Door community (initieel Best Well), Op maa 23 jan 2017 20:33, 15 reacties, nieuws

Trump begint ondanks nepnieuws offensief met 7 uitvoerende bevelen

Trump begint ondanks nepnieuws-media offensief met 7 uitvoerende bevelen


Nieuwe president geeft minister Defensie en legerleiders opdracht zo snel mogelijk met plan te komen om ISIS totaal te vernietigen – Amerikaanse subsidies voor buitenlandse instellingen die abortussen uitvoeren worden stopgezet – VS trekt zich terug uit vrijhandelsverdrag TPP (TPIP met Europa dood en begraven)Al in zijn eerste dagen brengt Trump de extreemlinkse globalistische Nieuwe Wereld Orde elite in Washington, New York, Brussel en Rome, die hij in zijn inauguratietoespraak feitelijk de oorlog verklaarde, grote klappen toe.

De kersverse Amerikaanse president Donald Trump lijkt zich niets aan te trekken van de massale linkse protesten van de afgelopen dagen. De media berichtten uitgebreid over de soms gewelddadige demonstraties van een groot aantal organisaties die enkele honderdduizenden mensen op de been hadden gebracht, en waar volgens een (oud) journalist van de Wall Street Journal de globalistische miljardair en Hillary Clinton supporter George Soros achter zat (2). Terwijl de media in Amerika en Europa gewoon verder gaan met hun eenzijdige nepnieuws haat-propaganda, staat Trump op het punt om minstens 7 ‘executive orders’ uit te vaardigen, waarmee de globalistische Westerse elite onmiddellijk grote klappen worden toegebracht.Puntsgewijs de leugens van de Amerikaanse massamedia, die zoals gebruikelijk klakkeloos door veel Nederlandse collega’s werden overgenomen:

* Trump zou de door Obama geplaatste buste van Martin Luther King uit het Witte Huis hebben verwijderd; (niet waar, die staat er gewoon nog);

* Trumps perssecretaris zou zich enkel hebben gefocust op de omvang van de menigte tijdens de inauguratie. In realiteit deden de media dit juist zelf, door voortdurend een vergelijking te maken met die van Obama in 2008, waar veel meer mensen op zouden zijn afgekomen.

De waarheid: de perssecretaris bevestigde enkel dat de exacte aantallen mensen nooit worden geteld, en dat de door de media gepubliceerde vergelijkende foto’s een vertekend beeld gaven, omdat het publiek zich in tegenstelling tot in 2008 niet vrijelijk kon bewegen, maar zich in aangegeven zones moest ophouden, in verband met de aangekondigde linkse demonstraties en rellen.

* Trump zou de CIA hebben beledigd door zijn opmerkingen over de omvang van de menigte te maken terwijl hij voor de herdenkingsmuur met omgekomen CIA agenten stond. Diezelfde media hadden er destijds geen enkel probleem mee dat Obama voor dezelfde muur zei dat hij memo’s zou vrijgeven over de ondervragingstactieken van de CIA, waarmee hij de organisatie openlijk in diskrediet bracht.

* De anti-Trump protesten zouden hebben aangetoond dat de meeste Amerikanen de nieuwe president niet accepteren. Het massale, vulgaire protest van ongeveer een half miljoen linkse en ‘progressieve’ vrouwen was echter op niet één inhoudelijk vrouwenstandpunt van Trump gericht, simpelweg omdat daar niets negatiefs over te zeggen is. De vrouwen focusten zich vooral op het behouden van hun ‘recht’ op abortus. Bovendien bleek de globalistische miljardair George Soros, Hillary-supporter en Trump-hater, nauwe banden te hebben met meer dan 50 organiserende ‘partners’ van de zogenaamd ‘spontane’ vrouwenmars. (1)

7 uitvoerende bevelen, waaronder totale vernietiging ISIS

Trump lijkt zich van dit alles weinig aan te trekken, en is vanaf dag 1 begonnen met het uitvoeren van zijn aangekondigde beleid. Hij zou op het punt staan om binnen zeer korte tijd maar liefst 7 ‘executive orders’ uit te vaardigen, waarmee:

* er een stop komt op de ongebreidelde groei van het leger ambtenaren. ‘De staat’ is onder Obama tot ongekende proporties opgezwollen, iets wat Trump wil terugdraaien.

