Door community (initieel zanussi), Op don 11 aug 2016 19:19, 2 reacties,    

The COMMITTEE OF 300 — Who are they?

Vandaag de dag, het is 11 augustus 2016, is het voor wakkere mensen niet te ontkennen dat de meeste Westerse -zogenaamd democratisch gekozen- regeringsleiders niet anders zijn dan sokpoppen van zij die boven hen staan en hen orders geven. Want de democratie is ver te zoeken in het Westen.
Men wil hier goede en niet al te dure gezondheidszorg. Wat krijgen we? Verdriedubbeling van de zorgpremies in 10 jaar, zorgverzekeraars die in 2016 miljarden verdienen. A la Obamacare.
Wij willen niet meedoen aan oorlogen, zeker niet aan eenzijdige aggressie-oorlogen waarvan later blijkt dat de redenen daarvoor klinkklare leugens zijn. Wat krijgen we? De ene na de andere op leugens gebaseerde oorlog.
Wij willen graag economisch floreren en wat krijgen we? Nationale politici die denken dat TTIP een goed idee is. Kan niet erger. Is dit democratie?

Is het beter in Duitsland? Frankrijk? Spanje? Griekenland? Engeland? Nee! In heel Europa is de democratische wil van het volk en het belang van de bevolking het laatste op de agenda van de nationale regering! Dit is het effect van de schaduwregering achter de zogenaamde democratisch gekozen regeringsleiders van de Westerse naties.

Wie zijn deze mensen in deze schaduwregering?
Meet The COMMITTEE OF 300 Een lange lijst van bekende en onbekende namen, compleet met wikipedia links.

Jan Peter Balkenende wordt genoemd als sokpop van Beatrix en "cousin of Elizabeth II". Ewwww.
Annotaties:
| #253981 | 13-08-2016 19:29 | Manus
Leuk lijstje namen, maar wat is nu precies de bron?
Manus's avatar
| #253983 | 13-08-2016 20:34 | zanussi
wikipedia?
zanussi's avatar
aanmelden / inloggen