Door community (initieel Best Well), Op din 13 feb 2018 23:02, 0 reacties, nieuws

Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk

Vorige ‘Clinton’ kill was de 36 jarige WikiLeaks techneut James Dolan, die begin januari onder verdachte omstandigheden om het leven kwamGrote kans dat 71 mensenlevens zijn opgeofferd om 2 Russen die een gevaar voor Hillary Clinton vormden, voorgoed het zwijgen op te leggen.

Er kunnen hoogstwaarschijnlijk weer twee slachtoffers op de almaar langer wordende ‘Clinton kill list’, bestaande uit mensen die op wat voor manier dan ook een bedreiging vormden voor het beruchte Clinton echtpaar, worden toegevoegd. De globalistische ‘Deep State’ kliek rond de Clintons lijkt er inmiddels niet meer voor terug te schrikken om tientallen andere mensen de dood in te jagen om twee getuigen uit te schakelen, zoals zondag in Rusland is gebleken.‘Falende apparatuur’ lijkt na aanvankelijke ontkenningen dan toch de officiële oorzaak te worden van het Antonov AN-148 passagiersvliegtuig dat zondag vlak na de start bij Moskou neerstortte, en waarbij alle 71 inzittenden omkwamen (2). Maar of dat ook de echte reden van de crash is, kan worden betwijfeld. President Putin heeft hoe dan ook opdracht gegeven om een speciale onderzoekscommissie naar het ongeluk samen te stellen.

Twee potentiële getuigen over uraniumschandaal opgeruimd

Aan boord waren twee Russische burgers die tegen Hillary Clinton zouden of konden gaan getuigen. Sergei Millian, een in Wit Rusland geboren zakenman die heeft samengewerkt met de Trump organisatie, zou een belangrijke bron zijn geweest voor het explosieve nepdossier met zogenaamd ‘bewijs’ van geheime banden tussen Trump en Rusland.

De tweede dode getuige is Ivanov Vyacheslav, CFO van de Russische kernenergie gigant Rosatom, dat eigenaar is van Uranium One. Dat bedrijf staat centraal bij een zeer controversiële –hoogst illegale- verkoop van Amerikaans uranium aan Rusland in 2013, wat met instemming van toenmalige minister van BuZa Hillary Clinton gebeurde. Daarmee gaf ze Rusland het recht op 20% op de Amerikaanse uraniumproductie.

WikiLeaks techneut ondergaat wraak van de Clintons

Het vorige slachtoffer op de ver over de 100 namen tellende Clinton kill lijst was de 36 jarige James Dolan, mede ontwikkelaar van de technologie waarmee WikiLeaks een gigantisch aantal gehackte, deels zeer schokkende emails van de Democratische Partij kon verkrijgen en publiceren. Dolan kwam onder verdachte omstandigheden om het leven. Meer informatie werd er niet aan het publiek bekend gemaakt.

Chirurg die corrupte Clintons blootlegde ‘stak zichzelf in zijn hart’

In december onderging de 54 jarige dr. Dean Lorich, een orthopedische chirurg die vrijwilliger was in Haïti, en die de enorme corruptie en wandaden van de Clinton Foundation op het eiland voor het voetlicht bracht, hetzelfde lot. Volgens de autoriteiten zou ‘hij zichzelf thuis in het hart hebben gestoken’. Zijn familie betwist dat Lorich zelfmoord heeft gepleegd.

FBI topofficial: Clintons zijn criminele familie, Hillary is pathologische leugenaar

Gezien de enorme lijst verdachte en mysterieuze sterfgevallen van soms hooggeplaatste personen met zeer belastende informatie over de Clintons (of één van hen), is het niet vreemd dat voormalig top FBI official James Kallstrom het over ‘La Cosa Clinton’ had, waarmee hij het echtpaar in dezelfde categorie plaatste als de Gambino’s, de Colombo’s en de Luccheses. ‘De Clintons zijn een criminele familie,’ zei Kallstrom in een radio interview. ‘Het is feitelijk hetzelfde als de georganiseerde misdaad. De Clinton Foundation is een beerput.’

Kallstrom beschreef de Clintons als oneerlijk, hebzuchtig en belust op macht. ‘Het is schandalig hoe Hillary Clinton zichzelf in haar functie (als minister van BuZa) verkocht voor geld. Ze is een pathologische leugenaar, dat is ze altijd al geweest.’ (1)
Annotaties:
aanmelden / inloggen