Door community (initieel Antares), Op maa 26 sep 2016 12:04, 20 reacties,    

Trump zweert Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van IsraëlMaakt Van Dale een fout wanneer het overbekende woordenboek Jeruzalem opgeeft als hoofdstad van Israël, of is het een vooruitziende blik? Als het aan Trump ligt, dan wordt het het laatste.

Hillary Clinton neemt BDS (Boycot, divestment and sanction) en de Verenigde Naties voor haar rekening terwijl Trump plechtig belooft Jeruzalem als enige en echte hoofdstad van Israël te zullen erkennen, uiteraard naast buitengewone samenwerking op het gebied van strategie, technologie, leger en inlichtingen tussen de twee landen.

Ondertussen lijkt Trump met enige jaloezie te kijken naar de Apartheidsmuur die Israël heeft gebouwd. Evenals Netanjahoe peinst Trump er niet over om zijn versie van de muur op eigen grondgebied te zullen plaatsen. Die is gepland aan de kant van Mexico.

Zou Trump weten dat de helft van Jeruzalem zich in een ander land dan Israël bevindt? Hoe denkt hij over Mexico?

Bron: RT
Annotaties:
| #254708 | 26-09-2016 12:23 | Antares
Had nou maar gewoon op Sanders gestemd. Is al erg genoeg.
Antares's avatar
| #254709 | 26-09-2016 14:23 | Ness
Dat hébben ze gedaan, of althans geprobeerd, Antares. Maar Killary et al hebben veel te veel ervaring met frauderen en dat heeft Sanders de kop gekost. De partij wilde hem niet heh, en dan houdt het op.

Over Trump, da's een elitekindje. Plus een christen. Plus hij gaat altijd voor de winnaar. Plus zijn schoonzoon is joods, hij doet veel zaken met Israel, en hij heeft een paar hele goede social engineers voor hem werken - en die worden opgeleid door het bankcartel. Ik plaats deze youtube niet voor niks... moet je kijken welke symbolen daar gebruikt worden! Voor dergelijke manipulatie neem ik mijn petje af hoor. Da's geen youtube da's een stoomwals!
Israel’s ambassador to the U.S., Ron Dermer, and Trump’s son-in-law, Jared Kushner, who has advised the candidate on issues relating to Jewish voters, were also present at the meeting, according to a statement from Netanyahu’s office.
http://www.msn.com/en-us/news/politics/trump-and-netanyahu-discuss-border-fence-status-of-jerusalem/ar-BBwCMan?OCID=ansmsnnews11

Trump weet geen donder van moslims, islam of de arabische wereld, en meent alles te weten over de joodse. Hij heeft een ruime keuze uit de alt media maar hij kiest Alex Jones. Ik heb hem nog niet gehoord over enig geldsysteem; hij mag rijk wezen maar hij weet nog steeds niet wat geld is - alleen hoe je het moet krijgen.

Deze stap verbaast me helemaal niks. Het is een knieval naar de ziogristenen, die andere bijbels lezen - Scofield - dan de christenen hier. En die zio's vertegenwoordigen een heel groot deel van de GOP aanhang. Maar goed, de keuze blijft tussen Killary van het Cokecartel die het 'weg met ons' principe nastreeft en Trump die geen heil ziet in oorlog - een oorlog waarbij de Europese landen het helemaal kunnen schudden.

