Door Eindtijdnieuws, Op din 10 apr 2012 06:40, 20 reacties, citaat / intro / linkdump

Tien overduidelijke redenen waarom de islam géén religie van Vrede is1. 18.000 dodelijke terreuraanslagen, expliciet gepleegd in de naam van de islam, in slechts de laatste 10 jaar. (Andere religies samen komen misschien op een dozijn!)

2. Mohammed, de profeet van de islam, heeft mensen laten doden voor het beledigen van hem of voor kritiek op zijn religie. Dit omvatte ook vrouwen. Aan moslims wordt verteld om het voorbeeld van Mohammed te volgen. ...
Annotaties:
19-06-2013 14:32 | payday loan lenders uk
Tien overduidelijke redenen waarom de islam géén religie van Vrede is #Islam #zaplog
| #177943 | 10-04-2012 09:07 | piet graniet
Ik heb er even de link bij gezet @Eindtijd. Omdat ik zo aardig ben, niet omdat het nou zo'n knaller van een artikel is.

Punt #1 is flut; 18.000 terreuraanslagen 'in naam van de Islam' - mijn onderbuik zegt dat daar heel wat aanslagen tegen bezettingsmachten tussen zitten - bermbommen in Afghanistan bijv.

Punt #10 zullen we het maar niet over hebben. Vlucht 93, Allahu Akbar; give me a break.
piet graniet's avatar
| #177945 | 10-04-2012 09:44 | Guitarman
Alsjeblieft zeg! Van dit soort berichten opgesteld door Christenen wordt ik niet goed. Christenen moeten gewoon hun mond houden. Heb je de bijbel weleens goed gelezen?

Rechtvaardiging in de bijbel van immorele handelingen
- Verkrachting (Genesis 19:6, Genesis 19:33-34)
- Mensen offeren (Judges 11:30-39)
- Moord op baby’s (Joshua 6:21-27, 1 Samuel 15:2)
- Doden van afvalligen (Deuteronomy 13:6-10)
- Slavernij (Exodus 21:20-21)
- Ontvoering en diefstal/plundering (Numbers 31:35, Deuteronomy 20-10-13)
- Dierenmishandeling (Joshua 11:6)
- Onschuldige fouten (2 Samuel 6:6-7)

Nog maar niet te spreken over de Kruistochten, Inquisitie en Zendelingen/Missionaris werk
Guitarman's avatar
| #177949 | 10-04-2012 10:17 | doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eindtijdnieuws heeft zieltjes nodig wat zich moet bekeren tot het cristendom.Ze zijn bang dat men zich bekeert tot de islam.

En punt 1 tot en met 10 compleet uit de duim is gezogen.We hebben te maken met een (li)KUT statement,wat dezelfde propaganda verspreid.
De topicschrijven heeft zelf denk ik nooit de koran gelezen wat het zegt over niet gelovige.

Punt1.Zegt Piet Graniet al.

punt2.Geen bewijs ervoor dat hij vrouwen ombracht.Hij was een vrouwengek en trouwde met meerdere.En vrouwen geen enkele recht hadden in die tijd,laat staan zich uitspreken over andere mannen.Ze waren afhankelijk van de man.

punt3.Het was mohammed die een godsdienstvrijheid wilde en de koran creeerde.Ervoor de cristenen en sekte's het land bezette.Slaven heel normaal was in die tijd in elk land.Ook onder de cristenen slaven verhandled werd.Het woord slavische volk is ontstaan door kazharen en cristenen die oost europa en rusland met elkaar het volk tot slaaf maakte en het verkocht.Dan nog alle andere bezettingen in naam der cristendom wat gehele cuturen van de aardbodem vaagde.Zie australie/zuid-amerika/amerika.

Punt4. Wat het punt is,niet echt duidelijk is wat het te maken heeft metd e islam.

