Door ouwe knar, Op woe 7 jun 2017 10:59, 1 reacties, citaat / intro / linkdump

Trump, Parijs, climategate en CO2-kletskoek…!Heb je al gehoord van die petitie van 31.487 wetenschappers…?
Zij VERWERPEN het idee van ‘global warming’ en ‘zij’... VS-topklimatologen, fysici, Nobelprijswinnaars, astronauten, meer dan 9000 gepromoveerde wetenschappers, die heel duidelijk zijn:
De door de mensheid veroorzaakt ‘opwarming van de Aarde’ wordt gedaan ZONDER ENIG VALIDE WETENSCHAPPELIJK BEWIJS

Nobel Laureate Smashes the Global Warming Hoax
https://www.youtube.com/watch?v=TCy_UOjEir0

...
Annotaties:
| #259895 | 07-06-2017 13:02 | Ness
Om voor eens en voor altijd te bewijzen dat menselijk handelen de oorzaak is van de opwarming van de planeet moet men het temp-verloop hier afzetten tegen het temp-verloop op onze buurplaneten. Die ontvangen (naar ratio) immers evenveel energie maar missen de mogelijk storende factor 'mens'. Als blijkt dat het tempverloop van de aarde en dat op de buurplaneten onderling significant afwijkt dan heeft men een punt en kan iedereen stoppen met bakkeleien. Als het niet significant afwijkt dan heeft men GEEN punt. Zo'n onderzoek is nooit gedaan of men heeft aan de uitslag wijselijk geen ruchtbaarheid gegeven.

Overigens zijn alle gebruikte gegevens in dergelijke berekeningen afkomstig van metingen, en iedere meting bevat z'n eigen relatieve en absolute fout, waarbij juist de relatieve fouten na enige berekeningen de uitkomst zodanig verstoren dat die compleet waardeloos wordt. Daarom kunnen uitspraken als "0,3 graden C stijging in de komende 80 jaar" met een korrel zout worden genomen. Er ontbreekt nl wat: de foutmarge. Maar een stelling als "0,3 graden plus of min 20" gaat er bij de sheeple wellicht niet zo gemakkelijk in.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen