens vaker in de spiegel durven kijken en beseffen dat we er klote, nada, 0,0 etc. van snappen.

Truth is stranger than fiction
Appie's avatar
| #232212 | 17-04-2015 21:32 | Appie
Sorry voor de schrijfvoutjes :)
Appie's avatar
| #232213 | 17-04-2015 22:16 | ouwe knar
Zelden een amateuristischer en niet professionele site gezien als http://scienceblogs.com.
Als je dol bent op ordinaire scheldpartijen, ga daar dan vooral kijken.

Waar je als farmahoer al energie uit kunt putten.
ouwe knar's avatar
| #232223 | 18-04-2015 08:54 | feniks
En weerom gaat Ouwe Nar niet in op de inhoud. Weerom zoekt hij een drogreden om toch maar te kunnen reageren op wat ik schrijf. Als je niet inhoudelijk kunt reageren, waarom zwijg je dan niet?
Is scienceblog amateuristisch? Het wordt geschreven door professionals, maar in hun vrije tijd. Wordt de auteur van de link die ik gaf hiervoor betaald? Lees daarover eens op http://scienceblogs.com/insolence/2014/02/28/on-conflicts-of-interest-in-medicine-science-and-skepticism/
| #232224 | 18-04-2015 08:59 | feniks
Misschien dat Appie ook eens moet nadenken over integriteit, professionalisme, degelijke wetenschappelijke argumenten, van de blogs die ik opgaf.
Over de leugens, misinterpretaties en halve waarheden van de antivax industrie. De commerciële banden van die antivax industrie.
Over het uitroeien van de pokken en bijna volledig uitrroeien polio dankzij vaccinaties.
Over het gebrek aan zijn eigen kennis over vaccins en wetenschappelijk onderzoek, en het negeren van keiharde feiten, om inhoudelijk op mijn post te reageren.
| #232226 | 18-04-2015 09:50 | ouwe knar
En weerom gaat Ouwe Nar niet in op de inhoud. Weerom zoekt hij een drogreden om toch maar te kunnen reageren op wat ik schrijf.
En weerom begint feniks te schelden en op de persoon te spelen. Uiteraard ben ben ik niet de enige, als je hillarische sitejes als http://scienceblogs.com opgeeft als referentie dan kan dat ook niet anders.

Je gaat hoe langer hoe meer wartaal uitslaan, om toch maar te kunnen reageren feniks.
ouwe knar's avatar
| #232228 | 18-04-2015 10:45 | Antares
it is possible to prevent pregnancy by this approach, although antibody response against hCG declines with time

Toch fijn dat de link waar feniks naar verwijst de conclusie uit het artikel bevestigt.

The WHO has investigated already and found nothing wrong.

Kritiek op autoriteiten is voor feniks te hoog gegrepen.

een antivax website

Helaas voor feniks, het is een pro-vaccinatiesite. De reflex is kennelijk te diep ingesleten.

In our new vaccine, we have replaced tetanus toxoid by another carrier LTB, which would avoid the misinformation that has been associated with the valuable tetanus vaccination

Tja, zonder HCG kan er geen HCG worden gemeten, toch? Vreemd dat het dan toch werd gemeten.

a family planning vaccine he developed in 1992.

Je zult je toch maar van zulke getuigen moeten bedienen, die arme feniks, opgescheept met eugenetici.

Maar evengoed ben ik feniks dankbaar voor zijn/haar kritiek. Er wordt ons een kijkje gegund in de manier waarop iemand informatie buitensluit. Want wat feniks bij anderen probeert te doen, doet hij/zij uiteraard al jaren bij zichzelf.
Antares's avatar
| #232229 | 18-04-2015 10:52 | Appie
Och feniks weet je hoe de industrie met hormoonverstoorders omgaat? Niet echt wetenschappelijk hoor.

Kan zo een hele serie peer reviewed artikelen hier neer plemben waarbij de industrie roept dat het niet wetenschappelijk is.

De industrie leeft nog in tijd van Paracelsus. Waarom zou het met vaccines anders zijn?

En inderdaad ik bezit geen kennis van vaccines maar over wetenschappelijk onderzoek durf ik wel een discussie met je aan te gaan hoor.
Appie's avatar
| #232230 | 18-04-2015 11:26 | liedetecter
Dank voor de vertaling Antares ... nice!
| #232234 | 18-04-2015 13:39 | feniks
Antares schreef:
it is possible to prevent pregnancy by this approach, although antibody response against hCG declines with time [...] Toch fijn dat de link waar feniks naar verwijst de conclusie uit het artikel bevestigt.

Dat is een misinterpretatie. Het is inderdaad mogelijk om met een antilichaam tegen hCG (gekoppeld aan toxoid) zwangerschap te voorkomen. Dat werd zo’n 40 jaar geleden al aangetoond, zoals in de beide links die ik opgaf beschreven wordt. Maar dat heeft niets te maken met het vaccin dat in Kenia werd gebruikt, omdat daar geen hCG inzit.
Tja, zonder HCG kan er geen HCG worden gemeten, toch? Vreemd dat het dan toch werd gemeten.

