Door community (initieel Best Well), Op zon 8 okt 2017 09:37, 6 reacties, nieuws

Trump zinspeelt op oorlog met Noord KoreaKim Jong-un spreekt bij zeldzame gelegenheid het volk toe en verklaart de Verenigde Staten de oorlog – Universitair research rapport: Vergelding Noord Korea op Zuid Korea en Japan kan 2,1 miljoen doden en 7,7 miljoen gewonden veroorzakenNa zijn ‘stilte voor de storm’ opmerking eerder deze week heeft de Amerikaanse president Donald Trump zojuist opnieuw gezinspeeld op een spoedige militaire aanval op Noord Korea. ‘Presidenten en hun regeringen hebben 25 jaar met Noord Korea gepraat, afspraken gemaakt, en enorme sommen geld betaald. Dat heeft niet gewerkt. Afspraken werden geschonden voordat de inkt droog was, waardoor ze Amerikaanse onderhandelaars voor gek zetten. Sorry, maar slechts één ding zal werken!’

Trump nam het woord oorlog of aanval nog niet letterlijk in de mond, maar er is weinig voorstellingsvermogen voor nodig om te bedenken dat hij militair ingrijpen bedoelt. Of dat een beperkte operatie of een grootschaligere aanval wordt, is vanzelfsprekend nog onduidelijk.

2,1 miljoen doden en 7,7 miljoen gewonden

Researchers van de Johns Hopkins universiteit hebben afgelopen week een rapport gepubliceerd waarin wordt gewaarschuwd dat Noord Korea na een Amerikaanse aanval met kernwapens kan terugslaan. Als het land al zijn –geschatte- 25 kernbommen gebruikt tegen Zuid Korea en Japan, dan kunnen er volgens de berekeningen zo’n 2,1 miljoen doden en 7,7 miljoen gewonden vallen. Zo’n 10% van de Zuid Koreaanse bevolking zou dan omkomen of gewond raken.

Ter vergelijk: bij de twee Amerikaanse kernbommen op Japan tijdens WO-2 kwamen zo’n 120.000 burgers om het leven. Een Noord Koreaanse kernaanval zou daarom de dodelijkste militaire aanval in de menselijke geschiedenis worden.

Mocht dictator Kim Jong-un zijn eerdere dreigement waarmaken en als waarschuwing een kernbom in de buurt van de Amerikaanse basis op het eiland Guam laten exploderen, dan zal dat volgens de researchers vrijwel zeker een militaire reactie van de VS ontlokken, waarna het Stalinistische regime vermoedelijk zoveel mogelijk kernraketten zal proberen af te schieten, omdat het bang zal zijn dat deze anders door de Amerikanen worden vernietigd alvorens ze kunnen worden gelanceerd. (1)

Kim verklaart in zeldzame toespraak VS de oorlog

Het kan ook zijn dat Trump weer eens bluft, net als overigens zijn tegenstander. Kim Jong-un heeft tijdens een zeldzame toespraak voor het volk gezegd dat Amerika een grens is overschreden door spionnen naar het land te sturen, die inmiddels zouden zijn gearresteerd. Kim vat dit op als een ‘oorlogsverklaring’, en verklaarde dat ‘wij er nu voor zullen zorgen dat de Verenigde Staten voor eens en altijd worden uitgeschakeld... De aanval zal spoedig beginnen, wij zullen niet langer wachten totdat ze onze eisen inwilligen.’ (2)

Om het in perspectief te plaatsen: het is bepaald niet de eerste keer dat Kim de VS met oorlog bedreigt. Enkele jaren geleden liet hij zich al eens samen met zijn militaire leiders fotograferen, terwijl hij gebogen over een grote kaart stond met daarop de geplande raketaanvallen op Amerikaanse steden.
Annotaties:
| #260920 | 08-10-2017 11:30 | ..................
Trump had het niet alleen over Noord korea.
En het geleuter over kernbommen wat noord korea zou hebben is totale onzin.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Manhattanproject_(operatie)

Op het hoogtepunt in 1945 werkten er 130.000 mensen aan het Manhattanproject, en de totale kosten bedroegen twee miljard dollar (in dollars van 1945 -
anno 2012 zou dat ruim het twaalfvoudige zijn).


Noord korea heeft geen cent om hun kont te krabben.Ze lopen nog met rotzooi uit 1970 en dan zouden ze zo een project kunnen opstarten.

Het gaat ook om Iran en de zogenaamde IS.
Het leuke van alles is dat saoudie onlangs zaken heeft gedaan met rusland.
Het heeft een s 400 type verdediging wapens gekocht van rusland.
Ook turkije heeft zo een setje gekocht van rusland.
Ook wil saoudie kernreactors,waar ze ook wapens mee kunnen maken en juist zio's saoudie willen inlijven in hun groter israel project.
Blijkbaar is de VS zijn controle aan het verliezen in het midden oosten.
En heeft Israel er opeens veel meer vijanden bij,als sunni's zich aansluiten bij rusland.Ook Turkije zijn rug heeft toegekeerd aan europa/amerika door zaken te doen met rusland.
| #260923 | 08-10-2017 12:50 | ..................
Tamso jij bent dus ook in verwarring:


https://www.youtube.com/watch?v=79D2YXv5Me0

xandernieuws is een zio desinfo site.
| #260949 | 09-10-2017 23:55 | G.B. Wolf
Hierzo de werkelijke reden, waarom die 2 bakkeleien.
Die bommen hebben ze wel degelijk, het is de goedkoopste manier om trump af te houden van een inval.

Mooie ontwikkeling in Saoudi Kotserije. Als ze de boel maar niet doorverkopen aan trump. Turken, in de vorm van de heer Erdogan zijn ook goed bezig. Dat wordt straks leuk als de us of aso's hun basis daar willen terugtrekken. "Eerst Gulen, dan je raketjes". Let maar op.
G.B. Wolf's avatar
| #260959 | 10-10-2017 11:42 | ..................
G.B. Wolf

Dat artikel wat je laat zien,omschrijft ook wat ik zeg over korea en wat de USA werkelijk wilt.
Zoals ik al zei dat noord korea peuken schijt dat de USA samen met hun knechtjes noord korea binnen vallen.
En die bluffen enkel met kernwapens.
Als het zo zij,dat ze toch die kernwapens zouden hebben,het de USA zal zijn die de trekker overhaalt als ze willen binnen vallen.
In je artikel staat ook duidelijk dat ze het alleen zullen gebruiken als de USA hun aanvallen.
Als je kijkt naar die oorlog van 1950,het 3 miljoen slachtoffers heeft gekost door psychopaten uit de USA en europa.

Turkije is onderdeel van de navo.
De navo is weer onderdeel van de NWO.
Turkije kan alle richtingen op.Maar ik denk niet dat rusland of iran de vijand is voor die NWO.
Omdat feitelijk rusland ook roept om een NWO.
Ze willen waarschijnlijk ook een stukje van de taart,en niet alleen de USA die de taart opvreten.

Rusland en china (brics) is het andere deel van de NWO.
Het verschil met china&rusland;is dat ze gelijk investeren in het land zelf.
Ik zag een tijdje geleden ook een interview van een chineze miljardair (eigenaar Ali Baba) dat de schulden in de VS hun eigen schuld waren,omdat de VS biljoenen heeft betaalt aan bewapening,maar zero dollar in de USA zelf.
Het resultaat zal natuurlijk zijn dat de USA met geweld landen zal moeten dwingen inkopen te doen met hun fake geld.
Verder hebben ze niks te bieden,wat hun economie nog draaiende houd.
Iran zei het ook al jaren geleden dat het gedaan is met de macht van de USA.
aanmelden / inloggen