Door community (initieel Best Well), Op zon 11 maa 2018 13:01, 1 reacties, nieuws

Turkije koopt S-400 luchtafweersyteem uit Rusland, NPO zwijgt

Turkije daagt NAVO uit met aanschaf S-400 luchtafweersyteem bij Rusland en de Nederlandse media zwijgenTurkije heeft een deal gesloten met Rusland voor het fameuze S-400 luchtafweersysteem dat de oorlog in Syrië hielp winnen. Daarmee laat Turkije andermaal zien gewoon door te stomen met haar plannen ondanks steun of tegenwerking van haar NAVO partners. Al eerder stelde ik dat de NAVO feitelijk niet meer bestaat of in ieder geval niet meer de slagkracht heeft die het een paar jaar geleden nog had, nu Turkije en de VS feitelijk in Noord Syrië met elkaar in de clinch liggen. De VS steunt daar de Koerdisch YPG/PKK die juist door Turkije bestreden worden in operatie Olijftak. Dat is noemenswaardig nieuws; net als dat het noemenswaardig nieuws was dat Turkije de Amerikaanse Incirlik luchtmachtbasis in beslag nam en nog niet terug gegeven heeft. Zo is het nog meer noemenswaardig nieuws dat Turkije nu dit luchtafweersyasteem bij de Russen koopt. Moet je nagaan: de NAVO bouwt een raketschild om Rusland en geeft Rusland de schuld van alle nepnieuws, hacks en aanslagen, maar Turkije (grootste NAVO leger op het Europese halfrond) koopt gewoon lekker haar wapentuig bij Rusland. Wat blijft er dan over van de NAVO? U raadt het al. Vandaar dat de Nederlandse media het ook doodzwijgen.

Het klootjesvolk moet zich vooral focussen op de geweldige prestaties van Trump die Noord Korea aan de onderhandelingstafel wist te krijgen. Dat dit ongeveer een week kwam nadat Poetin zijn nieuwst wapensnufjes toonde is verder niet relevant. Amerika en de NAVO moeten in de ogen van het volk de grootste en de sterkste blijven en moeten worden gepositioneerd als de ijzeren vuist die ieder land op de knieën weet te krijgen. Amerika sanctiet er ondertussen lekker op los. De relatie tussen de VS en de EU op handelsniveau wordt er daardoor ook niet beter op en je kunt wel sancties uitvaren, maar linksom of rechtsom heeft dat altijd ook een effect op je eigen economie. Want alle bedrijven die export plegen naar de landen die jij als VS sancties oplegt, leiden daar onder. Maar los daarvan kunnen we wel stellen dat de NAVO feitelijk van binnenuit in elkaar aan het storten is nu Turkije alles doet wat de God van de NAVO bijbel verboden heeft. Erdogan daagt de NAVO dan ook uit met opmerkingen als:

“Hey NATO where are you? We’re fighting so much. NATO, Turkey is not a NATO country? Where are you? You’ve invited NATO-member states to Afghanistan”

De NAVO kan zich niet meer de arrogantie veroorloven waarmee het voorheen “democratie” bracht in vermeende dictatoriale landen met “weapons of mass distruction”, na het verlies in Syrië. Misschien dat een valse vlag met chemische wapens de reputatie nog kan redden en ingrijpen legitimeert, maar de vraag is of de NAVO er überhaupt nog wel toe in staat is. Natuurlijk zit er nog wel slagkracht in de NAVO doordat de VS het grootste leger in die alliantie heeft, maar laten we eerlijk zijn: de VS maakt ruzie met de EU over handelsakkoorden en de EU zelf ligt overhoop met die andere NAVO partner over de Brexit deal (de UK). Het rommelt aan alle kanten en dan kun je beter eerst even de interne problemen oplossen alvorens je je weer aan een volgend Balkan-avontuur waagt. Kom op zeg: iedereen weet inmiddels dat de miljoen doden in Irak een gevolg waren van een oorlog onder valse voorwendselen en steeds meer mensen krijgen door dat ook de Joegoslavië oorlog op een grote list en bedrog propagandashow gebaseerd was. De regeringsleiders en journalisten van toen mogen al blij zijn dat ze niet aan een touwtje op het binnenhof bungelen als gevolg van een massale ontwaking onder het volk, dus laten we het maar even rustig aandoen. Je wilt ze hun Porsche-geluk ook niet ruw ontnemen.

Turkije is de Ottomaanse droom aan het doen herleven en lijkt economisch als een speer te groeien. Dat is natuurlijk geen toeval. Het in kracht afnemen van de NAVO en het gerommel tussen de NAVO partners onderling is allemaal onderdeel van de geplande machtsverschuiving die moet zorgen voor de gewenste krachtbalans voor een derde wereldoorlog. De agenda van topvrijmetselaar Albert Pike in zijn brief aan kompaan Mazzini (1871) rolt zich onder onze ogen uit. Het is de agenda van Lucifers controle orgaan ‘het vaticaan’ en haar aristocratische geheime genootschappen die zich in het zichtbare veld uitrolt. De weg van Ordo ab Chao via schijnbare tegenstellingen die de wereldzetel van Lucifer moet vestigen via een laatste wereldoorlog die zal draaien om de strijd om Jeruzalem. En voor zo’n oorlog moet je niet 1 partij hebben die de wereld domineert, maar feitelijk 2 partijen die aan elkaar gewaagd zijn. Daarom zien we een machtsafname in het westen en machtstoename in het oosten. Houdt u 2023 in de gaten. Rond die tijd zou de Turkse vlag wel eens in Brussel kunnen wapperen (net als in Berlijn, Den Haag, Parijs, en de rest van de EU). Dan kan de strijd om Jeruzalem losbarsten tussen wat er nog over is van de VS en Israël tegen het grote islamitische blok (met Rusland en China aan haar zijde).

Freude durch Kraft…

Annotaties:
| #262387 | 11-03-2018 17:31 | jantjeuitnederland
2023? Dat halen we met zijn allen niet. Daar geloof ik niets van.
jantjeuitnederland's avatar
aanmelden / inloggen