Door community (initieel Best Well), Op woe 20 jun 2018 20:27, 1 reacties, nieuws

Trump gelijk: Criminaliteit fors gestegen door migranten

Duitse politie functionaris geeft Trump gelijk: Criminaliteit fors gestegen door migranten, maar wordt niet geregistreerd.
Truc die in heel West Europa en ook Nederland wordt toegepast om statistieken naar beneden te krijgen: Onbehandelde zaken worden niet meer meegeteld

Gisteren herhaalde de Amerikaanse president Donald Trump dat de criminaliteit in Duitsland sinds het binnenlaten van grote aantallen migranten minstens 10% is gestegen, wat vrijwel onmiddellijk door bondskanselier Merkel werd ontkend, die op de recente cijfers wees waaruit zou blijken dat de criminaliteit juist licht is gedaald. Een Duitse politie functionaris heeft echter bevestigd wat Trump en collega’s, onafhankelijke journalisten en enkele politici al jaren zeggen, namelijk dat de criminaliteitsstatistieken enorm worden gemanipuleerd om de bevolking te misleiden over de negatieve gevolgen van de massa immigratie uit islamitische landen.In mei publiceerden zowel Nederland als Duitsland de nieuwste statistieken, waaruit zou blijken dat de criminaliteit in ongeveer een kwart eeuw niet meer zo laag is geweest. ‘De cijfers spreken voor zich,’ reageerde Angela Merkel dan ook op Trumps uitspraken. Ja, er moet natuurlijk nog veel worden gedaan, maar de ontwikkelingen zijn in haar ogen bemoedigend.

Trump had ook nog Merkel zelf aangevallen wegens haar omstreden immigratiebeleid, waardoor er gelijk al een ernstige crisis in haar vierde kabinet is uitgebroken, en nu ook de meerderheid van de Duitse bevolking volgens hem ‘tegen haar leiding’ is.

‘Alleen al in Bremen 10.000 zaken die niet in statistieken opduiken’

Jan Timke, politie functionaris en voorzitter-oprichter van de 14 jaar oude kiezersvereniging Bürger in Wut (BIW), geeft Trump gelijk. Op Facebook schrijft hij dat ‘de meeste media net als kanselier Angela Merkel met spot en hoon hebben gereageerd op Donald Trump... Maar als politieagent met meer dan 20 jaar dienstervaring (en sinds 2008 deelstaat gedeputeerde in Bremen) sta ik mezelf toe wat water in de zoete wijn van de kanselier te gieten: alleen al in Bremen zijn er 10.000 niet aangepakte zaken, die in geen enkele criminaliteitsstatistiek opduiken.’

In de Weser Kurier van 20 maart werd een andere functionaris geciteerd, die bevestigde dat ‘zaken die nog niet zijn afgesloten of nog helemaal niet zijn aangepakt, omdat ze nog op de stapel liggen, niet meer (in de criminaliteitsstatistieken) worden opgenomen.’

Dat zou zogenaamd voor ‘meer transparantie’ zorgen, maar de realiteit is exact het omgekeerde. Volgens cijfers en berekeningen van onafhankelijke experts worden er jaarlijks namelijk minimaal 20 tot 25 miljoen misdaden in Duitsland gepleegd, waarvan er in 2017 slechts 5,76 miljoen werden geregistreerd. Alleen al in Berlijn werden vorig jaar 55.290 zaken niet behandeld, en bleven er nog eens 128.273 op de stapel liggen. (1)

Nederland past zelfde trucs toe en verzint eigen ‘waarheid’

In Nederland wordt al jaren dezelfde truc toegepast. Het komt er kort gezegd op neer dat als uw fiets wordt gestolen en u daar aangifte van doet, deze diefstal enkel in de statistiek wordt opgenomen als de politie tijd en mankracht kan en/of wil vrijmaken om deze zaak te onderzoeken. Zo niet, dan verdwijnt de diefstal op de berg ‘onopgeloste’ zaken, en wordt vervolgens niet meer meegeteld. Zo kon ook onze overheid in mei vol trots melden dat de criminaliteit in tijden niet meer zo laag is geweest.

Met de werkloosheidscijfers gebeurt al jaren hetzelfde: langdurig werklozen, mensen die hierdoor ‘buiten het arbeidsproces’ zijn komen te staan, worden gewoon niet meer meegeteld. Ook de meeste andere officiële cijfers, of deze nu over de inflatie of over het zogenaamde CO2/klimaatprobleem gaan, worden fors gemanipuleerd.

Het al vaak aangehaalde Orwelliaanse ‘Onwetendheid is Waarheid’ (variant op 'Ignorance is Strength') is dan ook volledig van toepassing op Nederland en Europa, en dat komt mede omdat de meeste mensen de waarheid niet meer willen weten, en liever in de nepveilige zeepbel willen blijven leven die de media en overheid voor hen hebben gecreëerd. Hoe lang dat nog goed kan gaan mag ieder voor zich beoordelen.
Annotaties:
| #263876 | 20-06-2018 21:00 | Nico de Geit
Het schijnt dat mensen met een IQ boven 90 nauwelijks crimineel zijn omdat ze inzien dat het niet loont.
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen