Door Ness, Op vri 9 dec 2016 18:56, 28 reacties,    

Trollen, shills en chemtrailsPrachtig voorbeeld van het vervuilen-van-de-bron principe: doorspek je verhaal met waanzinnigheden, zodat wat er aan feiten instaat niet meer serieus te nemen is voor toevallig passerenden. Bijkomend voordeel van dat nadeel: op een draadje als dit kun je meteen shills gaan turven. Shills zijn personen die de godganse dag reaguren op draadjes die een richting inslaan die de roverheid of andere belanghebbende partijen (Big Agra) niet welgevallig is. Een beetje oudgediende op het net pikt ze er zo uit, maar een dergelijke overzichtelijke opsomming als op dat draadje wordt zelden vertoond.

Feit: chemtrails bestaan al zo'n 15 jaar, in-your-face, maar tegenwoordig heet het geo-engineering. Feit: het besproeien van wolken met allerlei rotzooi is een bloeiende bedrijfstak. Doe een search op 'cloud seeding' (in het Engels) dan krijg je een mooi lijstje. Elders doet men er niet langer moeilijk over, en ook in landen als Indonesië wordt een en ander volmondig toegegeven. Er wordt dus druk ge-chemtrailed. Maar wie daar wat van zegt wordt belachelijk gemaakt. Door geroutineerde *vaste krachten*, die meestal voor meerdere opdrachtgevers tegelijk werkzaam zijn.

Natuurlijk klopt een deel van het aangeleverde materiaal in dat artikel, behoudens de gekkigheden, waarmee werkelijk ongeruste mensen die nochtans niet in hoger sferen geloven de mond worden gesnoeid via "schuld door associatie met gekken". Zoals het plaatje bij dit artikel. Da's echt; zó ziet dat eruit, maar veel plaatjes op de site zijn gefotoshopped. En dit soort eigenaardige voorvallen krijgen daarom niet de aandacht die ze verdienen. Maar voor alle duidelijkheid: die rare strepen in de lucht die almaar blijven staan en niet binnen 5 minuten oplossen zijn gevalletjes cloud seeding, en dit betreft vaak maar niet altijd het aanmaken van regen.
Annotaties:
| #256712 | 09-12-2016 22:52 | Bestwel
kabouter_plop-de_regendans_s.jpg

Zo daar hebben de EU trollen vast niet van terug.

Succes met het tellen van de shills trouwens
Bestwel's avatar
| #256713 | 09-12-2016 22:54 | Ness
Feit: vóór pakweg het jaar 2000 had nog nooit iemand die strepen gezien, want ze waren er niet. De ouderen herinneren zich de diepe en eindeloze strakblauwe hemel nog, waar inderdaad af en toe een contrail verscheen dat vrij snel oploste, zélfs als je in het Amsterdamse bos onder de rook van Schiphol rondwandelde. De samenstelling van de kerosine is niet veranderd in al die jaren.

De argumenten van al die meteorologen over luchtlagen zijn dus flut om de doodeenvoudige reden dat dit verschijnsel voor 2000 nimmer is opgemerkt of uitgesproken, dit buiten allerlei natuurkundige wetgeving om. Vanaf pakweg 2006 is men steeds meer gaan sproeien. De meeste meteorologen zijn trouwens afkomstig uit militaire kringen, check bv: http://www.buienradar.nl/nederland/weerbericht/meteorologen score 4 van de 7, de rest 'insiders'. En ook de wolken vroeger hadden andere vormen. Maar mensen tot een jaar of 30, 35 kunnen zich dat intense blauw en normale wolkenformaties niet herinneren. Want in je jeugd en pubertijd let je daar niet zo op.
Ness's avatar
| #256715 | 10-12-2016 01:38 | Zhen
Ness:
Feit: voor pakweg het jaar 2000 had nog nooit iemand die strepen gezien, want ze waren er niet.

Nope. Ik zag ze in NL vanaf circa 1997. Maar op dat moment had ik er geen idee van dat het kunstmatig was. Het was ook lang nog niet zo alom aanwezig zoals nu.