Bovendien is de uitspraak een wassen neus. Israel kan zoveel willen. Maar dit gaat Israel never voor elkaar krijgen, net zo min als Trump - die er wel zijn overlevingskansen behoorlijk mee verbetert lol
Ness's avatar
| #254710 | 26-09-2016 16:15 | tamsowashere
Je kan niet kiezen voor een president.
Je kiest een geselecteerde president,die vooral het belang dienen van israel.
tamsowashere's avatar
| #254715 | 26-09-2016 17:33 | liedetecter
Wie is jouw president Tamso? lol ...
| #254716 | 26-09-2016 17:37 | tamsowashere
Wie is jouw president Tamso? lol


Ik kijk geen muppetshow.
.
tamsowashere's avatar
Als lid van het blanke geslacht (klinkt theatraal) en het vroegere verlies van Constantinopel, heb ik net als Trump en Netanjahoe ernstige gevoelsmatige moeite bij het verlies van nogmaals een Christelijk bolwerk aan de Arabieren. Dit is een oer gevoel, kan ik niets aan doen.
Ik heb helemaal niet zo veel op met Joden en christenen, geef mij maar lekkere heidense dames. Maar die geschiedenis, hë? Net zoiets als rondjes om de kerstboom. Kunnen de mensen ook niet laten.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #254730 | 27-09-2016 10:25 | Ness
Nou ik heb vannacht eigenlijk voor het eerst die muppetshow eens goed bekeken. Want die speeches in rallies van Trump zeggen niet veel en zijn het bekijken niet waard. Maar in zo'n debat kun je 90 minuten lang het gedrag bestuderen. Volgens mij is Trump een oplichter maar wel een die de diepte en het gevaar van pure kwaadaardigheid niet kan inschatten en zodoende toch naïef is. Hij is goed in het overpoweren van mensen maar geen beste leugenaar, zeker niet van het kaliber van Killary. Hij zegt geheelonthouder te zijn maar na een uurtje waren de hulpstofjes finaal uitgewerkt en werd hij steeds onsamenhangender en narcistischer.

In plaats van met argumenten terug te slaan blijft hij dan maar uitweiden over hoe goed hij wel niet is. Hij kreeg gemene vragen naar de kop en Killary natuurlijk niet - die mocht haar hele programma afdraaien, het gebruikelijke geblaat. Een keer liep ze vast in d'r leugens. Een keer verloor ze haar evenwicht bijna en begon die wiebel, en 1 keer wiebelden haar ogen, en aan het eind strompelde ze naar het publiek toe en moest zich aan de uitgestoken handen vasthouden om niet van het podium te kukelen.

Die 2 kennen elkaar heel goed en hebben vaak genoeg samen feest gevierd, da's ook duidelijk. Veel 'ons kent ons' signalen daar. Trump reageerde het laatste half uur niet meer adequaat en liet zich opnaaien. Killary haalt of de verkiezingen niet of ze gaat gestrekt in de eerste maand van haar presidentschap, mocht ze winnen, en dan komt er een totaal onbekende engerd in haar plaats. Wat ik niet verwacht want Israel ziet mi meer heil in Trump nu.

Bibi Braakbal is kingmaker. Al met al een zielige vertoning. Het enige goede wat ik van Trump kan zeggen is dat hij nog wat flarden geweten en eerlijkheid bezit. Bij Killary zit daar een heel diep zwart gat. Die is al haar menselijkheid allang al kwijt.
Ness's avatar
@ Ness, Best aardig dat jij het verkiezing debat uitlegt.

Zo heb ik er hier nog een "De grootste leugenaar van gisterenavond? Ook Sharockman is daar duidelijk over: Donald Trump. Hij maakte de meest leugens over onder meer de oorlog in Irak, klimaatverandering en het geld dat hij van zijn vader kreeg".

Maar vraag ik me nu af, hoe kun je nu over klimaatverandering liegen? Dat is een aanname, waarbij je voor of tegen de mainstream bent.

De Irak oorlog is net zoiets als 9-11, je bent voor of tegen de mainstream feiten. Als je bv. erkent dat soldaten met DU ziekte thuis komen ben je een fantast of leugenaar, oproerkraaier.

Dat Donald Trump een leugentje omtrent de oorsprong van zijn vermogen opdisselt, Nou, dat maakt hem de grootste leugenaar uit de US geschiedenis, terwijl daar eigenlijk niemand geen zak mee te maken heeft.