Punt5.
Onzin want onder de islam de cristenen en joden hun eigen geloof mochten behouden.Het is juist het cristendom geweest wat alle andere wilde bekeren op straffe van de dood.Zie joden als eerste.Daarna alle andere culturen wat vernietigd werd,Alleen in azie ze wel dat geloof wilde vernietigen,omdat het in hun ogen een afgod volgde.Maar zo waren de cristenen ook in azie.

punt6
Zie punt 5 en joden en cristenen hoefde zich niet te bekeren tot de islam.Het waren de mensen van het boek.

punt7.
Bullshit omdat de koran niemand mag dwingen te geloven in de koran.Het moet gebeuren uit vrije wil.Ik zou zeggen lees de koran.

punt8.
Ook bullshit.De koran kent geen facisme en racisme.Iedereen is gelijkwaardig volgens de koran.

punt9.
Zie punt 8,het kent geen haat/afgunst tegen niet gelovige.Alleen als het gaat om afgoden.
"Iemand die een Dhimmi doodt, zal zelfs niet de geur van het Paradijs ruiken." (gemeld door At-Tabarani in Al-Awsat)punt10.
Het waren zionisten die flight 93 bestuurde.En zionisten graag onschuldige meenemen voor hun heilige land.Zie alle terreuraanslagen op onschuldige in naam der zionisme.

http://www.flw.ugent.be/cie/bogaert/bogaert2.htm

Hier uitleg over de islam door een nederlandse vrouw.

"In de godsdienst is er geen dwang." (Koran, 2:256)

De Koran stelt bij herhaling dat mensen vrij zijn te geloven wat ze willen.

"Zeg: "O ongelovigen. Ik zal niet dienen wat jullie dienen. En jullie dienen niet wat ik dien. En ik dien niet wat jullie dienen. En jullie dienen niet wat ik dien. Jullie hebben jullie godsdienst en ik heb mijn godsdienst." (109:1-6)


Ik ben geen moslim.Ik ben een vrijdenker.En site's als de eindtijden en xanderweblog vuilspuiters zijn en de wereld omdraaien om hun eigen misdaden goed te praten.
| #177956 | 10-04-2012 12:53 | Guitarman
Trouwens even voor de duidelijkheid. Mohammed was analfabeet en heeft de Koran niet geschreven. Hij heeft enkel uitspraken gedaan die van mond op mond gingen en uiteindelijk op papier terecht zijn gekomen.

Vertel maar eens een verhaal aan iemand en laat hem/haar dit aan een ander vertellen en diegene het verhaal nogmaals aan iemand vertellen die het dan op papier moet zetten. Vergelijk dat vervolgens met de originele tekst.
Guitarman's avatar
| #177961 | 10-04-2012 15:48 | liefdevol
Mr-alu wist onlangs te vertellen dat de islam was ontstaan om de strijd aan te gaan met het byzantijnse rijk, dus dat hele gabriel en allah verhaal is uit de duim gezogen onzin, volgens mr-alu.
| #177965 | 10-04-2012 17:20 | liefdevol
Btw mr-alu;

De topicschrijven heeft zelf denk ik nooit de koran gelezen wat het zegt over niet gelovige.


Toen jij een tijd terug met je bek vol tanden stond omdat ik meer wist van de islam dan jou reageerde je heel agressief met het excuus dat je geen moslim bent en daarom niets van de islam en koran weet, dus waar heb jij het over met al je islam-propaganda praatjes??

Wel kankeren op het christendom maar de islam knuffelen, de pot verwijt de ketel!!