Het is me niet helemaal duidelijk vanaf wanneer de eerste chemtrails dateren - zoals in de huidige vorm - maar ik meen gelezen te hebben dat het vanaf het midden van de 90er jaren is begonnen, hetgeen strookt met mijn eigen observaties in NL.

"Cloudseeding" en andere weer-manipulatie praktijken komt al veel langer voor, en gaat terug tot 1950 en verder.
Zhen's avatar
| #256716 | 10-12-2016 06:47 | Rotterdam
'Feit: vóór pakweg het jaar 2000 had nog nooit iemand die strepen gezien, want ze waren er niet.'

Ness verzint 'feiten' waar je bijstaat. Gewoon weer onzin dus, zoals we van hem/haar gewend zijn:

http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/
| #256717 | 10-12-2016 06:59 | Rotterdam
Ook een bekend plottertrucje is om geo-engeering en chemtrails op een hoop te gooien, omdat je graag wil bewijzen dat er wordt 'gerommeld' in de lucht. Er zijn inderdaad experimenten gedaan, bijvoorbeeld om regen op te wekken, maar dat lukt alleen op zeer lokale schaal.

Dat er meer strepen zijn te zien is omdat het luchtverkeer in de loop der jaren is toegenomen.

De hamvraag wordt natuurlijk nooit beantwoord: het waarom van chemtrails. Op ongeloofwaardige theorieën over het uitroeien van de mensheid door een onzichtbare elite na dan.
| #256725 | 10-12-2016 11:11 | Bestwel
De chemtrails hebben waarschijnlijk wel het geheugen van een bijzonder geloofwaardige mevr/mijnheer (invullen naar keuze) Rotterdam ernstig aangetast.
Bestwel's avatar
| #256730 | 10-12-2016 12:25 | Rotterdam
Nog even voor informatievervuilers als Ness: Voor vliegtuigstrepen heb je niet veel nodig: condensatiekernen (stofdeeltjes), een hoge luchtvochtigheid en een lage temperatuur.

Gemiddeld vliegen passagiersvliegtuigen op tien kilometer hoogte met een gemiddelde temperatuur van 50 graden onder nul. De streep ontstaat wanneer het vliegtuig de waterdampconcentratie aanvult totdat de lucht ermee verzadigd is. Dan krijg je ijskristallen. Is de lucht niet verdadigd en kan het nog water opnemen, dan lost de streep gewoon op. Daarom zie je de ene dag wel strepen en de andere niet. Blijven ze hangen met grote hoogtewinden dan worden ze uitgerekt tot een soort cirrusbewolking.

De eerste strepen werd al begin jaren vijftig gezien:

http://contrailscience.com/contrail-confusion-is-nothing-new/
| #256731 | 10-12-2016 12:58 | Bestwel
Ja hoor echt waar
kristallen en wat gereedschap om deze vorm te geven:

Geoengineering_&_Chemtrails_image036.jpg

image055.png

image041.jpg

image071.jpg

image073.jpg

image077.png

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRC_9WzPuCxiz2Ldoh3eLLkHiQJmkedxhtjlVpYbFlbTSKer3R1
Bestwel's avatar
| #256732 | 10-12-2016 13:07 | Bestwel
Hoe zien deze vliegtuigen er van dichtbij nu eigenlijk uit:
https://www.youtube.com/watch?v=6e3dLMD7a58

Anyone for a rain dance?
Bestwel's avatar
| #256734 | 10-12-2016 13:17 | Ness
@Zhen: het kan eerder zijn begonnen - mij begon het pas rond 2001 op te vallen. De eerste cloudseeding pogingen werden gedaan met kanonnen vanaf de grond. Men is er al heel lang mee bezig want het is natuurlijk een wapen van jewelste. Je kunt regen jatten, droogten en overstromingen veroorzaken, de atmosfeer zodanig vervuilen met metaaldeeltjes dat radar (van de vijand) niet goed kan 'zien'. Je kunt zelfs op oudejaarsavond vuurwerk tegengaan door dagen van te voren voor mist en regen te zorgen.

Even over trollen en desinfo: hete lucht bevat meer vocht dan koude. Dus als een vliegtuig hete lucht uitstoot op grote hoogte, bevriest dat direkt tot dikke mist, je hoeft om dat te snappen geen raketgeleerde te zijn. Zo ontstaan contrails. Deze contrails verwaaien bijzonder snel; na 5 of 10 minuten is het overtollige vocht in de vorm van steeds dunner wordende mist voldoende verspreid om op te gaan in de omgeving, waar behalve lage temps ook een lage druk heerst. De ijskristallen ontdooien dus gewoon weer.

Maar nu de desinfo: stofdeeltjes. Inderdaad, als een vliegtuig stofdeeltjes gaat sproeien, en dan vooral die chemische stofdeeltjes waar water zich blijvend aan hecht, dan ontstaan chemtrails. Deze verwaaien ook maar de mist is blijvend; ook bij ontdooien blijft water zich hechten aan zo'n stofdeeltje. Dit gas - want het is nu een blob gas gemengd met lucht en gedraagt zich ook zo - zal steeds meer volume gaan innemen maar het blijft *MIST*, rare mist, want zelfstandig bestaand in een overigens niet-mistige omgeving. Daarom wordt de lucht ook zo wazig/vervuild na een besproeiing, daarom blijven chemtrails urenlang staan. Want ontdooien gaat niet helpen; er heeft zich een nieuw stofje gevormd dat heel, heel langzaam naar beneden zakt als 'mist'.

Dat er contrails bestaan gaat natuurlijk geen mens tegenspreken. Con- en chemtrails zijn in de eerste minuten niet van elkaar te onderscheiden. Maar de cloudseeders vliegen een stuk lager, ik schat op een km of 5.
Ness's avatar
| #256737 | 10-12-2016 13:57 | Bestwel
Omdat we het niet zelf verzinnen om bijvoorbeeld Rotterdam maar weer eens bezig te houden, een stukje geschiedenis.
Weather modification:
https://www.youtube.com/watch?v=f8HwK2tDL4Y
Bestwel's avatar
| #256738 | 10-12-2016 14:24 | Ness
Ach laat die man toch gewoon zijn werk doen Bestwel. Ieder forum moet gecontroleerd worden door de roverheden, en met Rotterdam hebben wij het helemaal niet slecht getroffen. Het is een van de meest relaxte shills die ik ooit ben tegengekomen; na een of 2 opmerkingen is hij klaar met zijn taak en dringt niet verder aan. Maar het is voor roverheden gewoon heel handig om argumenten, waar mensen spontaan mee komen omdat zij voortspruiten uit kennis of gezond verstand, van te voren aan zien komen via shills op blogjes als dit. Daar kan men dan op anticiperen cq een strategie op bouwen.

Over die *stofjes*: natuurlijk kunnen er heel schadelijke zaken over onze kop worden uitgesproeid, maar dat zou heel snel gaan opvallen. Het fijnstof dat neerkomt is in principe niet zo schadelijk en verschilt ook niet veel van alle andere fijnstof/nanoparticles dat ronddwarrelt. Behalve zoals laatst in Australië en Koeweit, waar men blijkbaar 'iets nieuws' probeert (zie link in artikel). Maar teveel is natuurlijk altijd schadelijk. Er wordt buiten de gewone luchtvervuiling extra vervuiling toegevoegd en als dat algemen bekend wordt komen er geheid protesten.

En dan blijkt dat bijvoorbeeld vooral 's winters in de namiddag een dekentje mist over NL wordt gelegd, om al te snel afkoelen te voorkomen. In de zomer sproeit men om harde zonneschijn te voorkomen want da's niet goed voor de plantjes van Big Agra... die opgefokte watervasthouders zijn minder goed tegen uitdroging bestand dan de natuurlijke variëteiten. Het hele project zal wel bekostigd worden door belastinggelden verkregen uit de CO2 paniek campagne. Want je kunt zowel afkoeling als opwarming tegengaan met deze techniek. En m.i. is men al een tijd vooral bezig afkoeling tegen te gaan.
Ness's avatar
| #256740 | 10-12-2016 14:35 | Rotterdam
Ness laat zijn ondeskundigheid weer eens blijken met een onsamenhangend verhaal over stofdeeltjes en mist.

Hoe lang een 'spoor' blijft hangen is afhankelijk van de vochtigheidsgraad van de lucht op grote hoogte en de hoeveelheid wind. Er is geen regel die bepaalt dat ze al na een paar minuten verdwijnen.

Zoek het woord 'persistente contrail' maar eens op. De ideale omstandigheid voor zo'n contrail is een luchttemperatuur van tussen de -50°C en -60°C en een relatieve vochtigheid van tenminste 80%. Bij -45°C tot -50°C blijven contrails niet lang hangen.
| #256741 | 10-12-2016 14:54 | Ness
Tja. Check even en probeer mee te lezen: https://en.wikipedia.org/wiki/Atmospheric_temperature#/media/File:Comparison_US_standard_atmosphere_1962.svg

Vanaf 0 km hoogte tot 10 tot 12 km hoogte loopt de temp rap achteruit, om vervolgens vanaf 12 km hoogte stabiel te blijven rond de minus 55 graden C - beetje lastig aflezen want in Kelvin. (Daarna wordt de lucht weer warmer enzo maar om daar te komen heb je een raket nodig, geen vliegtuig) Kouder wordt het dus niet. Aan de andere kant, druk en soortelijk gewicht nemen in hetzelfde tempo af als de temp maar die bewegingen stoppen niet.

Vanwege deze omstandigheden koersen lijnvliegtuigen inderdaad altijd op die hoogte van 12 km. Te hoog om een con- of chemtrails te zien heh.. En daar beneden blijven ze inderdaad niet al te lang hangen, vandaar de opmerking dat ze vrij snel oplossen als je ze ziet bij dalen of opstijgen van zo'n lijnvlucht. Je ziet chemtrails trouwens ook niet als ze net boven de wolken spuiten. Tenzij er echte wolken zijn ipv *laaghangende permabewolking* en harde wind. Dan heb je soms een doorkijkje.
Ness's avatar
| #256742 | 10-12-2016 15:00 | liedetecter
LOL, hieraan zie je dat Rotter het befaamde trollen multimapje met verplichte onderwerpen voor z'n snuffie heeft:

Er is geen regel die bepaalt dat ze al na een paar minuten verdwijnen.


maar dan:

Bij -45°C tot -50°C blijven contrails niet lang hangen.


Copy/Paste trol als een kip zonder kop .....

Het is een van de meest relaxte shills die ik ooit ben tegengekomen; na een of 2 opmerkingen is hij klaar met zijn taak en dringt niet verder aan


Lijkt er eerder op dat de roverheid zich geen kwaliteits-trol voor zaplog kan veroorloven ... ;-)
| #256747 | 10-12-2016 20:36 | Rotterdam
Ness, je hebt er de ballen verstand van, doe dan niet alsof. Permabewolking bestaat ook al niet.
| #256748 | 10-12-2016 20:50 | Rotterdam
Ja, liedetector, ik heb tenmindte nog een leven buiten de filterbubbel die zaplog heet, jullie niet meer, zo te zien.
| #256749 | 10-12-2016 21:02 | Bestwel
Permabewolking welnee joh gewoon een rookgordijn.
Net zoals de multomap"wijsheid"van mevr/mijnheer (heeft nog niet besloten) Rotterdam.
Bestwel's avatar
| #256751 | 10-12-2016 21:15 | liedetecter
LOL ... Laat me raden Rotje, je grootate angst is dat zappies overal om je heen staan, zonder dat je ze ziet: in de Hema als je je worst haalt, bij de blokker als je je afwassponsjes net een duppie goedkoper inkoopt, of ...n.b. ... bij het overheids loket waar je braaf je centjes neerlegd en je vingerafdrukje achterlaat ....

Rotter .. arme man, zappies zitten echt overal en ze knipogen naar jou, omdat ze je op mijlen afstand herkennen ....

Kusje :-)
| #256754 | 11-12-2016 10:20 | Zhen
@Ness: goede uitleg waarom chemtrails wel blijven hangen en contrails niet. Die deeltjes dus - stof of uiterst fijn metaal (nano-deeltjes materiaal) dat licht genoeg is om te blijven zweven - daar zit 't 'm in.

