Door community (initieel Best Well), Op don 21 dec 2017 11:49, 1 reacties, nieuws

Tjetjeense leider Kadirov: “Voor geen Goud naar de VS”Het hoofd van Tjetjenië, Ramzan Kadirov, heeft gereageerd op zijn bijschrijven op de Amerikaanse sanctie-lijst. Nog niet voor al het geld van de wereld zou de Tjetjeense leider dat land bezoeken. Kadirov denkt zijn plaats op de lijst te danken te hebben aan het feit dat hij het internationale terrorisme bestreden heeft, waaronder ook pionnen van de Amerikaanse geheime dienst.

"Ik kan er enkel trots op zijn als ik lastig ben voor de Amerikaanse geheime dienst. De VS kunnen het me niet vergeven dat ik mijn leven wijd aan de strijd tegen internationaal terrorisme, waaronder zich afhankelijken bevonden van Amerikaanse broodheren. In Tjetjenië heerst vrede en stabiliteit. De VS doet bloed vloeien over de hele wereld!"


Geen Las Vegas...

Kadirov steekt op Instagram de draak met de Amerikaanse sanctielijst. Met gevoel voor humor doet hij alsof hij de hele nacht niet heeft kunnen slapen. Hij staat aan de kust van Florida, met een orkaan die eraan komt en dan mag hij er niet in. Geen rekening openen bij een grote bank in Manhattan, nooit een casino in Las Vegas zien, geen zaken doen. Maar zou hij dan ooit een visum hebben willen aanvragen? Zelfs niet voor alle valuta-reserves die er in de wereld zijn!

Songmi

"Waarom zoeken ze voor hun lijst eigenlijk mensen in het buitenland als ze bij hun zelf in het Witte Huis en het Pentagon zitten? Bent u dan vergeten van die vernietigde Indianen, miljoenen slaven, de slachtoffers van Hiroshima en Nagasaki, miljoenen Vietnamezen, het dorp Songmi, Afghanistan, Irak, Libië, Belgrado. Mijn lijst bevat duizend bloederige zaken van de VS... Ik ben er trots op niet van nut te zijn voor de geheime dienst van de VS."

Soros criticus sterft onder verdachte omstandighedenBechir Rabani was aan het infiltreren in Antifa en wilde Soros ontmaskeren. De populaire 33-jarige journalist is thuis dood aangetroffen onder verdachte omstandigheden.Amerikaanse en Canadese wapens naar Oekraïne

Nee, het zijn nog geen geavanceerde raketten of JSF-toestellen. Daar heeft Oekraïne misschien ook het geld niet voor. Maar een M107A1 sniper systeem, ter waarde van 41 miljoen $Dollar kan ook mensen morsdood maken. En de Oekraïners hebben bewezen daar ook niet voor terug te deinzen. Zo wordt er door de Amerikanen weer olie op het vuur gegooid.De EU laat het gewoon gebeuren. "Partner" VS mag het vuurtje in Oost- Oekraïne verder opstoken. De NOS en Een Vandaag zijn druk met een ontmoeting van 2+ maanden terug van Thierry Baudet.

Commentaar Blik op NOS-journaal

We hopen er helemaal naast te zitten, maar Blik vreest dat in het voorjaar Oost-Oekraïne gebruikt gaat worden om Rusland te provoceren tot militair optreden om daarmee het WK-feest te vergallen. Er zijn nu ook al dagelijks beschietingen en schermutselingen aan de grens Oekraïne met LNR en DNR.
Annotaties:
| #261533 | 21-12-2017 16:20 | G.B. Wolf
Ben het volkomen eens met die man.
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen