Door Ness, Op don 10 nov 2016 21:09, 15 reacties, citaat / intro / linkdump

Typisch: NOS liegt glashard over antiTrumpdemonstraties vol incidenten


"De Nederlandse staatsomroep laat weer eens zien waarom je hun verslaggeving absoluut met een korreltje zout moet nemen."

En dat terwijl de social media bol staan van de oproepen om Trump af te schieten. Dan hebben *ze* vast een excuus, een verwarde man als dader of wellicht een vrouw voor de verandering, wanneer (niet als) de maffia hem omlegt. Kennedy revisited. Wie bij wil blijven op dit gebied leze sites als deze. Daar kom je nog échte bronnen tegen en écht nieuws, al dien je tevens je eigen kritische vermogens op te voeren. Want er is geen bijbenen meer aan voor de 2 personen die de website beheren. ...
Annotaties:
| #255821 | 11-11-2016 11:44 | Ness
Nog een paar leugens: http://www.breitbart.com/texas/2016/11/10/police-muslim-student-fabricated-hijab-grab-trump-supporters/

http://www.blacklistednews.com/VIDEO:_CNN_outs_themselves_as_using_their_own_cameramen_as_fake_protesters/55206/0/38/38/Y/M.html (Clinton News Network kan zo snel geen echte oproerkraaiers vinden dus spelen cameraman en interviewer maar ff snel een toneelstukje)

http://investmentwatchblog.com/breaking-grubhub-ceo-sends-email-tells-pro-trump-employees-to-resign/ <-- wie Trump heeft gestemd wordt ontslagen, leve de democratie!

http://www.zerohedge.com/news/2016-11-10/oakland-mayor-explains-why-local-police-cant-stop-looting-rioters Oakland kan niks doen tegen rovers en vernielers want de politie mocht eens aangevallen worden (????)

http://www.infowars.com/indoctrination-11-year-old-trump-supporter-beat-up-put-on-crutches/ <-- zeer aannemelijk; voor echte toneelstukjes á la Sandy Hook nemen ze geen figuren aan zonder voortanden. Jongen is idd in elkaar geslagen, maar of hij nou echt zo zwaar gewond is valt te betwijfelen.

Het weglaten van nieuws is OOK een leugen, volgens het principe: een halve waarheid is een hele leugen. Maar de advertentiemedia gaan rustig door met liegen tot ze barsten. Wat niet lang meer zal duren.
Ness's avatar
| #255832 | 11-11-2016 15:08 | Rotterdam
Het begint alweer met een verdraaiing die niet klopt: 'NOS liegt glashard over anti-Trumpdemonstraties vol incidenten'. Er worden wel degelijk incidenten gemeld, maar natuurlijk weer te weinig naar de zin van DDS.

Als de oproerkraaiers zich tegen de Clintons hadden gekeerd, was dat natuurlijk geen probleem geweest.

De problemen in Oakland ontstonden overigens na het optreden van politie tegen een zeer klein deel van de pakweg 7000 demonstranten. Berichten over 'looting' wijzen erop dat er misbruik werd gemaakt van de chaos. Wie Oakland een beetje kent weet dat dit geen gezellige buurt is.
| #255838 | 11-11-2016 19:29 | Ness
Even over dit: http://nieuws.tpo.nl/2016/11/11/tsunami-meldingen-racistische-incidenten-overspoelt-vs-sinds-verkiezing-trump/

Zeker de helft, zo niet véél meer van de zogenaamde uitlatingen van die proTrump "haters" zijn valse vlaggen. Iedereen kan woordjes op een auto spuiten met tandpasta of een andere, makkelijk te verwijderen stof (aangebracht op de ruiten, dus krabber eroverheen en tis weer schoon). Als het krassen op een auto zouden zijn, wordt het gebeuren al een stuk geloofwaardiger, maar die zie je niet.

Iedereen kan een boodschap op een muur spuiten. Iedereen kan zeggen dat hem of haar iets is overkomen, maar helaas geen getuigen. Wat niet geloofwaardig is want iedereen heeft een mobieltje en kan alles opnemen.

Zulke incidenten zijn dus verwaarloosbaar en het internetvolkje trapt er niet meer in, op TPO na, die de shit de moeite waard vindt om erover te schrijven. Alleen als er meerdere getuigen zijn en/of bijvoorbeeld youtubes waaruit een en ander af te leiden valt, kunnen meegenomen worden; natuurlijk zullen er Trump-supporters zijn die zich misdragen, en die mogen best geshamed en geblamed worden. Onderbouwd en met bewijs is dat idd nieuws. Deze shit is geen nieuws. Welk punt wil men nu maken? Dat alle Trump-supporters racisten zijn, net als alle ZP aanhangers? De tijd dat je dat ongestoord kon doen is voorbij, TPO.