Dat toont aan dat je niet echt het concept van de vals-positieve begrijpt. Het artikel hierboven toont helemaal niet aan dat er (gekoppeld) hCG in het tetanus vaccin zit! Immers, zoals ik in #232209 al aangaf, werd de test niet correct uitgevoerd. Je kan niet zomaar een test, ontwikkeld voor gebruik op urine of bloed, gebruiken op een vaccin-staal. Je meet wel “iets”, maar je hebt geen zekerheid dat het is wat je denkt dat het is. Je moet degelijke controles gebruiken, wat dus ook niet gedaan was. Er is dus geen enkele indicatie dat er hCG in het vaccin zou zitten.
| #232235 | 18-04-2015 13:44 | feniks
Appie schreef
En inderdaad ik bezit geen kennis van vaccines maar over wetenschappelijk onderzoek durf ik wel een discussie met je aan te gaan hoor.

Misschien dat jij dan aan Antares & co kunt uitleggen dat de resultaten van de hCG-meting volledig onbetrouwbaar zijn, omdat ze niet correct zijn gemeten. En aangezien er dus geen enkele indicatie is dat er hCG in het vaccin zit, betekent dus dat dit verhaal op niets is gestoeld. Maar het circuleert toch al een hele tijd op verschillende antivax websites. Want daar zijn blinde overtuiging belangrijker dan wetenschappelijk onderbouwde feiten!
| #232236 | 18-04-2015 13:52 | feniks
En weerom negeert Ouwe Nar de inhoud. Weerom zoekt hij een drogreden om toch maar op een zinloze wijze te kunnen reageren op wat ik schrijf. Zo gaat hij niet verder dan te schrijven:
hillarische sitejes als http://scienceblogs.com opgeeft als referentie

Hij veralgemeent naar een gehele website, terwijl ik enkel naar specifieke webpagina’s daar verwijs. Hij gaat niet in op de inhoud van die teksten. Zonder ook maar enige verantwoording te geven, veroordeelt hij een gehele website. Weerom gebruikt hij een variant van het “argumentum ad hominum”, maar dan op een website in plaats van op een persoon.
| #232239 | 18-04-2015 14:56 | ouwe knar
Hij veralgemeent naar een gehele website Tja feniks, geleerd van jou. Niet zeuren dat een ander je eigen grappen en grollen overneemt.

Helaas je gaat steeds meer wartaal uitslaan feniks.
ouwe knar's avatar
| #232240 | 18-04-2015 14:59 | ouwe knar
Hij veralgemeent naar een gehele website
Tja feniks, geleerd van jou. Niet zeuren dat een ander je eigen grappen en grollen overneemt.

Helaas je gaat steeds meer wartaal uitslaan feniks. Bijna zonde om daar nog tijd in te steken. Moet zo langzamerhand voor een buitenstaander wel duidelijk zijn.
ouwe knar's avatar
| #232243 | 18-04-2015 16:46 | Antares
Jammer dat feniks niets beters weet te doen dat bot ontkennen. Daar ga ik geen tijd aan verspillen.
Antares's avatar
| #232245 | 18-04-2015 17:51 | liedetecter
bot ontkennen
Dat is de exercitie inderdaad ...
| #232246 | 18-04-2015 21:16 | Michaelc
Wie nog twijfelt kijkt deze docu:

The Polio Vaccination Agenda in Africa Exposed
https://www.youtube.com/watch?v=BnpvJ0BDxX8

Feniks wordt zeker door de industrie betaald want zo dom en onwetend kan geen mens zijn. Er is ondertussen genoeg informatie te vinden.
Michaelc's avatar
| #232256 | 19-04-2015 16:54 | feniks
The Polio Vaccination Agenda in Africa Exposed

Ach, weerom iemand die iets op youtube heeft gezien en het allemaal klakkeloos aanvaard.
Het is een radiopresentator die allerlei beweringen doet over wat hij zoals gehoord heeft. Maar een uur lang praat hij in hoofdzaak over zichzelf, zonder harde feiten te geven. Alleen maar “hij vertelde met dit”, en “zij vertelde me dat” enz enz.

Besef je dat dit een presentatie is van in 2002? Dat de situatie volledig veranderd is? Wat is veranderd dankzij deze persoon, en wat is er veranderd ondanks hetgeen hij allemaal beweert?

Besef je dat deze presentatie vol met fouten zit? Bijvoorbeeld, de bedenking dat het onnodig is om voor polio te vaccineren, omdat het toch bijna niet voorkomt? Sorry, maar het het komt niet meer voor DANKZIJ vaccineren!
Feniks wordt zeker door de industrie betaald

Tja, voor velen bestaan er blijkbaar maar twee groepen van mensen: antivaxxers, en zij die voor de industrie werken. Een derde groep, van onafhankelijke wetenschappers met kennis van zaken die de leugens van de antivax groep doorprikken, bestaat volgens hen niet. Een groep die door hun onafhankelijk onderzoek tegen roken is (Big Tobacco), tegen teveel suiker (Big Sugar, zoals Coca Cola en Unilever), maar voorstander van vaccinaties. Niet omdat ze Big Pharma steunen of er geld van krijgen, maar omdat zij de resultaten echt zien en echt begrijpen.
| #232257 | 19-04-2015 18:40 | ouwe knar
Besef je dat dit een presentatie is van in 2002? Dat de situatie volledig veranderd is?
Yeh, was dat maar waar. Nog steeds wordt poliovaccin oraal toegediend, met alle gevolgen van dien. http://zaplog.nl/zaplog/article/poliovaccinaties_nu_de_belangrijkste_oorzaak_van_polio
Feniks is weer eens aan het raaskallen.