Die mr Sharockman is een grote factshecker in Amerika, maar met deze uitspraken, moet de Amerikaan zich nog maar eens achter de oren krabben bij het nu al popie woord "factshecker"
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #254734 | 28-09-2016 10:04 | Ness
Trump kreeg ooit in 2002, toen de agitprop in volle gang was, de vraag of het een goed idee zou zijn om Irak binnen te vallen, en daar heeft hij in het voorbijgaan wat vaags op gemompeld. zo van: misschien wel. Maar daarna is hij tegen geweest, en de aantijging van die Lester was een volle leugen, bedoeld om hem van zijn stuk te brengen.

Maar da's allemaal mijn punt niet Johan. Killary wist de vragen van te voren en had zich terdege voorbereid; Trump overschat zichzelf zo dat zijn voorbereiding bestond uit het innemen van een paar forse wolken coke. Voor het oog van de wereld staat hij te snuiven als een paard gvd. Dat is oplichterij en minachting van je aanhang.

Zijn eigen elite-kring zal hem er niet op aanvallen want dit is 'normaal, geaccepteerd gedrag'. Coke is verboden voor het plebs omdat anders deze zelfde gang geen superwinsten meer kan maken. Ze hebben hem helemaal vol weten te stampen achter de coulissen want hij doorziet kwaadaardige verleidingstaktieken niet. Dat heeft hij niet in zich. Dat is een enorm bord voor zijn kop: hij is manipuleerbaar bij het leven. En dat vind ik link. Want hij zal Iran 'gaan doen' als het even kan. Die verleiding wordt hem te groot.

Over liegen gesproken, Killary staat aan 1 stuk door te liegen. USA mag kiezen tussen een oplichter en een meervoudig moordenares en landverraadster - hoogverraad. Ga dan maar voor de oplichter zou ik zeggen, maar wat een keuze zeg...

Oh, als de troep uitgewerkt raakt - na de rush - volgt een periode van 'gekwetste ikkigheid'. Killary gaat dan staan tieren en schelden want het is van aard een jaloers, sadistisch, inhalig, verwend secreet, en Trump komt in zo'n periode niet verder dan "maar ik heb wel gewonnen hoor kijk maar ik ben beterder", heel voorspelbaar.

Killary mag geen coke meer doen van haar artsen wil ik wedden. Haar bevredigingskanaaltjes zijn finaal doorgebrand. Zodra ze zich ergens in staat te verlustigen slaat die ziekte toe, gaan haar ogen draaien en wordt ze wankel en bevriest daarop. Het is te hopen dat ze zo verslaafd is dat ze doorgaat met innemen; wat voor ziekte ze ook heeft, het zal des te sneller dodelijk aflopen. http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/09/10/exposed-fbi-director-james-comeys-clinton-foundation-connection/
Ness's avatar
| #254737 | 28-09-2016 10:29 | Antares
en bevriest daarop

Ja, reptielen kunnen alleen bij de juiste temperatuur actief zijn. Als zij in de schaduw staat (van Bill) dan wordt ze kil en raakt ernstig onderkoeld. Daarom hadden ze haar even in de zon gezet toen ze op het busje stond te wachten. Het mocht niet baten. Als ze daarentegen in de schijnwerpers staat dan raakt ze oververhit en brandt van binnen door. Dus de discussie zal moeten worden gehouden in een voor haar geschikt terrarium. Met versnaperingen die ze met haar tong uit de lucht kan scheppen.
Antares's avatar
| #254738 | 28-09-2016 10:37 | Ness
In USA heeft een cocaine/wapenhandel cartel zich meester gemaakt van de dems, de reps, de regering, banken, de fed etc etc. De Navo is daar ook een tak van. Banken drijven op het witwassen van zwart geld. De kosten voor de oorlogen/gewapende roofovervallen worden op de belastingbetaler verhaald dus de winsten uit deze handel zijn voor de inner circles en worden gebruikt voor zwarte operaties zoals ISIS en valse vlagjes.