En dan nog geldt dat de anti-Trumpers erger en meer uitvreten dan de pro-Trumpers, als die al op die manier stom bezig gaan. Want die mensen laten zich niet opnaaien door provocaties. Men heeft niet zozeer op Trump gestemd, maar tégen Killary, en anders niet. En daarbij zijn het de dems geweest die het hebben laten afweten, net als de jeugd bij de Brexit. En dan gaan janken en dreinen als babies. Check het nieuws.

Aan de verhalen die niet na te trekken zijn moeten journalisten geen aandacht besteden want dat komt neer op stemmingmakerij. Hoernalisten natuurlijk wel want ophitsen is hun beroep. Maar die hebben toch al geen geloofwaardigheid meer.
Ness's avatar
| #255839 | 11-11-2016 19:58 | Ness
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3925606/Photojournalist-attacked-covering-anti-Trump-protest-Oakland.html Erger dan oorlog in Oakland.

https://sputniknews.com/world/201611111047322806-putin-trump-relations-terrorism/ <-- de voornaamste reden dat mensen voor Trump stemden: einde aan ISIS, kindje van de Dems, en vooral geen oorlog tegen Rusland. Dat zijn mensen die weten waarom ze kiezen, en zulke mensen zijn zeker niet dom, en helemaal niet geneigd tot rellen. Die doen het via stemrecht. Waarom zouden ze nu zout in de wonden strooien? Dat zal niet helpen. Het publiek bij de Trump rally was wat ouder, en over het algemeen heel rustig en vreedzaam, zelfs toen ze werden aangevallen door betaalde Killary-provocateurs gedurende de hele campagne. En die zouden nu gaan klieren? Waarom?

Hetzelfde zal morgen spelen in Maassluis. Ten eerste is die burgemeester een zak stront, dat hij niet beide betogingen domweg meteen verbiedt, maar zeikt op "vrijheid van meningsuiting". Sinds wanneer gaat dat boven het beschermen van juist de ukkies die nog in Sint geloven? En dan politie, politie, politie, poortjes en als klap op de vuurpijl, na weken gezeik en gedram in de media, de betaalde krachten die zo brutaal mogelijk aankondigen te komen fokken, net als in Oakland - omdat de aandacht nu goed gericht is: http://nieuws.tpo.nl/2016/11/11/anti-zwarte-piet-groep-eist-plek-middenin-sint-intocht-maassluis/

Succes verzekerd? Ik denk het niet. Er komt hooguit 3,5 peuter opdagen gemiddeld. Ouders nemen zulke risico's niet. Die gaan fijn wat anders doen. Steek je 2!!!! gecontroleerde, betaalde opposities, je nazi's en je black blok, maar in je reet.
Ness's avatar
| #255841 | 11-11-2016 22:10 | Ness
Kijk, kinderen zijn het meest bevattelijk voor al deze rotzooi: http://govtslaves.info/michigan-middle-school-children-chant-build-the-wall-at-lunch/

Dat krijg je er nou van. De illegalen in USA - de laatst aangevoerde ploeg - zijn hoogst crimineel. Velen zijn op de vlucht vanwege misdrijven in hun eigen land. Kinderen worden verkracht, vermoord, mensen ontvoerd, diefstallen, overvallen, noem maar op. Ze worden opgepakt en meteen weer losgelaten, ook na zware misdrijven, klinkt bekend heh?

Het zijn dus expliciet NIET de 'gewone' illegalen, de mensen die tussen de wal en het schip gevallen zijn maar al jaren in de USA wonen en hun best doen ('mislukte' ankerkinderen), maar de laatst aangekomen vloed etters en de eisende, kwaadwillende uitvreters, analoog aan wat wij hier meemaken. Dit heeft heel veel kwaad bloed gezet, net als hier, en is tevens de reden dat veel latino's - hardwerkende legale immigranten - op Trump hebben gestemd. Want zij worden er ook op aangekeken. Net zoals veel bona fide alloch's hier PVV stemmen.

Maar je kunt niet van de complottertjes zeggen dat ze hun kop in het zand steken en dit soort slecht nieuws niet willen horen. Integendeel. Het staat voluit op de voorpagina's. Eerlijk duurt het langst. En voor zover ik die Amerikanen ken, gaan de Trumpsters hier wat aan doen. Want deze oorlog hoort zeker niet op een schoolplein.
Ness's avatar
| #255842 | 11-11-2016 22:24 | Ness
http://reason.com/blog/2016/11/11/election-night-hijab-attack-false
Oh die homo die helemaal verrot geslagen was? Niet gebeurd.
Etcetera etcetera. Als je wilt weten wat er echt gebeurd is moet je niet bij de bekende roeptoeters zijn, zoals *welingelichte kringen*, of de advertentiemedia. Want die lullen maar wat. QED.
Ness's avatar
| #255845 | 12-11-2016 09:26 | Antares
Steek je 2!!!! gecontroleerde, betaalde opposities, je nazi's en je black blok, maar in je reet.


Het black blok wordt niet betaald. Het zijn Bruikbare Idioten à la Hillary-supporters. Dat is ook de ironie ervan, zij spelen precies datgene in de kaart waarvan ze het meest te vrezen hebben.

Die anti-zwarte pieten zijn niettemin ronduit fascistisch. Daarom voelen ze zich aangetrokken tot plaatsen waar NVU demonstreert. Soort zoekt soort. De buitenstaander kan het verschil niet uitmaken.
Antares's avatar
| #255846 | 12-11-2016 09:35 | Antares
@Rotterdam
Je kritiek is weer hetzelfde. Het komt erop neer dat je de alternatieve media wantrouwt. Nu is enig wantrouwen altijd goed maar niet wanneer het ontaardt in stug ontkennen.

Testje: wie van ons had correct de nieuwe Amerikaanse president aangewezen? Op welke informatie hadden wij ons gebaseerd? Jij had het fout en ik had het goed. Dus misschien klopt er iets niet aan de bronnen die je volgt.
Antares's avatar
| #255847 | 12-11-2016 09:37 | Antares
Het black blok wordt niet betaald. Het zijn Bruikbare Idioten à la Hillary-supporters.

Oké, die vergelijking gaat niet altijd op. :D
(ben een weekje weg uit het nieuws, gaat nu al mis)
Antares's avatar
| #255849 | 12-11-2016 10:10 | chrls.
Cw_sMlJXgAAIL2m.jpg
chrls.'s avatar
| #255850 | 12-11-2016 10:56 | Rotterdam
Testje: wie van ons had correct de nieuwe Amerikaanse president aangewezen?

Hahaha, wat een zelfoverschatting weer. Dat is precies jullie probleem: denken dat je als 'alternatieve media' invloed kunt uitoefenen op de politieke meningsvorming, om over een margeblogje dat door geen hond wordt gelezen maar helemaal te zwijgen. Denk je nou echt dat die Trump stemmers een naam als Alex Jones kennen? Die lezen gewoon hun lokale krantje.
| #255851 | 12-11-2016 11:00 | Rotterdam
Het 'aanwijzen' van de nieuwe Amerikaanse president is verder natuurlijk niet gebaseerd op enig verkregen politiek inzicht, maar is simpelweg een soort wensdenken die nu toevallig is uitgekomen. Overigens heb ik hier heel wat mensen horen zeggen dat dat er zeker van waren dat de 'heks' zou winnen.
| #255852 | 12-11-2016 11:03 | Rotterdam
moet zijn: dat ze er...
| #255853 | 12-11-2016 11:06 | Antares
Het 'aanwijzen' van de nieuwe Amerikaanse president is verder natuurlijk niet gebaseerd op enig verkregen politiek inzicht, maar is simpelweg een soort wensdenken die nu toevallig is uitgekomen.

Fijn dat je jezelf verraadt. Jij zat ernaast omdat je de msm geloofde en napraatte. Ik had het goed omdat ik 1) de msm volledig heb genegeerd 2) zelf naar info heb gezocht 3) zelf conclusies heb getrokken. Je hebt het resultaat hiervan kunnen aanschouwen.
Antares's avatar
| #255860 | 12-11-2016 13:09 | liedetecter
Overigens heb ik hier heel wat mensen horen zeggen dat dat er zeker van waren dat de 'heks' zou winnen.


En jij voorop, scheldend en tierend stond je hier te brullen en te katten. Blind vertrouwen had je in de leugens van de MSM, en veel erger nog, je hebt er helemaal niets van geleerd, nog steeds niet want je gaat daar gewoon ijskoud mee door alsof er niet gebeurd is ....

Rotter, je zat ernaast ... en niet een beetje ook maar met een marge van over de 85% ...

Al je media bronnen bleken corrupt en je denkbeelden vergiftigd met de domste en doorzichtigste propaganda ever ...

Is het dan niet een beetje aanmatigend neerbuigend te doen over het politieke inzicht van anderen?

Cognitieve dissonantie heet dat, Rotterdam.
aanmelden / inloggen