Ik stel voor om nog eens te beginnen bij http://zaplog.nl/zaplog/article/tetanusvaccins_in_kenia_besmet_met_onvruchtbaarheidsmiddel#n232211
En misschien is het handig het geraaskal van feniks met enige grote korrels zout te nemen.
ouwe knar's avatar
| #232258 | 19-04-2015 18:51 | ouwe knar
Kihura Nkuba
The Polio Vaccination Agenda in Africa Exposed
https://www.youtube.com/watch?v=BnpvJ0BDxX8

is verbonden aan the Pan African Center For Strategic and International Studies.
En heeft als zodanig recent het volgende gezegd:
http://chimpreports.com/cut-defense-budget-kihura-nkuba-advises-govt/

De stouterd insinueert dat AIDS een verzinsel van Amerika et al is.
Dr. Kihura Nkuba & General Salim Saleh - Cure for ''AIDS'' in Uganda
https://www.youtube.com/watch?v=1-Z93_1WS40
ouwe knar's avatar
| #232265 | 20-04-2015 09:32 | Antares
Wat een flauwe reactie weer van feniks, ik wil een betere trol.
Antares's avatar
| #232268 | 20-04-2015 14:47 | Miep
@Feniks
Tja, voor velen bestaan er blijkbaar maar twee groepen van mensen: antivaxxers, en zij die voor de industrie werken. Een derde groep, van onafhankelijke wetenschappers met kennis van zaken die de leugens van de antivax groep doorprikken, bestaat volgens hen niet.


En voor jouw bestaat de vierde groep "onafhankelijke wetenschappers met kennis van zaken die de leugens van de pro-vax groep doorprikken" niet? Lijkt mij erg kortzichtig?

@Feniks
dan zou je snel leren dat dit weerom om een (oude) leugen gaat.
Welke leugen? Het is duidelijk dat al 20 jaar geleden een tetanus vaccin is ontwikkeld dat ook anticonceptief is. Lijkt mij geen leugen. Meer belangrijk is de vraag waarom dat vaccin überhaupt gemaakt werd. Sterker nog de beste man geeft aan dat het anticonceptief vaccin nu weer in gebruik genomen is maar ipv gelinkt aan TT nu aan TLB. Lijkt mij dat nu TLB de carrier is deze anticonceptie toevoeging aan meerdere vaccins kan worden toegevoegd.....
| #232275 | 20-04-2015 18:05 | feniks
Miep schreef
Het is duidelijk dat al 20 jaar geleden een tetanus vaccin is ontwikkeld dat ook anticonceptief is.

Nee, Miep, dat was geen vaccin tegen tetanus. Dat was een experimenteel vaccin tegen hCG. Dit hCG werd gebonden op het tetanus toxoid omdat het anders niet immunogeen is. Dat werd ontwikkeld omdat er (in de Westerse wereld) vrouwen zijn die graag onvruchtbaar zijn nadat hun kinderwens is vervuld. Het is echter nooit volledig ontwikkeld tot een commercieel product, omdat de resultaten niet overtuigend genoeg waren.
| #232276 | 20-04-2015 18:13 | feniks
En nu worden de "argumenten" zelfs van youtube gehaald. Zo kun je altijd alles bewijzen wat je wil. Ook ik zou dat kunnen misbruiken: ik typ in “vaccin eradication” en vind direct heel wat video’s die “bewijzen” dat vaccinatie veilig is en werkt. Alhoewel een bewering op youtube nooit echt een bewijs is, maar enkel zo wordt aanzien door naieve geesten.

Bovendien weet ik dat zo'n video's die ik zou posten dan natuurlijk ook weer genegeerd zullen worden. Net zoals mijn argumenten hierboven genegeerd worden: Die radiopresentator Kihura Nkuba baseert zijn beweringen enkel op wat hij heeft horen zeggen, en zijn presentatie zit vol met fouten. Hij geeft geen objectieve argumenten, enkel zijn overtuiging. Maar niemand hier die daar zich zorgen over maakt.

Ook de bewering dat er hCG in het tetanus vaccin zit is gebaseerd op pseudowetenschappelijk onderzoek wordt hiergenegeerd. Het simpele feit dat er geen vrouwen zijn die onvruchtbaar werden door de vaccinatie, wordt ook genegeerd. Er is dus geen enkele reden om te geloven dat er iets mis was met het tetanus vaccin in Kenia. Maar niemand hier die zich zorgen over maakt over dit volledig gebrek aan degelijk bewijs.
Gewoon blindelings blijven geloven dat vaccins onbetrouwbaar zijn. Negeer die Feniks maar. Niets van wat ik hier schrijf wordt ontkracht, maar toch ben ik de grote boeman, waarvan iedereen dan maar aanneemt dat ik niet betrouwbaar ben.

Maar let eens op: Ouwe knar is goed in het negeren. Hij negeerde minstens vijf maal dezelfde vraag op http://zaplog.nl/zaplog/article/australie_geen_vaccinatie_geen_kinderbijslag/#n232204. Gezamenlijk met enkele andere antivaxxers negeerde hij zelfs tot meer dan vijfentwintig maal dezelfde vraag http://zaplog.nl/zaplog/article/genoeg_is_genoeg#n231808. Ik bleef het maar herhalen, maar met oogkleppen op en een blinde overtuiging werd er maar om de hete brij gedraaid en genegeerd.

Negeren, negeren, negeren, ik blijf het maar herhalen, maar ook hetgeen ik herhaal wordt weer genegeerd. Om toch maar niet de fouten, misinterpretaties en leugens van de antivax lobby te moeten inzien, en om te kunnen vasthouden aan de blinde overtuiging.

Probeer nu eens inhoudelijk te reageren op hetgeen tot nu toe steeds genegeerd werd, of reageer gewoon niet.
| #232285 | 20-04-2015 21:29 | Miep
@feniks : Ook jij blijf negeren en wel meerdere malen op verschillende opmerkingen. Bijv ook nu weer negeer je mijn opmerking "En voor jouw bestaat de vierde groep "onafhankelijke wetenschappers met kennis van zaken die de leugens van de pro-vax groep doorprikken" niet?"

Lijkt mij beter om zelf niets te negeren als je het andere niet wilt verwijten?

@feniks
Nee, Miep, dat was geen vaccin tegen tetanus. ....Dit hCG werd gebonden op het tetanus toxoid....
Tja lijkt mij een semantische kronkel opmerking.....Het werkzame bestanddeel van een tetanus vaccin is tetanus toxoïde!

Het vaccin had dus een dubbele agenda.
| #232286 | 21-04-2015 00:50 | hakkietakkie
@feniks

dus alle vaccinaties zijn altijd goed? Altijd? Heb je geen enkele kritiek? Niets?
hakkietakkie's avatar
| #232287 | 21-04-2015 05:05 | SoSeg
Onderzoek is gedaan door 4 onafhankelijke laboratoria. Lees hiermeer.

Verklaring Katholieke Bisschoppen Kenia .pdf bestand
Verklaring Bischoppen in Kenia .pdf bestand

Antares bedankt voor het vertalen.

En voor alle 'feniksjes' die hier meelezen, in de nabije toekomst mag u ook hier in Nederland verplicht uw mouwtje oprollen als wij nu niet onze stem laten horen. De zwijgende massa verzorgt het benodigde draagvlak voor medisch fascisme.

Ook u kunt in de toekomst zomaar tot de groep 'onrendabelen' gaan behoren terwijl u eerder nog geloofde dat u net een trapje hoger op de denkbeeldige ladder stond. U heeft nu een goede baan, u bent nu gezond.

De medische dictatuur, of het medisch despotisme wordt echt in sneltreinvaart wereldwijd uitgerold. Daar niks tegen doen is het mede mogelijk maken. Het is een keuze om bewust ongeïnformeerd te blijven en de zure vruchten daar van te moeten plukken. Bent u gestressed en krijgt u een vaccinatiecoctail dan kan het zomaar zijn dat u van kippetjefitte alles kunner verandert in een hersendode zombie. En voila, u behoort geheel onverwacht tot de groep 'onrendabelen' waarmee boven u gestelden alles denken te kunnen en mogen doen. Onverwacht omdat u niet kon geloven dat vaccins van een gezond mens in een poep en een zucht een wrak kunnen maken. Dat is geen geheim, het staat gewoon netjes in de bijsluiters beschreven. De zwijgende en ongeïnformeerde massa zal het draagvlak voor deze terreur verzorgen en in stand houden.

Polio is nooit uitgeroeid, dat is de grootste leugen! .Men noemt het nu alleen geen polio meer Mensen kunnen AIDS krijgen door poly-vaccinatie (het toedienen van meerdere vaccins tegelijkertijd) zonder besmet te zijn met het HIV virus. Het zijn allemaal geen geheimen. En ik ga niet alles in hapkklare brokken opdienen. Voor sommige mensen is het al te moeilijk om uit te zoeken wat AIDS betekend. En sommige mensen willen niet weten dat wat zij geloven een leugen is

Een blind geloof in autoriteit is dodelijk. Er zijn geen geheimen, alleen informatie die u nog niet heeft.
SoSeg's avatar
| #232288 | 21-04-2015 05:55 | SoSeg
Jezuïet Tony Abbott is niet geheel toevallig in de fabian society proeftuin van de wereld, Australië, bezig met de proefballonnetjes voor verplichte vaccinatie. Wie ziet niet de link van een eugenetische agenda? Het is een test om te kijken wanneer 'zij' toe kunnen slaan. Zodra er genoeg draagvlak is voor de uitvoering van hun despotische wereldwijde plannetje dan zullen zij hard toeslaan. Zoals het de spreuk van de Fabian Society ons belooft "When I Strike I Strike Hard" en zoals de maserati reclame het 'in your face' aan het Amerikaanse publiek tijdens de superbowl liet zien. "We have prepared. Now we strike" Maar zoek geen verbanden als u uw wereldbeeld wilt behouden. Dat de reddingsoperatie voor bootvluchtelingen 'triton' heet en dat bijna alle militaire navo oefeningen in het oostblok 'trident' in de naam hebben zoals de oefening 'Rapid Trident'. En dat de 'triple' zeven boven ukraine neerstorte. Ukraine met een Trident op de vlag. Een Boeing 777 met een dubbele Trident als logo. Een vliegtuig met aan boord vermaarde maar kritische aids onderzoekers en dode papegaaien en gebalsemde mensen. Een serie "The Strain" die eerder dan gepland werd uitgezonden met een script waarin een vliegtuig vol dode mensen besmet zijn met een dodelijk virus.. Nee, het is allemaal toeval. De mythes en logos die zij aanbidden kunnen ons niet wijzer maken... toch? De puzzelstukjes kunnen we veilig negeren... toch? Als we gewoon net doen alsof er niks aan de hand is gaat het misschien vanzelf wel over hahaha.

Wie ziet niet dat de voorstellen van een Abbott de gevolgen zijn van een succesvol gehersenspoelde 'klasse' in onze samenleving? Feniks?

Het oude logo van de Fabian Society (welke iets te eerlijk en duidelijk was) was een wolf in schaaps kleren. Dat past heerlijk bij toxische vaccins verkopen aan de makke kudde sheeple die alle pr slikken voor zoete koek.

Wie herkent niet de glijdende schaal van proefballonnen opgelaten door Leefbaar Rotterdam om de 'falende ouder' te verplichten om anti-conceptiemiddelen te gebruiken? Wat is de volgende stap? Een herhaling van de praktijken van 40-45?
Ben je straks een falende moeder (untermensch) als je kiest voor een vrije school, voor bewust niet vaccineren?

Vrouwen ini Ethiopië werden eerder al onder valse voorwendselen steriel gevaccineerd met het depo-provera vaccin . Video
SoSeg's avatar
| #232298 | 21-04-2015 18:08 | feniks
SoSeg schrijft een hele hoop loze beweringen en fouten:
Onderzoek is gedaan door 4 onafhankelijke laboratoria.

Tja, maar als ze allevier de test foutief uitvoeren, krijgen ze allevier gelijkaardige foutieve resultaten. Dus vier maal onbetrouwbare pseudowetenschap. Met zo'n "resultaten" kun je niets doen, behalve dan leugenachtige beweringen verkondigen.
medische dictatuur, ... medisch despotisme … hersendode zombie … terreur

Allemaal rethoriek, kom eens met echte ondubbelzinnige feiten in plaats van rond de hete brij te draaien.
Polio is nooit uitgeroeid, dat is de grootste leugen!

En dat komt met een link naar een tekst van Suzanne Humphries op de vaccinationcouncil website! Kijk nog eens naar de vijf vragen die Ouwe Nar maar bleef negeren op http://zaplog.nl/zaplog/article/australie_geen_vaccinatie_geen_kinderbijslag/#n232204. Die gaan over de onbetrouwbaarheid van die website. Aangezien hij die vragen negeert, toon eens aan dat jij wel degelijk geïnformeerd bent, en antwoord jij die dan eens. Voor een samenvatting over de nonsens die Humphries zoal verkondigt, verwijs ik je naar https://jdc325.wordpress.com/2012/07/30/vaccination-council-misleading/.
Een blind geloof in autoriteit is dodelijk.

Ja, en een blind geloof in al die leugenachtige antivax websites is nog dommer!
Fabian Society … eugenetische agenda … Boeiing 777 … serie "The Strain" … succesvol gehersenspoelde 'klasse'

BLablabla … complot theorie … negeren van de feiten die ik hierboven aanhaal … rond de hete brij …
het depo-provera vaccin

Nee, dat is geen vaccin. Dat is een langwerkend contraceptief middel gebaseerd op hormonen.

Sorry SoSeg maar jij maakt zoveel domme fouten, onkundige misinterpretaties en geloof in allerlei complotten, dat niemand met enig kennis van vacinatie je serieus kan nemen.
Try-Being-Informed-Instead-of-just-Opinionated.jpg
| #232299 | 21-04-2015 18:25 | feniks
Miep schreef:
@feniks : Ook jij blijf negeren en wel meerdere malen op verschillende opmerkingen. Bijv ook nu weer negeer je mijn opmerking "En voor jouw bestaat de vierde groep "onafhankelijke wetenschappers met kennis van zaken die de leugens van de pro-vax groep doorprikken" niet?"

Ik negeer geen feiten. Ik negeer inderdaad soms (idiote) opinies, blinde overtuigingen en loze beweringen. Dat is een heel groot verschil. Mocht ik hier toch feiten negeren, laat het me zeker weten want dan is het een vergissing. Maar wees hier zeker van: niemand zal me hier ooit dertig maal moeten herhalen dat ik een feit negeer!

Ik betwijfel dat er zo’n vierde groep bestaat. Ik wordt hier al enkele maanden aangevallen door antivaxxers, die afkomen met allerlei beweringen van zogenaamde “onafhankelijke wetenschappers”. Maar telkens weer onmasker ik die beweringen als leugens, misinterpretaties of fouten. Kijk bvb eens naar die vragen in #232276 die al weken genegeerd worden (en die jij nu ook negeert). Nee, die vierde groep bestaat niet. Het is enkel in de ogen van naiëve onkundige antivaxxers dat die groep bestaat.

feniks: Nee, Miep, dat was geen vaccin tegen tetanus. ....Dit hCG werd gebonden op het tetanus toxoid....
Miep: Tja lijkt mij een semantische kronkel opmerking.....Het werkzame bestanddeel van een tetanus vaccin is tetanus toxoïde!

Nee, dat is niet zomaar een “een semantische kronkel” Enkel een antivaxxer zal dit een “tetanus vaccin” noemen, om de feiten te verdraaien en te misinterpreteren. Het heeft bovendien niets te maken met de bewering in het artikel hierboven, dat er stiekem geconjugeerd hCG in het Keniaanse tetanus-vaccin zou zitten. Want het onderzoek van 20 jaar geleden werd niet geheimzinnig uitgevoerd; dat was gewoon onderzoek waarover publiekelijk werd gecommuniceerd op congressen, in vakbladen enz.
| #232306 | 22-04-2015 07:32 | Antares
Het heeft geen zin om op feniks te reageren en in discussie te gaan. Hij mag dan wel zogenaamd 'in discussie' gaan maar dit artikel gaat helemaal niet over het nut of onnut van vaccinaties en valt daarom bij voorbaat niet onder zijn 'vakgebied'. Zijn reactie is een Pavlov-reactie. Waar het artikel om draait is dat er reden is om gealarmeerd te zijn en dat er daarom onderzoeken zijn ingesteld. Wat feniks doet is niets anders dan afgeven op die onderzoeken maar hetgeen waarover men gealarmeerd zou moeten zijn laat hij geheel buiten beschouwing. Maar als die onderzoeken niet goed zijn uitgevoerd dan moeten er gewoon betere onderzoeken worden uitgevoerd. Dat is wat een wetenschapper zou hebben gezegd. Maar feniks zal dat niet zeggen en heeft dus geen wetenschappelijke geest. Hij toont daarmee tevens aan geen enkele waarde te hechten aan de gezondheid van de mensen in Kenia. Hij is doelbewust aan het zieken. Het was vanaf het eerste begin duidelijk dat feniks een scheve schaats rijdt.
Antares's avatar
| #232309 | 22-04-2015 08:14 | Atlas
Ik zie Feniks nooit kritisch op vaccinatie reageren. Hij/zij reageert alleen op onderwerpen over vaccinatie. De mogelijkheid van trolololo lijkt me niet helemaal onwaarschijnlijk.
| #232316 | 22-04-2015 17:47 | feniks
Antares schreef:
Waar het artikel om draait is dat er reden is om gealarmeerd te zijn en dat er daarom onderzoeken zijn ingesteld. […]
Maar als die onderzoeken niet goed zijn uitgevoerd dan moeten er gewoon betere onderzoeken worden uitgevoerd.

Nee, dat is niet waar het om draait. De kern van mijn argument is dat er hier weerom een leugen wordt verspreid door de antivax propaganda, gebaseerd op pseudo-wetenschap. De antivax strategie is om steeds hetzelfde: twijfel te zaaien, met leugens, misinterpretaties, foute analyses, loze beweringen. En dan wordt er beweert dat er “gewoon betere onderzoeken” moeten uitgevoerd worden. Tja, dat ze daar dan eerst zelf mee beginnen! In plaats van leugens, misinterpretaties, foute analyses, loze beweringen te verspreiden.

Daarenboven, er zijn massa’s degelijke data die genegeerd worden. Betrouwbare data, die aantonen dat vaccins correct geproduceerd worden, die aantonen dat de bijwerkingen van vaccins minimaal zijn, en helemaal niet opwegen tegen de voordelen.Maar dergelijke data wordt steeds genegeerd, of klakkeloos afgeschilderd als onbetrouwbaar door de antivax beweging, enkel omdat het niet in de blinde overtuiging past.

Atlas schreef:
Ik zie Feniks nooit kritisch op vaccinatie reageren.

Ok dan, hier zal ik wat kritiek geven op bepaalde vaccins:
het BCG vaccin is een nutteloos vaccin.
Het vaccin tegen waterpokken werkt goed en is veilig, maar omdat die ziekte slechts zeer zelden een ernstige afloop heeft, is het de moeite niet waar om daar massaal voor te vaccineren.


Nu tevreden?
Ik baseer kritiek op data, niet op blinde overtuigingen. Als de data aantonen dat de voordelen de nadelen duidelijk overtreffen, dan zal ik geen kritiek geven.
| #232317 | 22-04-2015 19:03 | liedetecter
De antivax strategie is om steeds hetzelfde: twijfel te zaaien, met leugens, misinterpretaties, foute analyses, loze beweringen. En dan wordt er beweert dat er “gewoon betere onderzoeken” moeten uitgevoerd worden. Tja, dat ze daar dan eerst zelf mee beginnen! In plaats van leugens, misinterpretaties, foute analyses, loze beweringen te verspreiden.


Tsja, dit soort zelfingenomen hufterigheid is toch echt angst gedreven en aangeleerd. Als je een oprecht wetenschapper zou zijn, zou je altijd twijfelen en open staan voor voortschrijdend inzicht. Alleen mensen met een obscuur belang doen dat niet. Duidelijk dat jij hier jezelf met je extreme betweterige gewauwel met furore tot die categorie aan het bombarderen bent.

Doe je zelf Feniks. Met puberaal semantisch gebral kom je er gewoon niet. Kan iedereen, maar voegt totaal niks toe aan de inhoud en maak je jezelf alleen onmogelijk mee.

Deze pathetische exercitie van kleinzielig gelijk halen leidt tot niks Feniks. Leg uit wat je bedoelt of rot gewoon op.

Wij snappen allang dat je dat niet kan, want het immuunsysteem is een mijnenveld van misinterpretaties. Van alle kanten komt de data binnen dat we er nog NIETS van snappen, en jij wil beweren van wel?