* (voormalige) regeringsleden en overheidsofficials 5 jaar lang geen lobby werkzaamheden mogen uitvoeren;

* Amerikaanse subsidies voor buitenlandse instellingen die abortussen uitvoeren worden stopgezet (het is reeds verboden dat hiervoor Amerikaans geld wordt gebruikt, maar nu gaat het in het algemeen gelden);

* de minister van Defensie en de gezamenlijke stafchefs van het leger zo snel mogelijk met een plan moeten komen om ISIS totaal te vernietigen;

* een analyse wordt gemaakt van de paraatheid van de strijdkrachten, inclusief de status van de digitale veiligheid van de overheid en de samenleving;

* immigranten veel strenger worden gecontroleerd, en er iets wordt gedaan tegen de door Obama opgezette ‘vluchthavens’ (steden waar migranten niet worden gecontroleerd en vrijelijk hun gang kunnen gaan. Dit werden al snel bolwerken van criminaliteit.)

* de VS zich terugtrekt uit het TPP vrijhandelsverdrag met Aziatische landen, en er wordt gekeken of ook het NAFTA verdrag met Canada en Mexico kan worden herzien. Volgens persbureau Reuters zal Trump al vandaag het uitvoerende bevel hiertoe ondertekenen. Het nog in onderhandeling zijnde TPIP vrijhandelsverdrag met de EU kan hierom zo goed als zeker als dood en begraven worden beschouwd.

Daarnaast zou Trump tientallen executive orders voorbereiden aangaande de EPA, zeg maar het ministerie van Milieubescherming, dat dankzij Obama enorm veel macht heeft gekregen. (3) Kortom: de nieuwe president maakt werk van zijn beloften in zijn inauguratie toespraak, waarin hij op ongekend scherpe wijze feitelijk de oorlog verklaarde aan de ultralinkse, pro-islamistische Nieuwe Wereld Orde van de globalisten in Washington, New York (VN), Brussel (EU) en Rome (het Vaticaan).
Annotaties:
| #257841 | 23-01-2017 22:52 | Saljoet
Ik wordt er een beetje ziek van dat er in berichten als deze gesproken wordt van een extreem linkse elite die de schuld heeft aan alle ellende. De laatste 25 jaar is er helemaal geen sprake geweest van een linkse kliek die de macht had. De wereld is in die tijd geteisterd door een absoluut rechtse neoliberale, neoconservatieve kliek die continu bezig is geweest elk mens op deze planeet tot slaaf van het grootkapitaal te maken. Dat is ze ook aardig gelukt, al heeft het wel enkele miljoenen levens gekost.
De Democraten in de VS worden aan de linker kant van het politieke spectrum geplaatst maar dat is natuurlijk larie, de uitvoering van hun beleid is gewoon rechts: steun aan de banken, Wallstreet, multinationals en verwaarlozing van de hard werkende burgers. Dit is bepaald geen links beleid.
Het enige verwijt dat je de 'linksen' kunt maken is dat ze niet veel harder en duidelijker hebben opgetreden tegen de barbaarse en onmenselijke praktijken van psychopaten die achter de schermen aan de touwtjes hebben getrokken (en nog steeds trekken).

Trump behoort natuurlijk ook tot die hufters, of denkt u soms dat deze man op een eerlijke manier aan die miljarden is gekomen.
Ik dank Onze Lieve Heer op mijn blote knieën dat de psychopate Clinton niet in het Witte Huis is terecht gekomen maar de vraag is of we zo gelukkig met de zelfingenomen Trump moeten zijn.
Ik hoop echter dat met de breed gedeelde afkeer in de MSM van deze president, men eindelijk eens aandurft forse kritiek te uiten op het meest oorlogszuchtige land ter wereld: de VS. Onder Obomba gaf dat geen pas, hij bezat tenslotte de Nobelprijs voor de Vrede, dus een heilige, dus niets wat onder zijn leiding geschiedde kon fout zijn.
Poetin de schurk, Obama de heilige.
Saljoet's avatar
| #257846 | 24-01-2017 07:18 | Rotterdam
Als er iets nepnieuws is, en dat al jaren, dan is het wel Xandernieuws.

'Trump zou de door Obama geplaatste buste van Martin Luther King uit het Witte Huis hebben verwijderd'

Dat is nooit officieel gemeld door de 'media', maar was slechts een tweet van een Time verslaggever die het onmiddellijk introk.

https://www.yahoo.com/news/white-house-suggests-reporter-apologize-to-trump-over-mlk-bust-correction-202500662.html

'De waarheid: de perssecretaris bevestigde enkel dat de exacte aantallen mensen nooit worden geteld, en dat de door de media gepubliceerde vergelijkende foto’s een vertekend beeld gaven, omdat het publiek zich in tegenstelling tot in 2008 niet vrijelijk kon bewegen, maar zich in aangegeven zones moest ophouden, in verband met de aangekondigde linkse demonstraties en rellen.'

Nonsens, een draai die achteraf aan de canard van het Witte Huis is toegevoegd. Een goede indicatie is het aantal mensen dat met het openbaar vervoer reisde, dat was lager dan het aantal mensen dat een dag later voor de protestmars kwam. Nog mooier is dat Trump cs het nu hebben over 'alternatieve feiten'.

'Trump zou de CIA hebben beledigd door zijn opmerkingen over de omvang van de menigte te maken terwijl hij voor de herdenkingsmuur met omgekomen CIA agenten stond. Diezelfde media hadden er destijds geen enkel probleem mee dat Obama voor dezelfde muur zei dat hij memo’s zou vrijgeven over de ondervragingstactieken van de CIA, waarmee hij de organisatie openlijk in diskrediet bracht.'

Klopt niet. De media citeerden slechts oud CIA directeur John Brennan

http://globalnews.ca/news/3197787/former-cia-head-saddened-and-angered-by-donald-trumps-behaviour-at-cia-hq/

'Het massale, vulgaire protest van ongeveer een half miljoen linkse en ‘progressieve’ vrouwen was echter op niet één inhoudelijk vrouwenstandpunt van Trump gericht, simpelweg omdat daar niets negatiefs over te zeggen is.'

Xander heeft kennelijk een beetje zitten suffen de laatste maanden.
| #257847 | 24-01-2017 08:27 | DeGrijzeDuif
Ik begon te lezen en was er al direct klaar mee door het gebruik van de term extreem links... ik wordt doodmoe van al die koekenbakkers die in de aloude retoriek trappen van verdeel en heers... we kunnen onze borst nat maken. Want dit debiele gedrag zal de komende anderhalve maand in NL louter toenemen door de verkiezingen...

Wat een trieste tijd...
| #257848 | 24-01-2017 10:17 | ..................
Wat een trieste tijd...


Het is begrijpen,wat er speelt.
En je ziet nu precies wie,wie is.

Je doelt nu op xandernieuws,wat zionisten zijn.
Lullen wat over jezus,zolang zionisten van alles mogen uitspoken in naam van israel.

Zieke wereld is het geworden.
En het is niet alleen die aankomende maanden,maar het conflict met israel en midden oosten in zijn algemeenheid.
.
| #257849 | 24-01-2017 10:27 | Antares
De Democraten in de VS worden aan de linker kant van het politieke spectrum geplaatst maar dat is natuurlijk larie, de uitvoering van hun beleid is gewoon rechts: steun aan de banken, Wallstreet, multinationals en verwaarlozing van de hard werkende burgers.

Als ik het ze vertel dan geloven ze me niet. Zodra ik b.v. iets zeg over klimaatleugens dan mompelen ze "olielobby." Voor iedere leugen beschikken ze over een verdedigingsstrategie. Ze weten 'zeker' dat ik ze probeer te indoctrineren. Er valt niet door te komen.

men eindelijk eens aandurft forse kritiek te uiten op het meest oorlogszuchtige land ter wereld: de VS.

De grootste fout van de VS waar ze totaal blind voor zijn.

Dit is wel een leuke trouwens:
(voormalige) regeringsleden en overheidsofficials 5 jaar lang geen lobby werkzaamheden mogen uitvoeren;

Daar gaat Obama met zijn Obama Foundation: onwettig.
https://www.obama.org/

Of deze:
de minister van Defensie en de gezamenlijke stafchefs van het leger zo snel mogelijk met een plan moeten komen om ISIS totaal te vernietigen

Dat wordt theedrinken met Netanjahoe. Trump heeft geen idee waar hij aan begint. En is ook nog eens te laat maar dat kan zijn redding betekenen.

Er wordt beweerd dat Trump door de elite wordt ingezet om de stilgekomen c.q. mislukte oorlog met Syrië en Rusland om te buigen naar een oorlog met Azië en met name China. Plan B in de maak? Trump wordt nooit betrapt op enig inzicht in wereldpolitiek dus alles is mogelijk. In dat geval is hij niet meer dan een kleurvariant op Obama.
Antares's avatar
| #257854 | 24-01-2017 11:30 | liedetecter
Allemaal speculatie. Vooralsnog in no-time niks dan goede dingen van Trump:
1) Afschaffing van TTP
2) Heronderhandeling NAFTA
3) Ontregelde en partijdige Pers buiten de deur houden wegens volstrekt ontoelaatbare hetze en smeercampagne tegen Trump voor ,en nu na de verkiezingscampagne nog een tandje extra. Keer op keer wordt aangetoond dat georkestreerde leugens, roddel en verdraaiingen nonsense, maar dat deert de MSM niet. Klaar ermee en werk aan de winkel denkt Trump.
4) Herbevestiging second amendement door terugschroeven van opgelegde ongrondwettelijke beperkingen.

<quote>Trump wordt nooit betrapt op enig inzicht in wereldpolitiek dus alles is mogelijk. In dat geval is hij niet meer dan een kleurvariant op Obama.</quote>

<quote>Het enige verwijt dat je de 'linksen' kunt maken is dat ze niet veel harder en duidelijker hebben opgetreden tegen de barbaarse en onmenselijke praktijken van psychopaten die achter de schermen aan de touwtjes hebben getrokken (en nog steeds trekken).</quote>

Een paar goede opmerkingen hierover van Ron Paul:

<quote> “It has become very apparent that the left views Trump’s election as an absolute calamity. But it is a calamity that they brought upon themselves.

The left remained silent while the Obama administration spent two full terms at war. They excused Obama’s NSA scandals. They cheered the growth of an imperial presidency and an activist judiciary.

But worst of all, the left poisoned America with vicious identity politics and a deeply false narrative of racism, sexism, xenophobia, and white privilege. How could a backlash not occur?

What matters most in the upcoming years is not what Trump can actually do in the face of this hatred. What matters is what he can undo.”
</quote>

<quote>Als ik het ze vertel dan geloven ze me niet. Zodra ik b.v. iets zeg over klimaatleugens dan mompelen ze "olielobby." Voor iedere leugen beschikken ze over een verdedigingsstrategie. Ze weten 'zeker' dat ik ze probeer te indoctrineren. Er valt niet door te komen.</quote>

Dat zie je goed terug bij die ouwe lesbo Michael Moore en de hele trits verdwaasde linksen die achter hem en die volstrekt bezopen rascisme/sexisme/xenophobio kretologie over Trump aanlopen. Geen wonder dat er sceptisch naar hen gekeken wordt. Ze gedragen zich niet alleen als slechte verliezers, maar ook als een stel babies met een temper tantrum. Geen land mee te bezeilen en daar wil Moore dan "een revolutie" mee gaan voeren ....

Ik zie alleen het één na het andere faillissement van links voorbij trekken. Speelt rechts idd op in.
| #257855 | 24-01-2017 11:44 | Ness
Ja dat links en rechts is één grote valse tegenstelling. Op dit moment kun je niet anders dan gillend wegrennen bij oorlogszuchtig 'links', dat voornamelijk uit idioten lijkt te bestaan en de mens tot machientje tracht te degraderen. Hier een sneeuwvlokje dat uit volle borst 'allahoeh snakkebar' jankt: https://twitter.com/RuptlyStringer/status/797561331687768064/video/1

Een persoon (je kunt kiezen uit 63 *genders* verder) ibv van een vagina die oproept tot gebed? Zoiets kan je de kop kosten, dametje. Is in 1400 jaar nog niet gebeurd, maggenie van allah lol Hier iemand die de bal inkopt voor wat betreft 'links/rechts': http://investmentwatchblog.com/has-rachel-maddow-lost-her-mind/ en hier nog een: http://investmentwatchblog.com/the-collapse-of-the-left/ maar wat niet duidelijk uit de verf komt is dat 'links' gewoon een nieuw woord voor een allesomvattende fascistische ideologie is. Van oorsprong 'linksen' zoals veel zappers - ook ik - kunnen niet anders dan maken dat ze wegkomen.