Je kunt illuminatie lullen tot je paars ziet maar deze maffioso zijn gewoon met naam en toenaam aan te wijzen hoor, en de rot slaat overal met gemak aan - ook hier heh Markje - dus voortzetting van dit 'bedrijf' is verzekerd. Ze hebben de hele wereld in de tang met hun terreur. De Clintons gaan aan kop. Het gaat erom de macht van dit cartel te breken voordat we er allemaal aangaan. Dat zie ik Trump niet doen. Want hij doorziet het niet; men liet/laat hem er fijn van profiteren en hij heeft geleerd dat dit goed zakendoen is. Iran aanvallen is óók goed zakendoen in zijn optiek.
Ness's avatar
| #254739 | 28-09-2016 10:56 | Antares
@Ness
Dat is precies waar ik me al die tijd zorgen over heb gemaakt. Trump is niet dom maar hij heeft geen ervaring met machtswellustige mensen en systemen. Hij kent de dossiers niet. Hij heeft geen historische wereldkennis. Hij is daardoor stuurbaar en manipuleerbaar zonder het zelf te zullen beseffen. Hij bedoelt het waarschijnlijk goed maar hij zal achteraf veel spijt krijgen van zijn daden.
Antares's avatar
| #254740 | 28-09-2016 11:25 | Ness
Observeren is iets anders dan de zogenaamde discussie volgen. Killary kan de energie die vrijkomt na bevrediging van haar sadisme en machtswellust niet meer aan, niet gebruiken. Dan gaat ze om, letterlijk, of ze nou stoned is of niet. Maar als ze onder druk wordt gezet en haar hersens moet gebruiken om zich eruit te lullen ontstaat zoveel stressdruk binnenin dat ze scheel gaat kijken. Da's wat ik geobserveerd heb. Dus graag meer stress, meer druk en meer halleluja momentjes, dan valt er nog wat te lachen bij die debatten.

@Antares: het is een groot kind, een aardige kwajongen, scheefgegroeid vanwege zijn milieu en het gebrek aan tegenwind, vooral met vrouwen als ik de verzamelde bimbo's zie. Die zijn door om zijn ego te strelen, anders niet. Er steekt evengoed geen wezenlijk kwaad in die man; hij zal een bimbo geen kwaad doen en hij ziet Killary aan voor een bimbo.

Neemt niet weg dat hij inderdaad onnoemelijk veel schade kan aanrichten, en dat het de elite niet uitmaakt welk land eerst wordt gedaan. Iran aanvallen zal de Arabische Soennie maffia geweldig plezieren. Dezelfde maffia die in heel Europa de buurten laat terroriseren door via religie zorgvuldig geprepareerd en grotendeels besneden maatschappelijk afval. Met medewerking van iedere partij binnen iedere regering van weg-met-ons-Nederland, al jaren.
Ness's avatar
| #254745 | 28-09-2016 12:34 | Ness
Over coke: dat spul scherpt al je natuurlijke vermogens enorm aan. De cokegebruiker speelt vals, basically, omdat hij zich dit voordeel verschaft maar daar niet voor uit wil komen. Dit maakt dat hij/zij zich schuldig voelt voorzover dat nog mogelijk is. En dat schept een perverse maar hechte band met inner circles en dealers, zie Trump de oplichter.

Artiesten hebben zulke problemen niet. Hun 'enhanced performance' wordt op prijs gesteld en ze hoeven het gebruik niet te verbergen; het gaat niet om een krachtmeting met een tegenstander maar om publiek te plezieren, en er is dus niets 'oneerlijks' aan. Evengoed doen ze met dat gebruik op z'n minst hun talent de das om. Want je put bronnen uit die niet snel genoeg kunnen worden aangevuld; de enige 'oplossing' is dan nog meer gebruik, en nog snellere uitputting etc etc.
Ness's avatar
| #254747 | 28-09-2016 13:11 | jantjeuitnederland
on topic :)
Nederland heeft erkent dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is door er zijn ambassade te vestigen. Aangezien de VanDale een Nederlands woordenboek is, klopt dit.
Nederland is voor de druk van de Anti-Israël lobby (olie) in de VN gezwicht en heeft zijn ambassade verplaatst naar Tel Aviv.
jantjeuitnederland's avatar
| #254748 | 28-09-2016 13:32 | Ness
Nog wat over coke: een mens heeft een perceptievermogen en een bereik waarvan hij/zij zich nauwelijks bewust is. Op coke komt die perceptie plotseling helemaal vrij voor de gebruiker. En het maakt bovendien dat je van dat inzicht/kennis vloeiend gebruik kunt maken op 'magische' wijze: je wil heeft ahw pootjes gekregen waarvan je niet wist dat je ze had of dat ze uberhaupt bestonden.

Kijk maar eens hoe Trump het eerste half uur het debat leidde en afdwong, in zijn voordeel omboog; het is een waste of energy om te proberen daar tegen in te gaan, Trump is da mastah. Maar de ratten weten donders goed dat daarop een fase volgt waarop hij dat voordeel pijnlijk kwijtraakt. Dan kicken al zijn beperkingen met volle kracht in en loopt hij op unieke Trumpwijze vast. En dan val je 'm aan van alle kanten en ga je gemeen staan liegen; daar wordt ie lekker boos van. Nou, Trump had dit moeten voorzien hoor, hij doet het zichzelf aan. De man is 70, geen 17.
Ness's avatar
| #254778 | 30-09-2016 15:27 | Ness
Sja nog even over coke, en de manieren waarop je dat stiekem kunt gebruiken zonder dat mensen het in de gaten hebben: check de capriolen van Wendy van Dijk die niet verslaafd is aan tabak en toch 'het roken' niet kan laten. https://www.powned.tv/artikel/wendy-van-dijk-bevestigt-verslaving-af en dit: https://drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=10952 opmerking 10.

Voor mijn part blaast Wendy zich de hersens uit de kop, moet ze zelf weten. Ze zit niet in een machtspositie dus ongevaarlijk. Ik zie niet waarom juist zij door de mangel gehaald moet worden terwijl het gebruik van coke in die kringen heel normaal is. Coke kan zelfmedicatie zijn voor verlegen en onzekere types. Maar een tipje: kijk eens van wie ze die peukjes bietst? Da's de dealer, niet te verwarren met de pusher. De pusher haalt je de scene binnen met gratis dope en zorgt er tevens voor dat je niet meer ontsnapt; zo kweken ze de verslaafden-afzetmarkt. De allochtone scene is heel ontvankelijk voor deze pushers, lijkt me, evenals de media en de politiek - via lobbyisten bv. In de jaren 70 kreeg iedereen deze kennis omtrent dope gratis mee. Nu is hij foetsie.
God damn the pusherman!
Ness's avatar
SteppenWolf, The Pusher, I now
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
Ondanks dat ik dat allemaal wist van die coke, heb ik het nooit genomen.

Wel vond ik het een ramp dat in de jaren zestig Coca en pepsi cola een tweede ronde van uitkleding onderging, ( dus het laatste % coca eruit haalden) en ik eigenlijk geen lekker drankje meer kon vinden. Coca cola smaakte toen ineens naar suikerwater met prik.
Net zoiets in die tijd als koffie zonder cafeïne. slootwater heette dat.

Maarja dat is ouwe mensen praat.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
Ps, Een goede bak kwaliteitskoffie had ook een naam:
Een bak Pleur.
Als je een bak pleur serveerde had je goede koffie gezet.

Vandaag hebben de Italiaanse namen deze historische termen overvleugeld, want iedereen is tegenwoordig te goed voor een bakkie pleur.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
aanmelden / inloggen