Persoonlijk heb ik een simpele vuistregel: als een vliegtuigspoor langer dan circa 10 minuten blijft hangen (per strekkende meter), dan is het in principe zeker en beslist een chemtrail. Normaal gezien zou een contrail korter moeten blijven hangen, namelijk niet langer dan zo'n 20 seconden, dus hoe langer ze hangen, hoe zekerder dat het een chemtrail is. Als ze "uitwaaien", dan kun je 100% zeker zijn dat het een chemtrail is (zie ook een van de hieronder vermelde videos voor een erg sterk voorbeeld - in 2e post). Als er een flagrante "grid" wordt gelegd, tja, wat moet je dan nog meer weten?

Voor wie nog wat anti-trollen munitie kan gebruiken zijn hier een paar cruciale videos. Dit zijn enkel korte krachtige videos met onomstotelijk bewijs. De langere docus (met vaak erg goede info en voorbeelden) laat ik hier weg.

De discussie over de vraag of chemtrails werkelijk bestaan is al ruim en breed achterhaald, aangezien het via diverse wegen door diverse overheids instanties (o.a. luchtmacht) is bevestigd.

Ik volg dit onderwerp al ruim 15 jaar, hetgeen de achtergrond is van onderstaande selectie korte videos. Er is natuurlijk veel meer, meer dit zou een goede basis moeten kunnen bieden voor e.e.a.

Chemtrail Proof - German Military Exposed (RTL TV)
https://www.youtube.com/watch?v=IaPqCMIuEk4
Dit rapport door de Duitse RTL geeft 100% bevestiging van het feit dat de Duitse luchtmacht chemtrails gebruiken. Zie de commentaren van K. Brandt die vertelt wat hem door een vertegendwoordiger van de Duitse luchtmacht is megedeeld.

France 3 TV METEO FRANCE confirme CHEMTRAILS 2014
http://www.dailymotion.com/video/x2c6mdx_france-3-tv-confirme-chemtrails-2014-english-subs_news#from=embediframe
Een medewerker van het Franse KNMI die op enigzins halfbakken (maar ondubbelzinnige) wijze bevestigt dat er gewerkt wordt met chemtrails.

High Bypass Turbofan Jet Engines, Geoengineering, And The Contrail Lie
https://www.youtube.com/watch?v=mRjmzy9XcaY
Erg goede video met beelden van chemtrails spuit installaties zoals aangetroffen op vliegtuigen, en met een uitleg waarom gewone straal motoren niet tot nauwelijks (blijvende) contrails kunnen produceren
Voor de volledigheid ook een korte video met voor zover ik kan beoordelen een niet erg aannemelijke debunk van het turbofan verhaal, te vinden op https://www.youtube.com/watch?v=Wobk1Kf9BIE
Trek je eigen conclusie.

Chemtrails - Aerospace Worker - "I installed Spraying Devices"
https://www.youtube.com/watch?v=z6udSa7yPbM

USAF Enviromental Specialist Kristen Meghan | Blows Whistle On Air Force | Chemtrail Chemicals
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rAxXyMAmBMs
https://www.youtube.com/watch?v=jHm0XhtDyZA
2 videos van (vrouwelijke) ex- USA-luchtmacht sergeant milieu specialiste, die enkele onthutsende ontdekkingen deed.

Secret Chemtrail Pilot Speaks, on Dec 8, 2014
https://www.youtube.com/watch?v=lZaD-H_j3pU
Korte video met een verslag van een piloot die uit de school klapt. Niet echt geschikt voor gebruik tegen trollen omdat het slechts een verslag is, maar interessant voor wie meer wil weten van hoe een en ander wordt uitgevoerd (en kan toch eens van pas komen).

(wordt vervolgd)
Zhen's avatar
| #256755 | 11-12-2016 10:21 | Zhen
Meer korte videos:

Difference between a contrail and a chemtrail
https://www.youtube.com/watch?v=3kcTvqiMNl8
Merk op hoe in dit voorbeeld de feitelijke contrail veel hoger ligt dan de chemtrail, hetgeen het argument "contrails blijven hangen vanwege extreem lage temperaturen" nogal debunkt - ook al kan het natuurlijk voorkomen dat er verschillende luchtlagen zijn met verschillende temperaturen, waarbij een koude laag onder een hogere laag ligt die warmer is, in de extreme mate en vorm van wat in de video kan worden gezien is het nogal onwaarschijnlijk.

Pilot switches off chemtrails in mid-air and then turn it on
https://www.youtube.com/watch?v=ypW4p2X_YHo
Debunkers beweren dat dit een verschijnsel is dat kan worden veroorzaakt door temperatuur verschillen die voorkomen in een ondulerende laag (zeg maar een sinus curve "slang" van warmere lucht), maar dit voorbeeld is toch wel erg extreem...

Pilot Films Plane Spraying Chemtrails
https://www.youtube.com/watch?v=_hy1IbEL244
Nog een voorbeeld van een vliegtuig dat duidelijk aan het sprayen is, en even ermee ophoudt. De verklaring dat dit door een ondulerende warmere luchtlaag komt is niet aannemelijk te maken (met name als je observeert op welke wijze het sprayen ophoudt en weer begint).

Amazing Footage of WWII Chemtrail Experiments
https://www.youtube.com/watch?v=TO89KAJGkL8
Interessante beelden die tonen dat men al heel lang werkt aan sprayen met vliegtuigen tbv militaire toepassingen. Allemaal eigenlijk niets nieuws dus...
Zhen's avatar
| #256758 | 11-12-2016 12:46 | Rotterdam
Liedetector, jij maak je drukker om mij dan omgekeerd. Ik denk dat dat wel genoeg zegt.
| #256760 | 11-12-2016 13:02 | Rotterdam
Wel weer tig linkjes, maar een simpele verklaring voor dat 'sprayen' (plotters vinden 'sproeien' kennelijk te ingewikkeld) lezen we weer eens niet. Dat is namelijk het punt waarop de schoen echt begint te wringen.
| #256762 | 11-12-2016 14:20 | Zhen
@Rotte: DAT noemen wij dus een drogargument. Zelfs al wordt er nooit meer een verklaring gegeven voor chemtrails sprayen, dan nog zijn ze er en is de praktijk onomstotelijk aangetoond zoals in diverse videos waar ik naar heb gelinked.

Simpel toch?

Er is natuurlijk veel meer, zoals diverse hypothesen omtrent de reden voor deze massale vernietiging van het hele eco-systeem. Maar daar gaat het niet om dit draadje. En ik vermoed heel lucide dat het verder weinig zin heeft om jou tot enig oprecht dieper inzicht te brengen.

Maar och, je bent niet de eerste trol die hier voor lering ende vermaek zorgt, en ook niet de laatste. Dus enig menselijk medeleven is ook nu weer gepast... zolang de vooraad strekt althans....
Zhen's avatar
| #256765 | 11-12-2016 16:27 | Bestwel
Sproeien is meer iets met grote spetters zoals de spuitpoep die Rotterdam hier meestal neerschijt.