NASA heeft ineens het wiel uitgevonden en komt met een dik 12000 jaar oud inzicht: de ZON heeft invloed op de temperatuur!! Nee maar! http://investmentwatchblog.com/nasa-finally-admits-its-going-to-get-colder/ En het CDC, dat echt geen donder met klimaat te maken heeft zijnde een soort GGD, is ook haastig aan het terugkrabbelen: http://govtslaves.info/cdc-quietly-cancels-long-planned-climate-summit/

Speker of the house is een hele machtige en cruciale functie binnen het USA- politieke circus. Hier de voorlaatste Rep Spreaker in aktie: http://www.blacklistednews.com/Fmr_House_Speaker_Says_Child_He_Raped_Should_Pay_Back_Hush_Money_Since_He_Broke_His_Silence/56425/0/38/38/Y/M.html

Killary is toast: http://investmentwatchblog.com/doj-to-sue-over-clinton-election-fraud-in-new-york/ Maar Trump niet: http://daisyluther.com/trump-sued-hotels-foreign-guests/ (????) en deze story omschrijft de problemen binnen de nepmedia heel goed: https://jonrappoport.wordpress.com/2017/01/23/reporters-tell-me-the-truth-off-the-record-the-fake-news-business/

Ten slotte wat nieuws uit het Syrische front: http://rinf.com/alt-news/multimedia/video-u-s-media-neglects-to-report-on-al-qaedas-presence-among-syrian-rebels/
http://www.liveleak.com/view?i=beb_1485123386#Bg325hJDyB067A7P.99
http://21stcenturywire.com/2017/01/23/exposed-syrias-white-helmets-are-al-qaedas-civil-defence/
Tulsi Gabbard (naam om in de gaten te houden) onderneemt stappen: https://www.youtube.com/watch?v=Jbzhrbk2HC4
Ness's avatar
| #257856 | 24-01-2017 11:48 | bron
Even over het aantal bezoekers:
http://edition.cnn.com/interactive/2017/01/politics/trump-inauguration-gigapixel/

In die gigapixelfoto kan je alle richtingen op 'kijken'.
Ga eens naar rechts en zie dat er opeens veel meer mensen staan dan op de beruchte gepubliceerde twee 'halve' foto's ...
bron's avatar
| #257861 | 24-01-2017 14:38 | Antares
Van oorsprong 'linksen' zoals veel zappers - ook ik - kunnen niet anders dan maken dat ze wegkomen.

Hier hetzelfde, Ness.

Toch, op WRH kwam een artikel voorbij waarbij iemand uit het linkse blok wordt gelinkt aan 'de Hamasterroristen'. We moeten op onze hoede zijn dat rechts er niet met ALLES mee vandoor gaat.
Antares's avatar
| #257862 | 24-01-2017 14:49 | Antares
Het artikel staat er 3 keer (vandaag 1x, gisteren 2x).
Antares's avatar
| #257863 | 24-01-2017 15:40 | Ness
Ja dat plakkertjesgedoe is griezelig. Ipv links ende rechts stel ik boven en beneden voor. En dan geldt dat wat mij betreft, Hamas ergens benedenaan bungelt. Ooit zaten daar koshere figuren tussen, maar die zijn allemaal afgemaakt, hetzij door IsraHel hetzij door pislamisten van het type saoediekotserije.

Dat ze zich tegenwoordig niet bezighouden met het laten ontploffen van random Israeliers doet niets af aan het feit dat ze op z'n islamitisch geschift zijn en vreselijk wraakzuchtig. Dat je IsraHel niet erkent verdient de hoofdprijs ivm gezond verstand, soit. Maar de opstelling van Hamas gaat echt wel verder dan dat. De ellende van de Palestijnen wordt met opzet in stand gehouden om de pislamistische heilstaat te bevorderen dankzij de geldschieters van Hamas. En dat terwijl Palestijnen tot de meest vergevorde en seculiere moslims ter wereld behoorden - ooit. Nu niet meer. Dankzij allerlei machinaties (van oa Memri!!) maar ook dankzij Hamas. Het zijn géén terroristen volgens de definitie van terrorist, da's waar, maar het zijn m.i. ook geen volwaardige gesprekspartners meer.
Ness's avatar
| #257880 | 25-01-2017 00:28 | Paul2
Het is te hopen dat ze hem niet politiek afmaken.
Zie het tweede artikel in de link,die democraten zitten vol Soros-gif
http://www.informationclearinghouse.info/46280.htm
| #257975 | 28-01-2017 12:22 | Paul2
Trump en de immigranten.
Clinton deed hetzelfde ,maar waar waren toen haar voorouders??
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/01/filmpje_bill_clinton_over_de_k.html
| #257977 | 28-01-2017 12:49 | liedetecter
That's right Paul2 .... zo heeft Hillary Clinton ook meermaals voor een afscheiding langs de grens tussen de VS en Mexico getemd, ze schept er ook lekker over op .....
En hier de compilatie ...

Past niet in ieders perceptie inderdaad .... smeuiig voer voor hysterische millenials indeed.
aanmelden / inloggen