De islam is achterlijk net als het christendom en alle andere religies, de religies hebben als doel de mens cq de schaapjes dmv van leugens, fabeltjes en dogma's, met een kluitje het riet in te sturen en om ze voor hun karretje te spannen.
| #177967 | 10-04-2012 17:27 | doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Had het kunnen weten dat jij zonodig moest reageren op dit topic vanwege die ene vraag.Als de islam mijn geloof was,ik moslim was geweest.Ik geloof niet in een ubergod wat los staat van de schepping van alles wat het beginpunt was tot aan het heden.En ik geloof ook niet in een engel gabriel.Of de hemel en hel na je dood.Neemt niet weg dat het een goeie filosifie is om door het leven te gaan.Ik geloof ook niet in jezus.Of de komst van een messias wat het jodendom weer vertelt,of mozes wat de 10 geboden kreeg.Ik pik er alleen uit wat ik een goed punt vind om erna te leven.
Om jouw vraag te beantwoorden op een ander topic,wat je nu weer stelt.De islam is enkel ontstaan om een vrijheid van Godsdienst te hebben.Joden werden ook gedood als ze zich niet bekeerde tot het cristendom.Zo onstond er bekeerlingen vanuit het jodendom,of ze vluchte naar gebieden waar het cristendom niet heerste.De Islam vluchte niet en vocht tegen zijn onderdrukkers.Dat waren de byzantijnen met de bijbel.Dat was de strijd wat gaande was tussen deze 2 religie's.Als de islam zo slecht was voor de bevolking,het niet in 60 jaar tijd grote gebieden heroverde op het cristendom.Zonder al te veel bloedvergieten.
Dat is mijn antwoord op jouw vraag.Lees het goed en blijf aub niet doorjammeren met dezelfde vraag elke keer.
| #177970 | 10-04-2012 17:40 | doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Liefdevol begint weer los te komen zie ik.Haar/zijn favoriete draadje.Ik heb gezegd dat ik niet genoeg afweet van alle gewoonte's wat de islam voorschrijft,of wat moslimlanden erop nahoud.Ik zeg toch duidelijk dat ik geen moslim ben.Maar jij haalde een punt aan wat gebeurde in saudie arabie en je dat niet begrijpt waarom dat zo is.Of niet wil begrijpen.Ook dit word weer een herhaling wat ervoor al gezegd is.Lees nogmaals alle commentaren erop en ik wens je veel succes ermee.Geen zin om met jouw oeverloos ergens over te discusseren om niks.Te ver van me bed show.

En jij vind iets achterlijks,maar met iets beters kom je niet.Het is alleen maar afkraken en bekritiseren en iedereen uitkafferen die het niet met je eens is.Ook de democratie heeft zijn goeie punten,maar ook zijn zwaktepunten.Alleen de democratie is een tijdelijk geloof.Het bestaat alleen door de welvaart&olie;.Religie's bestaat ook nog na de ondergang van de democratie.
| #177971 | 10-04-2012 17:44 | liefdevol
Had het kunnen weten dat jij zonodig moest reageren op dit topic


Jij reageerde eerder dan ik en dan ook nog een keer met islam-propaganda terwijl je zelf verteld hebt er de ballen verstand van te hebben, dus waarheb je het weer over??????

De islam is enkel ontstaan om een vrijheid van Godsdienst te hebben


Zelden zulke kolder meegemaakt, jij bent echt rijp voor professionele hulp, sjongejonge..


Als de islam zo slecht was voor de bevolking,het niet in 60 jaar tijd grote gebieden heroverde op het cristendom.Zonder al te veel bloedvergieten.


En dan moet je vooral letten op; 'Zonder al te veel bloedvergieten'.

Het is echt te triest voor woorden, ik persoonlijk word er kotsmisselijk van. Want een "beetje" bloedvergieten om een religie door de strotten te trappen is blijkbaar gewenst, althans zolang het gebeurt door de religie naar wens.

Het is te ziek voor woorden.
| #177980 | 10-04-2012 19:29 | liefdevol
Bullshit omdat de koran niemand mag dwingen te geloven in de koran.Het moet gebeuren uit vrije wil.Ik zou zeggen lees de koran.


Hahahahahaha.... wat een humor, da's pas écht lachen; islam betekent letterlijk onderwerping :o))
| #177982 | 10-04-2012 19:45 | DOS.
Liefdevol en Eindtijdnieuws zijn vaste xandernieuws.punt.nl klanten. De artikelen die hier door "hun" worden gepubliceerd zijn oude xandernieuws artikelen, google maar. Xandernieuws heeft de discussies sinds kort geblokkeerd en men kan daar zijn ei niet meer kwijt, vandaar dat de xandernieuws discussies tegenwoordig naar zaplog zijn verplaatst. Net als dit artikel is ook het artikel over het illuminati kaartspel (een aardig artikel) een oud xandernieuws artikel.
DOS.'s avatar
| #177996 | 10-04-2012 21:58 | doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
liefdevol


Het is alleen maar afkraken en bekritiseren en iedereen uitkafferen die het niet met je eens is.
| #177997 | 10-04-2012 22:00 | liefdevol
Hou toch op DOS, het slaat echt helemaal nergens op wat je uitkraamt, je verzint maar wat. Het is zwaar off-topic, en het zijn valse beschuldigingen.

En zo gaat het iedere keer hier, altijd maar op de man spelen met regelrechte kolder.

Het is echt typisch, het bevestigt de pure intellectuele, geestelijke en morele armoede, die hier heerst.
| #177998 | 10-04-2012 22:09 | doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
En laat dit draadje maar doodlopen.Ben je zo goed in om topics te verneuken.Leef je uit zou ik zeggen.Is toch een bout topic wat alleen als doel heeft haat te zaaien.

Eindtijdnieuws


Is net likoed.Likoed geeft dan op zijn minst antwoord,alleen gaat het nooit een discussie aan en pleurt het ook maar een lap tekst neer,om de tegenpartij niet te erkennen.Eindtijdnieuws kan alleen maar copypasten,zonder zelf inhoudelijk een mening te geven.Lijkt net een PVVer.Of is het ook een PVVer.Weinig respect voor andersdenkende.Gaat een hele tekst voorleggen,maar vergeet de eigen misdaden tegen de menselijkheid.In 1200 nC ze ook in europa een miljoen mensen omgelegd hebben die een ander geloof wilde geloven.Zie Katharen.Dan nog een refo oorlog onder mekaar.Zie de protestanse en katholieke oorlog.Zie 80 jarige oorlog.

Liefevol is een leeghoofd,wat niet verder kijkt dan zijn neus lang is.En teveel in zijn eigen wereldje leeft.
| #178001 | 10-04-2012 22:16 | doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Voor liefdevol de geschiedenis van de atheist.
Wo1,wo2,frans/duitse oorlog,franse revolutie,franse/britse oorlog,vietnam oorlog,russische revolutie,korea oorlog,afghanistan,zuid amerikaanse regime change's,amerikaanse burger oorlog,Slavernij,irak oorlog,libie oorlog,regime change's azie,etc en etc.

Bij elkaar miljoenen en miljoenen levens in naam der kapitaal wat atheisten waren.Maar nee hoor Liefdevol vind religie's achterlijker dan de democratie/kapitalisme.
| #178002 | 10-04-2012 22:18 | doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Niet vergeten de hongersnoden in afrika,omdat kapitalisten landen tegen me kaar opzette,waardoor burgeroorlogen onstonden en het land in een chaos verkeerde,waardoor er geen welvaart onstond en het volk verhongerde.
| #178003 | 10-04-2012 22:19 | P.uncia
Ik heb de bron veranderd omdat dit artikel compleet is overgenomen van een ander blog, geen blog overigens waar je vrolijk van wordt.
P.uncia's avatar
| #178007 | 10-04-2012 22:33 | doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jij reageerde eerder dan ik en dan ook nog een keer met islam-propaganda terwijl je zelf verteld hebt er de ballen verstand van te hebben, dus waarheb je het weer over??????


Je herkent je eigen teksten niet eens meer wat je schrijft.Deze tekst ging over mohammed en de islam wat jij zo nodig wilde verdraaien op een SP topic,wat niet ging overt d eoslam.Maar jij zo geobsedeerd bent door de islam/moslims dat de haat ervan afdruipt.Je ziet moslims vliegen in je hoofd.
En jij gaat een verhaal weer erbij halen wat in een ander topic gezegd werd over saudie arabie.Ook daar geef ik antwoord op.
Je haalt de dingen door mekaar heen.

En dan moet je vooral letten op; 'Zonder al te veel bloedvergieten'.

Het is echt te triest voor woorden, ik persoonlijk word er kotsmisselijk van. Want een "beetje" bloedvergieten om een religie door de strotten te trappen is blijkbaar gewenst, althans zolang het gebeurt door de religie naar wens.


Als je in 60 jaar tijd op een paard en te voet grote gebieden heroverd,het zonder al te veel bloedvergietenh is verlopen.Als er geen coloborators zijn,een oorlog jaren kan duren.En ook nooit gewonnen kan worden.

