Door Ness, Op woe 1 feb 2017 19:55, 0 reacties,    

Toppunt hypocrisieAangezien dit stukje werd weggewuifd elders door shillen, plaats ik het hier. Ik heb het nog niet gelezen. Het zal vast knap godsdienstig op rechts/zio zijn. Maar als we eens flink op rechts gaan hangen, komen we ook zaken te weten. Over de muslimbro's, die mij om privéredenen al een tijd dwars in de strot zitten. Het zijn Islamisten. Bij hen kmt god eerst, en dan zij, en dan een hele tijd niets en dan wat miljoenen Palestijnen. Klopt het, wat ze zegt? Dat kan zomaar zie je. Ik vind de ploeg griezelig maar zo'n aantijging maak je haast niet in de media als er geen grond van waarheid in zit. Ik zie de heren ervoor aan.

Nou neem ik de obvious bias op de koop toe. Ik ben zelf ruim oud genoeg om hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Racisme bijvoorbeeld is namelijk geen hoofdzaak maar een bijzaak. Je moet dat soort uitingen tegen een achtergrond zien. Het is een vorm van haat. Dus dan moet je vragen: wat haat je zo? En dan krijg je toch hele rare antwoorden bij sommige ploegen. Dat is een zeer opmerkelijke en verontrustende achtergrond. Moet dat een leraar voorstellen?? Kijk, dit is racisme.

Eigen slaaf eerst graag, geachte nakomelingen van slaven! (Ze hebben allemaal slavenbloed, blank en zwart, er was hier in Europa in die tijd een levendige slavenhandel wit op wit, voornamelijk door de Engelsen in Ierland gevestigd. Daar hebben we zelf paal en perk aan gesteld. Ik stel voor om ook paal en perk te stellen aan de Islam, voor zover die domweg niet binnen ons systeem past. Ik hou graag mijn kop op mijn nek, dat heb ik met christenen en homo's enzo gemeen. Wie 'm af wil hakken omdat zijn Allah d'r niet in past, krijgt bonje met de ploeg.
Annotaties:
aanmelden / inloggen