Door Patman, Op zat 1 dec 2012 12:16, 7 reacties,    

De oorzaak van AIDS is nog steeds onbekend

imageRecentelijk nog werd de Nobelprijs uitgedeeld aan Luc Montagnier, de oorspronkelijke 'ontdekker' van HIV voordat AIDS-god Robbert Gallo deze ontdekking stal en er met de eer en alle lucratieve licenties vandoor ging (zo werkt dat in AIDS-land, integriteit is niet iets dat telt, een grote bek en wat jatwerk brengt je verder). Het gekke is dat Montagnier zelf altijd al toegaf er nooit in te zijn geslaagd het virus te isoleren (aan te tonen), laat staan de oorzakelijkheid van AIDS ervan aan te tonen. Inmiddels is duidelijk dat ook de wetenschappelijke publicatie in 'Science', waarin Gallo stelde de oorzaak van AIDS te hebben gevonden, is vervalst. Onderzoeker Popovic die het werk voor Gallo deed, kon noch het virus noch de relatie met AIDS vinden, Gallo herschreef op het laatste moment het onderzoek zonder het opnieuw te doen.

Dit artikel verscheen in 2009 op Zapruder Inc. maar is nog steeds actueel. Voor materiedeskundigen onderin de documentaire waarin op zoek gegaan wordt naar het bewijs voor HIV.

Op basis van een vertaling door P.Uncia van Naturelnews

Zevenendertig juridische, medische en onderzoek professionals hebben nu een brief gestuurd naar het tijdschrift Science waarin zij officieel vragen voor het intrekken van de oorspronkelijke vier verhandelingen die het bewijs leverde voor HIV als de oorzaak van aids. Volgens de brief van de auteurs is nu wijdverbreid bewijs opgedoken waaruit blijkt dat het onderzoek niet alleen slecht werd uitgevoerd maar ook werd gefraudeerd.In 1984 publiceerde Robert Gallo vier artikelen in Science, claimend dat hij het HIV-virus geïsoleerd had en concludeerde dat het de 'waarschijnlijke oorzaak van AIDS' was. Onderzoeksjournalist Janine Roberts heeft echter ontdekt dat Gallo op het laatste moment wijzigingen heeft gemaakt (pdf) in de verhandelingen en de resultaten.

'Ik was geschokt toen ik het oorspronkelijke ontwerp las van de belangrijkste wetenschappelijke verhandeling die nu algemeen wordt aangehaald als bewijs van dat HIV AIDS veroorzaakt'


'Gallo's handgeschreven laatste moment wijzigingen hadden teruggenomen wat de wetenschappers in zijn laboratorium oorspronkelijk hadden geconcludeerd. Dit toont een verbluffende minachting voor het wetenschappelijke proces en een zeer verontrustende schending van het vertrouwen van het publiek.'
Samen met een kopie van de handgeschreven wijzigingen bevatte de brief van de 37 deskundigen een brief van Gallo zelf waarin hij erkent dat HIV niet geïsoleerd kan worden uit alleen menselijke monsters en een brief van elektronenmicroscopie-deskundige Gonda die destijds al stelde dat Gallo's 1984 monsters geen HIV-virus bevatte. Zapruder Inc. liet enige tijd geleden al zien wat er mankeerde aan de foto's.Gallo's onderzoek kwam al eerder onder vuur te liggen met de onderzoeken van de Amerikaanse regering de in de jaren 1990 die concludeerden dat de aangevoerde verhandeling was 'beladen met valse en onjuiste verklaringen' en dat 'het onzorgvuldige en onaanvaardbare bijhouden van onderzoeksaantekeningen ... onverantwoord laboratoriumbeheer weerspiegelt dat permanent de mogelijkheid geschaad heeft om de genomen belangrijke stappen te herleiden'.

'Met nieuwe inzichten dat de wetenschappelijke integriteit en de juistheid van Gallo's vier verhandelingen ondermijnt kan de hele basis van de theorie dat HIV AIDS veroorzaakt nu in twijfel getrokken worden'


Zegt David Crowe, voorzitter van de internationale organisatie Rethinking AIDS.

De reactie van de AIDS-establishment is niet moeilijk te raden: die gaan doen alsof hun neus bloedt. Het hele HIV->AIDS->dood dogma is namelijk gebaseerd op dit soort gefraudeerd en anderzins onwetenschappelijk 'bewijs' en geld verdienen aan zieke mensen is al moeilijk genoeg.

Annotaties:
21-09-2013 16:05 | my website
De oorzaak van AIDS is nog steeds onbekend #hiv #zaplog
| #192522 | 01-12-2012 13:47 | Patman
Ik hoop dat jullie browsers al die inline-PDF documenten aankunnen :)

Zo niet -> installeer de laatste versie Chrome, Opera, Firefox of IE.
Patman's avatar
| #192530 | 01-12-2012 16:19 | RealNews
De documentaire HIV=AIDS: Fact or Fraud? van Stephen Allen is een overtuigend relaas waarin de hypothese "HIV veroorzaakt AIDS" met 10 heldere stellingen onderuit wordt gehaald. Voor wie niet is ingevoerd in het al tientallen jaren voortslepende debat, geeft de film zowel een historisch overzicht als de wetenschappelijke argumenten waarom HIV de oorzaak niet kan zijn van AIDS. Met 10 tallen miljarden aan onderzoeksgeld per jaar sinds de "ontdekking" in 1987, is AIDS tot een van kostbaarste farma research projecten ter wereld uitgegroeid, wat bovendien nog steeds geen bewijs voor de definitieve oorzaak heeft opgeleverd.

Te bekijken op YouTube
RealNews's avatar
| #192533 | 01-12-2012 17:21 | EvaVanE
Voor nieuwkomers hier: mijn echtgenote is 10 jaren geleden seropositief bevonden. Aanvankelijk volgden we de gangbare procedure en begon ze al snel aan de 'medicatie'. Dat ging niet zo goed. Je gaat er een beetje dood aan.
Enkele keren werd ze gedwongen die gifpillen weer te slikken om medische behandeling te mogen ondergaan. Foute boel. Ziek worden en ik hoog tempo gewicht verliezen. Kort na de beëindiging van die pillen werd ze dan weer gezond.
Bij het laatste gesprek met haar internist werd ons verteld dat ze als patiënt ingeschreven en als zodanig onder controle staat, maar dat bloedprikken niet langer zinvol lijkt.

Het is mogelijk Elisabeth te ontmoeten en haar vragen te stellen. Als je wilt vind je ons via een PB. Wel motiveren alsjeblieft.
EvaVanE's avatar
| #192534 | 01-12-2012 17:30 | EvaVanE
Ter aanvulling: met vragen stellen bedoelen we dus gewoon van mens tot mens. Irl heet dat tegenwoordig.
EvaVanE's avatar
| #192539 | 01-12-2012 23:43 | liedetecter
De oorzaak van AIDS is bekend: de dubbele agenda van Big Fuckers, i.e. a money making machine met gezellige euginetics kernmerken.
| #192541 | 02-12-2012 00:55 | ouwe knar
Zo nu en dan het geheugen opfrissen is altijd goed :)
ouwe knar's avatar
| #192551 | 02-12-2012 09:50 | DOS.
Robbert Gallo deze ontdekking stal en er met de eer en alle lucratieve licenties vandoor ging


Zo heeft ene Anton van Beek van de TU Delft het werk van een professor gejat en is erop gepromoveerd. Hij is nu dus dr.ir. Anton van Beek. Hij heeft een eigen bedrijf en herformuleert bedrijfsopdrachten zodat studenten gratis werk voor zijn bedrijf kunnen doen, k-ching $$$. De docenten werktuigbouw van de TU weten over zijn jatwerk. Zijn rommelige boek lijkt ook een samenbrouwsel te zijn van andermans werk, maar bij boeken durf ik niet zo snel keiharde uitspraken te doen, want boeken zijn nooit zo snel 100% eigen werk. Veel theorie bestaat al lang, veel boeken zijn een compilatie van bestaand werk (in andere woorden opgeschreven) met wat eigen inbreng.
DOS.'s avatar
aanmelden / inloggen