Zelden zulke kolder meegemaakt, jij bent echt rijp voor professionele hulp, sjongejonge..


Je begrijpt de geschiedenis niet eens.Alleen het hier en nu is je geschiedenis.Inleven in andere tijden ken je niet en je snapt ook niet waarom een religie is ontstaan.Ga eerst eens de geschiedenis begrijpen waarin ze leefde,zonder een religie erbij te halen.Misschien dat je dan zal snappen waarom ze ergens in gingen geloven.
| #178009 | 10-04-2012 22:52 | doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Blijft grappig dat soort denkers wat zegt dat niet te onderhandelen valt over de vrije meningsuiting.Maar zodra je wo2 gaat bespreken,ze je beschuldigen van anti semiet/jodenhater/nazi.
Valt me ook op dat dit soort site's gewoon mogen bestaan,terwijl de moslimfundalisten geen enkele recht hebben.Die worden van hun bed gelicht als ze een mening vormen wat op hetzelfde neerkomt als die haatsite's van zionisten.Gelijke monniken,gelijke kappen.
| #178022 | 11-04-2012 10:18 | liefdevol
Hahahaha.. moet je die mr-alu nu bezig zien, zwaar in paniek en wild om zich heen wijzend omdat gezegd wordt de religies achterlijk te vinden.

Néééé, dan moet ik het wel correct zeggen; Mr-alu vindt de kritieken op bv de christenen, joden en atheisten correct (er maar even van uitgaande dat hij atheisme als een religie ziet).

Maar .... mááááárrrrrrrr.. wanneer kritiek wordt geleverd op de islam, wat letterlijk onderwerping betekent, dan begint ie spontaan te schuimbekken en wild omzich heen te slaan. Maar hij is geen moslim en heeft om die reden de ballen verstand van de islam volgens zijn eigen zeggen, hij heeft de koran dan ook niet gelezen enz enz.

Máááárrrrrr.. desondanks moet je niet proberen kritiek op de islam te leveren want dan draait ie volledig door, kritiek op de andere religies is geen probleem, sterker nog die kritieken worden ondersteund door Mr-alu.


Btw, achteraf gezien is het goed dat xandernieuws aangehaald werd en dat ik daar een fan van zou zijn, omdat ik wat kan toelichten;

Ik weet wat xandernieuws is, ik heb het ooit eens bezocht maar het is niet my cup of tea omdat de artikelen en meningen religieus beinvloed zijn, daar maakt xandernieuws dan ook geen geheim en/of punt van, en daar moet ik niets van hebben want daar kan ik niet mee.

Ik bezoek al een paar jaar zapruder en zaplog en ik had nooit begrepen dat deze sites artikelen en meningen plaatsen die religieus beinvloed zijn. Ik had nooit door dat deze sites beheerst worden door een religieuze agenda en dogma's, ik dacht dat deze sites nuchter en objectief en daardoor onbevooroordeeld bepaalde zaken en meningen aan het licht brachten.

Maar sinds enige tijd word je hier steeds meer geconfronteerd met reli-waanzin, word je steeds meer geconfronteerd met mensen die zwaar bevooroordeeld zijn en enkel kunnen denken vanuit een reli-tunnelvisie en volledig door het lint gaan wanneer je die reli-luchtballon lekprikt.

In eerste instantie dacht ik dat het een enkeling op deze site betrof, maar nu blijkt dat zo een beetje iedereen op deze site besmet is met een bepaald reli-virus > de islam.

En ik laat me niet zoals het de doorsnee burger zich laat gebeuren koeieneren door reli-fanaten die je dmv verbaal en moreel geweld je als een fascist in een hoekje willen trappen wanneer je het lef hebt te verkondigen dat het bv onzin is dat een engel de woorden van god aan mohammed gedicteerd zou hebben, of wanneer je tegen onnodig dierenleed bent etc etc..

En nu komen we op het volgende punt, als openlijk erkend wordt dat dit een islamitische site is, dus dat de boodschappen die hier verkondigd worden relgieus beinvloed zijn zoals bij xandernieuws, dan zal ik deze site niet meer bezoeken om dezelfde reden waarom ik xandernieuws niet bezoek.
aanmelden / inloggen