Door community (initieel Antares), Op zat 26 mei 2018 07:42, 5 reacties,    

Tommy Robinson binnen uur na arrestatie veroordeeld tot 13 maanden

Tommy Robinson laat zich een beetje kennen door op Micha Katachtige wijze voor een gerechtsgebouw Pakistaanse verdachten aan te spreken met de vraag of zij zich schuldig voelen. Dat is echter nog steeds geen reden om hem af te voeren en keihard te veroordelen.Hoewel Tommy Robinson gisteren voor het gerechtsgebouw van Leeds werd gearresteerd vanwege het verstoren van de openbare orde, blijkt hij daar vrijwel alleen te hebben gestaan, zoals in zijn live stream verslag is te zien. In de rechtzaak waarvan hij van buitenaf en vanaf openbare ruimte verslag deed werd een uitspraak gedaan over Pakistaanse mannen die werden verdacht van het verkrachten van jonge meisjes. Vrijwel direct na zijn arrestatie werd Robinson voorgeleid en wegens minachting van het hof veroordeeld tot 13 maanden gevangenisstraf. Zijn eigen advocaat mocht bij de rechtzaak niet aanwezig zijn. Hij zal waarschijnlijk langer vastzitten dan menig verkrachter of moordenaar voor iets wat nauwelijks een overtreding kan worden genoemd.Een emotioneel verslag van Lauren Southern die vanwege een verbod niet naar het Verenigd Koninkrijk kan reizen. Zij vreest dat Tommy Robinson de celstraf niet zal overleven.

Annotaties:
| #263575 | 26-05-2018 10:13 | Nico de Geit
Het is een soort oorlog aan het worden. Niet zozeer een burgeroorlog maar meer een oorlog tussen burgers en de staat.
Nico de Geit's avatar
| #263660 | 01-06-2018 09:11 | Antares
Weerleggende annotatie toegevoegd.
Antares's avatar
| #263677 | 02-06-2018 15:24 | Zhen
2 van de 3 hier geposte videos zijn inmiddels alweer weg gecensureerd :? "Bedankt" YT!

Antares: Weerleggende annotatie toegevoegd.

Het is een puinhoop, door het gehele politieke spectrum heen. Van uiterst links naar uiterst rechts is alles volkomen geinfiltreerd en gemanipuleerd door zio-joden, al zij het dat er belangrijke verschillen zijn tussen de zio-joden van (extreem) rechts en de zio-joden van (extreem) links.

En het is telkens weer verbluffend om te zien hoeveel niet-joden allemaal bereid zijn om hen daarbij te helpen, zonder te beseffen hoe racistisch (ethnisch discriminerend, suprematistisch) joden zijn jegens niet-joden...

Dat Tommy Robinson (echte naam: Stephen Lennon) pro zionistisch blijkt te zijn is dus niet verbazend. Zo past hij in het rijtje van mensen zoals G. Wilders, D. Trump, N. Farrage, M. LePen (verbaasd?), en nog zo een paar. Voor zover er behoefte is aan een demonstratie dat ook westerlingen olie-dom kunnen zijn, dan zijn daarmee vele treffende voorbeelden te vinden!

Maar persoonlijk denk ik niet dat Tommy/Stephen zich voor zijn plezier of voor een ander vermeend voordeel op laat sluiten en afranselen. Ik vermoedt niet dat er sprake is van een zio-manipulatie op dat gebied, en ook niet dat Tommy/Stephen expres acties doet die gedoemd zijn te falen, zoals in het artikel van de annotatie wordt gesugereerd. De man is eerder onbesuisd en onvervaard dan iemand die (opzettelijk) misleidt.

De essentie van de zaak is toch dat een hele grote moslim bende ("gang") grote aantallen jonge vrouwen hebben misbruikt, en (vast) behoorlijk kapot hebben gemaakt. Dat het zo ver heeft kunnen komen ligt toch duidelijk aan de welbewuste laksheid van justitie tegen moslims, en de censuur van de media. Het systematisch onder de mat vegen van criminaliteit door moslims en (in de regel) moslim migranten - die dus typisch is voor die bevolkingsgroep - is momenteel bijna in alle EU landen gaande, behalve misschien in Hongarije.

Ik verwacht dat in deze zaak die moslims NIET hun verdiende straf zullen krijgen, of slechts relatief te licht zullen worden gestraft. DAT is momenteel de trend, en daar moet tegen worden opgetreden.

Het betekent dat er feitelijk geen rechtsstaat meer wordt gehandhaafd voor autochtonen, en dat lokt vroeg of laat de woede van het volk uit. Tommy / Stephen is een voorbeeld van die woede, of hij nu slim is of niet - juist niet zo slim, zo blijkt, maar ook niet gek.

Ik ben van mening dat men WEL voor deze Tommy/Stephen op moet komen, maar dan op een gezonde basis, namelijk door de welbewuste manipulaties van overheid en media aan te klagen die het mogelijk maken dat de situatie zo ernstig is gedegenereerd.

Gezien het feit dat die jury/media kwestie toch iets ingewikkelder ligt dan zoals aanvankelijk gepresenteerd door de mensen die over deze zaak rapporteren, heeft het blijkbaar niet veel zin om te eisen dat Tommy/Stephen vrij zou moeten worden gelaten, althans niet als men het rechtssysteem wenst te handhaven dat eenvoudigweg de regels volgt (zij het niet waarlijk ter goede trouw, maar dat is erg moeilijk om hard te maken en te doen gelden in deze).

(w. verv)
Zhen's avatar
| #263678 | 02-06-2018 15:25 | Zhen
Er zijn daarbij in deze zaak feitelijk 2 agendas die tegen de bevolking werken.

De eerste is die van de criminalisering van de maatschappij. Jazeker, men lokt welbewust uit dat in bepaalde regios en buurten criminaliteit de overhand krijgt. Dat verhoogt de druk, en motiveert mensen er alles aan te doen om voor het systeem te werken, zodat men maar "goed verdient" en in betere buurten kan gaan wonen.

Om daar meer van te begrijpen, zie de tekst "New Order of Barbarians", van een verslag van een toespraak van ene Dr. R. Day, naverteld door Dr. Lawrence Dunegan. Van laatsgenoemde is een audio opname van, en een geschreven tekst versie.
Zie o.a. https://100777.com/nwo/barbarians

Het resultaat van die agenda is dat men zo min mogelijk optreed tegen criminelen, en vaak juist de slachtoffers bestraft (op een of andere wijze), vooral als deze aangifte doen!

De 2e agenda is die van het vervangen van de autochtone bevolking door migranten, of anders gesteld, die van het breken van de homogeniteit, soliditeit en weerbaarheid van de autochtone bevolking.

Het is allemaal flink op gang. In Engeland en elders zal in eerste instantie om deze redenen zonder veel moeite de reeds bestaande politiestaat extreem worden doorgevoerd, voordat men uiteindelijk beseft dat de maatschappij geheel vastzit, en een burgeroorlog onafwendbaar is...
Zhen's avatar
| #263694 | 04-06-2018 14:37 | Zhen
Support Tommy Robinson... Anyway! - Wolf Age
https://www.youtube.com/watch?v=MjAYoJRVA2
Zhen's avatar
aanmelden / inloggen