Rotterdam sproeit haar/zijn (heeft nog niet besloten) haarlak, omdat sprayen zo Zaplog 2016 is.
Bestwel's avatar
| #256777 | 12-12-2016 14:32 | Ness
Leerzaam in dit verband is de plotselinge stijging van longkankers bij niet rokers: http://nachthemel.nl/?p=288
Het aantal niet-rokers dat longkanker krijgt, is de laatste jaren sterk gestegen. Longkanker is steeds minder een ziekte die alleen rokers oplopen. Longarts Nico van Zandwijk van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam noemt de stijging ,,opzienbarend”. Van Zandwijk zegt dat vooral niet-rokende vrouwen meer kans op longkanker maken. De stijging was het eerst te zien in de Verenigde Staten en Japan, maar hij en andere longartsen in Nederland krijgen op hun spreekuur nu ook meer niet-rokers die aan longkanker lijden. In de Verenigde Staten behoort inmiddels een kwart van de mensen met longkanker tot de niet-rokers. Volgens Van Zandwijk is de toename mogelijk te wijten aan de kwaliteit van de lucht. Hij maakt zich vooral zorgen over de Randstad en Limburg.
Dat was in 2008. Daarna hebben we er nog maar weinig van gehoord. Wel wordt volop aktie ondernomen tegen tabaksartikelen. Maar gezien de conclusie van dit artikel is tabak dus een schaamlapje om de gevolgen van luchtvervuiling te verbloemen.
Ness's avatar
| #256786 | 12-12-2016 20:41 | ffloor
Voor je laatste opmerking is de verklaring al in feb.1963 gepubliceerd, hoor @Ness! En het stond met grote koppen op alle voorpagina's - maar in archieven vind je het niet meer.
Het zit zo: uit de bodem sijpelt plofresten van prehistorische kernontploffingen en zo halverwege het vervallende traject gaat oorspronkelijk neergedaald U-235 over in U-222 - en uiteindelijk in magnetisch lood. Dat laatste lees je goed ja want al deze schijn-elementen zijn ferromagnetisch.
Met... als gevolg dat onze maatschappij draden, transformators, gasontladingslampen, beeldbuizen bevatte en dat trekt [radon] aan, helaas niet het echte Radon dat een inert gas is.
Omdat onze ademhaling plaats vindt middels magnetisch invangen van ferromagnetisch zuurstof (een dampvormig metaal) is dit de verklaring dat het massaal openritsen van kleihoudende lagen tot gevolg heeft dat iedereen in een wolk nep-[radon] verkeert en dit schijngas (halfwaardetijd 2,4 dagen) is goed voor ongeveer 85% van alle longkanker in de wereld!

En dit is tevens de verklaring voor het overlijden van president Arafat waar [polonium] U-219 in zijn onderbroek is gevonden: er zijn maar 21 atomen van het element Polonium op aarde en beslist geen onderbroek vol! De waarheid is dat Arafat elke journalist mee-troonde naar zijn 2 mtr grote glasbeeldbuis van het merk Panasonic en een vermogen kostte - met een dodelijke wolk [radon] emanatiegas in zijn kamer - en in zijn urine verviel tot U-219 wat wel de meest giftigste stof op aarde is.
Lit: RIVM radon, WHO electrificering, Mahabharata, Genesis6.
| #256797 | 13-12-2016 12:58 | Bestwel
Niet alleeen bij geo engineering maar bij diverse geopolitieke onderwerpen gebeurt precies hetzelfde:
Poison the well
De maanlandingen van de NASA in 1969 blijken afkomstig uit de filmstudio. Met de kennis van nu kunnen we dat met zijn allen inmiddels wel duidelijk onderscheiden.
Een voorbeeld van ongeloofwaardige NASA beelden:
De Moon buggy (vermogen van 1pk ) en vreemd schokkerig koppelen van een ruimte module.
https://www.youtube.com/watch?v=U8WQezQKGoA&t=11s
Nu dat besef langzaam tot het grote publiek begint door te dringen wordt het met ongeloofelijke hoeveelheden desinformatie door de betaalde media aangevuld om deze werkelijke onthullingen maar te blijven ontkrachten, kortom het vergiftigen van de bron:
Voorbeelden daarvan zijn de Flat earth theorie en daarbij roepen dat satelieten niet bestaan.
Voorbeeld van hoe men met Flat Earth onzin probeert bewezen feiten die de maanlanding duidelijk tegenspreken, wil ontkrachten:
https://www.youtube.com/watch?v=rYJ7WMCV_wg&t=371s

Tot de dag van vandaag houdt de Nasa zich bezig met misleiding of geldbesparende technieken.
Blue screen bij de NASA:
https://www.youtube.com/watch?v=YCO_4UFINBQ
Bemande ruimtevaart in een baan om de aarde binnen de van Allen Belt is sinds de jaren 60 mogelijk maar blijft natuurlijk een hele dure hobby.

Nu vrijwel alle bronnen vervuild en vergifigd beginnen te geraken moeten we zelf de echte feiten blijven onderscheiden van Fakenieuws en desinformatie.
Een ministerie van waarheid is voor ons niet de wenselijke oplossing. Misschien helpt hier een puntensysteem voor bewezen argumenten?
Bestwel's avatar
aanmelden / inloggen