Gimmie a break mafketel ...
| #232318 | 22-04-2015 19:09 | liedetecter
Het enige wat je hier kan is een beetje rukken op de statistiek van onvolledige en achterhaalde info ... volstrekt zielig gewoon.
| #232320 | 22-04-2015 19:20 | liedetecter
"Twijfel zaaien" is de beste route naar vernieuwing, zelfonderzoek en validatie van wetenschap ... Die antivaxxers doen het dus extreem goed hier ! -;)
| #232323 | 22-04-2015 23:00 | Antares
Ik doe het zelf ook en ik wil niemand iets verwijten maar er gebeurt iedere keer hetzelfde: de trol draait zijn riedel af, er wordt op gereageerd en het draait nogmaals zijn riedel af. Als we 10x reageren dan staat er 10x zijn riedel, 20x reageren is 20x zijn riedel, 30x reageren is 30x zijn riedel. Het enige wat helpt is om 0x te reageren.
Antares's avatar
| #232326 | 23-04-2015 06:10 | liedetecter
Het enige wat helpt is om 0x te reageren.
Guess so ... Waarom denk jij dat trollemans het woordje "negeren" hier zo vaak en neurotisch vetgedrukt neerplempt? Dooooooodsbang dat niemand meer reageert op z'n medisch fascisme. Wat als niemand meer naar luistert naar zijn hufterigheid ?? alles voor niks ... -;)
| #232328 | 23-04-2015 08:46 | liedetecter
Je hoeft maar een kwartiertje op zijn kraaiennest "scienceblog.com" rond te hangen en daar de geur van het clubje puberballen op te snuiven waar hij zich heer en meester mee waant over de materie, om te weten wat voor geschifte onvolwassen doorgedraaide mafketels het zijn. Een ware schande dat dit soort tuig zich met medische zaken bezig mag houden.
| #232332 | 23-04-2015 09:32 | Miep
@Feniks
Ik betwijfel dat er zo’n vierde groep bestaat
Twijfel of gewoon keihard ontkennen en als ze er wel zijn weg zetten als alsof het geen onderzoekers/wetenschappers zijn maar oplichters?

Maar goed, iemand die beweert kennis te hebben en
a) verklaart dat een vaccin met TT geen tetanus vaccin is
b) niet instaat was om de trickvraag te herkennen die ik stelde om te kijken hoeveel kennis je nu echt hebt
c) Zoals liedector zegt NIET openstaat voor nieuw bewijs/onderzoek

daar hoeven we verder geen aandacht aan te schenken. Je kent het onderwerp niet of hebt onvoldoende kennis en bent daarom helaas niet meer dan een internet trol. En eigenlijk is dat jammer want juist op dit soort sites zijn mensen die kennis hebben hard nodig om de, zelfs soms bewust, verspreide onzin eruit te filteren!

jammer...
| #232335 | 23-04-2015 16:55 | Atlas
Feniks, BCG en waterpokken zijn inderdaad een begin. Maar what about het griepvaccin? Volgens een meta - analyse van The Lancet is dat maar in 1.5% van de gevallen werkzaam, en niet in 60% zoals werd beweerd. Hans vd Linden strijdt er al jaren tegen. Het vaccin is kolder dus, maar die idioten van het RIVM blijven het pushen. Voor ettelijke miljoenen per jaar. Wat een ongelooflijke lulkoekbingo van onder andere mijn belastinggeld annex zorgpremie!
| #232337 | 23-04-2015 19:15 | feniks
Antares schreef:
maar er gebeurt iedere keer hetzelfde: de trol draait zijn riedel af, er wordt op gereageerd en het draait nogmaals zijn riedel af.

Inderdaad, maar wie is de trol hier? Of beter, wie zijn de trollen hier?
We zien hier immers het klassieke scenario: Er wordt begonnen met een artikel (een vertaling van een Engelstalige webpagina in dit geval). Een artikel met een standpunt dat past binnen het denkkader van een aantal gebruikers van dit forum. Ik reageer met bewijzen die aantonen dat de kern van het artikel gebaseerd is op pseudowetenschap (#232209). Het artikel toont dus volledig niets aan, maar zaait wel volledig ongegronde twijfel over de veiligheid van vaccinatie.

En dan zijn we vertrokken. Nee, niemand die toegeeft dat het inderdaad een volledig onterechte bewering is in dat artikel. Ook niemand die aantoont dat het vaccin toch onveilig is. Ik heb alle reacties nog eens gelezen, en het is allemaal gewoon een hele reeks van loze beweringen, zwartmakerij, afdwalen naar de beweringen van een radiopresentator over een ander vaccin, zelfs afdwalen naar een “Boeing 777”, enzovoort, maar nooit terugkomen naar de kern van de zaak: zit er hCG in het tetanus vaccin of niet? De kern van de zaak wordt gewoon heel de tijd genegeerd.
En als alle afleidings manouevres falen, dan kom met uiteindelijk bij de beledigingen: “mafketel” “volstrekt zielig” “medisch fascisme” “puberballen” “lulkoekbingo” en dan natuurlijk ook diegene die altijd veel bijval geniet: “internet trol”

Liedefender beweert dat ik nooit twijfel. Maar ik kijk wel naar degelijke data, en maak een onderscheid tussen pseudowetenschap en degelijk onderzoek, tussen degelijk opgebouwde argumenten on ongefundeerde beweringen. Als ik beweringen zie die gebaseerd zijn op nonsens, dan zie ik geen reden tot twijfel. Maar de vraag kan ook andersom gesteld worden: als je tot dertig maal dezelfde vragen negeert (#232299), begin je dan niet zelf te twijfelen aan je eigen blinde overtuiging?

Dus wie zijn hier de trollen? Diegene met data, of diegene met holle woorden?
| #232341 | 24-04-2015 08:36 | Antares
Er is ruis op de lijn.
Antares's avatar
| #232343 | 24-04-2015 11:42 | Argwaan
Medische "wetenschap" is bij lange na niet zo concreet als bijvoorbeeld natuurkunde. Dat kan ook niet en dat is op zich ook niet zo erg, maar het moet wel duidelijk zijn dat het begrip "medische wetenschap" weinig voorstelt.
Argwaan's avatar
| #232345 | 24-04-2015 15:37 | feniks
Argwaan schreef:
Medische "wetenschap" is bij lange na niet zo concreet als bijvoorbeeld natuurkunde.

Klopt, maar zo'n uitspraak is gewoon weer een afleidingsmanoeuvre. Het is geen excuus om het kind met het badwater weg te gooien, degelijk onderzoek te negeren in plaats van kritisch te beoordelen, pseudowetenschappelijke nonsens te aanvaarden, en te beledignen, enkel omdat dit past in je blinde overtuiging.
| #232346 | 24-04-2015 19:41 | Argwaan
Het menselijk organisme is bij lange na nog niet begrepen. We zijn iets verder dan aderlatingen en bloedzuigers, alhoewel de laatsten hun intrede al weer hebben gedaan in het pallet van medische handelingen, maar de oogklepperij is toegenomen en deels juist door specialisme.
In de natuur is het zo dat je meer kwaad dan goed doet als je ingrijpt zonder heel goed te weten hoe die natuur tot in de fijnste details werkt en samenwerkt met bepalende omgevingsfactoren. Langzaam maar zeker komen ook wetenschappers hier achter, de medische lopen hier achteraan in de rij.
Ik kan niet anders dan concluderen dat artsen een soort priesters zijn en de patiënten de gelovigen, de overeenkomsten met religies zijn sterk. De verdedigers even fanatiek.
Argwaan's avatar
| #232348 | 24-04-2015 19:51 | liedetecter
Ik kan niet anders dan concluderen dat artsen een soort priesters zijn en de patiënten de gelovigen, de overeenkomsten met religies zijn sterk. De verdedigers even fanatiek.


Bingo Boom Chakalakka!
| #232355 | 25-04-2015 12:23 | feniks
Overeenkomsten met religie?
Blinde overtuigingen
Negeren van feiten
Inderdaad, “de overeenkomsten met religies zijn sterk. De verdedigers even fanatiek.”
Boemerang!!!! “Bingo Boom Chakalakka!

Lees gewoon nog eens #232337.
| #232356 | 25-04-2015 12:36 | Antares
maar de oogklepperij is toegenomen en deels juist door specialisme

Ik had het niet beter kunnen verwoorden.

In de natuur is het zo dat je meer kwaad dan goed doet als je ingrijpt zonder heel goed te weten hoe die natuur tot in de fijnste details werkt en samenwerkt met bepalende omgevingsfactoren.

En dat is dan nog zonder opzet zoals in Kenia het geval is.
Antares's avatar
| #232360 | 25-04-2015 18:46 | liedetecter
Kwaadwillende mensen zijn even gepassioneerde over hun project als goedwillende mensen ... de passie is dus op zich niet de maat feniks, maar wel wat de impact is. Kan je dat kwalificeren of kwantificeer je dat alleen?
| #232361 | 25-04-2015 18:52 | liedetecter
- e
| #232362 | 25-04-2015 19:41 | liedetecter
-:)
| #232774 | 11-05-2015 20:37 | Zhen
Ander continent, andere tijd (1974), maar zelfde misdaad...

Zie link voor complete artikel.

------------------------

Who Attempted the Covert Sterilization of Mexican School Children with Vaccines in 1974?

http://truthstreammedia.com/who-attempted-the-covert-sterilization-of-mexican-school-children-with-vaccines-in-1974/

[...]

Just the year before in 1973, two researchers published work on an anti-fertility vaccine in the journal Obstetrics and Gynecology titled, "Effects of Immunization with Hapten-Coupled HCG on the Human Menstrual Cycle." In the study, the doctors immunized women who had already been physically sterilized but still had ovaries with human chorionic gonadotrophin (HCG), which lead to detectable anti-HCG antibodies in their systems -- in essence, the vaccine made the women's bodies attack the very hormone needed for a viable pregnancy. The researchers concluded, "Practical use of active isoimmunization may prove of considerable value in the study of reproductive mechanisms and perhaps in fertility regulation in humans." Studies on the use of antibodies to regulate fertility had been going on, however, for decades.

As we've previously reported at Truthstream, the Rockefeller Foundation had been quietly funding research on just such an anti-fertility vaccine since at least 1968 according to their own reports. In 1973, the foundation reported financial support for a number of population control studies (as it had every year for decades), but specifically including one at Colorado State University of the corpus luteum in ewes. The report states, "Since the corpus luteum is a cyclic ovarian structure responsible for the early maintenance of pregnancy, the possibility of inhibiting its function by chemical or immunological agents holds great promise for fertility control." [emphasis added]

However, the Rockefeller Foundation wasn't the only organization working on an anti-fertility vaccine at the time.

In 1972, the United Nations Development Programme, United Nations Population Fund, the World Health Organization and the World Bank got together and collaborated on the "Special Programme of Research, Development and Research Training in Human Reproduction (HRP)" with a goal to "coordinate, promote, conduct, and evaluate research in human reproduction." The World Health Organization was the face on the research into producing an hCG-laced anti-fertility vaccine, actually specifically forming a Task Force on Vaccines for Fertility Regulation in guess what year? 1973.

Since the World Health Organization is the United Nations and the United Nations is Rockefeller, it's all one big happy incestuous group with the same goal: world population reduction.

The same year the Rockefeller Foundation admitted his foundation was working on an anti-fertility vaccine, under the headline "Unemployed Rockefeller Crusades for Control of World Population" in the January 1, 1968 El Paso Herald-Post, John D. Rockefeller III was quoted as saying, "There is no problem more important than population control. [...]"
Zhen's avatar
aanmelden / inloggen